Hjemkomsten

Denne novellen er vist 5520 ganger.

Jeg var 20 og så ganske bra ut. Jeg likte å utforske nye ting ved sex, og hadde en kjempefin kjæreste.
En kveld jeg kom hjem sent, etter å ha vært en tur i Stockholm, lå han og sov på sengen.
Han hadde hadde bare på seg en hvit bokser, dynen lå på gulvet pga varmen, og han så utrolig deilig ut. Jeg kjente at jeg ble våt, at jeg hadde lyst på ham. Den store kuken hans syntes så godt gjennom det tynne, hvite stoffet.

Jeg satte fra meg baggene og kledde av meg, helt naken. Så gikk jeg og la meg ved siden av ham i sengen. Han så fredelig ut der han lå og jeg kjente at jeg var ordentlig kåt. Jeg satte meg oppå brystkassen hans og bøyde meg ned mot munnen hans. Jeg puttet tungen inn i munnen og begynte å leke med den. Han merket det og tungen hans ga respons. Jeg trakk tungen ut av munnen og lot den gli ned på brystet hans, sirklet den rundt brystene og ned til navlen. Han stønnet svakt. Jeg førte tungen nedover ned mot kuken hans og kjente en reaksjon, men da jeg kom ned til roten, hoppet jeg elegant over og begynte å slikke innsiden av lårene hans. Stønnene han utbrøt oppmuntret meg og jeg puttet en av steinene hans i munnen. Så sleiket jeg undersiden av pikken hans, helt opp til pikkhodet. Den var hard som stein nå, og jeg visste at han bare ventet på at jeg skulle putte den i munnen, men jeg bare plasserte leppene inntil penishodet og kysset den forsiktig. Jeg lot hånden gli opp og ned langs den et par ganger før jeg forflyttet meg oppover igjen. Han presset meg inntil seg, og jeg la et pupp på munnen hans. Han slikket med tungen rundt den harde brystvorten min, før han begynte å suge. Jeg kjente at saftene mine begynte å renne, men jeg ville ikke la han komme inn i meg helt enda.

Så begynte jeg å bevege meg nedover igjen og sleiket rundt penishodet hans. Så åpnet jeg munnen og slukte han. Jeg sugde og lekte med den inne munnen, mens jeg kjente saftene renne ut av meg. Jeg var kåt til døden. Han stønnet høyt, og ba meg komme opp til ham. Han plasserte meg over munnen sin og begynte å slikke. Saftene mine rant utover fjeset hans, men han kjørte tungen inn i grotten min og knullet meg med tungen. Jeg stønnet høyt, men han forsatte. Det var godt og jeg presset meg nærmere fjeset hans. – forsett, sa jeg med hes stemme og han adlød. Jeg kjente noe løsne inni meg og skjønte at jeg kom. – jeg kommer, gud jeg kommer, ropte jeg og skrek høyt idet det sprutet ut av meg.

– du smaker så godt, mumlet han i øret mitt, da jeg sank ned ved siden av ham. Han masserte puppene mine og lot hendene gli langs ryggen min, ned til rompa og opp på innsiden av bena. Så begynte han å massere forsiktig. Jeg merket at jeg ble enda kåtere og lot han drive på mens jeg klemte meg inntil ham og sugde på brystvortene hans. Vi stønnet om hverandre mens han bevegde seg rundt klitoris. Så puttet han tommelen inn i meg og masserte klitoris med de andre fingerene samtidig og jeg skrek høyt i velvære.

Jeg tok hånden min rundt kuken hans og førte han mot fitten min. – kom inn i meg, befalte jeg og han kom. Jeg slapp ut et sukk av nytelse idet han fylte meg og han begynte å kjøre den ut og inn. Jeg bevegde hoftene i takt. Det var utrolig godt og ikke lenge etter kjente jeg at jeg kom. – jeg kommer, jeg kommer, ropte jeg og hylte mens jeg visste at han kom han også. Safttene våre sprutet ut og blandet seg med hverandre. Han sank ned oppå meg, og vi ble liggende stille.

Jeg nøt følelsen av å kjenne han inni meg og tyngden av kroppen hans oppå kroppen min. Etter en liten stund merket jeg at han pustet tungt, men regelmessig og skjønte at han hadde sovnet. Jeg trakk han ut og gikk for å ta en varm dusj. Da jeg kom tilbake i sengen, krøp jeg tett inntil han og sovnet jeg også.

Legg igjen en kommentar