Historien min

Denne novellen er vist 9191 ganger.

Det begynner å bli sent på kvelden. Jeg sitter foran PC skjermen og leser. Kjæresten min lusker rundt i rommet som han alltid gjør, for så å dumpe ned i sofaen ved siden av meg. Uten forvarsel tar han tak rundt håndleddene mine og tvinger hendene mine bak på ryggen. Han fester dem sammen med lærremmer. Jeg spør hva i all verden han driver med, svaret er kort og brutalt; "Hold kjeft, hore!". Jeg kjenner en sitrende følelse gjennom kroppen. Jeg blir dratt opp av sofaen og stilt midt på gulvet. Han tar et hardt grep rundt halsen min; "Ikke rør deg av flekken, ellers….!". Jeg merker at han forsvinner inn i et annet rom, der han romsterer rundt en liten stund. Spenningen stiger, jeg blir varm nedentil. Følelsen av å være maktesløs er deilig. Han kommer raskt opp bak meg, og pisker meg lett over rumpa med en pisk. Jeg stønner høyt av forskrekkelse. "H old kjeft!!", hører jeg før han binder et tørkle foran munnen min. Jeg gir fra meg et lite klynk, men kjenner raskt at det skulle jeg ikke gjort. Pisken farer raskt og smertefullt over rumpa mi. Jeg vrir meg i smerte. Et skjerf blir bundet for øynene mine og han drar av meg klærne mine. Han tar et hardt grep om lærremmene som binder hendene mine sammen og dytter meg foran seg.

Jeg småsnubler over en terskel og kneler nesten. Men den bestemte hånden hans holder meg på bena. Han løsner lærremmene, og beordrer meg til å gå forover. Jeg støter på dusjkabinettet og skjønner med ett at jeg er på badet. Han tar tak i hendene mine og fester dem over stangen øverst på kabinettet. Det blir helt stille rundt meg. Han tar tak i ett av bena mine om gangen og fester dem lett spredt til stolpene som støtter opp kabinettet. Jeg hører at han romsterer bak meg. Fingrene hans glir lett over fitta mi, jeg har blitt veldig våt av opphisselse. Han fører en dildo sakte opp i fitta mi, jeg vrir meg og stønner lavt. Han hører meg og lar dildoen gli ut og inn av fitta, fortere og fortere. Jeg vrir meg i en følelse blandet av smerte og nytelse. "Jeg ba deg holde kjeft, og når du ikke hører så er det deg det går utover". Pisken sveiper over innsiden av låret mitt. Smerten er ganske intens, jeg mumler om nåde men han bryr seg ikke. Flere raske slag dekker ryggen og rumpa mi. Jeg kjenner bena svikter under meg, men å sitte er umulig. Jeg henger etterhvert omtrent bare i lærremmene rundt hendene, og smerten i håndleddene får meg til å prøve å stable meg på bena igjen.

"Nei nå får det være nok av dette her, du vil vel at jeg skal løsne på hendene dine"? Han snakker i en rolig tone. Innerst inne har jeg et vagt håp om at vi kan holde på hele kvelden, men sliten i bena og armene som jeg er nikker jeg forsiktig, og prøver å få fram et ja under munnbindet. Han løsner forsiktig på både bena og armene mine. Jeg forsøker å ta av meg bindet foran øynene, men da er han kjapp med å lede hendene mine bak på ryggen igjen. "Du gjør kun det jeg ber deg om"! "Sett deg ned her"! Han fører meg baklengs inn i dusjkabinettet. Jeg blir presset ned i knestående og får streng beskjed om å sette meg helt ned. Hånda hans tar et grep rundt nakken min. "Strekk hendene dine over hodet"!, jeg adlyder nervøst den mørke stemmen. Kroppen min sitrer av spenning og forventning. Han fester hendene mine til håndtakene i dusjen. Blodet strømmer fra armene og ned i kroppen. Jeg merker at han snur seg vekk fra meg. Tankene svirrer, og blodet pumper raskt. Plutselig kjenner jeg en dusj av iskaldt vann over meg. Jeg kvekker til. "Nå gjør du som jeg sier, ellers blir det flere dusjer av dette kaliber". Han tar ned dusjen og setter den på for fullt rett mot fitta mi. Strålen berører klitoris, jeg kjenner starten på en helt vidunderlig orgasme. Jeg stønner høylytt, mens intensiteten øker. Jeg klarer ikke holde bena fra hverandre. Han tar tak rundt benet mitt og setter dusjen på iskaldt. Vannet renner over kroppen min, jeg ber om nåde, men til ingen nytte. "Hold kjeft, hore! eller holder jeg bare på lenger"! Han skrur av dusjen, jeg kjenner at jeg småfryser litt. Opphisselsen er enorm.

Han nekter å la meg "komme", men det er jo såå nært…
Han fester armene mine på ryggen igjen og løfter meg brutalt ut av dusjen. Jeg kjenner at jeg er sliten, men han har ikke tenkt å gi seg. Jeg skjønner hvor han vil. Han bøyer meg brutalt fremover over vasken og drar hodet mitt bakover etter håret. "Se på deg selv i speilet"! Et par piskeslag sveiper over rumpa mi. Jeg stønner. "Jeg skal gi deg noe å stønne for jeg"! Han kjører den harde pikken sin inn i rumpa mi. Jeg knekker sammen av smerte. "Jeg ba deg om å se på deg selv"! Han røsker tak i pisken. 20 raske piskeslag over låra og rumpa. Smerten og intensiteten tenner meg bare mer. Han kjører pikken hardt inn i fitta mi og pumper på som bare det. Jeg stønner høyt. Det er rett før han "kommer", han drar pikken raskt ut og spruter sperm over ryggen og rumpa mi. Han stønner i nytelse, jeg puster raskt og tungt der jeg henger over vasken. Etter han hadde tømt seg helt, ber han meg gå inn i dusjen og skrur på . Jeg dusjer vel og lenge, og da jeg kommer ut, tar han på meg en morgenkåpe. Mens jeg står der og prøver å samle tankene mine, hører jeg den mørke stemmen hans bak meg. "Gleder meg til neste gang, hora mi"!

Legg igjen en kommentar