Hett på biblioteket!

Denne novellen er vist 6723 ganger.

Kun litt rasling kunne høres på det nesten tomme fluorbelyste biblioteket. Maren kikket lengtende ut på gaten hvor lettkledde ungdommer nøt sol og sigaretter i det varme solskinnet. Sakte strøk hun hånden over de nakne, nybarberte bena og lengtet å gå ut. Men hun hadde en eksamen å lese på. ”Konsentrer deg Maren, Konsentrer!” kommanderte hun seg selv. ”Testamentariske bestemmelser om utsettelse av skiftet…”. Før hun hadde lest neste setning åpnet døren seg og en høy, mørk mann med blå øyne kom inn. Maren lot øynene gli over han. De utvaskede dongeri buksene var stramme rundt de trente lårene hans, og konturene som var synlige i den hvite t-skjorten viste at han kunne løfte en del i benkpress. Hun likte hans vide, kraftige nakke, og hans tykke, kyssbare lepper. Plutselig så hun at han hadde oppdaget at hun så på han og hun kjente rødmen spre seg i kinnene hennes. Likevel kunne hun ikke ta øynene fra han.

Han slang seg ned med et bord fullt av medisinbøker. Maren leste samme setning om igjen, men kunne ikke hjelpe det; hun måtte se opp igjen. Mannen satt å stirret på henne, smilte, og reiste seg sakte opp og gikk mot spesialbokavdelingen. ”Kunne det være han ville…” tenkte Maren og kjente hun det begynte å kile nedunder. Sakte reiste hun seg opp og forbannet stolen som ga fra seg en høy skrapelyd når hun reiste seg. Hun kjente hjertet banket raskere da hun nærmet seg inngangen til spesialbokavdelingen. Kjapt sjekket hun hvordan hun så ut i gjenskinnet i vinduet. Det korte dongeriskjørtet og den lille røde singleten satt som støpt på henne. Med ett følte hun seg mer selvsikker og satte opp farten.

Inne i spesialbokavdelingen stod mannen oppslukt i noen bøker om anatomi. ”Hadde det bare vært innbilning?” tenkte Maren. Men hun var allerede våt og tenkte at hun ikke hadde noe å tape. Stille som en mus nærmet hun seg ham bakfra. Hun gnidde brystene sine mot ham, lot hendene gli over den stramme brystkassen hans og mens tungen hennes arbeidde seg oppover halsen hans. Han rettet seg opp og utstøtte et lavt, hett stønn. Da tungespissen hennes lekte med øreflippen hans kunne hun høre hvordan han begynte å hive etter pusten. Lidenskaplig snudde han seg og kysset henne kraftfullt. Tungen hans presset seg inn i munnen hennes og krevde mer. Hun bøyde hodet bakover for å hive etter pusten, og han kysset henne nedover halsen mens Maren purret fornøyd. Snart kom hennes røde behå til syne og straks etter var hans tunge rundt brystvorten hennes. Han bet lekende på den å så opp. Maren så ned på han med sløret blikk og sa ”Ta meg!”. Han trengte ikke å bli spurt flere ganger. Han snudde henne kjapt og røft mot bokhyllen, løftet opp skjørtet hennes og førte fingeren opp skjeden hennes. Det var vått og varmt der, og den andre hånden hans jobbet kjapt med å få opp dongeribuksen.

Så snart den store skinnende penisen hans var ute kjørte han den opp mellom kjønnsleppene hennes. Maren la hånden over munnen sin for å kvele et stønn av velvære. Et kort øyeblikk kikket hun mot døren for å forsikre seg at ingen stod der, men snart tok nytelsen over og hun glemte tid og sted. Det eneste hun kunne tenke på var neste støt. Køllen var diger og han visste hvordan han skulle bruke den. Da han skjøt inn i henne traff han veggen og når han løftet seg opp på tærne lekte penishodet med punktet hennes. Hun kunne kjenne sødmen hennes renne nedover knærne. Hun var så våt!

Maren bøyde seg fremover for å gi ham en bedre utsikt over den faste, solbrune baken hennes. ”Mmm” stønnet han og tok et fast grep om rumpeballene hennes. Hun beveget hoftene i en sirkulerende bevegelse hun visste økte nytelsen for mannen. Han stønnet og kjørte på hardere og raskere. Bokhyllen Maren holdt fast i dirret, heldigvis er anatomibøker tykke og tunge!

Plutselig sakket han farten og Maren snudde hodet forundret og så på han. Han smilte lurt til henne og trakk henne opp mot seg og ga henne et lidenskaplig kyss. Maren stønnet og bøyde seg ned og dyttet rumpen mot han og krevde mer. Hun likte ikke å bli lekt med. Hun ville ha mer nå! Hun bøyde knærne så hun glidde opp og ned på skaftet hans. Han lot hendene gli opp og ned over ryggen på henne. Hun tok pekefingeren hans i munnen og sugde på den, og han svarte med å presse penisen langt opp i fitten hennes og lot den bli der. Sakte tok han den våte fingeren opp i rumpen hennes. Det satte elektriske støt i gang i kroppen hennes. Ømt tok han henne i begge åpninger til hun ristet av lyst. Hele kroppen hennes dirret. Så trakk han fingeren ut, og kjørte henne kjapt og hardt til de begge kom i en voldsom orgasme. De lente seg svett mot bokhyllen.

Køllen var enda inne i Maren og hun kunne kjenne at den var enda hard. Hun elsket gutter som ikke ble myke etter første runde. Lysten steg igjen og hun begynte å bevege hoftene. Det tok ikke lang tid før de var i full knulling igjen. Denne gangen saktet han ikke ned, han kjørte henne til en ny og enda større orgasme og hun kjente blodsmaken i munnen hvor hun hadde bitt leppen sin for å ikke skrike i ekstase. Utmattet tumlet hun bort til en stygg grønn bibliotekstol og så på han mens han kneppet igjen buksene sine med et smil.

”Trodde du skulle lese hele ettermiddagen Maren!” sa han og flirte. ”Du gav meg jo streng beskjed om å ikke forstyrre deg!” Maren fniste. ”Ja men så såg du så deilige ud at eg klarte ikkje la vær! Hvis du e snille så kan det vær at du får noge i kveld når me kåmme heim åg vennen,” sa Maren og lo til mannen hun hadde vært sambo med i snart ett år.

Legg igjen en kommentar