Hemmeligheten

Denne novellen er vist 7497 ganger.

Jeg heter Bror og er en mann av få ord. Men med litt flere konvensjoner. Det vil si; jeg trives best med konkrete roller hvor jeg godt kan prestere noe både i ord og handling. I slutten av trettiårene med en grei jobb men uten egen familie er jeg kanskje en slags særing. Mitt forhold til det annet kjønn har likhetstrekk med periodedrankerens relasjon til alkohol. Når jeg går inn i et forhold så gjør jeg det med hud og hår inntil jeg enten må ut av det eller bukke under. Jeg har så langt overlevd til tross for at jeg har en omsorg for kvinner som kanskje overgår omsorgen for meg selv. Det er vanskelig å forklare men enten vet du hva jeg mener eller så gjør du det ikke. At jeg har fått utlevert en viss porsjon sjarm, for å være litt ubeskjeden, gjør at jeg fra tid til annen kan havne i kinkige situasjoner.
Det hender at jeg blir invitert over til naboene på grilling eller et hyggelig lag. De er alminnelige og trivelige mennesker som ikke ser ut til å bry seg alt for mye med mine periodeforhold. Men de inviterer meg etter hvert kun når jeg har mine single perioder. Forståelig nok. Dessuten varer disse lengst. Jeg har inntrykk av at de synes at jeg er en grei fyr. For en tid tilbake spurte naboene meg over et bedre måltid om jeg kunne tenke meg å gjøre dem en tjeneste. Deres datter hadde fylt sytten og ønsket å ta billappen. Trafikkurset var unnagjort. Forholdet mellom far og datter var dessverre ikke preget av tålmodighet og mor hadde ikke selv lappen. De mente at jeg hadde kjørt mye bil i jobben i årevis uten å få så mye som en bot eller en bulk? Det stemte jo nesten. Jeg ble litt svett da jeg så for meg denne datteren bak rattet i min bil. Hun hadde forandret seg fra å være en intelligent og blid lita jente til å bli en mutt tenåring. Nå var hun hvit i huden, sort i klærne, aldri øyekontakt, hilste når hun gadd. Jeg hadde lagt merke til at hennes venner var av den alternative sorten hvis kleskode hadde som eneste krav at sort skal være dominerende og at ansikt skal skjules bak hår eller hette.
Men bak rattet i min bil havnet hun. Ved siden av satt jeg i rollen som tålmodig og hensynsfull kjørelærer. Faktisk tok hun både giring, kløtsjing og gassing greit i løpet av et par kjøretimer. Trafikk hadde hun mindre peiling på og jeg oppfattet det slik at hun hadde et aldri så lite selvtillitsproblem. Hvis det begynte å stokke seg så ble det som oftest bare verre inntil vi tok en pause. Min taktikk ble da å fokusere på det hun var flink til og skryte når hun gjorde ting riktig. Det vokste hun på. Da jeg en dag mente at tiden var inne for å trene på bakkestart viste det seg at hun kom til å slite med håndbrekket. Selv om jeg viste et par ganger hvordan det virket så fikk hun det ikke til. Jeg ba henne ta tak i brekket og siden jeg vet at man ikke tar på unge jenter uten videre så spurte jeg om deg var greit at jeg holdt handa over hennes for å vise. Hun sa at jeg godt kunne ta på henne. Litt sleivete svarte jeg at det svaret kunne misforstås. «Du ække feig, vel?» repliserte hun. Jeg visste ikke helt hvordan jeg skulle tolke et slikt utsagn så jeg tittet bort på henne men hun bare stirret rett fremfor seg. Kanskje hadde hun fått en anelse farge i kinnene. «Ikke denne karen, nei,» svarte jeg selvsikkert og la handa oppå hennes. Sakte og forsiktig gikk vi igjennom bruken av brekket. Men da vi skulle forsøke på ordentlig kvalte hun bilen et par ganger. Hun ville at jeg skulle vise henne et par ganger til. Da jeg så skulle løsne det forsiktige grepet over handa hennes og ta min bort så fulgte hennes etter. Nå var det hun som la sin hånd oppå min. En tanke om at hun nå ville vise meg hvordan det var forsvant like fort som den hadde oppstått da hun la min hånd oppå sitt lår. «Hva er det den lille, tynne rebelljenta pønsker på nå?» tenkte jeg skeptisk. Da jeg denne gangen så på henne besvarte hun mitt blikk. Jeg er ikke født i går og de sjeldent synlige men nå svært så uttrykksfulle, mandelbrune øynene var ikke til å ta feil av. Hun snudde seg mot meg og med den andre handa søkte hun min ledige arm og dro den mot seg. Et ras av tanker om alder og risiko og hvisomat forhindret meg imidlertid ikke fra å følge hennes tause oppfordring. Hennes kyss var om enn litt klønete så usannsynlig ivrig. Hun fjernet sitt bilbelte kjapt som en erfaren rallyfører og var over på min side før jeg visste ordet av det. Jeg husket ikke hvor vi var et øyeblikk men et raskt blikk ut av vinduet bekreftet av dette var et fabrikkområde, og det var søndag.
«Ehm, er dette smart?» forsøkte jeg da hennes munn forlot min. «Skal jeg lære å kjøre bil så vil jeg lære hva annet man kan gjøre i den også.» Hun virket eplekjekk. Så stivnet hun et øyeblikk som om selvtilliten forsvant og spurte; «Liker du meg ikke?»
Hun var i min favn og de anonymiserende klærne kunne ikke skjule det faktum at hun var en varm og energisk skapning. Duften av henne, så nær, var både sommer og duggfrisk eng. Hun var ung og med ett så tiltrekkende. Sløret blikk og litt bustete, langt, brunt hår. «Jo, herregud jeg liker da deg,» forsøkte jeg. «Har bare ikke sett deg sånn før. Eller tenkt på deg sånn, eller hva jeg skal si..» Hun smilte nå og sa at hun var jo kvinne og greier. Jo, takk. Det kunne jeg da se i det hun dro den uformelige, svarte t-skjorta over hodet og blottla et par svært så delikate bryster lite skjult av en minimal bh. Et nettverk av blåe blodårer under den lyse huden gav et meget levende inntrykk i samspill med hennes tunge åndedrett. «Hjelpe seg for ei flott dame du er også da,» sa jeg og kysset henne på halsen og videre nedover mens jeg løsgjorde tøystykket. «Ja, hjelpe meg, » svarte hun. Spøkefull og med nyvunnet selvtillit denne gangen. Hennes bryster var mer enn en liten håndfull og jeg kunne ikke fatte hvordan hun hadde klart å skjule slikt. Lysebrune, harde brystvorter mot mine kjærtegnende kinn og kvinnelig mykhet på tross av en relativt vever fysikk. Snart hadde også jeg bar overkropp og hun gned seg i mot meg som en kjælen katt. Jeg la setet bakover og vi fikk litt mer tumleplass. Hun gned meg ivrig utenpå buksa der jeg var som hardest. Jeg løsnet den slik at hun kunne komme på innsiden. Så løsnet jeg hennes bukse og befølte den faste baken. Hun fant veien til pikken min og idet hun hadde den i handa utbrøt hun: «Oj.»
«Oj, sjøl,» sa jeg mens jeg blottla mer og mer av hennes nakne hud. Vi hadde buksene på knærne nå, halvt liggende halvt sittende et sted mellom forsetet og baksetet og hun fikk frigjort ett ben. Hun var meget aktiv nå og hun presset underlivet mot hofta mi så jeg kjente det behårede venusberget ivrig mot meg. Samtidig holdt hun rundt staken min, stadig klemmende, utforskende. Jeg nøt de deilige kurvene hennes med hendene. Hofter, rumpe, lår. Så perfekt hud som noen kan ha. Jeg befølte henne mellom bena og kjente at hun var hoven og svært våt.
Det slo meg at hvis vi skulle trekke dette lenger så ville vi trenge beskyttelse og jeg er ikke den som kjører rundt med hanskerommet fullt av utgåtte kondomer. «Du.. kanskje vi må være forsiktige.. eh, hva med beskyttelse..» ymtet jeg.
«Jeg bruker noe. Sånn i tilfelle,» halvt hvisket hun ved øret mitt.
«Sånn i tilfelle?» spurte jeg skeptisk.
«Jeg har vel rota litt. Men vil at du skal være den første på ordentlig,» sa hun.
Hun, sytten år. Jeg, over det dobbelte. Jeg tenkte på om jeg var ille ute nå. Over lavalder men under myndighetsalder. Hun ville at jeg skulle være den første på ordentlig. Jeg har aldri vært dum nok til å tro at jeg er guds gave til kvinnen. Men hvis hun velger meg her og nå så kan jeg vel ikke si nei?
«Sikkert?»
«Sikkert!»
«Du er noe for deg selv, du..»
Hun akte seg over meg nå og jeg kjente varmen fra hennes kjønn allerede før hun kom i berøring med pikken min. Da den traff henne stønnet hun svakt. Jeg hjalp til med å styre hoftene hennes slik at vi kom riktig til. Hodet gled inn sakte men sikkert. Møtte ingen annen motstand enn at hun var ganske så trang. Jeg tenkte at hun nok hadde fjernet jomfruhinnen selv en eller annen gang. Hun tredde seg videre ned på meg. Det var utrolig opphissende hvordan hennes dampende kjønn omsluttet hver eneste millimeter av meg og jeg tenkte at dette ikke ville gått hvis ikke hun hadde vært så våt. Hun beveget seg litt opp nå. Så litt nedover igjen. Prøvende mens hun stønnet svakt. Jeg forholdt meg så rolig jeg kunne mens hun begynte å ri, først forsiktig, så i stadig større og raskere bevegelser. Forsiktig begynte jeg med motbevegelser og hun ble enda ivrigere. Vi var etter hvert blitt tunge i pusten. Kysset og kjærtegnet hverandre. Mens hun red. Stadig hardere nå. I ekstase rettet hun seg litt opp, kom så ned og kysset meg for så å rette seg opp igjen. De nydelige brystene levde sitt eget liv.
«Ååh, duuhh,» stønnet jeg og kjente at dette kunne ikke vare veldig mye lenger.
«Jaah, du ååhh.»
Hun var så inderlig vakker der hun jumpet opp og ned på meg halvt foroverbøyd for ikke å stange i taket. Jeg strakte meg opp mot henne. Måtte begrave meg i hennes hår. Utløsningen var på vei. Det var ingenting jeg verken kunne eller ville gjøre med det. Stønnende favnet jeg rundt henne i det jeg kom i kaskader dypt inne i henne. Hun ble helt vill nå. Jeg kjente at hun skalv i hele kroppen mens hun fortsatte opp og ned men med stakkato bevegelser.
«Jaa, kommm,» stønnet hun.
Hennes kjønn brant og omsluttet hele tiden mens rykkingen i pikken gradvis avtok. Den ble litt slappere men forble inne i henne mens vi kjærtegnet hverandre på ryggen, nakken, armer og ben.
I det vi løsrev oss smilte hun og sa at jeg var en god kjørelærer. Jeg svarte at hun var en spesiell og flott elev.
«Men hva nå?» undret jeg mens tankene for gjennom hodet.
«Hva nå? Jeg trenger vel å trene mer på bakkestart, » konstaterte hun.
«Men de hjemme?» spurte jeg.
«Får ikke vite noe de ikke trenger å vite, vel?» svarte hun.
Og mer bakkestart ble det. Allerede neste time innførte vi en liten lek. Først skulle hun klare det så hadde vi sex. Jeg ble selvfølgelig helt fortapt i henne. En ung kvinne midt i mellom livet som tenåring og voksenlivet som ga seg over til meg som den halvgamlingen jeg var. Overraskende nok klarte vi begge å holde maska utad og jeg er ganske sikker på at det var det vi begge innerst inne ville. Riktignok tok vi en og annen lunsj sammen og vi pratet mye når vi kjørte. Hennes fremtid som student utenbys var fastlagt og noen fremtid som par i sosial sammenheng hadde vi uansett ikke.
Men for en flott tid det var. Jeg må smile når jeg tenker på hvilken forandring det var å se denne tildekte jenta i sorte klær sette seg bak rattet for så å forvandle seg til en frigjort kvinne noen minutter senere på ett eller annet øde sted. Jeg er overbevist om at vi fikk til det meste man kan få til av sex i en bil. Spesielt husker jeg den gangen jeg hadde munnsex på henne. Hun var litt skeptisk med en gang men etter litt forspill fikk jeg trekke av henne buksa. Man kan si hva man vil om hvor bra sex med modne kvinner, som vet hva de vil, er men jeg har aldri følt meg så stolt og beæret som akkurat denne gangen. Det finnes neppe noe vakrere opplevelse enn den jeg fikk da. Hennes silkemyke, mørke hår som dekket skambenet og gradvis avtok mens det rundet ned og pekte mot hver side av kjønnsleppene. Hennes indre lepper som var hovne av opphisselse som kom frem og møtte min tunge. Smaken av henne mens jeg lot tunga leke seg vei rundt dem og mellom dem. Lydene hun gav fra seg da jeg forsiktig bearbeidet området rundt klitoris. Sakte gjorde jeg runde på runde og etter hvert berørte jeg den direkte. Hun buktet underlivet mot meg etter hvert som jeg hold på. Gradvis mer heftig. Helt til hun jukket febrilsk, klemte lårene mot hodet mit, ble fuktigere og fuktigere inntill hun kom i en skjelvende orgasme. Det ble for dessert å regne da hun etterpå ville gjøre det samme på meg. Ikke heller gav hun seg før hun hadde fått hele satsen i munnen.
En dag fikk hun omsider lappen. Hos familien ble det en liten feiring. Foreldre var begeistret. Datter var begeistret. Selv fikk jeg en knekk ettersom jeg forstod at en fin tid var over. Siden vekslet vi noen overfladiske ord. Men jeg følte meg sikker på at hun ville ta kontakt igjen hvis hun selv ville.

Legg igjen en kommentar