Hete netter i paradise

Denne novellen er vist 27622 ganger.

Det nærmer seg slutten av ferien og det er snart på tide å forlate sol og varme, og reise hjem til snø og kulde. Vi har hatt noen fantastiske uker i dette tropiske paradiset, med lange, hete netter. Som en passende avslutning bestemmer vi oss for å tilbringe den siste kvelden ute. Det er trykkende varmt i kveld, så jeg tar kun på meg en tynn silkekjole over den lille blondetrusen. Jeg snur meg mot deg og møter blikket ditt.  Du ser flott ut der du står og betrakter meg fra topp til tå. Den lyse linbuksen sitter perfekt rundt rumpen og skrittet ditt, og gir et lite hint om hva som befinner seg under. Over den veltrente, solbrune overkroppen din har du kun en tynn t-skjorte. Jeg stiller meg inntil deg og kysser deg mykt. Selv med høye hæler må jeg stå litt på tå for å rekke opp til deg. Du drar meg tettere inntil deg og kysser meg sulten mens du lar hendene kjærtegne meg nedover ryggen, over rumpen. Jeg stryker deg gjennom håret og kysser deg grådig tilbake. Jeg kjenner hvordan pikken din presser seg mot meg, vokser seg større, hardere. «Kom!», jeg drar deg med bort til sengen. Du vrenger av deg buksene og bokseren i én bevegelse og jeg griper om den stive pikken din mens jeg dytter deg bestemt ned på sengen. Jeg setter meg på huk og runker deg rolig mens jeg slikker deg sakte fra ballene og oppover pikken, sirkler lekent over hodet før jeg tar deg forsiktig inn i munnen. Suger deg rolig mens jeg lar en hånd kjæle med ballene dine, slipper deg ut av munnen min og slikker deg rundt hodet igjen, og nedover pikken. Suger forsiktig på ballene dine før jeg på ny lar deg komme inn i munnen.  Du drar fingrene dine gjennom håret mitt samtidig som du presser underlivet ditt mot meg, først rolig og kontrollert, så hardere etterhvert som lysten tar over og du til slutt knuller munnen min. Du stønner og jeg skjønner du er nær ved å komme. Du slipper taket i håret mitt og trekker deg ut av munnen min før du drar meg opp til deg og kysser meg intenst. «Nå er det din tur» Du ser på meg med kåt og lekent blikk før du drar av meg kjolen og legger meg på rygg. Du maserer brystene mine og biter meg forsiktig i brystvortene. Jeg lirker av meg trusen og sprer bena for deg, blottlegger en dryppende våt og nybarbert fitte. Du slikker meg sakte og bredt over leppene flere ganger, men stopper rett før klitoris. Jeg presser underlivet mitt mot deg, lengter etter å kjenne tungen din over det ømme punktet. Du biter meg forsiktig i leppene før du skiller dem og presser to fingre inn i meg mens du endelig lar tungen din rotere over klitoris. Jeg slipper ut et stønn og presser meg mot deg i det du lar tre fingre gli inn i meg mens tungen jobber stadig mer intenst. Du slikker rumpeballene mine, kjønnet mitt, begge åpningene. Fingrene dine går inn og ut av meg mens du slikker meg med dype, intense slikk. «Snu deg!» stemmen min er grøtete. Du legger deg over meg og jeg tar pikken din grådig i munnen igjen. Du støter inn i meg mens jeg lar munnen min omsluke pikken din. Du griper om rumpeballene mine, slikker meg over klitoris før du graver tungen din dypt inn i meg. Du knuller meg intenst med tungen mens du lar en finger leke med rumpehullet. Jeg stønner og presser meg mot tungen din, fingrene dine, vil ha deg inni meg! Jeg suger deg hardt, langt inn i munnen min. Du støter hardere inn i meg og jeg kjenner det bygger seg opp mot klimaks. Med pikken din langt inn i munnen min, med harde, dype sug, kommer orgasmen min i bølger. Jeg stønner og ynker meg mens orgasmen sender skjelvinger gjennom kroppen min. Leppene mine presser hardt rundt pikken din som fortsatt er i munnen min. Jeg slipper deg ikke nå! Mens orgasmen fortsatt pulserer gjennom kroppen min lar jeg deg knulle meg i munnen mens jeg suger deg mer intenst en noen gang. Du er ikke langt bak meg. Du stønner høyt og med stor kraft spruter du varm sperm inn i munnen min.

Beruset på sex og med orgasmen fortsatt pulserende i kroppen, drar vi til feriens faste restaurant. Vi stiller oss i baren og bestiller drinker. Det er den faste bartenderen som tar i mot bestillingen, Leah, en eksotisk skjønnhet med langt, bølgende hår og øyne man kan drukne i. I løpet av flere kvelder har du flørtet lett med henne, men du har aldri fått den responsen du håpet på. Jeg ser hvordan du lar blikket ditt beføle kroppen hennes, og jeg forstår deg godt. Hun har en slank kropp med faste bryster og spretten rumpe. Jeg fanger blikket ditt og du skjønner at jeg vet hva du tenker. Jeg smiler lekent til deg før jeg lener meg over baren for å ta i mot drinkene. Leah rekker meg drinkene med et smil, samtidig som hun lar blikket vandre ned mot utringningen min. Brystene mine strutter under den tynne kjolen og jeg ser at blikket hennes blir hengende ekstra lenge ved de harde brystvortene mine før hun blir forstyrret og må ta i mot en ny bestilling fra en annen i baren. Jeg snur meg mot deg og gir deg et langt kyss.
Det tar ikke lange stunden før baren fylles av de lokale og turister, og volumet på musikken øker i takt med den økende folkemengden. Bordene i restauranten blir ryddet til side og dansegulvet blir større. Vi danser mens kvelden blir til natt, stadig tettere omslynget til de eggende rytmene. Vi kysser intens mens kroppene beveger seg i takt med musikken. Plutselig kjenner jeg hender som stryker meg over rumpen, rundt livet, over brystene. Jeg snur meg og møter blikket til Leah. Hun trekker meg forsiktig mot seg og kysser leppene mine forsiktig. Jeg besvarer kysset og lar tungen hennes slippe inn i munnen min. Samtidig omfavner du meg bakfra, kysser meg intenst på halsen og jeg kan kjenne hvordan den stive pikken din presser mot rumpen min mens hendene dine maserer brystene mine. Leah kysser meg grådig og jeg lar hendene mine stryke gjennom det lange håret hennes, nedover ryggen hennes, over rumpen. Hun tar hånden min og fører den på innsiden av skjørtet sitt, og jeg kjenner hvor varm og våt hun er. Jeg stryker over leppene hennes, skiller dem og stikker inn en finger. Hun stønner inn i munnen min og presser hånden min lenger opp under skjørtet. Jeg fingrer henne med to fingre, tre… Du presser deg hardere mot med og jeg kjenner at pikken din er mer enn klar. Leah drar oss med bort i enden av lokalet, ute av syne, hvor de har stuet bort alle bordene fra restauranten. Hun snur seg mot deg og drar av deg buksene. Leah og jeg går ned på kne. Fire hender kjærtegner pikken og ballene dine. To munner leker med pikken din, slikker, kysser. Du puster tungt mens du lugger oss lett i håret og presser oss mot underlivet ditt. Jeg lar deg støte langt inn i munnen min, helt bak i halsen. Så tar Leah deg i munnen. Hun suger med dype, jevne drag. Jeg snur meg mot henne og kysser henne på halsen, drar opp toppen hennes og fanger brystene hennes med hendene. Kysser først det ene, så det andre. Lar tungen leke med brystvortene. Jeg stikker på ny hånden oppunder skjørtet hennes og lar fingrene gli inn i henne. Hun stønner så pikken din gli ut av munnen hennes. Leah snur seg mot meg og kysser meg sultent. Hun leder meg mot det ene bordet og før jeg rekker å legge meg ned har hun dratt av meg trusen og spredd beina mine. Hun slikker meg sakte oppover innsiden av lårene, kysser leppene, lar tungen sirkle rundt klitoris mens hun presser to fingre inn i meg. Jeg stønner og løfter underlivet mot henne. Ved siden av henne står du og nyter synet mens du runker lett. Hun slikker meg dypere nå, på alle de rette stedene. Dette har hun gjort før! Jeg kjenner jeg er nær ved å komme og det føler Leah og, for nå stoppet hun. Hun går til side og slipper deg frem. Du tar tak rundt hoftene mine og drar meg mot deg, helt til kanten av bordet. Det er perfekt høyde. Du gnir pikken din mot meg, frister meg. Jeg legger beina mine rundt deg og drar deg mot meg. Du trenger sakte og dypt inn i meg. Jeg stønner av nytelse! Har ventet på å kjenne pikken din inni meg! Leah kommer opp på bordet til meg og senker kjønnet sitt over ansiktet mitt. Fitten hennes er våt og svulmende. Jeg lar tungen slikke over leppene hennes, masere klitoris. Jeg presser inn tre fingre, så fire mens jeg suger lett på klitoris. Hun stønner og presser seg mot meg, beveger seg rytmisk og lar fingrene mine knulle henne. Jeg kan kjenne deg støte hardere og dypere inn i meg. Du legger beina mine over skuldrene dine sånn at du kan komme enda lengre inn i meg. Samtidig bøyer Leah seg ned og begynner å slikke pikken din og fitta mi. Du støter inn i meg med den harde pikken din, fyller hele meg mens Leah slikke klitten min med erfaren tunge. For en deilig følelse! Bli kullet og slikket samtidig som jeg slikker og fingerknuller! Jeg vet ikke hvem som kom først av oss, men det føltes som om vi alle kom samtidig. Orgasmen skyller gjennom kroppen min i voldsomme bølger mens fitten til Leah trekker seg sammen rundt fingrene mine og lar varm fittesaften renne ned over munnen min. Samtidig pulserer pikken din inni meg og spruter meg full av sperm. En perfekt avslutning på en perfekt ferie!

Legg igjen en kommentar