Hjemme hos tøsen

Denne novellen er vist 13503 ganger.

Tøsen visste at Mester var på vei, snart ville hun høre bilen kjøre opp i oppkjørselen.
Hun hadde vært nøye med barberingen, stelt seg og dusjet litt lenger enn vanlig. For å være helt sikker at hun ikke hadde glemt en eneste kroppsdel, og hun hadde lagt frem det Mester ønsket klar til bruk av leketøy som tøsen har liggende innerst i skapet.

Det var pirrende å seg seg selv i speilet, collaren rundt halsen, mansjetter på armer og ben. Et symbolsk tegn på at hun nå er eid og virkelig trer inn i sin tøserolle. Tøsen følte seg veldig naken, til tross for klærna hun fikk beskjed om å ha på seg. Det korte rosa miniskjørtet og en hvit bluse til. Og hun fikk ikke lov å ha noe under. Det var vel derfor hun følte seg litt naken, litt sårbar og veldig tilgjengelig. Men det er jo det som er meningen, at Mester ikke skal bruke all verdens tid på bruke sin energi på å måtte kle av tøsen for å komme til hans eiendeler. Det var jo selvsagt tøsens oppgave, hun måtte jo lyde hver minste beskjed hun får underveis av Mester.

Tøsen tanker gikk tilbake til første treffet med Mester. Begge følte kjemien var der og hun ble utfordet ved å lese brevet hans som han overrasket hadde tatt med seg. Hun kunne fortsatt kjenne det hardet grepet han hadde på tøsen. Hånden bak i nakken, som «tvang» henne til å se ditt han ville. Hun fikk riktignok beskjed om å holde øynene igjen, og hele tøsekroppen skrek egentlig etter kuk. La alle hullene bli fylt og la tøsen kjenne Mester kuken inni seg. Mester nærmest leste tankene til tøsen, og minnet henne om at hun måtte gjøre seg fortjent til å kjenne Mester kuken inni seg. Han hvisket tøsen i øret flere ganger og kalte henne diverse ting….som fikke tøsen nærmest til å «krype» og hun kjente det nøkket til nedentil. Visste ikke helt hvor hun skulle ha hendene og fikk store vanskeligheter med å sitte stille.

Hun nikket selvsagt lydig og mumlet JA MESTER. Hun visste at Mester ville aller helst høre riktig setning fra tøsen: «tøsen må gjøre seg fortjent til å kjenne Mesterkuk inni seg»….han lot det gå for denne gangen. Og Mester merket seg at dette er noe tøsen må øve mer på, han hater nøling og mumling. Og det hjelper lite å høre fra tøsen et «JA» , hvis hun er så kåt at hun egentlig ikke vet hva hun svarer på…

Tøsen kunne kjenne godt ørefikene hun fikk og de skikkelig klapsene hun fikk mens hun fikk lov å suge og slikke Mester kuken. Det var vondt og godt på samme tid, et sviende smerte jog i henne og hun kunne ane en rødflammende område etter klapsene. Hun forbinder slike «slag» som straff, og tenkte kanskje at det ikke kunne bli verre enn det. Og tøsen vet så alt for godt at hun hadde tilbedt ham, underkastet seg helt og latt Mester gjøre det han ville med tøsen under trygge rammer og det de hadde avtalt. I ettertid ville tøsen føle enorm flauhet over at hun selv hadde gått over sin grense og hun i det hele tatt hadde latt seg bli «herset» med som en slavinne i sitt eget hus. Pirrende og de vet begge at de kommer til å lengte etter et nytt treff – ny setting og utfordre hverandre.

Tøsen kom brått tilbake til virkeligheten, hun hørte en bil dør slå igjen og tunge skritt på utsiden av døren. Hun hadde fått beskjed om å stå knelende i stuen, med hendene bak på ryggen og se ned i gulvet til Mester kom til henne. Mester gikk rett inn og hun hørte han låste døren etter seg. Velkjente lyder av at Mester tok av seg jakka og sine sko og hun merket seg at han studerte boligen til tøsen. Han hadde fått nøye beskrivelse om hvordan eneboligen så ut, hvilke rom han kom til å bruke og skulle gjøres klart. Enkelte vinduer var dekket til av gardiner eller persienner, for å skjerme for naboen. Det kunne jo hende at tøsen ville bli oppdaget hvem hun egentlig er, og Mester hadde respektert tøsen der til nød. Det hadde vært deilig å vist henne frem, stilt henne tilgjengelig slik at alle kunne se hvor kåt og villig tøs han hadde. Men det får komme siden, med andre som også hadde samme lidenskap og forståelse innenfor bdsm. Det skal skje mye innenfor de 4 veggene, og det skal forbli mellom Mester og tøsen. Samt de som hadde lyst å bruke tøsen, det vil si DE som Mester godkjente. For det var han som bestemte…..

Plutselig stod han foran henne, hun hadde allerede problemer med å stå stille knelende. I øyrekroken kunne hun skimte noen tau og reimer. Mester ba tøsen om å binde det ene tauet til ringen på collaren sin. Hun hadde enda ikke sagt noe, fordi hun hadde fått beskjed om at hun ikke fikk lov å si noe uten hans tillatelse. Mester ville være streng fra første stund, vise at det var han som bestemte og satte listen hvordan han ønsket det. Mester vet godt at tøsen gjerne ville sagt noe, og han kunne lese godt hennes kroppspråk. Hun røpet seg utrolig mye og Mester hadde vært veldig heldig at han på forhånd hadde fått masse gratis informasjon fra tøsen selv hvordan hun reagerte og de svake punktene til tøsen hadde han lett bemerket seg allerede første treffet. Utefra alt det hun hadde skrevet på erotikknett og skrevet til ham, hadde Mester lest mellom linjene hvordan tøsen ønsket det og hva hun tente på. På lik linje som tøsen selv hadde lest mellom hans linjer og forstod at Mester hadde sine forventninger og forhåpninger til tøsen. Og den deilig feelingen for de begge at det var Mester som bestemte retningslinjene og kunne forme tøsen akkurat slik han ønsket og krevde.

Mester ba tøsen om å gi «halsbåndet» til Mester og krevde blikk kontakt. Tøsen kan ønske Mester velkommen og takke ham for at han ønsker å bruke tid på tøsen. Noe så flaut og hun ser nølende opp på Mester der han står ovenfor henne. Hun følte seg så utrolig liten.
Stotrende fikk hun frem ordene, kanskje ikke helt slik Mester ønsket. Men dette var noe Mester ønsket å trene på. Det skal alltid være en ydmyk hilsen, slik at Mester kunne kjenne på at det var virkelig var hans tøs som han eier og kan bruke slik han vil. Tøsen kan spørre sin eier nå om han ønsket å henne som sin tøs og lære henne til å bli den tøsen slik Mester vill ha henne…. Tøsen synes det var svært ydmykende og si disse ordene og tøsen lot blikket falle lett. Hun kjente hånden til Mester i nakken, et fast grep om håret som gjorde at hun nærmest ble heist opp. Hun måtte støtte seg til gulvet og fikk raskt reist seg opp og ble beordret på stolen.

Det første hun tenkte på var at hun ikke hadde truse og hun merket godt at det rant strie kåtesafter mellom hennes lår. Og putetrekket ville trekke godt til seg saftene hvis hun ble sittende lenge nok…Mester snudde litt på collaren slik at ringen kom bak, dermed bandt han tøsens armer bak på stolryggen i mansjettene. Bena fikk hun ordre om å spre mest mulig og sitte litt utpå kanten. Han kunne antyde den lille løkken som stakk ut mellom de blodfylte kåte fitteleppene til tøsen. Mester hadde nemlig gitt ordre om at tøsen skulle putte vaginalkulene inni seg før hun dusjet og ha de inni seg til Mester kom. Pliktoppfyllende som tøsen var gjorde hun det hun ble bedt om.

Mester kneppet opp bluse og blottet brystene som han lengtet etter å berøre. Kjæle med og leke med. Han studerte de velfaste brystene som var hans. Mester likte godt tanken på at hele tøsekroppen var til odel og eie kun hans og ingen andres. Niplene var overrasket stive og han kunne ikke la være å smake på de. Tøsen satt jo så tilgjengelig og fristende. Hun skulle i hvert fall ikke få lov å trigge ham denne gangen uten at han selv fikk tilfredstilt sine behov. Mester kommenterte brystene og lurte på om tøsen med vilje kåtet Mester opp ved å ha så stive nipler. Tøsen kjente rødmen stige og hun mente at hun ikke bevisst trigget Mester. Et lett ørefik kjente hun og ordene haglet ut av Mester om hva hun er. Et uskyldig ludder, horetøs og hans lille leketøy….han skulle ta for seg søknaden til tøsen. Mester hadde kopiert den opp og han skulle lese opp og kommentere enkelte ting med den fordi Mester hadde endret noen små detaljer på tøsekontrakten som hun selv hadde skrevet. Så skulle tøsen selv skrive under og dette skulle være et bevis på at hun tillater alt det Mester gjør med henne. I enkelte situasjoner skulle selvsagt tøsen få lov til å spørre om noe hvis hun lurte på noe. Men ellers fikk hun ikke lov å si noe uten tillatelse. Verbalt skulle nok tøsen bli bedre til, siden det var det hun slet med med. Uskyldige askepott satt foran ham, bindt til stolen, blottet og tilgjengelig.

Mester tok hånden sin og tok tak kjeven til tøsen, han krevde skikkelig svar og ingen nøling. Denne gangen svarte tøsen tydelig og høyt. Nærmest tilba ham og Mester kunne fortsette med punktene på tøsekontrakten. Tøsen skulle gjøre opp for seg den somlingen som hun har vist pga bildene og andre «avtaler» som hun hadde brudt. Slik at hun forhåpentligvis lærer. Og alt vil bli «notert» heretter, Mester vil alltid ha noe å kicke på. Men han ønsket også å vise rettferdighet og omsorg ovenfor tøsen. Skape tillit og trygghet var viktig for begge.

Mester løsnet på tauet og tøsen fikk lov å skrive under. På stolsetet var det et bevis på at tøsen hadde sølt, og han kunne ikke dy seg når hun stod foroverbøyd med hele stompen blottet. Mester spredte bena fra hverandre og hun fikk ordre om å støtte seg til bordkanten.
Tøsen hadde skrevet under. Hun fikk beskjed om å ta av seg blusen. Deilig stilling tøsen står….hun kunne få lov å presse ut vaginalkulene mens han dro forsiktig i løkken. Overrasket hvor mye fittasaft det var på kulene og han la det pent på asjetten foran henne. Tøsen måtte slikke den ren og klar til bruk for neste gang. Imens kjente hun to deilig fingre i fitta og hun jukket imot av iver. To kraftig klaps jomet i rommet, lyden var høy og hun ynket seg høyt. Tøsen hadde ikke fått beskjed om å jukke imot, hun skulle stå helt rolig!!!
Tøsen slikket fingrene rene, det var hennes plikt å slikke alt rent det som har vært inni tøsen.

Han tok tauet, snudde collaren rundt slik at ringen kom foran i halsgropen til tøsen, lot tauet gli mellom de våte fitteleppene og strammet til slik at han festet det i i collaren bak. Hun kjente godt tauet langt inni tøsesprekken og rompa. Hun fikk beskjed om å stelle seg på alle fire, mens Mester selv satte seg i lenestolen og beordet henne til å krabbe til sin eier. Knelende ble hun sittende foran ham og spørre pent om hun fikk lov å kjenne Mester sin kuk i tøsemunnen. Tøsen fikk beskjed om å spørre penere og tydeligere og med blikk kontakt før han kneppet opp og en deilig stiv kuk kom til synlig. Tøsen fikk beskjed om å holde hendene rolig på lårene til Mester. Mens han kjente den varme ivrige tøsemunnen lukke seg rundt kuken. Det piplet ut små dråper av kuken som hun slikket elegant opp, fra rot til skaft slikker hun lydig. De velfylte brystene vugget under henne i takt med sugingen. Deilig å så ei så underdanig tøs sitte foran Mester.

Dypt inn og ut, Mester bestemmer takt og dybden. Lar tøsen kjenne den langt inne før hun får lov å få noe sekunder på å komme seg på.
La henne puste ut og igjen jobbe. For det er det tøsen er til, hun skal jobbe og glede og tilfredstille sin eier. Den gode sugingen gjør at Mester ikke klarer å holde seg lenger. Mester klapper tøsen på hodet som om hun var ei tispe. Og hun kjenner munnen blir fyllt opp hans dyrbare safter. Hun svelger litt unna, livredd for å søle. Men lar det være litt igjen i munnen, han ber tøsen gape opp og hun må svelge på kommando. Igjen må hun takke og vise sin takknemlighet for at Mester har gitt henne sin dyrbare safter som ikke skal gå til spille.

Mester ber tøsen om å lage litt kaffe og deretter kunne hun sette seg på plassen sin. Slik han møtte henne da Mester gikk inn i stuen. Dette skal være hennes faste stilling hver gang hun har gjort en tjeneste. Og så skal hun si fra når hun er ferdig.
Imellom tiden studere han underetg. Kjelleren. Der henger de velkjente krokene som tøsen har beskrevet. Han fester reimene i hver krok, legger de leketøyene han ønsker å bruke på tøsen. Hun skal virkelig få kjenne på lengselen etter å bli fyllt opp. Og hun skal garantert kjenne at fitta hennes blir øm, etter at Mester har gått herfra. Tøsen hadde informert Mester at krokene ikke tålte mye vekt, så han skulle være forsiktig med det. Ellers ville hele bjelken gå i stykker. Mester ønsket bare å ha tøsen bindt et sted, slik at tøsen kan gjøre opp for seg. Konsekvenser for at tøsen skal lære av sine tabber og feil.

Kaffekanna og kaffekoppen står klar på stuebordet når han kommer opp igjen. Hun får beskjed om å holde hendene bak på hodet slik at brystene lettere får sin deilige form og kan betraktes enda mer. Hun ber tøsen om å helle litt kaffe oppi kaffekoppen og tilbyr tøsen hvis hun selv ønsker kaffe. Tøsen må selv finne en ny kopp og Mester bemerket seg skapet bak tøsen. Hun kan krabbe bort og hente en kopp til seg selv. Så deilig å se baken hennes, fasinerende tattoen hun har i korsryggen og den myke huden. Hun takker selvsagt for kaffen som hun selv har traktet. Tar en slurk og setter seg i sin faste stilling. Tøsen lærer fort ja, hun skjønner hva hun skal gjøre til hun får en ny beskjed. Mester løsner på tauet som hun har hatt godt innimellom fittesprekken og det lukter kåt tøs i hele rommet. Eimen av sex, til tross for at han ikke har knullet tøsen enda. Tøsen kan finne frem gitaren sin og så skal Mester vise noen få enkle grep som hun kan øve på til neste gang. Det kan bli leksa til tøsen neste gang, Lære notene og grepene. Elegant sitter tøsen foran Mester med sine fingre på gitaren. Med bar overkropp, sine velkjente mansjetter og collaren rundt halsen, samt det lille rosa miniskjørtet hennes….

Mester hadde aldri drømt om dette, å få ei som er interessert i å lære seg å spille gitar og tøs samtidig.
Tøsen lover å øve til neste gang, og hun får beskjed om at hun vil bli testet og hørt i grepene og notene neste gang.
Kaffen er drukket opp og han geleider tøsen ned i kjelleren. Der er det gjort klar til neste seanse. Villig blir hun bindt i stroppene, fyllt opp med en dildo som hun pent får beskjed om å holde inni seg. Mester vet at det kan bli vanskelig siden tøsen er å våt, så her må hun virkelig fokusere og holde dildoen på plass. Klypene som Mester er så fasinert over blir satt fast på de stive niplene. Mester bemerker den stive klitten stikker ut mellom de velfylte kåte fitteleppene. Han fester to klesklyper nedentil og tøsen ynker og stønner høyt. Hun rister i hele kroppen og trygler og ber om å slippe klypene. Det gjør henne så kåt og hun mister totalt selvkontroll.

Hun kjenner det første slaget på rompa, han bytter på. Mester varmper opp stumpen og hun kjenner varmen sprer seg i hele kroppen.
Mester tar tak i hårmanken og beordrer tøsen til å telle slagene. Tøsen må gjøre opp for seg med den somlingen hun har vist Mester og den store «KJEFTEN» som tøsen har vist seg på msn. Den triggingen som hun har tillat seg og ikke være pålogget på når Mester krever og forventer det. 10 slag på hver side, ikke så hardt som forventet. Mild og hun klarer fokusert å telle slagene.

Bena står fortsatt samlet, dels fordi dildoen fortsatt er i henne og hun har fått beskjed om å stå slik. Med litt svai i ryggen, litt forover bøyd står hun der sårbar og tilgjenglig. Mester heiser tøsen i knelende stilling slik at han kan se ned på tøsen. Ord hagler rundt henne om hvor skitten hore hun er, ludder og hvor god slavinne hun kan bli hvis hun bare fokuserer rikitg. Mentalt føler nesten tøsen seg som ei skikkelig hore. Så sinnsykt flaut og et godt bevis for Mester i den settingen tøsen står i nå foran ham. Mester krever å høre det fra tøsen, at hun nærmest tilber ham. Hun trygler og ber om å slippe de harde slagene, og han mildner til.

Et feilgrep kjenner hun at dildon er på vei ut og Mester gir tøsen ros for at hun tross alt har klart å holde den inni seg. Hun slikker den ren, tøsen vet at det er henne plikt. Sammen sunket og sliten, får tøsen anledning til å komme seg. Hun har fortsatt klypene på seg og blir beordret om å komme seg på kjøkkenet. Hun forstår at hun må ligge på rygg på hånklet som hun pent har lagt til rette for Mester.
Igjen blir hun bindt og hun ligger der stjerneformet på kjøkkenbordet. Hendene til Mester er overalt på tøsen. Han slikker og suger klitten til tøsen. Den stive deilige tappen stikker galant ut. Tre fingre finner veien inn og han fingerknuller tøsen. Hun stønner høyt og ynker seg. Alle musklene i tøsen strammes og det rykkes i tauet. Sjanseløs, hun er totalt bindt og tilgjengelig. Mester drar i kjettingen/kjedet til klypene som er festet til niplene, og mange ganger bekrefter tøsen at hun er kun til for glede og tilfredstillelse for sin eier. Og at hun samtykker at neste gang skal hun bli vist frem til en annen, i blindfold og han skal få lov å bruke tøsen akkurat slik han ønsker. Men at Mester skal være tilstede, kanskje bruke henne samtidig…..

Nok en gang får tøsen noen få minutter å komme seg på. Hun blir geleidet inn i sengen, ektesengen til tøsen. Der skal hun få lov å kjenne Mesterens kuk inni tøsefitta. Hun har gjort seg fortjent til å kjenne den, hun har lengtet lenge og tøsen har vært en lydig og villig tøs.
Hun blir bedt om å stelle seg på alle fire, slik at hun ser seg selv i speilet foran seg. Mester steller seg bak. Hun stønner høyt av takknemlgihet for at hun slipper klesklypene nedentil. Mester fester de til lenken til brystklypene til ringen i collaren. Godt tak i hårfestet slik at hun å stirre inni speilet. Deilig syn….Mester kjører den stive kuken inn i den dyvåte fitta. Hun automatisk strammer fittemusklene og melker Mester i takt med jukkingen. Hendene til Mester holder fast i hoftene og han klarer ikke å holde seg lenger. Tøsen blir fylt opp av Mester sine safter. Deilig trang fitte, som han skal bruke mer av. Ta for seg og la tøsen bare kjenne hvor øm hun egentlig blir etter at Mester har brukt henne.

Mester tar av klypene, stryker lett på de ømme niplene. Kjæler med brystene og gir all omsorg til tøsen. Stryker henne lett over hodet, ryggen og kjenner den deilig myke huden. Sammenkrøpet i fosterstilling lar han tøsen få komme seg, Mester ser at tøsen er svært takkemlig for hans oppmerksomhet. Hun har fått kjenne Mester kuken inni seg, kjent smaken og svelget at han har spart på.
Fingrene og hendene har vært på alle de følsomme områdene på tøsen, og han hadde kjent den deilige varme tøsefitta.
Psykisk dominans har tøsen fått kjenne på kroppen, hun har forhåpentligvis lært og kommer til å lære mer hva Mester virkelig krever.
Han holder hendene over tøsen, krøller seg i samme stilling som tøsen og gir tøsen en god nærkontakt. Egentlig har Mester lyst å drive henne enda lenger, men vet at det er lurt å vente til neste gang.

Målet til Mester er at hun skal få tilbakeblikk, når hun spiser middag på kjøkkenet så kommer hun til å erindre opplevelsen med Mester.
Lengte etter Mester og falle under hans sterke vinger. Hver gang hun ser seg selv i speilet på soverrommet vil hun se for seg kåte tøsen stå på alle fire i sengen med Mester bak seg. Lyder fra lenken til klypene og nakke grepet. Hver gang når hun er i kjelleren, vil hun auomatisk føre blikket opp mot krokene i taket, smile for seg seg selv og lengte enda mer. Håpe på at hun kanskje blir plassert der på nytt, ikke fordi hun må gjøre opp for seg. Men fordi hun innerst inne liker å være hjelpesløs og vise seg frem der hun står med armene høyt i været eller knelende foran Mester.

Stua kommer Mester til å «merke» mer neste gang, det skal bli en god setting der hun kan kjenne lengselen og behovet for å bli brukt av Mester i selve stua. Men både han og tøsen vet at hun garantert vil se for seg at hun krabber på alle fire med sine velkjente mansjetter og collar. Tilhører sin Mester og tøsen viser sin takkemlighet for at hun får lov å være hans tøs……….

Tøsen smiler, rydder opp etter Mester. Klar for å gjøre sine husplikter. Hun hadde merkelig nok kommet flere ganger under seansen og tøsen hadde ikke mistet lysten. Mester hadde klart å opprettholde tenningen og tøsen var mer enn villig i alle disse timene.
Et nyt møte ble avtalt, hun skulle få lege sine ømme områder, de såre niplene og hun er rødflammet over hele kroppen

Neste gang skulle de møte opp hos kameraten til Mester, han skulle ta henne med dit. Vise henne frem og virkelig overraske henne.
Kanskje han klarte å få til at flere møtte opp. Hun skulle være midtpunktet. Samtidig som hun ville bli oversett. Trangen på å bli sett og brukes vil tøsen kjenne på. Bli satt på plass og hun vil forbli Mester sin ekte slavinnetøs…..

Legg igjen en kommentar