Helga det begynte

Denne novellen er vist 31849 ganger.

For ei tid siden jobba jeg i et anleggsfirma. Vi var ikke mer enn 5 ansatte, og alle jobba ute – så vi ble en ganske sammensveisa gjeng. Mye av dagen gikk med hver for oss, enten i lastebil, traktor eller gravemaskin, men stort sett var det felles lunsj på ei eller anna brakke – og ellers når vi var i verkstedet og reparerte. De fleste har vel en mistanke om hva praten gikk på, og den kan vel bekreftes, det var enten noe stort og dieseldrevet, eller så var det damer. Sjefen var godt og vel 40 og gift. Det holdt han seg til og, men forbeholdt seg retten til å kommentere det han følte for, og ikke minst å slenge med leppa til oss andre. To brødre i midten av 30-åra var og etablerte, den ene dog med noe lavere moral enn sjefen og bror sin. Og så var det oss to i ungdomsrekka, mellom 25 og 30 og begge single. Han jevnaldringen min var en skikkelig pikenes Jens, hadde draget til tusen, men damene holdt stort sett ikke mer enn ei natt eller to. Dette var jo selvsagt noe han ble godmodig mobba for, men sjøl om han hadde både humor og sjølironi var dette tydeligvis noe som ikke var fullt så morsomt. Vi andre konkluderte vel etter hvert med mannlig sjargong at han ble dumpa på bakgrunn av prestasjonene på flanellsbanen, noe som basert på reaksjonene nesten kunne virke som var å treffe spikeren litt for godt.

Et par – tre ganger i året hadde vi firmafest, ikke noe mer formelt enn at vi møttes til vorspiel hos en av oss, og dro på byen etterpå. Opplegget denne fredagskvelden var ikke noe avvikende fra den vanlige prosedyren, og likt en del andre ganger skulle jeg også denne gangen overnatte hos Arne, som var «Jens» sitt virkelige navn. Særdeles praktisk når han bodde tre minutters gange fra sentrum i den lille byen vi holdt til, mens jeg bodde tre kvarter unna. Om man gikk eller tok taxi spilte ingen rolle – køtid gikk opp i opp med gangtid.

Arne hadde også tromma sammen til et noe utvida vorspiel denne gangen, når jeg kom var det dårlig med sitteplasser, sjøl om leiligheta ikke var alt for lita. Alle mann fra jobben var der, noen damer jeg hadde sett nå og da, og noen jeg aldri hadde sett av begge kjønn. Folk satt tett i sofaen, på krakker rundt salongbordet, og ei forsamling på kjøkkenet. Arne virka til å være godt i gang med å forhandle om kveldens aksjer der han satt ved ei jente i sofakroken. Hun var helt sikkert godt over 30, kanskje mer søt enn pen, og absolutt ulikt de jentene han vanligvis gikk etter. Etter hvert var vi vel bortimot 20 stykker som kom godt i siget, jeg ble sittende og prate med ei utrolig pen og sexy lita brunette som jeg hadde sett noen ganger på byen. Kjemien ble rett så bra utover kvelden, og tonen ble mer og mer flørtende. Egentlig så ensa jeg vel ikke så mye annet enn henne på det vorspielet, enda både musikken og støynivået fra forsamlinga var relativt høyt.

Vi kom oss etter hvert ut på byen, og ble travende litt mellom de to – tre mest besøkte utestedene, hele tida sammen med Siri, som den søte brunetta het. Vi dansa vel mer enn vi drakk, men promillen fikk så absolutt meldt sin ankomst den og. Etter hvert som promillen steig ble dansinga tettere og hendene plassert på mer og mer dristige steder på den andres kropp – før vi plutselig satt i en sofa og klina som to fjortiser.

Noen minutter seinere gikk vi fort den veien vi kom fra, og heldigvis var jeg sistemann ut og hadde nøkkelen. Vi brasa inn i gangen og reiv klærne av hverandre på vei mot gjesterommet. Jeg dytta Siri ned på senga og trakk av henne stringen, kyssa henne på innsida av låra på vei mot noe jeg på vei hjemover allerede hadde kjent var vått. Jeg får så vidt smakt henne før hun trekker meg opp og sier «jeg vil pule nå!». Hun dytter meg ned på senga og fisker opp et kondom fra veska, som hun merkelig nok har fått med seg inn. Hun skrever over meg og glir ned på meg. Jeg tar rundt de små, spretne puppene hennes mens hun begynner å bevege seg opp og ned. Hun sitter over meg med omtrent rak rygg og kjæler klitten sin mens hun rir meg. Før jeg egentlig rekker å nyte det som skjer kommer hun med noen høye klynk og blir helt borte i blikket. Jeg tar tak i henne og vil legge henne ned, men hun vrir seg unna. «Kommer snart tilbake», sier hun og går ut døra. Jeg får ikke helt dette til å stemme, og når jeg etter noen minutter ikke lenger hører noe annet enn dørgende stillhet går jeg ut. Både klærne og Siri er borte, og jeg er ganske så edru på et blunk. Jeg samler sammen klærne mine og kler delvis på meg, kikker på klokka og konstaterer at det ikke er særlig med tid til å gå tilbake til byen heller. Motivasjonen for det er vel også ganske laber, jeg føler meg skikkelig snytt og ikke minst brukt. Noen jenter vil sikkert si at det er til pass for meg, eller for hele den mannlige halvdelen av befolkninga for den del. Sjøl mener jeg vel at jeg ikke har noe uoppgjort med noen, og at hele situasjonen er ganske ufortjent. Jeg tusler inn på badet, pusser tenna og går og legger meg. «Forbanna luremus» tenker jeg snurt.

Om jeg har sovna skikkelig veit jeg ikke, men plutselig våkner jeg til av at det er noen som kommer inn i leiligheta. Jeg blir liggende og lytte, og hører klart at det er Arne som kommer. Selvsagt er det en jentestemme der og, og jeg mener å kjenne igjen den stemmen som kveldens flørt. Sjøl om det er et kjøkken og en del av stua mellom gjesterommet der jeg ligger og der de to er nå er det ikke vanskelig å høre hva som foregår. Jeg prøver å lukke ørene, og kanskje slumrer jeg litt nå og da, men våkner definitivt når i alle fall Arne når toppen. Jeg må humre litt for meg sjøl, enda dette var langt i fra den avslutninga på kvelden jeg hadde tenkt meg. Etter hvert blir det stille, og etter ei stund våger jeg meg i retning badet for å lette på trykket. Når jeg runder hjørnet ved stua bråstopper jeg. Et rødt hode ligger lent over sofaryggen, og to lyse bein er plassert godt fra hverandre på stuebordet. Slik jeg står ser jeg henne skrått bakfra, og sjøl da er det ikke noe problem å se hva som foregår. Hun sitter med øynene lukket, ei hånd leker med store pupper jeg bare ser konturene av mens den andre jobber intenst mellom beina. Jeg klarer ikke å ta det ene skrittet tilbake som gjør at jeg blir skjult av veggen, men blir stående og se på henne. Hun er vanvittig sexy, puppene er veldig store og tunge, og låra er runde. Jeg kan lett se for meg at rumpa og hoftene gir henne fine og frodige former. Pikken er steinhard under bokseren, og hodet gnager mot strikken. Etter hvert som hun puster tyngre og tyngre tør jeg smyge ei hånd ned og runker forsiktig. Når hun gisper og hele hun skjelver er jeg nær ved å komme. Hun bare kommer og kommer mens hånda jobber mellom beina hennes enda. Det høres virkelig ut som hun aller helst har lyst til å skrike høyt slik som hun gisper og klynker. Når pusten hennes begynner å roe seg ned og hun har begge hendene på puppene lister jeg meg veldig forsiktig bakover og inn på gjesterommet igjen.

Bokseren vrenger jeg av meg på tur ned i senga, slenger meg oppå dyna og runker sakte mens jeg tenker på det deilige showet jeg nettopp var vitne til. I lysskinnet mellom persiennene ser jeg døra gli opp og HUN står der. Hun legger fingeren over leppene mens hun smiler og går mot meg. «Jeg veit du så meg, jeg så deg i speilet akkurat i det du gikk inn igjen» hvisker hun og smiler mens hun kommer over gulvet. Før jeg rekker å reagere sitter hun på kne ved siden av senga, bøyer seg fram og slikker pikken min sakte fra rota og oppover. Jeg har fremdeles ikke fått ut et ord når hun tar meg i munnen og begynner å suge. Tankene skifter heller fort fra å si noe til å fokusere på å ikke komme, for hun suger vanvittig deilig, og jeg er sprengkåt etter å ha sett på henne. Det fokuset hjelper fint lite, for jeg kjenner at jeg kommer som en kanon og hun presser leppene rundt pikken min.

«Ble du så kåt av å se på meg» kniser hun mens hun smyger seg ned ved sida av meg i den smale senga. Før jeg rekker å si noe spør hun «kan jeg være her i natt?». Det spørsmålet bringer meg tilbake til nåtid og værende sted på et blunk, og det detter ut av meg «hva med Arne?». Hun kniser igjen og bekrefter det vi i firmaet hadde konkludert med, at det var tøm og røm – eller «tøm, rull over og sov» som hun sier. Og legger til at hun ikke akkurat tror han våker av oss.

Vi blir liggende ansikt mot ansikt og smiler til hverandre, og jeg begynner å stryke henne nedover sida, over de runde hoftene hennes og bak på rumpa. Hun bøyer seg fram og vi kysser. Tunga hennes møter min, og jeg klemmer rundt rumpa hennes. Hun presser seg inntil meg, og jeg kjenner to harde brystvorter mot meg. Mens vi kysser mer og mer heftig tar hun tak i hånda jeg har på rumpa hennes og fører over hoftekammen. Jeg tar hintet, og når hun løfter på det ene beinet glir to fingre ned i ei glatt og plaskvåt mus. Hun presser seg mot hånda og to fingre glir inn i henne mens håndbaken min presser mot klitten. Jeg fingerpuler henne noen tak før jeg reiser meg opp og dytter henne ned under meg. Hun stønner og omtrent dytter meg ned mellom beina sine. Det er et språk som vanskelig kan misforstås og jeg går rett på sak, slikker mellom to glatte og hovne lepper, over et like glatt venusberg før tunga mi finner klitten og hun klorer meg på skuldrene mens hun stønner høyt. Jeg slikker og suger på den harde klitten hennes mens hun klynker og presser seg mot meg. Ei god stund ligger jeg slik og leker med klitten hennes, nyter å høre lydene, stønnene og de etter hvert mer og mer ukontrollerte bevegelsene hennes. Når jeg presser to fingre inn i henne gisper hun og kommer noe voldsomt. Hun skjelver, hiver etter pusten og presser hodet mitt mellom låra. Jeg fortsetter å ta henne med fingrene og hun bare kommer og kommer.

«Å herregud – den trengte jeg» stønner hun mens kroppen hennes fortsatt skjelver litt. «Trengte du ikke den i stad da?» gliser jeg mot henne. Hun smiler det herlige smilet sitt mot meg mens hun stryker seg over magen og puppene. «En ting er å komme når man sjøl gjør det, men å bli slikka til orgasme overgår det aller meste». Jeg sitter på kne mellom beina hennes og ser på den deilige, frodige kroppen under meg. Jeg strekker fram hendene og klemmer over puppene hennes, kniper i de harde vortene og nærmest elter de store puppene. Hun setter seg opp og tar tak rundt pikken min og begynner å runke meg. Jeg er allerede hard, men blir ikke akkurat mindre hard av hånda hennes og det intense blikket som lyser mot meg i skinnet fra vinduet. Når den andre hånda hennes forsiktig dytter meg i brystkassen tar jeg hintet og lener meg bakover og legger meg på ryggen i senga. Jeg strekker ut beina når hun planter knærne på hver side av meg og når jeg strekker ut hendene og griper rundt puppene hennes igjen glir hun helt ned på meg. Hun er plaskvåt etter orgasmen i stad, og det surkler i safter når hun begynner å bevege seg opp og ned på meg. Enda hun er både våt og sannsynligvis et godt stykke unna jomfru er det en utrolig herlig følelse å bli ridd av henne. Hun bøyer seg fram, og jeg fanger ei stor og hard brystvorte mellom leppene, suger og småbiter på den. Ut i fra lydene hennes er det lett å skjønne at hun ikke akkurat misliker det. Hun stønner høyere og høyre mens jeg biter enda litt hardere på begge vortene hennes og hun øker tempoet i rittet sitt. Noen ganger støter hun seg hardere ned på pikken min, og jeg kjenner jeg bunner henne da, og gispene hennes får mer og mer lyd for hver gang. Jeg trekker henne ned mot meg, biter forsiktig i øreflippen hennes og spør om det er noe mulighet til å kunne ta henne bakfra. Hun presser seg hardt ned på meg igjen før hun snur seg halvveis rundt, lener overkroppen delvis opp mot veggen og skyter rumpa mot meg. Jeg klarer ikke å la være å slikke henne oppover det ene beinet og stikke tunga inn mellom de hovne leppene hennes når jeg reiser meg opp. «Kom igjen og pul meg hardt da» ber hun mens jeg smaker på henne. Jeg reiser meg opp på knærne, stryker pikken mellom de deilige rumpeballene hennes og inn i den søkkvåte musa hennes. Hardt støter jeg inn i henne, tar tak rundt de deilige runde hoftene og kjenner jeg bunner henne for hvert støt. Hun jukker imot og stønner høyere og høyere. Hendene mine går fra hoftene til å gripe rundt de tunge puppene hennes, og med ei brystvorte i hver hånd kjenner jeg at dette rittet ikke kan vare særlig lengre, og ut i fra stønnene hennes nærmer hun seg nok og. «Kom i meg, fyll meg» stønner hun og trekker pusten dypt to ganger før hun ikke klarer å bite i seg lyden fra orgasmen. Jeg veit ikke om jeg skriker, men jeg kommer i alle fall av musa som klemmer rundt pikken min, og sender en kjempesprut inn i henne. Mens hun hiver etter pusten trekker jeg meg ut av henne og sender den siste spruten ut over rumpa hennes.

Jeg står fremdeles på kne bak henne med hendene rundt puppene hennes. Hun puster tungt, og lener hodet bakover mot meg. Begge er svette og klissete av kjønnssafter, og håret hennes er et kråkereir av en pulesveis. Vi kysser dovent mens vi siger ned på senga. «Deg vil jeg ha mer av» smiler hun mot meg. Jeg tar en sjans og spør og om vi skal dra hjem til meg, for helga har vel egentlig så vidt begynt. «Kle på deg da, så skal jeg finne tinga mine» kniser hun. Jeg kler på meg, og samler sammen tinga mine i bagen mens hun lister seg inn på det rommet hun først var for å finne klærne sine. På vei ut spør hun smilende hvordan jeg har tenkt å forklare denne. «Arne veit vel ikke at jeg i det hele tatt har vært her etter dere kom tilbake, så det er vel heller du som har et forklaringsproblem» ler jeg. «Sant nok, men jeg er jo ei luremus og da» sier hun og klyper meg i sida. Ute er det tidlig morgen, og nesten lyst. En taxi kommer kjørende forbi, og vi får stoppa den. Vi hopper inn, jeg sier hvor vi skal og hun kryper tett inntil meg og kysser meg på halsen. «Jeg heter forresten Renate».

Legg igjen en kommentar