Historien på hytta

Denne novellen er vist 10535 ganger.

Vi er forventningsfulle begge to på vei til hytta hvor vi skal tilbringe helga sammen.Erik som er min ekssamboer og jeg strever oss oppover den siste bakken før sletta som i alle år har vært den store utfordringen fordi den er så lang å uendelig før vi kommer frem.Jeg og eksen har begynt å treffes efter bruddet som var for flere måneder siden.Vi tenkte å dra litt vekk for å prøve å finne ut av dette forholdet å se om det fremdeles er noe å bygge fremtiden på.
Den gode gamle lukta ifra innestengt rom slår mot oss å gir gode minner ifra de gangene vi har vært her han og jeg eller også familiesamling om sommeren.Vi ser oss omkring å liksom nyter gjensynet i fulle drag.Jeg kobler til primus for en kaffetår,mens Erik rydder ut av sekkene..Jeg kan se han herfra jeg står via et speil på veggen uten at han legger merke til det der han står fremoverbøy å drar lakenet på plass.Jeg står å ser å glemmer helt kaffen som selvfølgelig koker over å ned på gulvet.Hva er det du driver med følger du ikke med på hva du gjør?Han står ved siden av meg jeg kan kjenne duften av hans.Jeg sa ingenting,men tenkte at jeg fulgte jo med,men ikke på kaffen.Resten av dagen gikk med til å vaske bort litt støv og skitt , før vi satte oss ned med en god vin for å få opp stemningen liksom.Vi pratet om litt av vert ifra gamle dager og dro frem mange gode minner.Jeg kunne se at han begynte å bli rød i kinnene å kjente vell litt i hode selv også.Han satt ovenfor meg på den andre siden av bordet å jeg kunne se oppover hans kraftige lår som en gang hadde sparket forball i toppeliten,men det var den gangen det.Jeg kjente jeg begynte å bli litt tent.Jeg reiste meg for å tisse å gikk ut,jeg gikk mot utedoen vår,men så stanset jeg å satte meg ned å dro opp skjørtet slik at han kunne se meg ifra lyset i stua.Jeg så at han kunne se strålen min den glinset i lyset deilig.Jeg ristet liksom å strøk et lite papir gjennom kjønnet å satt litt lenger enn nødvendig før jeg gikk inn igjen å satte meg ned å spurte om han hadde sett på meg mens jeg tisset.Jo ja han måtte jo innrømme det.Var det opphissende?Jeg satte seg liksom fremover i stolen slik at kjønnet blottet seg for han.Jeg la to fingre der nede å åpnet meg for han.Var det opphissende?Ja det var jo det han hadde aldri sett det før annet enn på film.Jeg lot en finger gni rundt helt øverst å stønnet litt før jeg ba han sette meg foran meg.Han var merkbart kåt det kunne jeg se og høre på pusten hans. Kjønnslukt kan være opphissende i seg selv.Han la tunga prøvende der å jeg førte han frem dit, frem til klitoris som nå var oppsvulmet å ømtålelig.Jeg hørte meg selv stønne å førte selv en finger inn i den våte å hissede hullet.Jeg merket jeg ikke var så langt unna å trakk til meg hode hans for å se bare se.Jeg løftet bena høyt opp slik at anus kom til syne før han trengte inn der med en finger, nå kom jeg, jeg kjente strålene som kom i støt å gjorde stolsete vått hørte meg selv skrike litt til å ba han slikke meg helt frem til resten.Han brukte tunga å kjente strålene flomme over ansiktet sitt å rant nedover haka hans.Han reiste seg slik at jeg kunne stryke kjønnet hans gjennom trusene hans den var ganske hard å litt spennende,Jeg klemte rundt pungen hans å oppover skaftet å hørte han likte det før jeg vippet den ut å så på den lenge mens jeg småronket han.Jeg brukte munnen å liksom melket han samtidig som jeg holdt rundt pungen hans.Jeg dro den nedover å smakte på litt prøvende før jeg la leppene ordentlig rundt han å det likte han vist godt.For å hisse han opp enda litt trenkte jeg en finger mellom bena under pungen å traff hullet hans bak der lirket forsiktig et fingerledd innemfor det var nok han kom i munnen min med flere stråler som liksom traff ganen min før jeg svelget det hele han ble helt tom å lå bakovervendt efter denne utladningen.Han så unnskyldende på meg,men jeg bare så på han å sa vi skal jo ikke hjem imorgen vell?Jeg våknet tidlig neste morgen å konstaterte at det var fin vær ute å at dette kunne bli en fin dag her ute ved sjøen.Jeg skiftet til badedrakt å løp ned å ut i vannet tenkte å ta en dukkert før Erik våknet.Jeg småfrø når jeg ruslet tilbake til hytta å gikk stille i dørene for å ikke vekke han.Jeg sto i stua å tørket håret mens kaffen skulle bli varm det var igjen en skvett ifra i går så det for duge tenkte jeg.Badedrakten gikk litt tregt av fordi den var våt ennå å jeg ble stående slik å trekke den av meg da jeg fikk se Erik i speilet han lå liksom litt på siden å tittet på meg i smug,men var ikke klar over at jeg kunne se ham han liksom gnei seg selv utenpå dyna da han fikk se at jeg sto forover slik at kunne se kjønnet mitt bakfra kjente det glippet litt å kjente jeg begynte å bli våt.Han trakk vekk dyna å grep om staven sin å småronket den i et deilig tempo.Skulle jeg stå til han sprutet tro,nei jeg trakk den av meg å tok på meg truser å kjole å så et skuffet fjes der inne,men han dro den fremdeles.Jeg åpnet døren å spurte om han koste seg slik hver morgen?Nei han ble litt rød,men jeg bad han fortsette mens jeg så på syntes det var litt pirrende jeg også, han sprutet oppover magen sin å la en hånd under pungen på slutten.Deilig gutte min?Ja det var opphissende at du så på.’
Dagen gikk å vi drev med hvert vårt da han skulle ta båten over til butikken som lå over et lite vann her å det kunne jo passe bra tenkte jeg trenger litt for der er det stengt i morgen.Han skiftet til finere klær å dro av gårde å jeg venter han ikke tilbake før på et par timer.Jeg strakk meg ut for å nyte stillheten og roen mens Erik var borte Var han noe mere nå enn før,ble jeg tiltrukket pga sex eller…slik lå jeg å tenkte.Men hva tenkte han om meg tro?Hadde aldri oppført meg slik mot ham før selv om vi bodde sammen,han måtte vell tro jeg var blitt gal.Jeg må ha sovnet for jeg hørte mobiltellefonen langt borte å reiste meg for å ta den.Hei det er Tor og Lise vi så bilen din å tenkte å stikke opp til deg om det passder altså.Søren det passer egentlig veldig dårlig tenkte jeg,men sa et nølende et slags velkommen.Fint ser deg om en liten stund.Pokker at jeg ikke kan lære,men nå var det for sent så jeg fikk gjøre det beste ut av dette.Tor og Lise er gamle venner av oss begge,men støttet meg efter bruddet.Jeg jå fremdeles toppløs i solen da de kom inn gjennom porten å Lise ga meg en god klem å Tor liksom så litt brydd ut.Sjenerer det deg at jeg ikke har BH eller så kan jeg godt ta på meg!Nei selvfølgelig ikke svarte han å så i en helt annen retning.Slå dere ned tørste?Jeg gikk efter fire øl til oss,å sa liksom henslengt at vi fikk vente til Erik kommer.Erik Lise så på meg er ham her hoss deg?Ja vi ville gjerne bare være sammen bare som venner liksom følte vi skulle gi oss en sjanse så her er vi.Hygellig overraskelse sa han da han svingte inn porten med bæreposer som Tor reiste seg for hjelpe til med.Blir dere til kvelds eller?Nei vi tenkte bare å stikke innom så.Neida dere blir til kvelds ikke sant Anne?Jo selvfølgelig det er bare koselig.Vi ble sittende å småprate mens vi spiste å hadde det nesten som i gamledager.Efterhvert så satt guttene seg forand tv`n mens jeg og Lise begynte å rydde av bordet.Jeg vasket opp mens Lise tørket opp å hun sto rett bak meg å liksom strøk en hånd over baken min,det gikk ilinger gjennom meg,ble jeg tent?Jeg ble litt mo i knærne.Efter oppvaksen så ruslet vi jentene ut hvor Lise hentet en flaske vin.Den skal du få sa hun å kose deg med når det måtte passe.Jeg syntes det passer nå jeg svarte jeg.Kan ikke dere overnatte her så tar vi oss et glass eller to mens gutta ser sport?Jo gjerne det så å kysset meg på kinnet der var den følelsen igjen var jeg kansje tiltrukket av mitt eget kjønn?Nei jeg slo tanken vekk.Vi satt på fjellet ved hytta å koste oss å snakket om løst og fast å et glass ble til tre.Lise reiser seg å går noen skritt til siden før hun trekke opp skjørtet å drar ned trusene setter seg for å tisse.Må jo se ser krusen hennes så jeg noe mere?Hun tørket seg ved å sitte litt lenger rett mot meg med skrittet sitt hun må da ha vist?Men hun bare smilte før hun reiste seg.Jeg ble helt rar inni meg dette var en skremmende opplevelse, her satt jeg å ble tent av å se en jente naken nedentil eller var det at hun tisset eller kansje det var vinen?Efter som kvelden nærmet å det ble litt kjøligere gikk vi inn, fotballen var over å vi satte oss ned å hadde en fin diskusjon.Er det noen som ønsker mere å drike Tor reiste seg å tok en før sengetid som han kalte det en sovepils.Jeg kjente jeg måtte ut å gikk rundt hytta å satte meg ned.Jeg skvatt til da jeg hørte stemmen hennes. Kan jeg få kjenne?Hun var der før jeg fikk svart og måtte vell få litt på hånden sin.Hun la den liksom over hele lot en finger finne veien ned mellom dro den bakover lot den glippe litt innenfor før hun dro den videre streifet meg der bak før hun reiste seg tok meg i hånden å dro meg inn.Var hun våt efter meg tro?Var jeg iferd med å bli kåt?Hvor er Erik?Tor svarte ifra soverommet at han var på badet.Jeg kvakk til da Tor komm ut ibare truse han hadde en buling forand der kunne ikke la være å se.Lise kom også i en tynn nattkjole som viste mere enn den skjulte.Hun satte seg på fanget til Tor med begge bena hans mellom sine akte seg frem slik at jeg kunne se henne gjennom trusene hun var faktisk våt eller?Han la en finger prøvende i truseskrittet hennes mens jeg satt å så på det svimlet for meg.Nå var det Tor sin tur på badet han reiste seg hadde reisning Lise klemte på den gjennom trusene hans han brydde seg ikke om det,Erik slengte en vits om det,men det så ikke ut til å bry han.
Erik gikk å la seg i jeg satt der alene med vinen å tankene mine som ble avbrutt da Lise kom ut ifra badet hun smilte å sa godnatt.Jeg gikk på badet å dro bare døren intill satte meg på toalettlokket å lot fingrene vandre.Jeg kvakk til da jeg hørte stemmer ifra stua det var Erik som svarte en eller annen jeg lyttet å hørte Lise si at det gjør vell ingenting så lenge de ikke hører oss.Nei Erik var bestemt i stemmen det er jeg for glad i Anne til så gå inn til Tore der du hører hjemme. Jeg ble så glad at jeg kunne eksplodere satte med ned å lot en finger finne veien å drømte meg helt bort da jeg kvakk til ved at en finger trengte seg inn bakfra å strakk seg opp der å hvor jeg da kjente at noe hardt presset mot meg helt bak jeg huket meg ned slik at den gle inn å helt opp.Jeg møtte støtende hans å han satte opp tempo nå var det like før for meg å det kjente jeg på han også jeg klemte rundt han til han sprutet opp i meg å trakk seg ut slik at jeg kunne melke resten med munnen.Fa så at nå vet jeg hva jeg føler for deg Erik.

Legg igjen en kommentar