Hjem fra Nordsjøen

Denne novellen er vist 11154 ganger.

Jeg hadde vært 2 uker i Nordsjøen men nå endelig på vei hjem, var ganske «trengt» og vi hadde snakket sammen på msn noen ganger og jeg hadde sett deg mens du koste med fitta di og gledet meg til å reise ut når jeg kom hjem.
Etter å ha ventet noen timer på Flesland gikk endelig flyet hjem, når vi landet heiv jeg meg i en drosje, da jeg kom hjem sendte jeg en meld og spurte om du var hjemme, du svarte nesten før jeg fikk sendt den at det var du og du bare ventet på meg, jeg gikk rett i dusjen før jeg  satte meg i bilen og kjørte ut.
Når jeg ringte på åpnet du døra og nesten dro meg inn og kysset meg hardt og vått, jeg la armene rundt deg og lot hendene gli ned mot rumpa din, gned deg i korsryggen mens jeg fikk av meg skoene og dro deg inn i stua, du lot hendene dine gli nedover meg og tok tak i lemmet mitt som allerede var stort og stivt, du stønnet at du ville smake på den, kjenne den inni munnen din.
Jeg klarte bare å nikke og du gikk ned på kne og dro opp beltet og glidelåsen dro bukse og bokser ned så pikken vippet ut i det fri, jeg stønnet i det du tok tak i den og dro den mot munnen din og stakk ut tungen og slikket litt rundt hodet før du tok den inn i munnen din og sugde hardt på den mens du klemte rundt ballene mine.
Jeg måtte bare holde meg fast i bordet bak meg og nøt at du slikket og sugde meg, det var 14 dager siden jeg hadde hatt sex og med den behandlingen holdt jeg ikke lenge, prøvde å stoppe deg men du ville ha det i munnen sa du så jeg bare lente meg bakover og lot deg slurpe, småbite og suge på den til jeg kjente det begynte å knyte seg i underlivet, stønnet til deg at nå kommer jeg snart, du intensiverte bare behandlingen og jeg merket at pikken strammet seg og så kom satsen inn i munnen din, du fortsatte å suge slikke på den helt til den var helt tom for sæd mens du koste med ballene.
Jeg seg ned på kne og tok tak i hodet ditt, kikket på deg og du smilte som en katt som hadde fått en skål fløte, jeg kysset deg, holdt rundt og kjente kroppen roet seg.
Etter en stund sa du, skal vi spise litt, har gjort klar noe mat og åpnet en flaske rødvin så kan vi kose litt mer etterpå.
Jeg nikket og sa det ville jeg gjerne, trenger jo litt tid til å «lade» meg igjen, har jo passert 50 vettu 
Det gjorde vi og resten kommer seinere

Legg igjen en kommentar