Hilde eide meg

Denne novellen er vist 34632 ganger.

KAPITEL EN

EN INTRODUKSJON:

   

Hei, mitt navn er Kathrine Mostu. Jeg  er 22 år gammel, og har etter mye om og men har jeg bestemt meg for å fortelle om ting som skjedde meg for noen år siden som har forandret meg for alltid.

Først litt om hvordan dette startet.

 

Jeg bodde hos min far etter at mor døde i en bilulykke når jeg var 15. Pappa slet mye med depresjoner etter dette og drakk ganske mye på den tiden.

Jeg var aldri spesielt populær på skolen, det vil si: jeg hadde noen få men til gjengjeld gode venner. Ble ikke mobbet eller plaget men ignorert i de fleste situasjoner. Som en jente i sin ungdom var jeg opptatt av å bli akseptert som alle andre, å gjorde det jeg kunne for å bli det.

 

Dette «helvete» jeg skal fortelle om startet  etter at  jeg og pappa flyttet når avdelingen hans ble lagt ned og jeg måtte bytte skole.

 

Den første tiden gikk veldig greit, ble litt venn med noen jenter jeg så for meg skulle bli gode venninner. Og tiden der men festet i helgene ble mer og mer vanlig. Jeg hadde aldri drukket før jeg flyttet dit, så hadde vel ikke akkurat kjemperkontroll, men vi hadde det gøy.

 

Dagen alt startet og gå nedover var en gang skolens mest populære jente Hilde Hansen hadde fest. Av det jeg husker fra festen hadde jeg det kjempegøy. Men endte med å drikke altfor mye og når jeg våknet neste dag husket jeg ikke hvordan jeg kom meg hjem engang.

 

Så ble det Mandag og når jeg ankom skolen var ting litt annerledes. Jeg kunne ikke sette fingeren på hva som hadde forandret seg, men noe var det. Ingen av jentene hilste sånn som de pleide, med unntak av Vivian. Hun pratet ikke så mye med meg men hun var i hvert fall hyggelig.

 

Jeg husker Hilde bare smilte å ba meg sjekke mailen min når jeg kom hjem før hun bare gikk rett forbi meg. Jeg hadde en ekkel følelse den dagen, men kunne ikke i mitt verste mareritt gjette hvordan forrige helg skulle forandre meg og tiden fremover.

 

Etter skolen gikk jeg hjem etter en kjapp tur på butikken, gjorde lekser og så litt på TV.

Rett før jeg skulle legge meg kom jeg på at Hilde hadde bedt meg sjekke mailen min.

Jeg åpnet mailen min og så en e-mail fra Hilde med en video-snutt på slutten, jeg åpnet videoen og når jeg så hva det var ble jeg kvalm.

  

KAPITEL TO

FORANDRINGEN:

  

Videoen åpner med en blid Hilde som sitter på en stol på rommet sitt og sier  » Hei, Kathrine. Se denne videoen fra start til slutt. Etter videoen vil det skje noen småting du bør få med deg.» før hun smiler og gir en tommel opp og videoen fader over til festen på lørdag. Jeg er tydeligvis drita full der jeg tryner rundt og skriker og hoier. Etter dette blir det klippet over til en 2 minutters samtale der vi  prater om ting vi hater og synes er ekkelt. Jeg nevner tydelig at det ekleste jeg vet er føtter ( noe som vil påvirke meg senere). Og andre jenter ler og forteller ting. Så blir det klippet til noe jeg den dag i dag ikke husker.

 

Jeg sitter på gulvet på en veranda mens Hilde og Jenny Krohn sitter på hver sin stol rundt meg. Jeg er tydeligvis så full at jeg ikke har kontroll over meg selv idet hele tatt. De begynner å be meg gjøre ting, rulle rundt å bjeffe bl.a., og jeg gjør dette uten å blunke. Plutselig sier Hilde til Jenny  -» Den bikkja er så drita, jeg vedder på at vi kan få hu til å gjøre hva som helst.» før Jenny og Hilde ler og nikker. Så begynner de å viske og le en stund frem og tilbake før Hilde snur seg til meg og sier  -» Gap opp!» og i det jeg lukker opp munnen lener hun seg over mot meg og spytter meg i munnen før hun lener seg tilbake og ler mens man tydelig ser at jeg svelger.

 

Jeg brekker meg mens jeg ser at de fortsetter å gjøre ekle ting mot meg. Jenny peller en buse å får meg til å spise den og si takk, så tar Hilde av seg den venstre skoen og sier  -» Kyss hver tå ti ganger din stygge bikkje!» og dumme, ekle meg begynner seriøst å kysse tærne hennes. Mens jeg kysser hører man Jenny si  -» var det ikke hun som hatet føtter?» Og Hilde ler  -» Jo, men det er det som gjør det så kult!»

 

De synes da dette er kjempegøy og det tar ikke lange tida før Jenny tar av seg skoene og jeg kysser hennes tær også. Resten av videoen var så kvalm og se på at jeg kastet opp flere ganger.

 

De får meg til å suge på tærne dems, slikke i mellom de, suge på hælene dems. De siste videoen viser før den kutter tilbake til Hilde på rommet er at begge står over meg mens jeg sitter med åpen munn mens de spytter i munnen min flere ganger.

 

Så kutter videoen over til en leende Hilde som sier  » Kul video da?, jeg lurer på hva pappa og resten av skolen hadde sagt hvis de så denne?» jeg får panikk mens jeg ser Hilde bare sitte der å le og tulle foran kamera, etter en stund blir hun veldig alvorlig. Før hun sier:

 

-» Hvis du IKKE vil at alle skal få se hvor jævla ekkel du er, skal jeg holde denne videoen hemmelig. Det eneste jeg vil ha til gjengjeld er at du gjør hva jeg vil, når jeg vil, uansett! Så lenge jeg syns det er gøy,!» før hun begynner å le igjen.

 

Så sier hun at hvis jeg er med på den avtalen skulle jeg møte henne bak senteret før skolen, gå ned på alle fire og kysse skoene hennes ti ganger hver neste dag.

 

Videoen avsluttet med at Hilde viser finger og sier –»snakkes stygga!»

Jeg ble grepet av en panikk etter å ha sett dette. Jeg gråt og skalv og kastet opp.

Sov ikke et minutt den natten. Jeg tenkte lenge på det valget jeg måtte ta.

Å gjøre hva som helst for hun hadde jeg ikke lyst til etter å ha sett den videoen. Men tanken på at Pappa så den gjorde meg rett og slett deprimert. Og hvis resten av skolen hadde sett den hadde jeg blitt mobbet resten av årene der.

 

Etter en lang debatt med meg selv bestemte jeg meg får å ta avtalen. Jeg VISSTE at jeg kom til å angre på det, men alternativet var om mulig verre.

   

KAPITEL TRE

HILDE BESTEMMER: 

 

Når jeg gikk mot senteret den dagen var jeg kvalm, redd og sint. Og magefølelsen ble verre og verre for hvert skritt jeg tok. I det jeg rundet hjørnet så jeg Hilde sto det å lente seg inntill veggen med et slemt smil. Jeg gjorde som jeg hadde fått beskjed om å gikk ned på alle fire å kysset skoene hennes ti ganger hver mens hun lo hånlig over meg.

 

-» Kult at du bestemte deg for å bli «bikkja» mi da Kathrine.» ( jeg ble ikke mindre sint av det Kalle-navnet.) før hun fortsatte  -» Hva syns du om videoen a? Ekkel as.» mens hun lo. Jeg satt\lå med tårer i øynene mens jeg sa at det var det ekleste jeg hadde sett, og spurte henne hvordan hun kunne gjøre noe sånt mot et annet menneske. Hun trakk så skoen fra meg å satte seg ned på huk å sa mens hun så meg rett inn i øynene:

 

-» Det er lett. Jeg driter i hva du syns å føler. Jeg syns tanken på å eie noen og ha fullstendig kontroll over dem er kul, og du er det perfekte offer.» før hun reiste seg opp og begynte å gå

-» Kom da!» skrek hun da jeg ikke umiddelbart løpte etter.

 

Mens vi gikk mot skolen fortalte hun meg at så lenge jeg bare gjorde det jeg ble bedt om uten å gjøre noe nummer ut av det, kom hun til å «bruke» meg minst mulig mens andre kunne se oss. Å at hvis det var snakk om noe publikum var det antagligvis bare vennene hennes.

( en tanke som ikke var så betryggende da hun var den mest populære jenta på skolen.)

 

I det vi ankom skolen sa hun bare  -» snakkes bikkja.» før hun gikk bort til noen venner av seg. De første timene gikk greit. Det var tydeligvis ingen som hadde fått med seg dette enda. De fleste behandlet meg som vanlig, det var ikke før i lille-fri jeg så Hilde igjen. Hun gikk forbi meg å sa  -» Møt meg utafor Gymsalen 12.50.» før hun fortsatte forbi meg.

 

Jeg hadde ikke en anelse om hav som skulle skje meg der, og det var like greit. Etter noen skoletimer til nærmet klokka seg tiden for å møte Hilde, jeg sa til læreren at jeg ikke følte meg helt bra og trengte litt frisk luft.

 

Jeg går frem til gymsalen og står der noen sekunder før Hilde kommer ut. Helt tydelig at hun har gym da hun kommer med shorts og T-skjorte med store svette-ringer under armene.

Hun knipser og peker meg ned mot gulvet  -» På kne, hund!» jeg setter meg motvillig på kne mens hun setter seg ned og tar av den høyre skoen, hun tar så den høyre foten og dytter skoen mot meg mens hun sier strengt  -» Stapp trynet i den!» jeg skjønner ikke helt hva hun mener og ser forvirrende på henne. –» NÅ BIKKJE!!!» skriker hun til meg med sinne i stemmen, jeg blir redd og putter ansiktet mitt i den. Den er varm og våt. Jeg brekker meg.  –» Flink jente, ta et dypt åndedrag.» sier hun nedlatende og bestemt. Jeg puster inn, med munnen naturligvis.

-» Med nesa ditt dumme svin!» skriker hun til meg og i redsel puster jeg inn. Og i det stanken treffer neseborene mine er jeg bombesikker på at jeg kommer til å svime av. På den tiden var den stanken det verste jeg kunne ha forestilt meg.

 

-» syns du ser litt bleik ut jeg Kathrine» ler Hilde før hun ber meg ta tre gode magedrag til.

Etter dette ber hun meg ta ansiktet opp og jeg tar et par velfortjente pust i bakken. Så krysser hun den høyre foten over den venstre og peker på tå-enden av den gul\brune sokken sin.

-» Putt nesa di her.» hun hadde knekt meg, jeg var for svak til å slåss mot. Jeg plasserte nesa der hun hadde fingrene, og hun ba meg gjenta sniffingen på sokken hennes.

 

Jeg var oppriktig kvalm nå. Sokken luktet faktisk verre enn skoen. Den skulle ikke vært mulig men den gjorde det. Jeg brakk meg konstant mens hun lo. Etter 2 minutter med dette, ba hun meg sette meg tilbake på kne.

 

Så tok hun sakte av seg begge sokkene og satte føttene ned på bakken med sålene mot meg. Dette var første gang jeg virkelig så de nakne føttene hennes. De var gigantiske. De var størrelse 43, glinsende av svette, med masse møkk og annet griseri mellom tærne. Hun hadde ikke noe neglelakk og neglene hadde en gulaktig farge, og man kunne tydelig se en tynn grå hinne med smuss under neglene. Hun smilte mot meg mens hun så på klokka og sa med en bestemt men lattermild tone:

 

-» Nå heldiggris, skal du få lov til å vaske de deilige føttene mine. Om 10 minutter er timen ferdig og jeg må hoppe i dusjen. Så hvis du ikke vil at resten av skolen skal se deg, foreslår jeg at du setter i gang.»

 

Jeg tittet forvirret rundt meg etter noe å vaske de ekle føttene hennes med, før hun skrek:

-» Med tunga og munnen din da selvfølgelig din dumme bikkje!» jeg fikk tårer i øynene og brakk meg mens hun skrek:

-» Du hørte riktig. Du skal slikke føttene mine rene, du har 9 minutter på deg, så sleik i vei!!»

Legg igjen en kommentar