Hjem fra reise

Denne novellen er vist 12583 ganger.

Jeg hadde været ute og reist i en lengre periode og gledet meg til jeg skulle hjem til kona. Da jeg kom inn av døren var det stearin lys over det hele, og det lå en lapp til meg om at jeg skulle gå direkte opp å ta et bad og deretter gå ned på kjøkkenet.

Allerede da viste jeg at hun hadde frække tanker i hode.

Så jeg gikk glædestrålende opp på bad. Etter en kort stund gikk jeg ned på kjøkkenet og på bordet lå enda en lapp, «bind denne for øynene og kryp inn i stuen. Du må ikke si noe uten at du blir spurt». På bordret lå et slips som jeg bandt for øynene og så begynte jeg å krype inn og jeg kunne merke at pikken min var begynt å vokse mellom mine ben.

På vei inn i stuen kunne jeg høre at hun kom gående bak meg og «svip» fikk jeg en over ballerne. » Au svarte» svarte jeg; » svip» enda en gang. » Du må ikke svare uten at du blir spurt. Allerede nå var min pikk ved å sprenges. En måned uten å få noe, og nå lå jeg her, med store muligheter for varm fitte.

Hun løftet meg opp og satte meg ned i sofaen. Jeg kunne merke at hun kikket på meg. Plutselig reiste hun seg opo og trakk meg over i vår dobble – dør åpning. Hun bandt meg fast, så jeg stod i et kryss, og hun begynte å kjærtegne meg over hele kroppen. Hun unngikk hver gang pikken min , som snart ville eksplodere, men deilig var det.

Plutselig merket jeg noe varmt om pungen min, det var en klut med varmt vann. Jeg kunne gjett meg til hva hun skulle gjøre nå, jeg skulle barberers.

Hun begynte å smøre pungen og pikken inn med barberskum og innimellom trakk hun litt frem og tilbake i pikken min. Hun lot høvelen gli mot pungen min som var spente til det yterste, og deretter opp lags pikken min, som pumpet enda hardere nå. Det rant litt varmt vann ned langs beinet mitt, og det grøsset i hele kroppen.

Etter en stund kunne jeg igjen merke kluten mellom beina mine, hun fjærnet det overskytende barberskum, og mens hun tørket av skumet kunne jeg merke hennes varme lepper omslutte pikkhodet mitt og hun begynte å la munnen gli frem og tilbake over pikken min.

Jeg nøt å stå der – maktesløs, mens hun hadde hele pikken min i munnen.

Godt -det var det.

Hun løsnet båndene mine og satte en manchet rundt om halsen på meg. Hun trakk meg ned på gulvet, og benytte at gå med meg som en hund.

Hun satte seg ned i sofaen, jeg lå stadig på alle fire. Hun trakk meg bort mellom hennes ben og sa at jeg gjerne måtte snuse litt på hennes fitte. Jeg krøp tettere inntil henne. Hennes fitte duftet som honning og jeg gledet meg til å stikke min tungen langt opp i fitten hennes.

Da jeg var helt innpå henne ,kunne jeg merke varmen stråle fra hennes underliv, og jeg begynte å stikke tungen frem, jeg måtte smake. Jeg ble trukket tilbake, og hun sa at jeg måtte vente.

Hun trakk meg opp fra gulvet og hev meg over til en stol. «sett deg» befalte hun. Da jeg satte meg, kunne jeg merke at jeg satte meg ned på en ting. Jeg viste ikke helt hva det var men jeg hadde min anels.

» Nå kan du leke litt med deg selv, mens jeg kikker på» kommantere hun. » Du sitter på den tingen du skal bruke og du ved godt hvordan». Jeg tok hånden ned under mine rumpballer og jeg kunne merke en dildo, en butplug noen brystklemmer. Jeg tenkte at bare en av tingene ville få meg til å sprute så jeg begynte at tenke på alt muligt annet, for at det ikke skulle gå for fort, det her skulle jo nytes.

Jeg la tingene på bordet foran meg, og litt forlegent viste jeg ikke helt hva jeg skulle starte med. Jeg kunne høre hun reiste seg, og jeg merket at hun la noe i mine hender en mellom stor dildo. » start med den » sa hun. Den var godt innsmurt med glide creme så jeg hadde ingen problemer med å få den opp.

Det var bare godt. Jeg visste hun satt og kikket på meg, men jeg lot som ingen ting og innlevede meg i situasjonen. Jeg begynte å trekke dildoen frem og tilbake. Det var lenge siden sist hadde været noe der så der var litt trangt. Men etter et stund var det gjort godt plass.

Hun reiste seg igjen, trakk meg opp etter mancheten og befalete meg ned på alle fire.

Dér lå jeg, med rumpa rett i været, og tenkte kun på at knulle hennne, og akuratt nå var det jeg som skulle knulles. Hun begynte at leke med dildoen, og jeg kunne høre på henne at hun nøt det. Det ble mer og mer plass og jeg kunne merke at også hun var begynt å ta med fingre med inn. Hun trakk dildoen ut, og erstattet den med sine fingrer. Hun startet med 3 fingre og så fulgte resten med.

4- 5 og til sist tror jeg hun hadde hele hånden inni i meg. Det føltes veldig godt, men samtidigt kunne jeg godt merke at jeg var meget utfylt.

Hun trakk seg ut forsiktigt og forsvant.

Jeg ristet over hele kroppen, men nøt hennes harde behandling. Jeg kunne høre noe rasle og jeg kunne ikke forestille meg hva hun nå hadde funnet på. Hun kom over til meg igjen, og jeg kunne høre hun slapp noe ned foran meg.

» Ta dem på» lød hennes harde stemme. Jeg famlet foran meg og fant brystklemmerne. Jeg satte dem fast i hvert brystvortene. Og igjen kunne jeg merke at hun kikket på meg. Da de var satt på, ga hun meg et rapp over rumpa «nyter du dette?».

Jeg kunne merke at hun satte seg ned bak meg igjen, og jeg kunne igjen merke noe som presset seg mot rumpa mi. Det gikk ikke lenge før jeg kunne merke at det var en dildo, og hun presset den inn i meg. Hun begynte å trekke den frem og tilbake og merket velværen gli igjennom kroppen. Hun begynte at knulle meg hardere og jeg kunne merke at det var en strapon dildo hun hadde på. Hun tok om mine hofter, som jeg pleier å ta på henne, og hun begynte å knulle meg hardt..

Hun begynte å gi meg små klask på rumpeballene som gjorde meg enda kåtere. Jeg presset min rumpa mot hennes pikk, og trakk meg frem og tilbake.

Hun trakk seg ut, og la seg ned på ryggen. Jeg fikk besjked om å sette meg over på dildoen med fronten mot henne. Jeg satte meg forsiktigt ned over den og det gikk ikke lenge før jeg red henne helt vilt. Hun tok bindet vekk fra mine øyer, og der lå hun deilig som hun er – og knullet meg.

Jeg kunne ikke holde igjen så jeg hoppede av, la meg tilrette og banket min pikk opp i hennes varme fitte, som rant av saft. Pikken gle inn uten problemer.

Det gikk ikke lang tid før jeg kom i henne – og jeg sank sammen over henne. » velkommen hjem- skatt» sa hun. » jo takk» svarte jeg og prøvede å få pusten tilbake igjen.

Jeg reiste meg opp, hjalp henne opp. På bordret stod litt mat og et par øl. Vi hyggede oss et par timer, og ble enige om at nå var det sengetid.

På vei opp trappen, kunne jeg merke hun presset noe opp i meg igjen. Det var butplugen som fant veien mellom mine rumpeballer. Den smatt lett inn. Nå visste jeg at hun ville knulles helt viltt og uhemmet i alle hull. Jeg trakk henne inn på sengen og der fortsatte vi et par timer.

Legg igjen en kommentar