Helgefri

Denne novellen er vist 4781 ganger.

Treninga var over og han hadde så vidt klart å komme seg gjennom døra. Armene verket og beina skalv, nå var det på tide med litt restituering. Han enda litt deppa fordi hun ikke kunne komme, men han forsto henne på en måte. Ting skjedde og man måtte velge, denne helga skulle de treffes på høyfjellshotell for å ta igjen noe av det tapte. Han fikk meldinga litt seint, så det var like greit å dra opp og heller nyte helga og slappe av. Nå var to timer I trenings-studioet til hotellet over og han trengte noe å drikke. Rett i dusjen, ringe room-service og få opp en god Rioja, det var planen.

Ferdig dusja og med et glass med deilig vin i hånden gikk han ut på balkongen, der så han rett ned til boblebadet. Han kunne ikke se noen, bare dampen som steg opp, hvorfor ikke tenkte han med seg selv. Knøt igjen morgenkåpa og grep flaska, det var på tide med litt terapi for kropp og sjel. Vel nede ved boblebadet seg han sakte ned i det varme vannet og nøt kombinasjonen av kald luft i ansiktet og varmen vannet ga. Vinen smakte deilig og han kjente hvordan han slappet mere av. Han måtte ha duppet av litt, for han rykket til i det han hørte ei dør lukke seg. Faen, her satt han naken og for han hadde regnet med at ingen andre ville komme hit. Dampen var tettere og han kunne ikke se noen, men han følte noen så på ham, men nei – han så ingen. Slutt å tull sa han til seg selv og la seg bakover igjen.

Han kjente igjen lukta av parfymen hennes først, så kjente han hendene hennes over øynene sine. Ikke se sa visket hun, lov meg det. Jeg trodde… sa han, men hun bare hysjet på ham og lot fingrene gli nedover halsen hans. Litt kalde fingre som ble fort varme i det brusende vannet. Ikke rør deg og slapp av sa hun. Hun var bak ham, hun tok håret hans og dro hodet hans bakover, et deilig kyss varmet leppene, det smakte søtt av rødvin. Leppene var myke og faste om hverdandre, tungen gikk på oppdagelses ferd, tennene hennes tok tak I leppen hans og hun bet lekent. Hun viste han elsket akkurat det. Han kjente hun snek seg nedi og det virket som om hendene hennes var over alt på kroppen hans. Var det bobler eller var det fingrene hennes? En hånd tok hånden hans, førte den mot det han håpet var brystet hennes. Med øynene lukket så han for seg hvordan brystene hennes duvet lett I vannet, hvordan vortene sto som små bringebær. De var akkurat en håndfull, faste og velformede. Den harde brystvorten var det første han kjente, bare litt, til hun førte han over under og mellom brystene hennes. Hun slapp hånden hans, han lot fingrene føle vegen til de små bringebærene, hun beveget seg så han masserte henne i forsiktige bevegelser. Han prøvde å bøye seg fram for å smake og suge brystvortene, men ble dyttet bakover. Kroppen hennes smøg seg langs hans, pikken sto stiv og rank, brystene, lårene, armene, hele hun strøk seg langs ham, hun klatret opp langs ham og han ble presset bakover, med hodet på kanten kjente han lukten av deilig og våt fitte. Han rakte ut tungen og kjente hun presset seg ned mot den. Tungen kjente seg fram i hudfoldene og fram til klitorisen. Han lot den leke seg med de barberte leppene, inn og ut disse deilige hudfoldene. Han kunne denne vegen alt for godt og viste hvordan hun ville ha det. Forsiktig på klitorisen og litt hardere tunge like ovenfor. Spidde tungen og kjøre den inn som en mini-pikk. Tilbake til klitorisen og la stønnene og klynkene fortelle hva som behaget i dag. Han viste at hun nærmet seg og han lurte seg til å la en finger gli opp i den varme grotten. Om hun ristet av kulde eller om det var orgasmen var det bare det kvelte hylet som kunne fortelle. Rykningene rundt fingeren fortalte sin lille historie om en orgasme som varte til hun sank ned over ham. Hun seg ned langs kroppen hans og ned i det varme vannet, og den stive pikken sto klar til å ta I mot den deilige grotta hennes. Hun satte seg til rette og satt helt rolig, nøt den stive pikken og hvordan varmen i kroppen kom tilbake. Han bare nøt hvordan hun bearbeidet pikken hans med musklene sine, melket ham sakte.

Han åpnet øynene og så inn i de vakreste isblå øyne han viste om. De kysset, bet og lot tungene leke sammen, det var et langt og deilig kyss. Han var klar for litt mere action, og reiste seg med henne hengende på pikken, opp av varmen igjen og han la henne forsiktig ned på morgenkåpen. Pikken gle litt ut og han lot den leke litt innenfor. Han kikket henne inn i øynene og lot bare pikkhodet gli forsiktig inn og ut, gli opp mot klitorisen hennes og hun gyste lett hver gang den traff. Noen ganger lekende innenfor før han kjørte pikken hardt inn noen ganger. Han så hvordan hun ble overasket hver gang, smilet var like stort og hun stønnet. Så tilbake til litt leking igjen, ta meg hardt ba hun, og la hendene sine på baken hans og prøvde å presse ham inn seg, men han lot henne bli torturert litt til med denne behandlingen.
Kom, ta meg hardt, det er like før jeg kommer, klynket hun. Jeg vil ha deg bakfra ba han, hun smilte stort og snudde seg rundt. Den perfekte beken hennes sto mot ham, hun spredte rumpeballene og han så rett inn i den deiligste grotte. Lukten av saftene hennes gjorde ham om mulig enda kåtere. Han kjørte pikken inn i henne og kjørte på. De beveget seg sammen og det tok ikke lang tid før stønnene ble høyere og høyere. Kilingen starte opp i hoderøttene, ned langs ryggraden og det var som om han skulle eksplodere, han stoppet litt opp, han ville nyte de siste tidelene før han kom. Hun reiste seg opp, han tok tak i de deilge brystene og kjørte pikken helt til bunns. De kom sammen i den deiligste orgasemen han hadde kjent på lenge – veldig lenge. Hun ramlet nesten om mens hun ristet I hendene han, men han holdt henne med faste grep. Han la henne ned, og la seg over henne med pikken enda i denne utrolige grotten hennes. Slik lå de og nøt etterdønningene av orgasmen.

Først nå merket han hvor kaldt det egentlig var og løftet henne opp og senket dem begge i det varme vannet. De kysset lenge kjente hvordan varmen kom tilbake. Hun lå I armkroken hans og hånden hennes hvilte på brystet hans. Slik lå de sammen til han plutselig rykket til. Han måtte ha duppet litt av igjen, hvor var hun?? Dampen lå tykk rundt boblebadet og han så ingen ting. Hadde han drømt, det var jo så virkelig!

Han reiste seg, tok på morgen-kåpen og gikk inn. Inni heisen tok han den siste resten av vinen, var det ikke lebestift han så på vinglasset??

Legg igjen en kommentar