Henne

Denne novellen er vist 10474 ganger.

Sol, varme, og sommeren var virkelig kommet. Med 30+ i skyggen lå det godt ann til å bli det heteste sommeren på lenge, og for noen var det også fakta. Hun skulle komme til meg idag. Egentlig betydde det ikke noe, men man håper jo alltid det skjer noe, iallefall med henne. Hun er ifra en annen verden, men øyne dype som havet selv, og svart lang hår, hun så akkurat ut sånn som hun burde. Og ikke nok med det, hun hadde utstråling, hun kunne komme inn i ett festlokale med mange mennesker, og jeg visste med en gang at hun hadde ankommet.
Livet var deilig, det var i slutten av Juni, skolen var ferdig, det var varmt i været og hun var perfekt.

Jeg kommer akkurat ned trappa ifra dusjen, iført bare shorts da det ringer på. Utgangsdøra visste jeg stod åpen, det var jo så varmt. Jeg åpnet døra ut til gangen, der stod hun, tok av seg skoa, ser på meg, og smiler.Det vakreste smilet, de blekrosa leppene omringer de nesten ulovelig hvite tennene.
«Hei» sier hun idet hun går inn døra som jeg lukker bak henne. Hun setter fra seg veska ved siden av trappa, går bort til meg, opp på tå og klemmer meg, rusker meg litt i det våte håret. Jeg klemmer tilbake, kysser henne på kinnet på tilbake veien. «Hei» sier jeg smilende.

Det går litt tid, vi sitter i skinnstolen og ser på film. Det er en sånn stol med beinhviler man kan kalle frem ved å dra i en hendel på siden. Dessuten var det egentlig bare plass til en, men nærkontakt har alltid vært sentralt for oss, uten at det måtte bety noe. Hun lå på meg, med hodet opp til halsen min, men armen på brøstet mitt, hold rundt meg, hun var redd. Filmen var en grøsser, en av Stephen King sine filmer. Hun elsker grøssere, selv hvor redd hun ble, det var vel en del av greia regner jeg med.

«Er du redd?» spør jeg nesten leende da jeg kjenner at det rykker litt i henne. Hun ser på meg og smiler svakt, klenger seg enda nærmere meg, søker beskyttelse. Jeg bare smiler og holder rundt henne, jeg liker dette, det er koselig.Det var fortsatt sol og varmt ute, så settingen for en grøsser film var vel ikke den beste, filmen blir ferdig. Jeg retter meg litt opp, ser på henne, undrer på litt ha vi skal finne på next, alt vi avtalte var jo bare at du skulle komme bort så kunne vi finne på noe. Helt uten forvarsel vrir hun seg over meg,med ett bein på hver side av meg. Jeg ler litt, det er første gangen hun gjør dette, men hun tuller ofte sånn, det er bare gøy. Hun ser på meg. «Hva?» får jeg ut mens jeg sitter der smilende. Hun smiler tilbake, blotter de fine hvite tennene. Det er nesten så jeg kunne ha giftet meg med den munnen alene. Hun lener seg nærmere, ser meg inn i øyene, enda nærmere, ser ned, nærmere, nærmere, ser opp, og så kysser hun meg, leppene våre møtes, helt forsiktig, helt udramatisk.
Jeg lukker øyene, jeg har ingen hinder mot at dette skal skje. Det varte noen sekunder før hun trakk seg tilbake. Jeg åpner øyene, litt i spenning på hva jeg vil se. Mørkt, du holder handa over øyene mine, vil kontrollere selv når du vil jeg skal få se. Jeg smiler igjen, jeg var glad hun gjorde det, jeg liker det når jenter tar intiativ, det er sexy at jenter tar kontrollen helt fra starten iblandt.
Hun tar vekk hånden, ser meg inn i øyene, hun smiler ikke, men er ikke noe spessielt alvorlig heller, undrer liksom på hva som skjer, ser ikke ut som hun helt vet det selv. Stillhet, ikke pinlig stillhet, bare vanlig stille.Jeg løfter opp armen, stryker den forbi kinnet hennes, opp bak nakken, dytter henne nærmere meg. Ikke slik at jeg tvinger henne, bare for å symbolisere at det er helt greit for meg, for min del så er det henne og hennes velbehag som betyr noe for meg. Hun kommer mot meg igjen. Vi kysser, litt mer intenst, litt mer ertende. Nytt kyss, tunge denne gangen, litt mer forsiktig igjen, utforskende. Jeg kjenner hendene hennes på ryggen, den ene opp ved nakken med, tar taket i håret mitt, lugger litt. Enten om hun visste det bevisst eller ikke, så traff hun iallefall der hun skulle.
Kjente det sitret litt i hele kroppen. Jeg knepper igjen beinhvileren så stolen faktisk blir en vanlig stol igjen. Dypt inne i neste kyss, bruker jeg hendene til å binde beina hennes rundt hofta mi, reiser meg opp og prøver å finne balansen. Tar ett godt tak på rumpa hennes med hendene for å holde henne oppe. Selv om hun er jente, og ikke stor av vekst skal det lite til for en ut av balanse. Kysser fremdeles, enda råere, men fremdeles mykt og ømt. Går rundt bordet, ut igjennom stuedøra, mister litt balansen og lener henne med ryggen opp etter veggen. Hun smiler, ler litt over at det faktisk skjer kanskje.Kysser henne på nytt, kaster henne litt opp, får nytt tak og går vidre, vidre ut døra ut til gangen og til høyre, opp trappa.

Etter noen sekunders kyssefri tid imens jeg gikk opp trappa med henne hengende på meg, som krevde nok konsentrasjon at å gjøre det og kysse samtidig ville være å ta unødvendige risker, hopper hun av meg. Nesten ett hode lavere enn meg, ser hun opp på meg.Jeg ser ned på henne, kysser henne igjen med øyene åpne. Med hendene fortsatt bakpå ryggen hennes drar jeg toppen opp og av. Der står hun, totalt uskyldig men alikavel like skyldig som den værste kriminelle. Så der stod hun, i en lyse-lyse blå bh, en pen dose solbrun, så vakker at jeg nesten bare kunne ha funnet en stol å sett på henne resten av dagen. Hun har ikke så store pupper, akkurat passe nok at de ser bra ut i bikini eller bh. Andre menn ville nok kalt dem små, men det er slik jeg liker dem, små, passelig inn i hånden min, nesten til å spise opp. Jeg kjenner jeg er ganske så i farta nå, for å si den sånn, en voksende følelse i buksa.

«Skal vi?» sier jeg smilende. Uten å vente på svar veileder jeg henne rundt ett lite bord og inn en ganske så sliten hvit dør. Inn på rommet er det noe kjøligere, det er en stor dobbeltseng der, reid opp er den også. I motsatt ende av rommet er det en dør ut til den lille verandaen, døra var halvåpen, slik at det av og til blåste inn.Bare en rødaktig tynn gardin var foran.
Jeg legger henne ned på sengekanten, slik at kneet starter ved sengekanten. Hun prøver å nå ned med føttene, ned til gulvet. Jeg ler litt høyt, hun er ikke lang nok, det er såvidt hun ikke når ned. Hun smiler litt lekende og dumt tilbake.Jeg bøyer meg over henne, kysser henne lett, mens jeg løfter henne opp, bruker hendene til å fikle av bhen. Dumme krampeordninger tenker jeg for meg selv idet jeg bruker uvanlig lang tid med å få den av, hun avbryter tilogmed kysset for å le mobbende av meg.
Jeg får av bhen og reiser meg opp igjen. Hun er nydelig der hun ligger, nå er hun totalt usjenert, totalt uredd for meg, i bare en joggebukse hvor beina er bretta opp til over leggene. Akkurat slik det burde være tenker jeg. Jeg ser gardina foran verandadøra blåser opp og inn kommer ett vindpust. Jeg kjenner det er varmt, det kjøler nesten ingenting, bare deilig, hun reagerer på samme måten, der vinden kjærtegner henne, løper nedover den nakne overkroppen hennes.Det er varmt, vi er begge varme, jeg ser huden hennes er varm. Jeg lener meg over igjen og kysser henne, lenge.
«Vent to sekunder» sier jeg lurt, men ett smil i munnviken.
«Hva skal du?» svarer hun lettere forfjamset over at jeg er på vei ut døra igjen.
«Bare vent 2 sekunder, den som venter, venter på noe godt» svarer jeg kjekt.
Jeg prøver å være rask, ingen liker å vente, og iallefall ikke i en slik posisjon.
Jeg kommer inn døra igjen med noe bak hendene, hun prøver forgjeves å se hva det er, men jeg bare setter det på gulvet innat sengakanten så hun ikke får se. Atter en gang lener jeg meg over henne, kysser henne kort. Hun sperrer opp øyene, kaldt! Kysser meg vidre nedover halsen hennes, ømme små kyss. Jeg har en isbit i munn, bakerst i munn slik at det ikke blir direkte kaldt, men bare behagelig kaldt. Jeg kommer ned til puppene, tar den ene inn i hånden, mens jeg nusser meg min vei ned til den andre. Tar brystvorta inn i munn, leker rundt med den med tunga. Følelsen av at det både er kaldt og varmt er bare noe jeg kan forestille meg, men det er tydeligvis veldig deilig ettersom når jeg ser opp ligger hun igjen med lukkende øyne og bare nyter. Tar ny isbit i munn ifra glasset jeg satte ved sengekanten, legger den bakerst i munn.Skal jo ikke bli for kaldt heller. Avslutter med på den nåværende puppen, kysser meg over til den andre, kan jo ikke være forskjellsbehandeling!
Jeg hører du puster tungt der oppe, slipper ut ett stønn nå og da, spessielt hvis jeg slipper brystvorta med munn litt, for så å suge på den igjen.

Jeg går vidre. Kysser meg nedover til bukselinningen på joggebuksa. Drar den sakte men sikkert av henne, hun letter litt på rompa så jeg får den ordentlig av. Jeg avslører g-strengen hun har på seg, rosa med nærmest lilla kanter, smiler litt for meg selv igjen, tenk at jenter faktisk går med sånt. Men det er deilig og fint å se på, det skal jeg ikke nekte for, for all del. Hendene mine følger kroppen hennes oppover. Masserer seg sin vei. Kroppen og huden hennes er varm, klam og noe av det deiligste jeg har tatt på. Hun reagerer på hver eneste berøring, samtidig som vindpustene fra verandadøren erter å leker med oss begge.Jeg setter meg på kne, drar av g-strengen bare for å oppdage at alt det 'forbudte' passer helt og holdent til resten av kroppen. Helt glattbarbert hvor hun ender i noe av det fineste jeg  har sett. Jeg starter på toppen, kysser litt rundt klitors, bruker tunga til å kile litt med, men aldri nær, den får vendte litt.Videre nedover, bruker fingrene, deler leppene for å komme litt lettere til.Jeg er helt nærme, puster på henne. Hun kjenner det kribler av den kalde pusten min. Hun kjenner at hun er ganske så våt, helt klar.
«Kan du til helvete se å komme igjen??» stønn-hvisker hun ut til meg, til meg i den forstand at sikkert alle på gata utenfor hørte det også. Jeg ler, gøy å ha makt, bare for å erte.
«Slapp av da, har du hastverk?» sier jeg smilende, helt viss om at jeg ikke får noe svar.
Jeg stikker ut tunga, kjenner den treffer varm og våt hud. Jeg starter å sleike, opp og ned, inn og ut, noen ganger så går tunga så langt inn jeg klarer, hun smaker godt. Stønnene kommer oftere, dypere og mer intense. Jeg bytter litt på, tar ut tunga og inn med en finger. Tunga bærer nordover, mot den magiske lille klippen. Forsiktig, og så litt hardere, jeg kjenner at det bygger opp inne i henne, like før, kanten av stupet.

«Neeeeie!» støter hun ut mellom sambitte tenner samtidig. I ett lite sekund trodde jeg at jeg hadde gjort noe feil før jeg kjente rykningene.Ett lite univers eksploderte inne i henne, nervene satte seg i spenn, det var så deilig. Jeg fortsatte, økte tempoet, fingrene inn, ut, tunga sugde lett på klitten.I ett siste lykkelig sukk erklarte hun at orgasmen som hadde bølget inn over henne med varmen var ferdig.Jeg reiser meg opp, ser på den vakreste jente jeg hittil har sett, ligger der  nærmest utmattet, bare smiler lykkelig. Jeg lener meg over hennes, nusser henne.

«Takk»  får hun frem.

Jeg våkner i den samme senga, mange timer senere. Hun ligger inntil meg under dyna, vi er begge nakne, men vi hadde ikke sex, ikke den dagen, kanskje senere. Ja, helt sikkert, senere.Kanskje.

Legg igjen en kommentar