Her skjer alt

Denne novellen er vist 27054 ganger.

Dagene gikk, og jeg forholdet mitt til typen bare kjølnet mer og mer, vi var i en dyp dal. Bare krangling og dårlig humør, vi hadde vel ett helt greit sex liv men det var ikke nok for meg, Jeg ville vider finne meg en ny type, men jeg turte ikke helt.

Jeg hadde flyttet fra Kristiansad til Oslo for å finne lykken og jeg trodde jeg fant den.

Det hele startet da jeg å typen min skulle en liten tur på byen, vi gikk ut som forelska par men etter ett par drinken så endret dette seg dramatisk. Vi begynte å krangle og han klikket på meg, dyttet meg ned en lang trapp. Jeg lå nede i bunnen av trappen å grein da kom det en snill mann som ville hjelpe meg. Han tok meg med inn i bare for å få noe å drikke, han var veldig spandabel og jeg fikk drinker på drinker og så husker jeg ikke mer. Jeg kom til meg selv når vi satt i en taxi hjem til han, han fortalte meg at jeg måtte få en trygg plass å sove og jeg hatet jo typen min så jeg sa ja.

Vi kom opp te han, han var vel en mann i 40 årene. Jeg syntes det hele var litt skummelt for jeg var bare 22 men så tenkte jeg ikke på hva som skulle skje. Oppe i leiligheten hans fikk jeg en drink og han begynte å spøøre meg ut om jeg elska typen min osv. Helt uventet satt han med hånda i skrittet mitt, jeg prøvde å få meg unna men så roet han meg ned og tok vekk hånda, så spurte han om jeg ikke likte det. Og jeg svarte jeg hadde type da kjente jeg hånda i skrittet på nytt. Jeg prøvde å få han til å slutte men han bare forsatte mens han roet meg ned. Han kysset meg på munnen mens han forsatte maseringa av musa mi. Han åpnet buksa og dro den ned på anklene mine. Jeg var litt redd og skremt med tanke på alderen hans men jeg kjente at han hadde erfaring og han tok hånda bort på kulen han hadde i buksa. Han reiste seg opp og ba meg bli med inn på sove rommet! Nå viste jeg hva som skulle skje. Legg deg ned der jenta min sa han til meg. Jeg gjorde som han sa, i natt skal du adlyde meg og gjøre som jeg sier. Er det greit? Jeg var jo litt skremt så jeg bare nikket! Kle av deg, så jeg kan ta ett bilde av deg du har jo verdens fineste kropp. Han tok noen bilder så kom han hen til meg. Jeg fikk beskjed om å legge meg på magen. Jeg gjorde som han sa og det tok ikke mer enn 1 sekund så kjente jeg han komme, men det var ikke i musa mi han ville  han skulle i det bakre hålet og han bare dyttet den inn og jeg skreik og skreik. Han fikk bare en ondskapsfull latter da. Og sa at jeg var ei flink jente. Den beste han hadde hatt.. Jeg fikk også en finger i musa mi, nå begynte det å bli godt. Han fikk trakk u kølla si og snudde meg rundt. Satt den i munnen min. Jeg har aldri fått en så stor ladning og han sa takk. Når han hadde tørket seg la han seg ned. Og ba meg legge meg ved siden av han. Jeg gjorde som han sa. Og han visket i øret mitt at denne behandlingen skulle jeg få i morra tidlig også. Neste morgen  våknet jeg med verdens verste hode verk. Og lurte på hvor i all verden jeg var og hvem som lå ved siden av meg… HJELP tenkte jeg og skreik… Jeg må ha våknet han også da for han ba meg legge meg ned igjen.. jeg bare satt der stiv og kjente han la meg bak over . jeg strittet litt imot men han var sterke en meg så jeg gjorde som han sa, han la seg over meg og stakk den inn i meg. Jeg stønnet for han hadde ei stor kølle! Jeg merket at han kom og han sprutet hele ladningen inn i meg. Så sa han takk igjen.. vi gikk ut på kjøkkenet og jeg sa jeg måtte komme meg hjem.. Når jeg gikk ut døra så ga jeg nummeret mitt til han. For han spurte om å få det!

Da jeg kom hjem til typen min så klikket han, og lurte på hvor jeg hadde vært! Jeg sa jeg sov hos ei venninne som gikk god for det. Jeg fikk roet han ned og vi hadde en kozelig kveld… men jeg kunne ikke glemme Petter. Han jeg hadde hatt sex  med i natt!

Det gikk ett par uker så fikk jeg melding av Petter. Han lurte på om jeg ville treffe han. Og jeg sa jeg skulle noe men han maste og fikk ja! Men jeg sa jeg ikke kunne før typen hadde sovnet! Da vi la oss måtte jeg ha sex med typen for å få han til å sove! Det tok ikke lang til før han sovnet og jeg ble hentet i en ny bil! Det tok ca 1 min før Petter tok hånda i skrittet mitt! Så jeg viste hva som kom til å skje! Han åpnet hanske rommet og tok ut håndjern og 2 dildo typer! Jeg ble litt redd, men tenkte kanskje bare han skulle vise meg di! Men han ba meg trekke ned buksen og smøre meg inn litt med en glide krem.. jeg gjorde som han sa. Han bøyde seg over meg og tok frem den store Butt pluggen og dyttet den inn i rumpa mi! Det gjorde veldig vondt men den kom inn. Han kjørte videre mens jeg hadde den inni meg. Han pumpet i hånd pumpen som stakk ut av den. Den ble pumpet opp og jeg følte jeg skulle sprenge. Vi kjørte rundt sånn en stund. før han spurte om jeg hadde hatt sex meg flere personer før for han hadde to kammerater som kunne tenkt å vært med. Jeg sa jeg ikke viste helt. Men han brydde seg ikke om det! Vi kjørte til ett gammelt hus… han ba meg gå ut av bilen meg jeg sa nei siden jeg var naken og en ting ut av rumpa mi… da ble han veldig sur og ble streng. Så jeg gjorde som han sa og gikk ut. Vi gikk inn i huset,.. da fikk jeg mitt livs sjokk. Det var mange rare ting der inne. Sånne kryss til å bli bindt i og gape stokk osv osv. Han tok en tlf og sa at jeg var klar for en dose. Det tok bare ett par minutter før det kom 2 andre menn. Di sto å så litt på meg før di kom hen å tok på meg! Jeg følte meg litt uvell så jeg ba om å få gå på do… inne på doen måtte jeg spy men klarte det ikke! Da jeg reiste meg opp fra doen så kom han ene mannen og dro ut butt pluggen. Det gjorde veldig vondt men var også godt.  Han tok ned en pumpe fra veggen. Fylte den med vann og såpe, jeg lurte på hva det var og han sa det var Klyster som han skulle sette på meg for å få meg rein til sado filmen di skulle spille inn med meg! Hjelp ropte jeg og di to andre kom inn å lurte på hva det var ! og petter fortalte hva som skulle skje og sa hvis jeg ikke var me så ville di fortelle typen  min hvor jeg hadde vært på lørdagen. Jeg gikk med på alt di skulle gjøre med meg. Svup sa det så hadde jeg ett klyster i rompa og ble ført ut i stua! Jeg ble satt i en gapa stokk. Den ene mannen koblet opp 3 kameraer som skulle filme alt! Filmen skulle bli lagt ut på nettet så jeg måtte være med på alt.

Jeg kjente di dro ut klysteret og jeg måtte på do men fikk beskjed om å holde det inne og hvis ikke ble jeg pisket! Jeg klarte det ikke og sjvupp og fikk en smekk… Jeg hylte å hylte men det hjalp ikke.., han slo å slo…

Så stoppet han. Og jeg fikk se hva di skulle bruke på meg. Det var noe elektronikk greier… det skulle ikke gjøre så veldig vondt men gud for en smerte , jeg kom meg ikke noen vei! Stå stille fikk jeg beskjed om det det støtet igjennom hele kroppen. Stå stille ellers får du trakt i munnen,.

Jeg klarte ikke stå stille så di slapp meg og dro meg over i senga der jeg fikk hånd jern og ei trakt i munnen. Jeg viste ikke da hva den var til men den var til Tiss. Di stilte seg over meg og urinerte i munnen min. jeg klarte ikke å svelge unna alt så jeg holdt på å bli kvalt. For han ene klemte igjen nesa mi! Så løsnet di meg plutselig å dro meg med utenfor! Gå fikk jeg beskjed om. GÅ GÅ GÅ… Så ringte han meg igjen men det blir neste historie

 

Legg igjen en kommentar