Hybelvertinna

Denne novellen er vist 17222 ganger.

Hei!
Dette er ei opplevd novelle frå ei svunnen tid. Alt som står der er altså opplevd, og av den grunn vil eg og være anonym

Leigebuaren og hybelvertnna
Eg var nett komen heim att til hybelen etter fyrste dagen på skulen. Hadde grua meg litt, men hadde samstundes vore spent. Alt so uvandt. Ny stad, ny skulle, nye medelevarar og ny hybel. Alt nytt. Ja, og so ny vertinne, ho eg leiga hos. Ikkje minst ho. Men ho såg so kjekk og grei ut ved første augnekast, so hyggeleg. Men so var det det med å sjå hunden på håra da, som dei seier, fritt etter eit gammalt ordtak. Ho var vel I førtiåralderen eller der omkring, litt ubestemmeleg, vanskeleg å sei sikkert. Ho heitte Frøydis. No stod ho i alle høve i hagen og luka ugras. Den store porten i plankegjerdet ut mot gata stod vid open. Ho hadde skifta ut nokre gamle hagemøblar med nye. Tid for det no, sa ho. Gode tilbod no på ettersommaren, nye motar til neste vår, butikkane vågar ikkje ha gamle modellar på lager, det kostar. For til våren er det kanskje nye motar. Slikt må ein nytte seg av. Ho smilte som ei sol. Gud kor søt denne «gamle» dama var. Men det hadde eg alt lagt merke til dagen før. Mest oppslukt var eg likevel over figuren hennar, kroppen. Uff, flaut at slikt er det fyrste ein legg merke til! Lita og lubben rett nok, men det var slik eg likte dei. Veldig store bryst, etter det eg kunne sjå, det og etter min smak, men likevel smal om livet. Hoftene var breie og rumpa litt fyldig. i. I mine auger var dama ei MILF, ei sexbombe. Hadde vanskar med å flytta augo bort frå kroppen hennar. Blikket ville heile tida tilbake. Fekk lyster. Håpa ho ikkje merka det. Men ho hadde sikkert fått med seg menn flest var fasinert over dei store brysta. Men no ville ho høyre korleis det hadde gått på skulen.
Kom inn so tek me oss ein kopp kaffi i dei nye hagemøblane. Er dei ikkje fine? Måtte vedgå dei var det. Eg vart med ho inn gjennom den store porten, men måtte beklaga eg ikkje drakk kaffi. Då tek du kakao, det likar unge gutar og.
Ho var veldig kjekk og lett å prate med. Eg derimot var ikkje av den pratsame sorten. Litt reservert som vanleg, i alle høve før eg blir litt kjend med vedkomande. Og so veldig sjenert overfor damer. Veldig! Ho fortalte ho vart enke for godt 10 år sidan, før ho var 30, heilt plutseleg. Det var eit veldig hard slag for ho. Dei hadde nett kjøpt hus, eit stort hus med fleire leigebuarar. No vart det ho som måtte ta ansvar for alt dette. Ho følte seg ikkje veldig kompetent for slikt. Korleis mannen døde nemnde ho ikkje, og eg spurte heller ikkje om det.
Ho kunne vidare fortelje ho jobba i heimesjukepleien. Her var ho sjukepleiar. Ved sida av det gjekk mykje av fritida med til møteaktivitet og friviljug arbeid. Det syntest ho var veldig givande og kjekt. Her var ho mykje ilag med to besteveninner. Dei sette ho umåteleg pris på. Alle var pinsevenner. No såg eg og korset på bringa hennar. Eg tenkte alt no med frykt på om ho ville inviterte meg og med på desse møta. Om slik invitt kom ville eg ikkje våga si nei, same kor eg mislikte slikt. So skjenka ho opp eit stort krus med varm kakao til meg. Sjølv tok ho kaffi.
Dagen før, dagen eg kom, hadde ho vist meg rundt. Det var eit gamalt hus. I fyrste etasje budde eigaren, ho, i 2. etasje ei kvinne som jobba på matsenteret rett over gata. Ho var ei av dei to veninnene. Her budde og ei eldre dame. På loftet var eg innlosjert. Det var det enkle saker, også etter den tids standar. Eit lite rom på ca. 15 m2, med berre eit lite takvindauge i skråtaket. Det einaste fine med det var at det ikkje hadde innsyn. Gardiner var ikkje naudsynt. Her var ikkje vatn på hybelen, det måtte ein ut på gangen å finne. Vasken låg like ved toalettet. Skulle eg dusje, ja, så var det i kjellaren. Her var det vanlegvis ikkje varme kunne ho fortelje, den måtte settast på nokre timar i førevegen for at det skulle bli skikkeleg varmt. Kjellaren var etter det vertinna og fortalde dårleg isolert, om isolert i det heile. Straumen var dyr som ho sa, og ha varme her heile veka vart meir som å fyra for kråkene. Men berre sei frå du når du skal dusje, so skal eg slå på varmen i god tid. Du skal nok få det varmt skal du sjå. Rommet var eigentleg eit stort vaskerom berre for hennar og min leilegheit. Her var ei felles vaskemaskin, to store vaskekummar, tørkesnorer og ikkje å gløyme dusjen. Den sto i eine hjørna, like ved panelomnen, og var berre for min leilegheit. Eit forheng var alt som skilte den frå resten av rommet. Vertinna fortalte ho pleidde vaske av litt klede like før eller etter dusjen vart brukt. Slik meinte ho eg og kunne gjere. Når her først var oppvarma, var det greitt å bruke den. Varmen måtte ikkje gå til spille. Ho var nok av det meir nøysame slaget. Må og få nemne ho ikkje pleidde låse døra, men me måtte alltid huske å banka på for å høyre om nokon var i dusjen. Det måtte eg og gjere, det var viktig. So smilte ho. Det er berre oss to som brukar den, so det må gå greitt. Å låse ei gamal dør nedi ein kjellar utan rømingsveg hadde ho heilt panikk for. For tenk om det gamle låset gjekk i vranglås? Ho sa ho vart skjelven berre ved tanken.
Men for å gjere meg ferdig med hybelen: Av møblar var her kunn eit stovebord, seng, nattbord, skriveskatoll, og nokre skåp ut mot skråtaket. Eitt av dei var låsbart. Her kunne eg ha verdisakene.
Under gjennomgangen dagen før hadde dama og vist meg litt rundt i si leilegheit. Den var av det gamle slaget med rokokkomøblar. Beit meg spesielt merke i alle jesusbilda på veggene. Ho var nok av det meir gudfryktige slaget såg det ut som. Eg hadde alt vore litt redd for det, men det med gudsfrykt var likevel ikkje slik eg hadde tenkt, det skulle visa seg seinare.
Det tok ikkje lang tid før eg kom inn i rytmen. Skule, lekser og matlaging. Det vart lite tid til anna. Var lite utanfor utedøra når det ikkje var skule og innkjøp, men eit og anna kake og kakaobesøk hos Frøydis i første etasje blei det likevel, ja rett mange etter kvart. Døra henne stod ofte berre delvis på klem når eg kom heim frå skulen. Slik høyrde ho eg kom, og kunne by meg inn. Ho likte å fa besøk slik.
Som gutar flest på den alderen var eg veldig glad i jenter og sex. Veldig oppteken av det. Litt for mykje. Men heldt det for meg sjølv. (Ingen viste om det.) Tenk den beskjedene unge kjekke guten tenkte på slikt. Og enno verre; aller helst tenkte på godt vaksne damer, damer som kunne vore mor mi, slike som denne Frøydis. Dette var før internett var oppfunne. Trongen etter å sjå nakne damer og lese erotikk var sterk, veldig sterk. Den var der heile tida. Men noko tidsfordriv måtte ein ha. Eg hadde berre denne. Damer utanom desse papirdamene hadde det ikkje vore til no. Og om eg sakna det? Veldig!
Må vel nemne det og, utan at det må bli oppfatta som skryt (det er vel helst negativt): Eg var og er veldig stor nedantil. Under oppveksten var eg ikkje alltid like komfortabel med det. Var for tidleg utvikla. Alltid den største, og frå 13-åralderen større enn læraren og, mykje større. Dei andre kikka i smug, eg syntest det var flaut med denne digre pølsa som låg nedover store velutvikla testiklar. Store dei og. Stundom kvidde eg meg slik til gymnastikktimen at eg bad me fri. Det var ikkje alltid like enkelt å finne på gode unnskyldningar kvar gong. Har seinare lese andre har hatt tilsvarande problem, so eineståande er det ikkje. Men då har ofte grunnen vore dei var for små nedantil og ikkje denne hestkuken min eg hadde høyrt kviskring om.
Til tider tenkte eg ikkje på anna. Utanom skulen då. Då var det godt Narvesenkiosken berre låg eit kvartal borte. Her hadde dei både Cocktail og Lek, og Playboy. Kjøpte dessa blada meir eller minder fast. Vart litt dyrt, men brukte ikkje pengar på so mykje anna. Måtte ta mot til meg kvar gong eg skulle kjøpe dei. Framfor alt sjekka om kysten var klar, om her ikkje var andre i nærleiken som kjende meg. Ville ikkje at andre skulle sjå, for dette var flautt. Når kysten var klar kunne eg med faste hurtige steg nærma meg kiosken. Då hjelpte det godt dama i kiosken såg so bli ut, og ho kjende meg etter kvart og viste kva eg var ute etter. Ho var snar med å pakka dei inn slik andre ikkje såg det. Vart etter kvart meir naturleg. Kjøpte dei berre når denne dama sto i kiosken. Ho smilte ofte til meg. Stundom gjorde ho meg og merksam på at dei nett hadde fenge inn t.d. haust eller vårnummeret av cocktail. Dei var større, med fleire nakne damer sjølvsagt. Etter slike kjøp var det beint heim att til hybelen for å sjå på vakre nakne damer på glansa papir og lese erotikk og onanere. Litt finare den gong enn no, men damene var i alle høve nakne, og her var mykje sex då og. Helst det. Må sei eg hadde veldig stor glede av det. Eg syntest det hjelpte for psyken, vart minder rastlaus og roa meg ned og eg stressa av. Kjenne den reiste seg, kjenne brunsten, kjenne den gode følelsen når den bygde seg opp, og til slutt den herleg orgasmen. Tenkte og drøymde om knulling, og aller helst med godt vaksne damer som sagt. Etter å ha roa meg ned etter å ha avreagert var lysten borte ei stund, men so kom den snikande tilbake att: Lysten på ei kvinne, pule ho. Den kunne drive ein til van vidd. Ja, og det var helst lysten på godt vaksne kvinner. Slik kunne ein drive på 3-4 gonger om dagen.
Litt ut på ettersommaren sto eg i dusjen att. Hadde alt brukt den mange gonger. Men denne gongen var forhenget borte. Såg det låg til vask i ein av vaskekummane. Stussa på om eg våga bruke dusjen, men so hadde ho sagt me alltid skulle banke på før me gjekk inn. Det vart til eg kledde av meg og kleiv inn i dusjen, naken sjølvsagt. Handduken hivde eg over skina for dusjforhenget.
Etter å ha såpa meg inn og dusja nokre minuttar banka det på døra. Kvakk til, men fekk etter litt omrømingstid gitt lyd frå meg. Hugsa ikkje kva eg sa, men var vel og litt for sein. Støyen frå dusjen overdøyvde vel og litt, for plutseleg stod ho i døropninga og beklaga seg: Ho hadde ikkje høyrt noko, og ho hadde heilt gløymt å henge opp att forhenget som var til vask. Ho hadde det so travelt sidan ho skulle på møte. Måtte berre få sette på ei maskin med skitentøy om eg tilet det. Var ikkje kome meg etter sjokket, men ho skulle vere so snar. Ja, kva skulle eg sei? Berre snu baken til du, eg skal ikkje sjå, og bak har me alle. Eg svirra rundt med augo fulle av såpe og var nærast i sjokk. Hadde ein følelse av at ho kikka på meg, men våga ikkje sjå. Ikkje lett heller med denne såpa i auga. Mykje ute i sola i sumar? Kom det brått. Litt. Ikkje berre litt heller ser eg, du er blitt skikkeleg brun og fin. Kunne godt tenkt meg den brunfargen. Likar du å sole deg kanskje? Ja, litt. Naken og kanskje? Eg drog litt på det, var no byrja bli skikkeleg flau. Nei. Ikkje slik at eg kikkar, men kunne ikkje unngå å legge merke til du er fin og brun over det heile. Ikkje flaut over det vel? Du har forresten ingenting å vere flau over heller, og det er slik me er skapte av vår frelsar. Som mann og kvinne. Ingenting å være flau over. Vår familie, ja me var forresten berre to, eg og min man, sola oss ofte nakne på hytta me. Der var det ingen som såg oss. Me var I guds frie natur. Kvifor skulle me ikkje vere nakne i den? Det er det som er naturleg. Me er ikkje skapte med kle på. Var tydeleg ho kikka, men eg våga ikkje sjå. Men det at eg følte meg betrakta gjorde noko med meg, eg var byrja bli litt kåt og, hadde fått lit reisning. Men prøvde å ha baken mot ho heile tida. Men med såpa i augo var ikkje det heilt enkelt. Blinda av såpe kom eg ei kort augneblink til å stå i profil, og no hadde eg fått full reisning. Ho fekk det nok med seg, for no fekk ho det travelt med å skylje av kleda. Og eg var blitt skikkelg kåt av at ho såg meg slik. Fekk på ein måte lyst å visa meg fram for ho og. Visa kor stor eg var.
Kunne ikkje unngå å legge merke til det. Ikkje ver flau. Kvifor skal ein være flau over slikt? Og kvifor skal me damer vere flaue over å innrømme me likar å sjå slikt? So lo ho. Du treng ikkje skjule deg for meg. Ser masse slikt eg som sjukepleiar. Og du har absolutt ingenting å skamme deg over, tvert imot. Eg kunne berre ikkje unngå å legge merke til det. Er du flau over det? Eg skjøna kva ho meinte. Litt. Det skal du ikkje vere, gud har skap deg slik. Mannen er ei gåve til kvinna, det må du hugse. Ikkje sant? Eg våga ikkje anna enn å nikke. Er du glad i jenter du som er so flott? No var eg byrja bli skikkeleg flau. Og ho som var med i frelsesarmeen til og med. Men hadde høyrt dei ofte var verst. Litt fekk eg summa meg til å svare. Fint, slik skal det være, me er skapt for einannan. Samværet mellom mann og kvinne er noko fint som me ikkje må gjere skittent. Mannen har ofte sterke behov og då må me kvinner stille opp. Mange ekteskap har gått til grunne fordi kvinna ikkje har dekka det grunnleggande behovet til mannen, sex. Mange kvinner har og sterke behov, om ikkje like sterke som mannen rett nok. Eg må innrømme å ha det. Går ut frå som sikkert du har det. No var eg blitt skikkeleg flau, men og kåt. Kjønnet stod som ein påle oppover magen. Eg prøvde heile tida å ha baken mot ho. Då eg var klar til å tørke av meg, var handduken falle på golvet og var klissvåt. No kom ho med ein tørr handduk. Eg vende meg mot ho, såg ho inn i augo, ville at ho skulle sjå. Tok no handduken. Var ikkje like flau lenger, men kåt. Fekk en uimotståeleg lyst til å vise meg for ho. Ho såg sjølvsagt min tilstand. Såg ho blei heilt raud i andletet. Fekk tørka av meg og sa ikkje noko. Skjulte ikkje min tilstand like mykje lenger. Var stolt over å være svær slik ho sa eg skulle være. Kledde på meg medan ho var oppteken med sitt.
Etter ei stund braut ho likevel stilla. Du må ikkje vere flau over at eg såg deg slik. Du reagerte heilt normalt. Hugs du er i den verste alderen. Har du dame? Vart raud som ei plomme. Kvifor spurte ho om det no. Nei svara eg, og raudna enno meir. Reknar med du likar damer? Litt. Litt, tenkjer du likar dei veldig eg. So lo ho. Sjølv har eg vore utan mann nesten 10 år no, og skal eg være ærleg saknar eg ein mann. Ja, kvar dag til og med. Blei du sjokkert no? Når ein er kristen og med i pinsebevegelsen er dette litt vanskeleg å sei slikt. Det er ikkje berre å plukke inn ein mann, sjølv om det stundom har vore nær på.
Etter dusjen var det opp på rommet for å lese, men først litt erotikk å onanere etter.
Etter eit par dagar banka vertinna på døra. Ho spør om eg ville ha eit golvteppe. Problemet var at leigebuaren under, veninna hennar, var litt plaga av trinnlyd. Ikkje mykje, men ho trudde teppet ville fjerne det meste. Eg takka ja og so var det å henta det frå eit rom ho ikkje brukte nedunder. Tungt var det som berre fy sidan det var eit slikt heildekkande. Ein del møblar måtte flyttast på. No var eg glad her var lite inventar.
Me fekk lirka det litt under senga, men då me skulle flytta nattbordet gjekk det heilt gale. Ryggen ramla av og litteraturen fløymde ut over golvet. Og ikkje kva litteratur som helst. Her var i hovudsak Cocktail og Lek og nokre Playboy. Hadde eg kunna detta gjennom golvet og ikkje kome til syne meir, hadde eg gjort det. No sto eg der heilt avslørt. Den kjekke unge mannen som ikkje var so glad i jenter kosar seg med dette; nakne damer og smussige forteljingar. Vart raud som ei plomme. Den som takla det best var likevel ho: Ikkje noko å vere flau over. Dette må me berre rydde inn att. Du er berre ein ungdom i den verste alderen og må ha lov til å kosa deg med slikt. Veninna mi i kosken seier du er ein god kunde, so dette viste eg. Me snakkar ikkje meir om dette. So skuva me nattbordet mot veggen att, med laus rygg, og stabla blada inn att.
Ho merka seg likevel spesielt ein utbrettbilde i stort format. Ei sexy dame. Godt vaksen, og som viste alt. Denne var litt dristig. Tryggast å lime den på innsida av den skapdøra som har lås. Og so kan du vende innsida av døra mot senga når du føler for det. Du har vel slike stunder du og. Eg raudna heilt. Ho meinte sjølvsagt den var fin å onanere etter. Den er litt dristig. Den må du ha berre for deg sjølv. Likar du henne? Veit ikkje? Men du likar vel henne sidan du har kjøpt bladet? Innlegg, men måtte vedgå eg likte ho. Men ho er litt milf, litt gamal for deg. Me er kanskje jamgamle. So du likar milf? Jau, fekk eg stamma fram. Var redd ho skulle ta det til seg om sa eg ikkje likte slike som ho. Ja, her har me ein plakat til med ei slik halvgamal ei. Litt av nokon former, og for nokon store bryst. Større enn mine. Ho smilte no. No har du avslørt deg. Dette likar du godt? Ja eg likar dei. Veldig? Ja eg likar dei veldig. Valde å være ærleg overfor ho. Kvar kjøper du dette smusset? Ho var blitt streng no. I kiosken nedi gata. Nedi gata, er du gal, det er veninna mi som driv den kiosken. No såg eg no var raud i andletet. Men so roa ho seg ned at. Berre ta det med ro du, ho kjenner deg sikkert ikkje. Seinare viste det seg dama i kiosken alt hadde ymta frampå om denne leigebuaren hennar som var so glad i blader. So dette viste ho.
Etter at me hadde fått møblane på plass att hadde ho skifta heilt om. Ser du er glad i damer? Litt berre. Kunne vel ikkje unngå å sjå det etter dette. Du sa du ikkje hadde dame? Nei! Men det saknar du vel? Litt. Ikkje berre litt vel, trur du er veldig glad i damer eg. Ikkje sant? Kanskje. No såg ho på meg, var litt fråverande i blikket. So flytta ho seg nærare meg på senga og la armen rundt meg. Ho såg eg ikkje trekte meg unna. Varmen frå kroppen hennar gjorde meg ør. Praten hennar var sjølvsagt og medverkande.
Du er ein so fin og kjekk ungdom. Og etter at eg såg deg i dusjen, naken, såg eg kva eg hadde gått glipp av dei siste åra. Synest du eg er frekk? Våga ikkje sei noko anna enn nei, sjølv om eg var svært overraska, men denne dama hadde overraska meg mykje. Har ikkje kyssa ein mann på 10 år minst. Eg våga ikkje sei meir, men vende meg mot ho. Ho oppfatta dette som ein invitt og gav meg ein suss på kinnet. So lo ho. Eg gamle kjerringa kysser den unge leigebuaren min. Dette må du ikkje sei til nokon. Men du likar det litt du og? Ja, svara eg andpusten! So kyssa ho meg midt på munnen. Eg let det skje, eg likte det. Plutseleg hadde eg tunga hennar i munnen. Det var som å tenne i krut, eg begynte å bli kåt, på henne. Hadde ikkje hatt dame før, men sakna det sjølvsagt veldig. Ho drog meg ned i senga, det var ho som leia an. Hadde ikkje trudd det var so godt å kysse. Men det skulle bli enno betre. Men plutseleg reiste ho seg litt opp. Fy, dette må me slutte med, gamal kjerring og ung gut. Du er ikkje gamal, du er veldig pen, fekk eg stamma fram. Sexy? Eg raudna, men våga svara ja. Kva likar du best med meg? Ho såg meg i augo og venta svar. Alt! Alt? Ja, alt. Vil du sjå brysta mine? Eg var no raud som ei plomme, men ho såg eg hadde lyst. No trekte ho blusen av seg. Likar du dei? Ja! Berre kjenn på dei. Tok mot til meg. Aldri hadde eg kjent noko so herleg. Og so mjuke dei var. Har du sett slikt naturelt før? Nei, svara eg, bere i blader. Du er ikkje sann. Ein slik flott gut som ikkje har sett kvinnebryst. Du kan godt få sjå meir, vil du? Ja, eg var blitt andpusten no. Heilt normal, alle menn vil sjå fitta til ei dame, då får dei problem med tissemannen. Og so strauk ho av seg buksa og trusa i ein bevegelse. Dette har du vel ikkje sett heller då. Såg ut som ho nøtt å vise seg fram. Nei, svara eg andpusten. Ho løfta eine beinet slik at eg fekk sjå ho betre der. Ho hadde masse svart hår på musa, men spalta var godt synleg. Den var opphovna og leppene var litt mørke. Eg svelgde tungt. Du må berre kjenne. Eg strauk ho over brystet, midja og baken, men våga ikkje nærme meg musa. Men ho rettleia meg. Berre stryk meg på fitta og, berre kjenn kor glatt eg er. Kjenn med fingrane. No var eg ikkje vanskeleg å be lenger. Kåtskapen tok heilt overhand. Kjende ho var glatt, veldig glatt. Kva kjenner du? Du er våt. Og kva tyder det? Eg raudna heilt. So lente ho seg mot meg og kviskra litt lågt: Det betyr at eg er lyst på kuk, på deg, men det vågar eg sjølvsagt ikkje. Men det har du vel lese i desse blada dine. Ja, eg viste det, var litt modigare no. No må eg og få sjå, om du har reising, for då har du lyst på fitte, på meg. Går ikkje an å forklare det annleis. No vil eg sjå! Var tennt no, hadde beint fram lyst å vise meg fram, vise kor stor eg var, korleis ho reagerte. Eg trakk skjorta over hovudet og buksa med trusa nedover. Måtte vere litt forsiktig for kuken stod som eit spett rett opp. Fekk omsider kledd meg naken eg og. Skal sei du er velskapt, og svær, og ingen dame. Men det må du vel ha sakna. Du har alt det damer vil ha. Valde å vere ærleg no. Ja, eg har sakna det veldig, men likar ikkje småjenter. Kva likar du då? MILF. Ja slike som deg. Var blitt modig no. Gud kor stor du er, er det derfor du ikkje har vore saman med jenter. Ja, litt. Men du er vel lyst du som alle unge menn. Var blitt kåt no og svara etter det. Ja, har vore litt vanskeleg stundom. Stundom har lysten på ei dame nesten ikkje vore til å halde ut. Da det skjønar eg. Hadde nesten hatt lyst å hjelpe deg, men trur me får late det være. Ho såg kor skuffa eg blei og beit seg i det. Du vil ikkje sei du er lyst på meg? Eg klemde meg innåt henne og svara lågmælt jau. Ho skjønte dette med brunst og kor det stod til med meg no, for ho gav meg eit kyss midt på munnen og virvla tunga si inni munnhola att. Dette tente krutet, eg klara ikkje meir, måtte ha ho no. Ikkje tid til sleiking og slikt, eg ville pule. Måtte, det var ikkje til å halde ut. Endeleg skulle eg få kjenne det å vere inni ei fitta, kjenne kor ho slutta seg rundt kuken, kjenne ho mjølka meg, kjenne utløysinga og kjenne sæden min sprute langt inn i ho, mot livmora. Alt dette eg hadde lese om. Eg var ustyrleg kåt no. Ho såg og kjende det. Vart nok litt skremd. Stakkar er du er so kåt. Ikkje lett å ikkje hatt fitte når ein har slike sterke drifter. Eg la meg mellom dei herlege låra hennar, brysta hennar klemde mot mitt. Retta han inn, ho hjelpte til. Veit ikkje om dette går. Var ei stund redd ho ville trekke seg unna. Men so glei eg sakte inn i ho. Pressa på. Ho ynka seg i byrjinga og sa eg måtte ta det roleg, men det var vanskeleg sidan det var so godt og fyrste gong med ei kvinne. Litt ut og inn i byrjinga, men so lengre støytar etter kvart, inn mot livmora. Ville ha han lengst mogeleg inn, og ho var djup. Eg pulte for første gong. Det var godt, mykje betre enn med handa. Måtte være forsiktig, venje ho til størrelsen, men det gjekk veldig bra. I kåtskapen hadde eg gløymt kondom, men hadde det heller ikkje. Fekk panikk. Me må slutte, me har ikkje kondom fekk eg snøvla fram halvvegs i ørska, og ville dra meg ut. Men eg klara ikkje, ville heller lenger inn. Kvifor vil du det, det er mykje betre utan. Kan få ungar. Då kan eg like godt bruke fingrane eller noko anna. Eg vil kjenne kuken din utan innpakning. Og du vil vel kjenne meg bært, kjenne fitta mi. Det er det som er å knulle. Eg har ikkje vore saman med noko på 10 år og du har ikkje hatt noko. Er det ikkje godt? Litt hardare. Vil kjenne deg når du sprutar. Eg klara ikkje meir, køyrde kuken heilt inn, kjende ho klemde fittemusklane rund kuken, kjende ho mjølka meg. Ho kom med eit hyl, og so sprøytte eg sæden min inn i ho med eit brøl og stor vellyst . Dette likte du? Du var heilt vill. Var det betre enn du har drøymt om og kanskje? Ja, fekk eg stamma fram, mykje betre. Var so flau våga ikkje sei meir no etterpå, for no var det direkte flautt det eg hadde gjort. Eg hadde knulla for første gong. So tok ho seg i skrevet. Du er litt av ein hingst. Litt av ein dose du har gitt meg. Litt av ein hingst denne nye leigebuaren min.
Dette var byrjinga på noko som skulle bli nokso vanleg mellom oss.