Å hekke bak hekken

Denne novellen er vist 6843 ganger.

Sola sto høyt på himmelen. En svak bris fikk det til å rasle lett i bladene på ripsbuskene. Bærene begynte så vidt å rødme, og det var tidlig på året. Men så hadde sommeren også vært alle tiders i år.

Egil lå på ryggen kun iført shorts. Han hadde armene strakt opp og hendene foldet under hodet. Nina lå på magen og leste i et ukeblad. En rosa tanga bikinitruse var det eneste hun hadde på seg. Det var såpass varmt at den lille brisen som fikk bladene til å rasle, var meget kjærkommen.

Egil snuste inn.
– Naboen griller, mumlet han.
– Mhm, svarte Nina. – De har unger og barnebarn på besøk. Som for å bekrefte dette, trillet barnelatter fra gressplenen på den andre siden av hekken. Det var god plass mellom husene, selv om hekken gjerne kunne vært tettere. Egil gliste frekt.
– Se her, da. Han vippet fram en halvfet en og Nina gispet.
– Duh, tenk om de ser deg.
– Næh, hekken er tett nok, smilte Egil og viftet med den voksende loffen.
– Jeg får vel gjemme den, jeg da, når du ikke har vett til det, lo Nina og strakte seg over Egil. Raskt tok hun ham i munnen og Egil stønnet lavt av velbehag mens hun sank ned så leppene møtte kanten av shortsen. Han hadde ikke blottet nøttene.

En svale satt på taket av huset og slo noen herlige triller. Det var lyden av sommer som strømmet ut av den velstemte strupen. Nina lot tungen gli dovent rundt Egils glatte hode, det hadde blottet seg selv. Han strøk henne på ryggen med den nærmeste hånden, kjente hvor solvarm huden var. Den velkjente munnen gled langsomt opp og ned på stammen så den murrende fornemmelsen økte i styrke.

Nina løftet hodet og så seg rundt. Det var ikke nødvendig, det var ingen der men det var mer som et instinkt. Som å forsikre seg før hun plutselig reiste seg opp på knær og skrevde over Egils forbausede ansikt. Han smilte lykkelig da hun så ned på ham og smatt den smale trusekilen til side. Snuste han dypt inn, luktet han en duft han kjente meget godt.
– Kom igjen, før jeg mister motet, smilte Nina skjevt og Egils tunge skjøt ut som på en kameleons tunge mot et insekt. Nina stønnet kort og rykket i kroppen ved fornemmelsen som Egils tunge skapte. Den gled opp og ned mens Egils hender gled rundt livet, oppover magen hennes og opp til brystene. Da Nina begynte å sitte så urolig, visste Egil at det ikke var lenge til. Noen få slikk nå, så kom hun til å krabbe fort nedover for å spidde seg på pålen som fremdeles sto rett opp fra strikken på shortsen. Ballene lå under og var trygge for å bli solbrente.

Akkurat. Der ble det for mye for Nina. Hun skyndte seg skrevende på knær nedover Egils kropp og traff blink med usvikelig presisjon. Med et lavt ynk sank hun ned mens Egil holdt pusten for ikke å stønne så de hørte det gjennom hekken.
– Fy faen, mumlet han og strøk de nakne lårene hennes. – Åh, fy faen. Han stirret på lemmet som forsvant inn i det grådige kjønnet. Da hun reiste seg litt opp, glinset stammen av saftene. Nina lente seg litt tilbake og fuktet fingrene. Så begynte hun å massere seg selv, noe Egil elsket å se på. Det var et hellig øyeblikk for ham, det å se henne beføle seg selv og føre seg selv til topps mens hoftene hans automatisk gikk for å støte inn i henne gang på gang. Da ansiktet hennes fortrakk seg i nytelse og hun holdt pusten mens hun stivnet i svake skjelvinger, klarte ikke Egil å styre seg lenger. Noen kraftige jukk løftet Nina så knærne lettet så vidt fra teppet, og så knurret han mens satsen ble pumpet ut. Han holdt pusten, han også. Barnebarna til naboen kunne ha lange ører og nysgjerrighet ga gjerne et blikk eller to gjennom en glissen hekk. Men fy faen, det var fristende å gi blaffen og bare juble ut nytelsen mens orgasmen herjet kroppen.

Nina steg fort av da det hele var over. Hun klemte ut spermen i gresset ved siden av teppet før hun smatt trusekilen på plass og la seg på magen på teppet som om ingenting hadde skjedd. Egil tenkte i sitt stille sinn at det kanskje svarte seg å gjødsle hekken for å få den tettere…

Legg igjen en kommentar