Heisen: slavinnens versjon

Denne novellen er vist 20528 ganger.

Han gikk muntert bort fra kassen i leketøysavdelingen.

Endelig hadde han fått handlet den fjernstyrte bilen (han håbet at) nevøen hans ønsket seg…

– en skikkelig monster-truck, med store terrenghjul, diger kufanger foran, lange antenner, og i en skikkelig koboltblå farge med sorte fartsstriper som stod godt til kromdetaljene.

Ja visst var den dyr, men nevøen hans var så søt, og det var ikke så ofte de fikk leke sammen.

Og dette var jo en bil som var leketøy av klasse !

(Han innrømte det ikke høyt, men han gledet seg som en unge til å prøve den, selv også…)

Han flirte litt for seg selv der han gikk, og et gammelt, engelsk ordsprog rant han i hu; ”Buy your grandma a football”.

Det var vel litt det han hadde gjort, for en slik bil hadde han egentlig hatt litt lyst på, lenge.

Og nu som nevøen hans var blitt gammel nok til å leke med, og ikke bare ødelegge, en slik bil, var det på tide å prøve…

– i alle fall var det en udmerket unnskyldning !

***

Hun SMilte for seg selv, der hun gikk gjennom undertøysavdelingen i det store kjøpesenteret.

Det var mye lekkert å se på, ja visst…

– men ikke helt hennes stil; det var for mye ”blonder&stash”, hun likte det mer enkelt, rent i stilen.

Dessuten pleide hun ikke så ofte å bruke undertøy.

Hun var dog svært glad i korsetter, og hadde et assortert utvalg av dem hjemme.

Ekte korsetter, ikke slike ”korselett-greier” som de solgte på H&M eller Lindex, hvor ryggen, og gjerne sidene, stort sett bestod av noe nylonstrømpestoff, som umuliggjorde å bruke korselettene slik et korsett skal brukes; til å forme kroppen.

Nei, hun kjøpte ekte, victorianske korsetter, som virkelig kunne forme !

Og hun brukte dem, ikke bare til fest, men også til hverdags.

Med enkle skjørt, nestet sammen av billig stoff, endret hun antrekket til stadighet.

For med korsettet som en topp, var det bare å neste sammen en stofflengde, og holde den under korsettet når hun snørte det, så ble det et flott nederdel til antrekket. Fordelen var jo at ved å kjøpe et par meter billig stoff, fikk hun en helt ny kjole, i og med at hun bare byttet skjørtet, men da fremstod hele antrekket som nytt.

Og med et enkelt sjal over skuldrene, var hun perfekt kledt for de fleste anledninger som ikke medførte granbar, maur og sure joggesko…

I dag hadde hun på seg et sort korsett, og et enkelt skjørt i mørk blått stoff. Over skuldrene hadde hun et tynt sjal i samme farge som skjørtet.

Det ingen så, var at hun hadde tatt på seg sitt nye ”leketøy” under…

– en truse med innlagt, trådløs vibrator.

Og hun moret seg med, av og til, å slå den på et øyeblikk eller flere…

Selvsagt ikke når hun stod tett inntil andre, for den var ikke helt lydløs, men den støyet ikke så meget at det forstyrret i gatens mylder.

(Hun satset på at ingen la merke til at hun hadde en mattblank glans i øynene, fordi hun gikk rundt og følte seg ganske opphisset. Det var hennes lille hemmelighet, men hun ville nyde å gå slik til hun kom hjem, for så å virkelig gjøre noe med det.)

***

Han svingte bortom papiravdelingen, og fant et morsomt kort til nevøen sin, som han skulle binde fast i bilantennen.

Han ville nemlig late som om han hadde glemt hele fødselsdagen til nevøen sin, og komme inn tomhendt.

Derfor ville han ikke pakke inn bilen, men, ved en passende anledning, lokke nevøen ut i hagen, for så å la bilen komme kjørende rundt hjørnet og bort til gutten, som en overraskelse.

Han så seg rundt, og lette efter heisen ned i parkeringshuset…

***

Hun kikket inn i glassavdelingen, men bestemte seg for å droppe den i dag, og heller komme seg hjem igjen, hun ville bare stikke innom kiosken og kjøpe seg noe å drikke, og en avis.

Som tenkt, så gjort, og med avisen og flasken med iskald Farris i vesken, så hun seg om efter heisen ned i parkeringshuset…

***

Han trykket på heisknappen, og med et spent smil på leppene, fiklet fingrene hans med bilantennen som stakk ut av posen.

Pappesken lå i bunnen av den store posen, med bilen på toppen…

– han var så spent på ”sitt” nye leketøy (ja, for han måtte jo prøve den skikkelig, slik at han kunne lære nevøen å bruke den !), at han ikke orket legge den inn i esken igjen, efter å ha sett på den i leketøysavdelingen.

Heisen kom, han gikk inn, og trykket på knappen til P-nivå C, grønn sone, der bilen hans stod.

***

Hun ventet ved heisen, og siden hun stod alene, kunne hun ikke dy seg for å trykke på fjernkontrollen til vibratoren i trusen igjen.

Vibrasjonene traff akkurat der de skulle (det hadde hun sørget for når hun tok den på), og hun nød det, samtidig som hun følte seg passelig uskikkelig, og ikke minst ”hemmelig vulgær”, der hun kjente fuktigheten sige ned over lårene sine.

Et ”pling” fortalt at en heis var kommet, og hun var rask med å slå av vibreringen igjen, selv om hun, akkurat der og da, gjerne ville hatt den på…

– bare litt til !

Raskt gikk hun inn i heisen, registrerte så vidt at det stod en annen person der, trykket på knappen til P-nivå D, rød sone, der hun hadde bilen sin, og bare gledet seg til å komme hjem så hun kunne gi seg selv en skikkelig orgasme, for i dag hadde hun bygget opp en utrolig spenning i kroppen.

***

Heisen satte seg i bevegelse igjen, men med noen små rykk, og lyset i taket flakket.

Hun så på ham hun delte heis med, en kjekk, ung mann, enkelt antrukket i jeans, skjorte og blazer. Han hadde markerte kinnben, og lange, mørke vipper som omkranset isblå øyne under en mellomblond lugg. Kroppen var muskuløs og han var en god del høyere enn henne.

Varm i kroppen og med en distinkt murring mellom bena, kjente hun at fuktigheten slett ikke hadde stoppet å flomme fra hennes indre; hun var svært så bevisst på at hun gjerne ville komme seg hjem og gjøre noe med de lystene som brant inne i henne…

Han smilte til henne, og nød synet av en frodig, yppig kvinne i et antrekk han ikke ville hatt mye imot at hans eventuelle kvinne ville bruke; Et lekkert sort korsett, og det var det ikke ofte man så på kvinner ! Med et mørkt skjørt til, og et matchende sjal over skuldrene. Brystene presset opp under sjalet, og hun hadde et mørkt blondt hår som var satt løst opp i en knute, så løst at en masse viltert hår var utenfor knuten og lå som en sky om ansiktet hennes. Øyene hennes glitret gråblå, med en merkelig glans, men det skyldes sikkert det flakkende lyset.

Heiset rykket igjen, lyset flakket, for så å dø ut, og så stoppet heisen.

Det ble helt mørkt, men kun i noen sekunder, før nødstrømsaggregatet kom på, og et blasst, rødlig lys fylte heisrommet.

De så på hverandre.

”Det varer vel ikke så lenge…”

Stemmen hans var mørk, modulert, myk.

”Sikkert ikke” sa hun, med et forsiktig smil, og så på klokken, mens hun tenkte at pokker heller, dette har ikke kroppen hennes tid til !

Han synes stemmen hennes var litt hes, men myk, og hadde et vakkert toneleie.

De så litt ut i luften, men diskret kastet de stjålne blikk på hverandre.

”Vi kaller på dem”, sa han, og kikket bort på betjeningspanelet hvor det var en intercom-knapp.

”God ide” svarte hun, og gikk et skritt til siden så han lettere skulle nå panelet. Når hun beveget seg, kjente hun fuktigheten klistre lårene sammen.

Han trykket på knappen, og et ”pling-plong” lød i høytaleren, før en skurrende stemme svarte; ”Vaktsentralen”

”Ja, du, hei… vi sitter i heisen her, vi… ”

”Ja, det er noe med strømmen. Vi har sendt et vaktlag over til dere. Går det bra ? Ikke noe å være engstelige for. Vaktlaget er fremme om ca 10 minutter. Og jeg er her, så vi kan holde kontakten. Ingen som er syke eller noe der ?” Stemmen skurret, men ordene var likevel tydelige.

”Nei da, ingen syke. Jeg er her sammen med en vakker kvinne, mangler bare champagne og kaviar, og kan hende litt musikk” Den unge mannens stemme var munter, og hun smilte med.

”Bare call på meg om det er noe.” Den skurrende stemmen forsvant.

”10 minutter å slå i hjel, da”

Han smilte til henne.

”Det skal vi vel klare” Hun smilte tilbake, mens hun klemte bena sammen så hun kunne kjenne formene til det vibrerende egget i trusen klemme mot kjønnsleppene.

”Jeg heter Cilie, forresten”

Hun rakte frem hånden.

”Morten her” Han skiftet posen over i venstre hånd, og rakte frem den høyere, så de kunne hilse formelt på hverandre, mens han kikket ned på posen sin, og lo: ”Jeg har vært å kjøpt gave til nevøen min, skjønner du”

Det føltes nødvendig å si noe, for han ville ikke at hun skulle tro han hadde kjøpt lekebil til seg selv.

”Den ser da morsom ut !” Hun smilte med blikket ned mot posen, hvor det stakk opp en lang antenne, og en blå front med en forniklet kufanger. ”Blått er favorittfargen min, og det der ser ut til å være en nydelig blåfarge på en morsom bil”

Han smilte stort, og kunne ikke dy seg for stolt å løfte opp bilen fra posen for å vise den frem.

”WOW, det var litt av en bil !”

Hun hadde blid latter i stemmen, mens hun så på leketøyet og undret seg litt på om det var til ham, eller virkelig var til nevøen hans, slik han hadde sagt.

Forsiktig satte han bilen ned på heisgulvet; taket på den rakk henne midt på leggen, mens antennen var over hoftehøyde.

Smilet hans når han så på bilen viste henne at han i alle fall hadde svært lyst på den selv, uansett hvem den var kjøpt til, og en gutteaktig charme ble ekstra tydelig når han, stolt, viste frem leketøyet.

”Se her” sa han, og dro opp fjernkontrollen, mens han satte posen ned på heisgulvet.

Og så trykte han på knappen så bilen gjorde et byks over foten hennes og rett i heishjørnet, hvor den kjørte seg fast…

– men det merket hun omtrent ikke, for i det samme satte vibratoren i trusen hennes i gang.

Hun kjente varmen skylle over kroppen hennes, og rødmen flamme i kinnene hennes.

Han var så opptatt av leketøyet, og heldigvis laget det litt støy, så han registrerte ikke at det kom en ekstra, litt dump, durende lyd, inne i heisen.

Hun rygget bakover og helt inn til veggen, mens hun knep bena sammen, og kjente at strømme av fuktighet økte, samtidig som hun kjempet for å kontrollere pusten sin.

Hvordan skulle hun få ham til å stoppe demonstrasjonen av leketøyet ?

Han enset henne ikke i øyeblikket, der han bøyde seg ned for å snu bilen, ryggefunksjonen hadde han ikke helt fått forklaringen på.

Med bilen ute av hjørnet, reiste han seg igjen, og kikket på kontrollboksen sin.

Hun var livredd for å bli avslørt, så hun stammet; ”Kan hende du skulle la det være, her er lite plass, du kunne jo ødelegge den, og det er sikkert bedre å leke på et større område”.

Samtidig knep hun bena sammen, i håb om å kontrollere seg selv bedre, samt å stenge en eventuell lyd fra trusen inne, så han ikke skulle oppfatte den.

Han bare smilte; ”Nei da, dette er en monster-truck, bygget for bruk i terreng. Se bare her !”

Og så satte han i gang igjen, både bilen…

– og vibratoren hennes !

Hun skalv, men slet for å stoppe det, og turde ikke engang si noe mer, for hun var slett ikke trygg på at hun klarte å holde stemmen stø. Gelenderet i veggen skar inn i ryggen hennes, så hardt klemte hun seg mot veggen, og hun kjente at rødmet flammet over kroppen sin igjen. Stivt så hun ned på gulvet, på bilen, som nu kjørte rundt i bitte små sirkler midt i heisen, mens han bare lo og tydelig synes at leketøyet hans var morsomt.

Men plutselig skakket han på hodet, lyttende, og stoppet bilen.

”Hmmm… jeg hørte noe… kan hende det er reparatørene ?”

Han lyttet mer, mens hun ikke våget se opp, for hun var svært klar over at hun nu hadde hektiske roser i kinnene, og avslørende øyne.

”Nei, det var visst ikke noe, vi får ta det med ro litt til”

Han konsentrerte seg om leketøyet igjen, og hun knep øynene sammen i påvente av neste omgang med vibrasjoner.

Dette var bare for mye for henne.

Hun følte seg flau, ydmyget og pinlig berørt, men våget ikke si noe, selvsagt. Likevel var hun meget opphisset, fordi hun jo hadde gått og holdt seg selv på grensen i hele formiddag, og hele situasjonen tente henne voldsomt; at det der stod en mann som faktisk styrte vibratoren hennes, uten engang å vite det selv !

Han satte i gang lekebilen igjen , og når den svingte rundt, sveipet antennen henne over hoftene, som et lett piskeslag. Hun stønnet inne i seg, mens vibratoren bragte henne nærmere…

Plutselig stoppet han, og lyttet igjen.

”Hørte du det ? En durelyd ?” Han så spørrende på henne.

Hun så fortsatt stivt ned i gulvet, og ristet på hodet.

Han startet og stoppet noen ganger, og lyttet intenst, mens hun stod og knep bena sammen og bad en stille bønn om at han måtte gi seg…

Han begynte å se nøyere på henne, mens han lekte med bryterne til bilen, og lyttet, og smilet han ble større (men det så hun ikke, for blikket hennes var låst i den slitte linoleumen på heisgulvet). Det var tydelig for ham at hun hadde noe som reagerte på den fjernkontrollen han hadde til lekebilen…

Igjen og igjen vred han på bryterne, mens han egentlig glemte hele bilen, og konsentrerte seg om kropps-sproget hennes. Det ble mer og mer tydelig for ham at det som laget den andre, litt vage durelyden, var skjult hos henne, hadde en soleklar sammenheng med hans fjernkontroll, og at hadde en spesifikk virkning på henne; Åndedrettet hennes gikk i takt med hans lek, og rødmen som flammet på hals og bryster, samt de røde rosene i kinnene, talte sitt tydelige sprog.

Han klukket for seg selv, og skulle gjerne sett blikket hennes nu…

”Skal vi ikke bruke callingen og høre hvor langt de er kommet ?” stammet hun frem med hes stemme.

Hun var også klar over at han måtte ha funnet en eller annen sammenheng her, og det fikk henne til å føle seg så flau og pinlig berørt at hun gjerne ville krøpet gjennom et musehull.

”Det kan vi godt” Stemmen hans var lattermild, når han rakte ut armen og trykket på callingen…

”Vaktsentralen”

Den skurrende stemmen lød i høyttaleren.

”Ja, det er oss igjen. Hvor langt er dere kommet ?”

”De er fremme nu, og jobber med å finne feilen. Noen problemer hos dere ? Vi regner med at vi får dere ut snart, men det kan nok ta 10-15 minutter til, dessverre. Det er en ledning som må byttes der borte, fikk jeg høre. Dessverre står heisen midt mellom to luker, slik at vi ikke kan hente dere ut manuelt slik den står nu. Går det greit ?”

”Jada. Vi klarer oss, vi” Hun hørte smilet i stemmen hans, samtidig som hun kjente en slags panikk bre seg; skulle hun holde ut i kan hende ennu et kvarter til, med hans lek ?

”Men vær snille å holde oss underrettet, da ? Så ikke vi får sjokk om noe skjer, mener jeg !”

Vaktsentralen svarte at det skulle de, og brøt så forbindelsen igjen.

Han så på Cilie, som stod der, flammende rød, og knep bena sammen, mens hun ikke våget heve blikket.

Lekent slo han på bryterne igjen, av og på noen ganger i rask rekkefølge, og så at hun reagerte spontant; hun strammet musklene, hikstet, og en ny bølge rødme flammet over henne.

Stille beveget han seg mot henne, og satte en finger under haken hennes og løftet den opp så han kunne møte blikket hennes.

Og for et blikk !

En skimrende mattblank glans i de gråblå øynene, med mørke vipper som blygt forsøkte å skjule kåtheten. Mens hektiske røde roser formelig blomstret i kinnene hennes, og rødmen bredte seg ned over halsen og over de flotte brystene som ble presset opp av korsettet, hadde hun store problemer med å møte blikket hans.

Hun så inn i noen isblå, muntre øyne, som på tross av det lattermilde blikket, så på henne med en varm ømhet og et lystent blikk.

”Jeg tror det er flere som har morsomme leketøy her, jeg” Stemmen og hele han smilte mot henne…

Hun ble, om mulig, ennu rødere.

”ehhh… ehh… jaaaa..” Stemmen hennes var knapt hørbar.

Han gikk ennu nærmere henne, kysset henne i munnviken og strøk den ene hånden over brystet hennes, mens han fortsatt holdt kontrollen til lekebilen med den andre. Hun lukket øynene og trakk pusten dypt så brystene hevet seg mot hånden hans, mens hun kjente varmen bre seg i kroppen.

Hun hadde holdt seg på kanten i opphisselse hele dagen, og nu var grensen nådd; hun ville få utløsning for de følelsene som raste i henne, og som var pirret så ekstra grundig av ham, eller rettere sagt, av fjernkontrollen til lekebilen hans.

Armene hennes la seg om halsen hans, og han kysset henne hett og intenst. Tungespissen hans lekte med leppene hennes, og gled ertende over tennene hennes, før de møtte hennes egen tunge til en virvlende dans.

Han kunne ikke motstå fristelsen, og fingret med knappene på fjernkontrollen, så vibrasjonene begynte igjen. Og nu kjente ham dem selv også, mot sitt eget lår som presset seg mot henne.

(At bilen også hadde startet, og nu stod og spant mot heisveggen, la ingen av dem lenger merke til…)

Vibrasjonene fikk tungen hennes til å danse ennu raskere i munnen hans, mens pusten gikk i hikst. Hun presset kroppen sin mot hans, og nød hans faste grep om brystet hennes.

Han strakte ut armen, og slapp fjernkontrollen ned i posen sin på gulvet. Da stoppet vibrasjonene igjen (og bilen), men det var uten betydning for dem begge, nu var de så tent på hverandre at de ikke behøvde andre stimuli enn dem selv og deres egne kropper.

Han presset kroppen sin mot hennes, og den hånden som nu var fri, grep tak i skjørtet hennes og begynte å løfte det oppover så han kunne komme til naken hud.

Hun spredte bena, presset hoftene frem så kjønnet hennes ble gnidd mot låret hans, og han mumlet inn i munnen hennes; ”Du er nok en het liten sak, du, som har gått slik som dette. Men bør det ikke gjøres noe med ?”

Cilie svarte ikke, men fortsatte å kysse ham sultent, samtidig som hun lot en hånd gli ned over ryggen hans, over hoften hans, og inn mellom dem, foran, så hun kunne kjenne den tydelige bulen i buksen hans.

Hun fingret vilt med glidelåsen for å få den ned, men klarte det ikke, så hun måtte ha hjelp av den andre hånden også.

I mellomtiden hadde han klart å løfte skjørtet hennes opp til livet på den ene siden og bak henne, så strøk henne med fast hånd over baken. Derefter grep han tak i kanten på trusen, og dro den nedover baken hennes og ned langs lårene. Hun hjalp villig til, det var ikke så vanskelig, for både det vibrerende egget og selve batteriet lå i trusen, så tyngden av det gjorde det lett å få trusen til å gli ned over lårene når hun bare samlet bena litt.

Når trusen var nede på gulvet, skrittet hun ut av den med det ene benet, før hun spredte bena igjen for å gi ham full adgang til kroppen hennes.

Han holdt fortsatt den ene hånden under skjørtet, og nu slapp han taket i brystet hennes, og brukte den andre hånden til å løfte skjørtet på den siden også, så kjønnet hennes ble blottet for ham.

Fingrene på den ene hånden hans fant veien inn mellom bena hennes, kjente at det var svært fuktig og varmt, og leppene var hete og hovne av kåthet. Forsiktig lot han en finger leke med klitoris, mens to andre ble ført inn i henne, og ved å bøye på dem fikk han massert lett på G-punktet hennes.

Den andre hånden klemte og masserte den ene rumpeballen hennes.

Hun på sin side, hadde fått åpnet gylfen i jeansen hans, og hold en praktfull penis i hendene sine; svært hard, fast, og likevel med en silkemyk overflate, med to faste kuler delvis gjemt i en stram hudfold på undersiden.

Cilie grep ballene med den ene hånden, og klemte lett på dem mens hun lot pekefingeren gli over mellomkjøttet bak mot anus og la et lett press der. Den andre hånden holdt hun fast rundt penis, mens hun klemte lett og lot en fingertupp kile under kanten på hodet, over strengen, mens en annen fingertupp strøk lett over hodet og smurte ut den glatte dråpen som kom frem på tuppen.

Kyssene ble, om mulig, ennu våtere, og de pustet begge anstrengt og i hikst.

Hun kunne ikke dy seg, men sèg nedover, til hun satt på huk foran ham og lot kjønnet hans møte tungespissen hennes. At hun ”mistet” fingrene hans i kjønnet sitt, fikk så være; hun bare måtte smake på ham ! Grådig slikket hun i seg dråpene på tuppen hans, samt de dråpene hun hadde fått på fingrene sine, før hun ønsket seg lemmet hans inn i munnen sin, og lot leppene danne en stram ring som han kunne ”trenge” seg inn i.

Et tydelig stønn kom over leppene hans, når han kjente den varme, våte munnen, og tungen hennes som slikket heftig opp og ned langs undersiden av lemmet, samtidig som hun rolig suget lemmet ut og inn av munnen.

Men han ville ha mer, ville smake henne også, så han grep henne under armene for å trekke henne opp igjen.

Igjen møttes de i et dypt kyss, og han kunne kjenne smaken av seg selv i munnen hennes, noe som tente ham enormt.

Han satte seg selv ned på huk, og lot tungen kile det punktet der de oppsvulmede leppene hennes møttes et øyeblikk, før han presset ansiktet mot kjønnet hennes, og slikket iherdig på den harde lille kulen tungen hans fant, slik at hudfolden gled vekk, og frigjorde en følsom perle som han svært forsiktig suget inn i munnen sin.

Bena hennes skalv, og plutselig ville de nesten ikke bære henne lenger, så hun sank litt sammen, og da glapp perlen ut av munnen hans.

Med et stønn reiste han seg, og de møttes i et heftig kyss så hun fikk smake seg selv i hans munn, før han grep tak i henne og snudde henne med ansiktet inn mot veggen; en stilling hun villig inntok, og spredte bena maksimalt for å gi ham bedre adgang, samtidig som hun formelig skjøt baken ut mot ham og svaiet i ryggen. Fingrene hennes tok et godt grep rundt rekkverket som var festet i heisveggen, mens han tok et grep rundt sin penis og presset den mot henne.

I et hardt, langt og dypt støt gled ham til bunns i henne, og kjente de varme fløyelsmyke veggene inne i henne klamre seg om kjønnet sitt. Han tok et godt tak i hoftene hennes, og nu begynte er ritt som ingen av dem kunne stoppe…

I dype drag lot han seg, gang på gang, komme så langt inn i henne som overhodet mulig.

Og hun, på sin side, svaiet ryggen, og beveget hoftene mot ham for å få maksimalt ut av hvert støt, ja hun til og med støtte fra med hendene mot rekkverket for hvert støt…

– hun ville ha alt, mer enn alt.

Og hun ville ha det, nu, med èn gang, øyeblikkelig, helst i går !

Han forstod godt den ordløse bønnen kroppen hennes ropte ut mot ham, og han var ikke vond å be.

Kroppen hennes formelig skrek mot ham:

Ta meg, bruk meg, knull meg !

Og det gjorde han.

Ballene hans klasket mot hennes klitoris, og hun kjente at det var like før…

Det samme følte ham. Den velkjente strammingen i pungen og underlivet, ballene som nærmest løftet seg nærmere kroppen…

”Ta meg… nå… jeg kommer…”

Stemmen hennes var ennu hesere enn før, den nesten raspet rommet i sin lidenskab.

”Herlig… jeg kommer… nåååå”

Stemmen han var også merkbart hesere, og lyden var mer som et artikulert stønn, enn klare ord.

Han grep fastere om hoftene hennes, presset seg inn i det varme, tettomsluttende dypet med ekstra kraft, og pumpet stråle på stråle inn i henne i dampende, pulserende støt…

– alt mens han kjente at den myke varmen som omsluttet ham, krøllet seg i sterke sammentrekninger, og nærmest melket de siste dråpene ut av ham, samtidig som han måtte hjelpe henne å holde balansen med grepet om hoftene hennes, fordi hun virket å sige sammen i orgasmedønningene.

Hun foremelig hang som en slapp, svai vinkel fra rekkverket hun fortsatt klamret seg fast i på heisveggen, men han ville ikke ut av henne, han ville nyde varmen, den fløyelsmyke fuktigheten, og de sarte sammentrekningene som hun fortsatt hadde inne i seg.

Det sparket i høyttaleren:
”Hallo ? Vaktsentralen her. Går det bra med dere ? Nu er ledningen byttet, og heisen settes i bevegelse hvert øyeblikk… … … … … … Hallo ? Hallo ? Hallo ? Hører dere meg ?… … Hallo ? Hallo ?”

”Ja, vi hører deg… Fint… skal bli godt å komme ut… ”

”tror jeg” føyde han til med lav stemme.

Kjønnet hans var skrumpet så meget sammen at det ikke ville holde seg inne i henne lenger, og gled ut i en flom av deres felles hete væsker, som rant ned over lårene hennes.

Hun hatet akkurat den følelsen…

– at penis gled ut av henne.

Hun ville jo gjerne hatt ham der inne mye lenger !

”Vi bør kanhende…” Stemmen hans var (nesten) normal igjen.

”Jahhh…” Hun snakket på et utpust så hennes svar var omtrent som et sukk.

Han støttet henne opp i stående stilling, samtidig som det blinket i taklyset.

Det skarpe lyset skar i øynene, og de myste begge to.

Hun var sørgelig klar over at hun sikkert så litt matt ut, og hun rødmet ved tanken på hva hun nettopp hadde gjort; La seg bli gjennomknullet av en fremmed.. i en heis !

Men han holdt rundt henne, og strøk henne over kinnet, mens han hvisket:

”Du er bare herlig… på alle måter… kan jeg få be deg på middag en gang ?”

De brøt ut i en litt beskjemmet latter begge to, mens heisen satte seg i bevegelse.

Hun rettet på skjørtet så det hang som det skulle, han plukket opp bilen og la den i posen sammen med fjernkontrollen, men det så hun ikke, for hun bare nød de maskuline bevegelsene og den gutteaktige charmen han utstrålte.

På et eller annet tidspunkt hadde han fått på seg buksene igjen, uten at hun kunne si når…

Heisen stoppet, og reparatørene stakk hodet inn.

”Det tok litt tid, vi beklager det, men håber det ikke ble for hett for dere der inne ? Aircondition fungerer ikke når det er slike strømbrudd som dette…”

De begynte å le, begge to, og latteren runget gjennom parkeringshusets nakne vegger idet de gikk ut av heisdøren, hånd i hånd.

”Hei, har dere glemt noe her ?”

De snudde seg, og der så de reparatøren stå med trusen hennes i hånden, og det vibrerende egget hengende dinglende i ledningen sin…

Legg igjen en kommentar