Hevnen er søt??

Denne novellen er vist 6225 ganger.

Mannfolk er noen merkelige vesener av og til, hvorfor skal de alltid, fikse alt selv.?
Jeg hadde nå fått nok, om jeg aldri så mye såret hans mannlige stolthet. Vi skulle lenge ha fikset både ditt og datt og etter at jeg pusset opp i underetasjen trengte vi å legge om litt på det elektriske og dette skulle han selvfølgelig gjøre selv.

Men når da ? Jeg har ventet i fire måneder nå, og nok er blitt nok. Jeg nærmest knurrer over kaffekoppen da det ringer på døra. Jeg hadde som du sikkert har forstått bestilt en elektriker. Jeg åpner døra og der står det en guttunge.

”ehe unnskyld ”sier jeg ”hva kan jeg hjelpe deg med ? ”

”Er det hos Olsen” spør han så og jeg nikker bekreftende..

”jeg er elektrikeren du har bestilt” svarer han, og jeg kan jo ikke annet enn å slippe ham inn.

”Pokker” tenker jeg, kan en så ung gutt fikse dette da. Kan ikke annet enn å flire litt, dette skulle mannen min sett, jeg har erstattet han med en guttunge. Når jeg kikker litt nærmere på den unge mannen, ser jeg at han nok er litt eldre enn jeg antok til å begynne med. Jeg viser ham ned i underetasjen og forklarer hva jeg så gjerne vil ha gjort. Det virker til at han skjønner det hele og smiler til meg at han har skjønt alt.

”Hvis du lurer på noe, finner du meg oppe”

Smilte jeg til ham før jeg satte kursen mot kjøkkenet igjen. Jeg satte meg ved kjøkken bordet og skjenket meg en kopp kaffe og fant frem avisa. Det gikk ikke lenge før han stakk hodet inn av døra og sa at dette er en grei jobb som han ville rekke i løpet av dagen. Fint tenkte jeg, da er alt i orden før mannen kommer hjem fra jobb.

”Flott” smiler jeg.. ”hva heter du forresten?, kan være greit å vite det, siden vi skal tilbringe dagen sammen”

Han kommer smilende bort og tar meg i hånden ”Robert, jeg heter Robert” sier han og sender meg et fantastisk smil før han snur og går ned igjen. Jøss, tenker jeg for meg selv, den tilsynelatende unge mannen har med et blitt en skikkelig flott fyr og den ”kroppen” Jeg smiler med munnen full av kaffe, fint å få noe flott å se på, når en først skal betale masse penger. Kunne jo like gjerne vert en halvgammel feit fyr, med rullings og som blotta halve rumpesprekken.

Jeg er ferdig med kaffen og avisa og tusler ned for å ta en dusj. Han jobber så vidt jeg kan se, både fort og effektivt og jeg blir stående å kikke litt på ham. Flott, ung deilig kropp skimter jeg under den trange T-skjorten. Det er tydelig at han jobber med kroppen sin, veltrimmede muskler og sexy smale hofter. Hjelp, tenker jeg, hva er det jeg holder på med? Jeg kjenner at det begynner å krible lett i underlivet og jeg snur meg fort for å gå på badet.

”Hei, er du der?” Sier han plutselig ”lurte du på noe?”

”Nei da, jeg er på vei i dusjen jeg” sier jeg mens jeg går videre. Mens stemmen inni meg gjerne vil at han skal legge armene sine rundt meg. Idet jeg tar i døra til badet hører jeg han si litt lattermildt :

”bare si fra hvis jeg skal vaske deg på ryggen”

Jeg stopper opp og kan ikke la være å smile:

”du er hjertelig velkommen til å vaske meg på ryggen og det er mulig jeg trenger hjelp til resten av kroppen også” sier jeg og går deretter leende inn på badet. Jeg hører han snapper etter pusten og det blir helt stille, før han begynner å romstere noe veldig. Jeg kler av meg morgen kåpen og går inn i dusjen. Jøss som den gutten tenner meg, tenker jeg mens jeg begynner å vaske håret. Står der med sjampo i håret og lar tankene få løpe løpsk.

Det var skremmende som denne unge kroppen tente følelsene mine. Jeg var med et kåt, veldig kåt og det tok ikke lang tid i dusjen før brystene mine var gnidd med stor iver. Jeg lot vannet renne ned mellom brystene og inn mellom bena. Der fulgte jeg straks etter vannet med ivrige fingre som skilte våte skamlepper. Det gjorde godt, jeg løsnet dusjhodet fra holderen og vred på hodet til strålene hadde samlet seg til en fast hard stråle. Denne lot jeg først massere brystene mine før jeg senker strålen til skrittet mitt. Jeg sprikte med bena og lot den treffe klitorisen. Det var så deilig og hele tiden svevde bildet av den unge elektrikeren for mine øyne.. Jeg var godt på vei mot en orgasme da jeg ble var en lyd som fikk meg til å rette meg opp. Plutselig kvekker jeg noe voldsomt:

”er det plass til meg også, eller har du ombestemt deg?”

Hører jeg og jobber plutselig febrilsk med å skylle såpe ut av hår og øyne. Og der står han, naken og praktfull. Lemmet hans som peker opp mot meg forteller meg tydelig hva han har i tankene.

”Unnskyld” sier jeg og ser på han. ”unnskyld, men du er da langt fra noen gutt ” Jeg skulle ha bitt i meg de ordene, og blir bare stående å se på ham der han smilende trekker dusjforhenget til side.

Kroppen hans er akkurat så flott som jeg tenkte meg og manndommen hans er noe av det største jeg har sett, der den står i stram givakt. Forhudet hans er trekt tilbake og det blanke hodet skinner mot meg. Han tar et par forsiktige skritt mot meg og når han skjønner at han er hjertelig velkommen kommer han bak dusjforhenget. Der blir han stående med hendene langs siden og med pikken i stram giv akt mot meg. Jeg bare kan ikke la dette nydelige eksemplaret av en manndom være i fred.

Han stønner høyt når jeg finner frem såpen og begynner å såpe ham inn med sakte og forsiktige bevegelser over skuldrene og den hårete brystkassen hans. Jeg beveger meg så nedover den flate magen, det er fantastisk deilig å se såpen og vannet renne nedover den flotte kroppen. Snur ham så rundt og fortsetter å såpe inn ryggen, kan ikke kan dy meg lenger og lar hendene mine bevege seg over den faste enden hans. Den ene hånden lurer seg inn mellom skinkene hans og vasker han veldig forsiktig på pungen,,,, samtidig som jeg lar neglene mine skrape ham lett….

”Ååå, dette er fantastisk deilig” sier han stille, mens jeg fortsetter å vaske ham på innsiden av lårene og videre nedover. Jeg setter meg på kne og snur ham med fronten mot meg igjen:

”Du er fantastisk flott” smiler jeg opp til ham. ”jeg har veldig lyst til å smake på deg. Kan jeg det ?”

Jeg lar begge hendene mine finne det flotte stive lemmet hans, som nå nesten er blå lilla av å stå i stram givakt. Lar fingertuppene mine stryke over glans og ser i hans øyne at det er godt for ham. Drar forhuden frem og tilbake noen ganger og slikker fort i meg en liten dråpe som kommer til syne i åpningen.

Fyller hendene mine med såpe og nærmer meg staken sakte. Vasker den godt, før jeg bare må smake det herlige lemmet. Stikker ut tungen min og slikker forsiktig på pikk-hodet, sakte og med rolige bevegelser, vil nyte ham lenge. Den ene hånden min klemmer og kjæler veldig forsiktig med pungen hans og jeg kan ikke la være å la tungen følge etter. Slikker ham litt før jeg åpner munnen og gaper over det jeg kan klare av pungen.

Han stønner og vrir seg noe voldsomt og jeg slipper ham, lar tunga gli oppover skaftet hans igjen og lar den virvle rundt på det glinsende våte hodet. Gaper opp og fyller munnen med vann før jeg tar hele ham i munnen. Merker at jeg overasket ham litt ved å ta hele det store lemmet hans inn i munnen, men de deilige stønnene hans forteller meg at han liker det veldig godt. Han ser ned på meg og med vidåpen munn stønner han mot meg.

”Å ja sug meg slik, ja det er godt. Gud du sluker jo hele pikken min”

Har fortsatt varmt vann i munnen mens jeg fortsetter å suge han, øker tempoet litt før jeg stopper opp når han er som lengst inne i munnen min. Han er veldig stor så jeg strever litt, men til slutt klarer jeg og svelge slik at han kommer ennå lengre inn.

”Fantastisk, herre gud så fantastisk” nesten visker han, da jeg gjør det en gang til..

”Jeg kooomer snart hvis du fortsetter sånn”

Jeg er i farta nå, og ivrig legger jeg handa mi rundt pikken hans og runker ham samtidig som jeg fortsetter å suge ham, jeg øker tempoet og lar tungen virvle rund på pikkhodet samtidig. Jeg skjønner at han nå er nær ved å komme og jeg bare kan ikke la være å øke tempoet ytterligere.

”Jaaaa, åååå jaaaa, jeg kommer, ååå hjelp som jeg kommer”

Brøler han plutselig og spenner kroppen mot meg. Han maser kuken sin inn i munnen min:
Jeg trekker meg raskt litt tilbake og lar sæden hans sprute ut over brystene mine, kaskader av deilig sæd treffer brystene mine og blander seg med vannet. Der etter tar jeg ham i munnen igjen for å suge ut de siste dråpene med sæd og slikke ham ren.

”Søren” tenker jeg, nå blir det ikke noe på meg. Men der lurer han meg sannelig, for pikken hans står fortsatt som et spett, deilig klar for en omgang til håper jeg.

”Din tur” smiler han og løfter meg opp. ”Denne pikken tåler mer enn en støyt skjønner du.”

Jeg er nå så kåt og klar for denne deilige fyren at jeg er redd jeg kommer bare han tar på meg.

Han bøyer seg frem og finner frem såpen igjen og såper meg inn med faste, men ømme hender. Hendene hans er over alt på kroppen min samtidig og jeg kan ikke annet enn å stønne og nyte det noe voldsomt. Den tilsynelatende unge gutten vet så inderlig hvor han skal plassere sine hender på min kropp. Han viser meg enda plasser jeg ikke visste jeg hadde slike følelser som jeg kjenner akkurat nå..

Han snur meg rundt slik at ryggen min er mot magen hans og jeg kjenner lemmet hans mellom skinkene mine mens hendene hans vasker brystene mine varsomt. Jeg er klar som bare det og klarer ikke vente stort lenger.

”Knull meg, kan du være så snill å putte den deilige pikken din inn i meg, jeg kan ikke vente lenger” ber jeg.

Han legger en hånd på min skulder og bøyer meg litt fremover og sprer skinkene mine for å komme til og så med et eneste rykk kjører han pikken inn i ett hardt, fort støt. Han er så stor og deilig at det svartner for meg et øyeblikk. Når han er kommet helt inn finner den ene hånden klitorisen min og den andre legger seg rundt det ene av brystene mine og klemmer godt rundt brystvorten. Slik står jeg som låst i hans armer. Sterke armer som ikke overlater noen tvil om hvem det er som bestemmer.

Han begynner med et å knulle meg i et voldsomt tempo mens fingrene masserer knoppen min …
Han støter pikken hardt inn i meg, om igjen og om igjen og jeg beveger meg mot ham alt jeg kan klare. Har aldri blitt knullet så voldsomt noen gang, han fyller meg også opp på en måte jeg aldri har opplevd før.

”Jaaa, fortsett sånn, jeg kommer, jeg kommer snart ”

”Ja du deilige unge okse, knull meg til fitta mi revner, å det er såå godt”

Var det eneste jeg får stønnet frem før det svartner for meg og jeg kommer i en orgasme jeg aldri har kjent maken til. Hele kroppen min stivner et øyeblikk før den rister i hele sin lengde. Det er kun hans sterke armer som fremdeles holder meg stående.
Fingrene masserer knoppen min noe voldsomt og han støter inn i meg i ett vilt tempo mens jeg får den ene orgasmen etter den andre. Med hans hjelp og et solid tak om blandebatteriet klarer jeg omsider å få igjen ballansen.

Så skjønner jeg at han også er i ferd med å komme for andre gang. Jeg kjenner at han kommer, han senker farten noe, men støter hardt og voldsomt inn i meg: Jeg hører ham stønne bak meg og kjenner deretter at han spruter langt, langt inne i meg.

Jeg støtter meg til veggen og vi blir stående der en lang stund for å komme til hektene. Bena mine skjelver og jeg er helt ør, men jeg får til slutt snudd meg rundt igjen og gitt han et kyss. Jeg synker ned i kne og tar den dalene redskapen hans i munnen for siste gang. Jeg slikker den ren for mine egne safter og hans sæd. Han smiler lurt til meg og vi vasker hverandre deretter fort rene igjen før vi går ut av dusjen.

”Jeg får vel fortsette med jobben” sier han mens han kler på seg.

”Ja du får vel det” svarer jeg og kan ikke annet enn å flire for meg selv.

Ja sånn kan det gå når mannfolk skal ordne og fikse alt selv, tenker han hadde fikset alt i løpet av en dag jeg, hvis han hadde visst at elektrikere kan andre ting enn å legge opp nye ledninger og kontakter som jeg trengte.

Eller kanskje det er derfor de skal gjøre alt selv, for å slippe å risikere at det dukker opp en ung og viril elektriker en dag..

Legg igjen en kommentar