Hjelp i travle tider

Denne novellen er vist 11678 ganger.

Denne historien er kanskje for god til å være sann, men det er den.
Det hendte for noen år siden. Som regnskapsfører og nyskilt og uten småbarn så var det naturlig at jeg tok min del av arbeidet på kontoret som pågikk utover kvelder for å få ting unna før innleveringsfrister.
En fredagskveld i begynnelsen av februar ble jeg sittende utover. Tanken på den arbeidsmengden som lå foran meg ville nok bidra til at nok en lørdag måtte tilbringes på kontoret.
Ut over kvelden merket jeg at flere og flere forlot kontoret og trodde jeg rett og slett var alene igjen. Plutselig hørte jeg en stemme i døren til mitt kontor. Det var frk. Larsen, dame i midten av 60-årene som trofast og lojalt jobbet utrettelig for firmaet. Hun var i ordet rette forstand ei frøken som ingen trodde hadde hatt noen forhold. Dama var hyggelig, liten, grått krøllete hår og hadde store bryster. Var slettes ikke den jeg ville plystre etter på gata, og tanken om noe intimt med henne hadde aldri vært i inne villeste tanker.
Hun kom inn på kontoret og sa hun var ferdig med sine arbeidsoppgaver så hun tilbød seg å hjelpe meg dersom hun kunne bidra. Hun hadde ikke noen annet for det og tenkte at jeg ble glad for å få mindre jobb gjennom helga. Selvsagt ble jeg det, og vi satte i gang. Etter tre timer med intens arbeid av begge to ble vi faktisk helt ferdig så jeg slapp å jobbe lørdag. Som en takk for hjelpen foreslo jeg at vi gikk innom nærmeste Peppes for en pizza og øl før vi gikk hjem. Det var ikke nei i hennes munn, og som så gjort det ble pizza og faktisk to øl på hver. Vi bodde et par kvartaler fra hverandre så vi tok følge hjemover. Hennes leilighet lå nærmest og vi var i ferd med å ønske hverandre en god helg da hun spurte om jeg hadde lyst på en kopp kaffe og en cognac. Jeg hadde ingen som ventet på meg så jeg takket ja. Hun var veldig hyggelig å prate med og ei som man kunne prate med om alt tross vår aldersforskjell.
Jeg satte meg i stuen mens hun satte over kaffen, fant frem cognac glassen og flaska. Hun skjenket i cognacen og skålte. Hun slo på tv og det var en kjedelig film som ikke direkte interesserte meg. Reagerte ikke at hun ble borte noen minutter, jeg nippet til glasset og det smakte særdeles godt.
Hva var det jeg hørte…et rop? Synes jeg hørte navnet mitt… Jo da, hun gjentok. Det var meg hun tilkalte i fra badet. Jeg tenkte kanskje hun hadde falt på badet så jeg gikk inn den ulåste døra til badet. Der lå frk. Larsen i badekaret under såpeskummet….. Kom opp i badekaret til meg, sa hun. Jeg ble fullstendig forfjamset, nærmest sjokkert, men etter to øl, litt cognac, en svett og sliten kropp så var det fristende å krabbe opp i karet. Karet var stort og god plass til begge. Vel tenkte jeg, det kan bli godt med et bad før vi fortsetter praten. Jeg tok av meg skjorta og frk. Larsen påpekte hvor sexy jeg var som hadde hår på brystet. Så gikk sokkene, cordbuksa….og jeg står der bare i trusa. Lille vennen under trusa viste muskler av synet av frk. Larsen som lå der så jeg var snar om å få den av. Opp i karet, det var deilig og lunkent vann, og vi la oss mot hverandre. MÅ innrømme at det ble litt kleint med prat i en sådan situasjon, men hun tok ordet og pratet i vei. Det gjorde situasjonen litt lettere. Jeg var forsiktig med å lee meg, litt redd for å komme nær henne, men hun kom meg i forkjøpet. Kjente hennes tær streife borti pikken min, og den reagerte nok på det. Det kjente frk. Larsen som reiste seg opp og steg ut av karet. Da så jeg henne i hele sin prakt, junior stivet ytterligere til og det ble en litt pinlig sak. Hun fant frem håndkler til oss begge og bad meg reise meg opp. Hun begynte umiddelbart å å tørke meg uten å spørre. Tok ryggen, nakken og håret, før hun tørket tærne og leggene. Så kommanderte hun meg til å tørke ryggen hennes, nakken, håret før hun snudde seg rundt og bad meg legge fra meg håndkleet. Hun hadde nok planlagt dette for hun satte seg ned på kne, grep tak i pikken min og førte den inn i munnen. Som hun sugde! Dette kunne hun og det var nok ikke første gangen frk. Larsen gjorde dette. Det mest pirrende var at hun brukte tungen så aktivt. Når jeg tittet ned så jeg rett inn i de magiske øynene hennes… Herre min for ei dame, nesten dobbelt så gammel som meg…. Jeg stønnet ut, klarte ikke mer, men hun svelget unna, smilte mot meg og sa vi må ta en cognac til. Nakne og tilfredse ruslet vi mot stua, hun slo av lysene slik at ikke nysgjerrige naboer fikk noe å prate om. På veien til stua grep jeg tak i henne, måtte kysse henne og takke….hun gjengjeldte kysset og sa at dette er bare begynnelsen…Jøje meg, tenkte jeg. Nakne satt vi oss på gulvet i mørket og nippet til glassene….Glasset mitt var ikke helt tomt før hun tok tak i hånda mi og leide meg mot sitt soverom. Frk. Larsen kommanderte meg opp i dobbeltsenga. Hun etter og vi kysset lenge og vel. Pausen og atmosfæren hadde gjort underverker for det var ikke bare hodet mitt som likte frk. Larsen. Jeg lå på ryggen og hun krabbet oppå meg, grep tak i kukken og førte den inn i hennes glattbarberte fitte…Herremin, tenke om mine kolleger visste at den prippene frk. var glattbarbert. Det ble en magisk ridetur, brystene hennes gned mot min brystkasse. Hun var til alderen å være veldig trang så det gav en spesiell følelse når hun beveget seg opp og ned. Hun stønnet og smilte om hverandre så dette var noe hun likte.
Situasjonen er krevende for en kåt mann så det gikk ikke lenge før jeg måtte tømme meg. Hun skrek ut og det var tydelig at hun fikk en orgasme hun likte. Totalt utslitt lå vi der begge to.
Jeg måtte hjem så etter en stund kledde jeg på meg og hun kysset meg ømt før jeg dro. Jeg hjelper deg mandag kveld så får vi arbeidet fort unna, sa frk. Larsen. Så fint sa jeg i det jeg lukket døren etter meg.
Hjelp fikk jeg mandag kveld…både til det ene og det andre, men det er en annen historie.