Hekleoppskrift på pungvarmer!

Denne novellen er vist 7478 ganger.

Her er en oppskrift jeg har laget for jenter som er sammen med gutter som liker å barbere ballene! Eller som liker å pynte utstyret likevel. Jeg kom på ideen da jeg satt og hekla kosepose til meg selv, og en fyr på jobben spurte hva det der skulle bli for noe. Jeg er kjent for å være svær i kjeften og det bare datt «pungvarmer» ut av meg. Gutta lå over bordene og lo, men tanken fikk meg til å tenke på stakkars gubben hjemme som hadde barbert pungen og plagdes med kløe når hårene vokste ut.

Koseposen er bare en pose som er hekla rett opp og ned, i striper eller ensfarga eller alt hva man har av restegarn, snurpet sammen to centimeter fra toppen med silkebånd og hvor jeg liker å oppbevare søte, små lapper jeg finner som gubben har skrevet til meg, merkelapper fra julegaver som han har skrevet, små kort når jeg har fått blomster og han ville muntre meg opp. Nå var det han som var litt slukøret, og dermed trengte oppmuntring. Blomster var kanskje greit nok det, men hvorfor ikke dran lenger? Jeg smilte for meg selv og fortsatte å hekle. Denne gangen ble det en kortere kosepose, og litt bredere så det var plass til det som skulle fylle posen. Stripete. Dyp lilla og lys rosa. En lekker pungvarmer som virkelig kom til å pynte opp gubben, og det murret mellom bena mens jeg heklet og smilte.

Kvelden kom og gubben satt og klødde seg mismodig på ballene. Jeg smilte bredt.
– Dra ned buksene, så skal du få en overraskelse. Han var ikke sen om å adlyde, kåtsekken min. Jeg gikk ned på knær mellom de skrevende bena hans og løftet opp en ennå halvslapp loff mens jeg sugde ham litt på ballene og fuktet dem med store sirkler, slik som han likte så godt. Hvis jeg drar skinn når jeg gjør sånn, varer det aldri lenge før han kommer. Men etter en liten stund stoppet jeg, og så tok jeg fram pungvarmeren.
– Hæ? Hva gjør du? Gubben satte seg litt opp fra nytelsen og kikket ned da jeg parkerte nøttene i pungvarmeren og snørte forsiktig igjen. Pålen sto stram og pekte rett i taket, og bjellene var pyntet med min heklede oppmuntring. Gubbens ansikt sprakk i et flir.
– Liker du den?
– Klør ikke mindre, men det er morsommere å klø, lo han.
– Dette blir enda morsommere, sa jeg og reiste meg, fjernet mine egne bukser og snudde ryggen til ham mens jeg skrevde over for å spidde meg på pålen.

Det var et eiendommelig syn å se pungvarmeren dingle i takt med at jeg red ham inn i solnedgangen. Litt småfrekt, litt kinky, litt spennende. Det boblet i kroppen og dette var første gang jeg fikk orgasme mens jeg lo. Men deilig var det! Jeg kom meg av min stolte ganger uten å søle på pungvarmeren, og resten av kvelden gikk gubben med naken underkropp og dinglet med bjellene i koseposen sin.

Og her er den hemmelige oppskriften:
Det er det samme hvilket garn og hvilken størrelse på heklenåla du bruker, så lenge det stemmer. Jeg pleier å bruke str. 1,5 på nåla og solberg garn i alle farger.

1. Legg opp ca 100 luftmasker (alt etter hvor stor pungen er…) og fest dem i ring med en kjedemaske.
2. Hekle 6 luftmasker, fest med stav i første luftmaske i ringen. Hopp over tre luftmasker. Hekle en stav og tre luftmasker, og en stav i luftmasken ved siden av forrige stav. I enden, hekle siste stav og fest med en kjedemaske i 3. luftmaske.
3. Start med en fastmaske rundt luftmaskebuen. Tre luftmasker (= en stav), en stav, en luftmaske og to staver rundt den samme luftmaskebuen. Gjenta rundt hver luftmaskebue så du har 2 staver, 1 luftmaske og to staver rundt buene.
4. Som runde 2.
5. Som runde 3.
Og så gjentar du så langt du trenger for å få dekket bjellene + et par runder. Smett et silkebånd gjennom hullene en cm eller to under toppen, og så smetter du bjellene oppi og knytter forsiktig rundt, så pungvarmeren ikke faller av under kampens hete. Båndet kan du jo også snøre rundt pikkrota, for å være sikker…

Man skal ikke bare ha det gøy i senga. Man skal ha det litt moro også… Lykke til! Og hvis hun ikke får til å hekle pungvarmer til ham, får dere heller kontakte meg…

Skal ikke bli dyrt, det 🙂

Legg igjen en kommentar