Herskerinnens lille tøs

Denne novellen er vist 16488 ganger.

«Skal du virkelig pule meg i kveld, Herskerinne?» spurte tøsen straks jeg kom inn.

«Ja, det skal jeg. Du slipper ikke unna denne gangen.»

Jeg ble lurt forrige gang jeg var på besøk. Klarte ikke å motstå en livlig tunge når den kom, og hele kvelden ble ikke annet enn en eneste lang serieorgasme. Til slutt var jeg så utmattet at jeg måtte gå med uforrettet sak. Jeg hadde vært litt for naïv; sagt på forhånd hva som skulle skje og latt tøsen tenke ut et mottrekk. Denne gangen skulle ingenting stoppe meg fra å gjøre som jeg hadde planlagt: kjøre min nyinnkjøpte strap-on inn i tøsens stramme rævhull.

«Er det noe jeg kan gjøre for deg, Herskerinne – massere din deilig kropp eller slikke …»

«Ikke prøv deg!» snerret jeg og så tøsen krympe seg. «Du skal pules! Få av deg klærne og gjør deg klar.»

Klærne havnet på gulvet og tøsen knelte for meg slik jeg ville.

«Jeg er klar, Herskerinne – jeg gjorde meg helt ren før du kom.»

«Godt, da kan du stille deg der borte, lene deg over bordet og spre bena.»

Jeg tok av meg alle klærne og åpnet den lille kofferten jeg hadde tatt med. Tok frem harnesset og monterte den tykke silikondildoen før jeg spente det på meg. Den var tykk og stump; jeg hadde store forhåpninger om å gi tøsen både smerte og ukontrollerbar nytelse ved å kjøre den inn i det trange hullet … faktisk gledet jeg meg noe vanvittig til å stå der, presse den inn mellom skinkene og jukke løs …

«Er du klar, lille tøs?» spurte jeg strengt idet jeg stilte meg opp.

«Ja, Herskerinne.»

«Du skal stå stille og ta denne kuken i rumpa. Du får ikke lov til å avbryte meg eller vri deg løs. Forstår du?»

«Ja, Herskerinne.»

«Hvem er du?»

«Din lydige tøs, Herskerinne.»

«Du våger ikke å glemme det!»

                Jeg sprutet en solid mengde glidemiddel nedover rumpesprekken og begynte straks å presse silikonkuken mot den trange åpningen. Tøsen ynket seg allerede. Bare vent, tenkte jeg og fortsatte å presse til dildoen gled innenfor.

«Liker du det, tøs?» snerret jeg og holdt meg hardt fast så kuken gled helt inn.

«Jeg … ah … au … den er så stor …»

«Du skal like det. Si det.»

«Jeg …»

«Si det, slave!»

«J-jeg liker det.»

«Hva liker du?»

«Kuken … i rumpa … Jeg liker den, Herskerinne.»

«Be meg knulle deg med den.»

«…»

«Tigg om det, stygge lille tøs!»

«Ja, Herskerinne … vær så snill å knulle meg …»

Jeg begynte å gli utover og presse meg inn igjen mens tøsen pustet tungt og ynket seg når jeg gjorde det litt hardt. Jeg gjorde det litt fortere etter hvert mens jeg lyttet og prøvde å tolke ethvert tegn som måtte komme. Tunge peselyder fylte rommet når jeg begynte å holde fast i hoftene mens jeg jukket den tykke dildoen inn i tøsa.

«Du er hora mi! Si det!»

«Jeg er hora di, Herskerinne!»

«Du elsker å bli rævpult!»

«JA! Ja, Herskerinne, jeg elsker at du puler meg – skitne, skitne hora di!»

Tøsen min var mindre enn meg både i størrelse og alder – ti år yngre, ung og uerfaren, og jeg følte det som at jeg var en gigantisk kjempe som kunne gjøre hva jeg ville uten at det var mulig å kjempe imot meg. Jeg jukket silikonpikken så hardt jeg kunne inn i den lille kroppen, satte neglene hardt i den svette ryggen foran meg og hørte hvordan tøsen klynket og jamret seg, til min store glede og nytelse.

«Du skal sprute for meg.» befalte jeg da jeg merket at slaven min hadde begynt å dirre i lårene.

«Åh, Gud, nei …»

«Du SKAL! Du skal komme mens jeg puler deg i rævhullet ditt og du skal si at du elsker det!»

«Ja, Herskerinne, jeg elsker at du puler meg …»

Det klasket høylytt hver gang jeg smalt kuken til bunns og tøsen stønnet stadig høyere.

«Kom, lille slave.» peste jeg selv og merket at jeg begynte å bli sliten – men jeg ville ikke gi meg før jeg hadde fått spruten utover gulvet.

«Ja, Herskerinne, jeg elsker å komme for deg … utover gulvet … å, vær så snill og la meg slikke deg etterpå, snille Herskerinnen min …»

                Jeg knullet tøsen så fort jeg kunne og ganske snart ble stemmen lys og pistrete. Flere drypp hørtes utover gulvet og jeg gled ut av hullet mens tøsen falt skjelvende på kne etter den voldsomme orgasmen.

«Sleik opp saftene dine, kåte hore.» sa jeg og ventet på at tøsen skulle lystre.

«T-takk … for orgasmen, Herskerinne …» sa tøsen og så opp på meg med svømmende blikk.

Jeg ble utrolig kåt av å dominere slik. Bruke, tvinge, befale, herske, eie … Eie en slik kåt liten tøs som lystret meg og gikk med på alt jeg krevde. Jeg ventet litt til før jeg gjentok meg selv:

«Sleik opp sæden din, tøs.»

«Ja, Herskerinne.» svarte han og bøyde seg ned mot gulvet.

Legg igjen en kommentar