Hete følelser

Denne novellen er vist 6218 ganger.

Det er så kaldt ute. Ti minusgrader og vinden får det til å virke enda kaldere.
Jeg har pakket meg godt inn i jakke, genser, skjerf og votter. Lua er trykket nedover ørene, for jeg vil ikke forfryse noe. Allikevel går frostriene gjennom meg på vei hjem fra jobben. Fingervantene stenger ikke kuldegradene ute og jeg må uavlatelig røre på både fingre og tær for ikke å la dem stivne helt der inne.
Skrittene mine lyder som kalde knirk i snøen, som om jeg gikk og trampet i potetmel. Skjerfet har jeg tullet rundt halve ansiktet, over nesen og frostrøyken står ut mellom de hjemmestrikkede maskene. Pusten fører med seg damp, væske som blir hengende igjen i skjerfet og som til slutt fryser til is. Rimer. En poetisk årstid, det er jo rim over alt. Og jeg føler meg like sexy som en gammel gulvklut full av lodotter. Allikevel murrer kåtheten i kroppen. Kulde, nemlig, gjør meg kåt. Og det er din skyld.
Jeg passerer en mor med en liten unge hengende fra hånden sin. Den stabber avgårde med knirkende skritt, akkurat som alle andre i dag. Ser ut som en liten michellinfigur i den store, varme bobledressen. Skjerfet rundt nesen og munnen, og lua godt ned over ørene gjør at bare øynene vises. Det er plent umulig å si om det er gutt eller jente, men jeg tør vedde på at de små kinnene er rosenrøde av kulde, slik som den lille nesen.
Det er så kaldt ute. Så isende kaldt at det er godt å komme inn i varmen. Inn til en varm leilighet og dine varme hender. Din varme. Og heten som du skaper.
Kan smelte is, skjønner du. Tiner i alle fall opp den frosten som har satt seg i meg på hjemveien. Bare tanken på deg legger grobunn for en spire av varme inni meg, blåser liv i latent begjær og jeg tines litt opp av varme følelser. Hjertet gjør et ekstra hopp ved tanken på hva som kanskje venter meg hjemme, og sender et par støt av kåte pulsslag ned til underlivet. Bare jeg ikke blir våt i trusene, for så kaldt som det er nå vil sikkert kjønnssaftene speike. Eller kanskje ikke, for jeg er ganske varm i musa nå.
Det var like kaldt i går da jeg kom hjem fra jobb. Og jeg var like frossen. Gåsehuden jòg over kroppen, slik den gjør nå. Da jeg kom hjem, kledde du av meg foran ovnen, hentet dynen vår, kledde av deg selv og varmet meg med din egen kropp midt på stuegulvet. Med din egen kropp og litt til, for det er den beste måten å få varmen i en forfrossen stakkar. Med kroppsvarme. Og jeg skal love at det ble hett til slutt. Jeg fikk i alle fall varmen i meg og synet av den blokka vi bor i, får sitringer til å skjelve svakt i magen nå. Deilige, forventningsfulle bølger. Blander seg med gåsehuden og frostriene, og kjemper om plassen i kroppen min.
Jeg vet hva som til slutt vil vinne. Og hvem som vil være skyld i det. Jeg åpner ytterdøren, går inn i gangen og drar skjerfet ned fra ansiktet, føler aldri at jeg får nok luft med skjerfet foran ansiktet, men jeg har valget mellom det eller å forfryse lepper og nese. Et enkelt valg. Du må jo ha noe å kysse, kan ikke kysse meg hvis jeg ikke har lepper.
Jeg låser meg inn i leiligheten vår, lukker døren bak meg, stamper snøen av føttene og hutrer mens votter, støvletter og jakke havner på sine rettmessige, respektive plasser i skapet på yttergangen.
«Frossen?» spør du. Stemmen din kommer fra stua, hvor du sitter og ser på fjernsyn. I alle fall indikerer lydene at fjernsynet står på. Det rasler litt i en avis også, idet du legger den fra deg for å reise deg? For å komme meg i møte?
Egentlig gir jeg blaffen i hva du gjør akkurat nå. Gir blaffen, fordi det du kommer til å gjøre er mer interessant. Og det aner meg at det er meg du kommer til å gjøre det med. For det var slik det startet i går. Jeg smiler glad med stive, frosne kinn. Kjenner spenningen ulme svakt i magen og litt lenger ned. Det kiler.
«Som en seifilet fra Frionor,» svarer jeg og drar av meg den tykke genseren. «Jeg er helt is i kroppen. Kan nesten ikke røre fingrene og tærne.» Det halvlange håret mitt spraker og blir elektrisk, står nesten av seg selv. Det blir som oftest slik når jeg har vært ute i kulda og kommer inn. Jeg går inn på badet, fukter hendene litt og stryker dem gjennom håret for å få det til å legge seg.
«Skal jeg varme deg?»
Jeg snur meg vekk fra speilbildet mitt, ser på deg der du står i døråpningen og betrakter meg. En samboer med normalt utseende og normalt utrustet kropp. Et gjennomsnittsmenneske uten spesielle trekk som ville skille deg ut fra mengden, men ved Gud som jeg elsker deg. For jeg har lært deg å kjenne og ville aldri hatt noen annen enn deg. Den Rette. Min Elskede. Med et blikk som alene kan tenne meg fordi jeg vet hvor godt du kjenner meg og jeg stoler på deg.
Du er arbeidsledig, er hjemme hele dagen og får god tid til å savne meg mens du gjør husarbeid og drømmer om hva vi kan gjøre når jeg kommer hjem. Jeg smiler svakt, blir myk innvendig.
«Hvis du ikke har noe annet å gjøre,» svarer jeg og tørker hendene på håndduken ved siden av vasken. «Noe mer interessant.» Det føles som om jeg skjelver under huden når jeg ser blikket ditt, smilet ditt. Du rister svakt på hodet.
«Jeg kan ikke komme på noen ting akkurat nå som er mer interessant, nei.»
Du strekker ut hånden, jeg tar imot. En kald hånd i en varm. Du sender svake stråler oppover armen og begynner allerede å forvise minusgradene som har satt seg fast i sjelen min. Du tar begge hendene mine mellom dine egne. Gnir forsiktig for å få blodsirkulasjonen bedre igang. Blåser varm luft inn og smelter fingrene mine mens jeg blir myk og deilig skjelven innvendig. Tar en og en finger i munnen og suger mens en varm tunge glir rundt og gjør meg varm helt ned i skrittet. Du trekker meg inntil deg, inntil kroppen din. Omfavnelsen som jeg går inn i, er øm og full av varme og jeg oppdager at også kinnene mine er stive, slik som fingrene. Det kjennes så godt når du legger kinnet ditt mot mitt, sender varmestråler inn i huden min og tiner ansiktet også, sammen med resten av kroppen som fylles av rolig stigende begjær.
Så leder du meg ut av badet og inn på stua hvor dyna allerede ligger klar på gulvet ved ovnen. Fjernsynet står fremdeles på, men det som foregår på skjermen er totalt uinteressant.
«Jeg har vært ute i dag, jeg også,» sier du og smiler svakt mens du rekker meg en pakke som ligger på bordet.
«Åh, har du kjøpt gave til meg?» Jeg stryker deg på kinnet og tar imot. «Så snill du er…» Jeg takker med et kyss, pakker den ut og blir stående med «Ispiggen» i hånden. Fra ErotikkNetts postordre? Jeg stusser litt. «Er det ikke litt for kaldt for ispiggen?» spør jeg og kjenner musa trekke seg sammen i protest mot å få noe kaldt, hardt dyttet innover. Niks. Glem det. Hadde det vært sommer, så…
«Slettes ikke. Det er akkurat kaldt nok.» Du tar ispiggen fra meg, går ut på kjøkkenet og skrur på vannet. Når du kommer ut igjen, er den gjennomsiktige gummipikken full av vann og jeg kjenner musa åpne seg villig igjen. Varmt vann. Selvfølgelig. Du legger ispiggen fra deg på gulvet, går ned på knær foran meg og trekker meg ned til deg. Kysser meg varmt mens du med vante hender kler av meg, kysser litt på hver bit naken hud som blir avdekket og til slutt ligger jeg naken foran deg. Jeg har lyst til å kle av deg også, men du er for rask. På et blunk er du naken og sitter med ispiggen i hånden og et lurt, lite smil på leppene. Jeg bøyer knærne, stryker meg på kalde lår der jeg ligger og ser på deg.
Hånden som legges på det ene kneet mitt, er varm og god. Du dytter det forsiktig ned mot gulvet så jeg blotter kjønnet mot deg. Lufta kjennes kald ut mot kjønnet, men hånden din forflyttes fra kneet og til underlivet. Håndflaten din blir våt når du legger hele hånden over kjønnet mitt og med den andre hånden din dytter du det andre kneet ned mot gulvet så jeg skrever godt. Du masserer forsiktig med hele håndflaten, terger klitoris mens du holder ispiggen foran munnen din og stikker ut tungen, lar tungespissen gli over hodet på ispiggen. Jeg følger tunga di med øynene, det er hissende å se på. Fukter mine egne lepper og ønsker å lukke dem rundt pikken din, som står og nikker stiv mot meg i takt med pulsslagene dine. Så tar du vekk håndflaten fra kjønnet mitt, den er våt av saftene. Fører ispiggen over klitoris, fram og tilbake. Den er varm, ispiggen. Det er nære på at det brenner men det er godt og jeg liker følelsen, gisper av nytelse da du skyver den inn i meg og drar den ut og inn med langsomme bevegelser. Gud, så varm den er, så godt… Du legger deg over meg, slipper ispiggen og finner hånden min, fører den ned mot skrittet mitt. Jeg griper selv ispiggen og pumper den ut og inn mens du setter deg overskrevs over brystet mitt og rekker meg lemmet.
Hvordan visste du det? At tungen min lengtet etter smaken av deg, at leppene ønsket å lukke seg bak hodet på manndommen din og munnen ville suge mens tunga roterte rundt det lille øyet på tuppen din? Pungen hviler på haken min, du lukter godt av kjønn, lukter mann. Du fører hendene bak rumpa di, finner brystene mine, stryker med lette fingre rundt og rundt i rolige sirkler som blir mindre og mindre, helt til du sitter med brystvortene mellom fingrene og masserer. Jeg lukker øynene. En stiv pikk i munnen, en varm ispigg mellom bena og to par masserende fingre rundt knoppene… Jeg finner den siste, lengtende knoppen med mine egne fingre, masserer klitoris mens munnen min pumper like fort fram og tilbake på pikken som jeg fører ispiggen ut og inn av meg selv. Varmen har spredt seg fra skjeden, gått gjennom veggene og spredt seg utover i underlivet sammen med en annen varme som er i ferd med å gå over til orgasme. Jeg kjenner kjønnet rykke da spasmene overtar, kniper øynene hardt igjen og suger deg hardt, hører du stønner og tar brystene mine i hendene, knar godt mens orgasmen rir gjennom meg. Lyden av den rykkende pusten min høres godt, jeg puster gjennom nesen for du fyller det meste av munnen.
Plutselig drar du deg ut, krabber fort nedover kroppen min mens jeg fjerner ispiggen og styrer deg inn. Du lukker øynene når pikken når meg til bunns.
«Å gud, så godt, herregud så varm du er,» mumler du og pumper sugende med harde tak. «Så varm og god… Vinterfora mus, faen så godt…»
«Du må ikke fryse på pikken, vet du. Kan bli snørrete da,» hvisker jeg i øret ditt og biter meg fast i øreflippen mens jeg med en hånd dytter en rumpeball til siden og lirker ispiggen mellom rumpeballene dine så den blir liggende på langs. Ikke inni rumpa di, for du kan ikke fordra å ha noe inni og det respekterer jeg. Men dette liker du i alle fall, for ispiggen er fremdeles varm og god der den ligger og skvulper mellom rumpeballene. Jeg kjenner setemusklene dine trekke seg sammen hver gang du pumper inn, kjenner at de skjelver når orgasmen får deg til å vippe over kanten og ramle uti nytelsens sjø med et plask. Jeg kniper skjedemusklene sammen, roterer med underlivet da du stivner i orgasme og pumper sæd med deilige grynt i øret mitt.
Vi ligger slik en liten stund, slapper av og føler på varmen fra hverandre.
«Hva tenker du på?» spør du lavt og stryker meg over håret
«Å, jeg bare ligger og ber,» smiler jeg.
«Ber?» Du ler og ser på meg.
«Ja,» svarer jeg, vifter med ispiggen foran ansiktet ditt og kysser den. «En stille bønn til værgudene om å la kuldeperioden vare lenge.»

Legg igjen en kommentar