Hønse-eggene

Denne novellen er vist 5968 ganger.

Det skjedde like før påske. Jeg hadde lenge vært nysgjerrig på sånne vaginalkuler, men ikke hatt verken anledning eller mot til å kjøpe noen. Så en dag bestemte jeg meg. Bytur. Alene på kafe med en kopp kaffe, et rundstykke og et impulsivt glass med hvitvin. Var vel helst det hvitvinsglasset som gjorde utslaget, for da jeg gikk ut fra kafeen stimte jeg rett inn på butikken ved siden av. Kondomeriet!
Gud skje lov og takk for at det var en kvinnelig ekspeditør der, ellers tror jeg at jeg hadde jogget ut igjen. Men jeg vimset litt rundt på måfå for å late som ingenting, og ble stående foran hyllene med vaginalkuler mens jeg smilte fårete til ekspeditøren og fikk hjelp. Joda. De gullgreiene, de var jo de mest eksklusive, da. Men de var populære de myke, rosa også, eller de hvite harde. Jeg nikket og tenkte og forsøkte å la være å rødme da jeg spurte:
– Har du noen erfaring med dem du, eller? Den søte ekspeditøren smilte vennlig.
– Jeg har disse selv, sa hun og pekte på de rosa myke. – Jeg syns i alle fall at de er gode.
– Da blir det dem, da, smilte jeg og plukket en eske kjapt ned i veska, betalte og gikk. Satt spent på bussen hjem og gledet meg. Mannen min, Egil, kom ikke hjem fra jobb før om en time, så jeg ville få nok av tid til å teste dem.
Låste døren ivrig opp. Inn på soverommet. Av med klærne. Inn på badet og vasket kulene med intimsåpa mi før jeg stappet dem oppi høna. Begge to. Så ble jeg stående avventende og kjenne etter. Klemte skjedemusklene sammen og rynket brynene. Jeg kjente jo ingenting! Kanskje det var meningen at en skulle gå med dem en stund, tenkte jeg og ristet litt på hoftene for å kjenne om jeg kunne føle de små metallkulene inni, men niks. Ikkeno’. Litt irritert utførte jeg en liten diskodans for å riktig utfordre kulene, men til ingen nytte.
Jeg sukket og lurte på om jeg skulle ta dem ut, men tenkte at de like så godt kunne være der inne til Egil kom hjem. Jeg kledte på meg igjen og gjorde litt husarbeid mens jeg ventet. Og da han kom hjem, ga jeg ham en klem og fortalte at jeg hadde visst kastet bort penger i dag.
– Åssen da? spurte han mens han tok av seg yttertøyet.
– De der vaginalkulene jeg har snakket om, vet du… Jeg sukket og trakk på skuldrene. – Jeg kjøpte dem og enten er de for små for høna mi, eller så er høna mi for stor for dem.
– Har du kjøpt hønse-egg til påske? gliste Egil og tok rundt meg. – Er de mala også?
– De er rosa, smilte jeg og la armene rundt halsen hans.
– Kan jeg få se dem?
– Bare hvis du har røntgensyn.
– Ååå… Egils øyne ble store og jeg kunne se at tanken tente ham. – Så akkurat nå ligger de inne i høna di og koser seg?
– Det er det som er problemet da, skjønner du, for jeg kjenner dem ikke.
– Kjenner du dette, da? Egil strøk hånden lett over det ene brystet mitt og jeg trakk pusten dypt. Jeg kjente det. Dypt inni kroppen og helt ned i underlivet kjente jeg det. Han presset leppene mot mine i et krevende kyss og jeg møtte tunga hans med min. Et lite sukk av velvære unnslapp meg, så Egil skjønte at jeg kjente hva han gjorde med kroppen min.
Vi sank sammen på sofaen, jeg øverst, uten å avbryte kysset. Egils hender begynte å vandre over kroppen min, klemte og masserte rumpa en stund før han vandret opp til brystene mine og sirklet inn brystvortene med fingrene, før han klemte dem forsiktig utenpå genseren. Knoppene stivnet harde og jeg kjente at underlivet ulmet søtt av lyst. Men jeg var ikke våt, kulene stengte for saftene, trodde jeg. Men kjønnet kjentes hovent ut, fyllt av blod i begjæret.
– Du, vi legger oss i senga, hva? mumlet Egil mot leppene mine og jeg smilte mens jeg reiste meg opp… og bråstoppet.
– Oj… Jeg smilte overrasket og bøyde meg ned, kysset ham fort og rettet meg opp igjen. – Ojoj…
– Hva er det?
– Jeg kjente dem, lo jeg, bøyde meg for tredje gang og rettet meg opp. Kunne tydelig kjenne de små kulene inni hønse-eggene mine da de falt på plass. Svake, dunkende bevegelser inni høna. Det skapte en svak, pirrende fornemmelse mot G-punktet mitt og følelsen fikk lysten til å vibrere i kroppen, særlig i underlivet.
– Kanskje du må være kåt for å kjenne det, sa Egil interessert. Jeg så på ham.
– Kom.
Jeg ilte inn på soverommet med Egil på slep. Klærne føk av oss og vi la oss nakne side om side med vandrende hender. Jeg med foten bøyd og lett henslengt over hoften hans, for da kom han lett til for å fingre med høna mi. Han med armen under hodet mitt og leppene mot halsen min. Jeg kjente at han dro i snoren til kulene og jeg klemte musklene sammen for å hindre dem i å smette ut, men han dro ikke så hardt. Fornemmelsen i underlivet var sterkere nå og jeg hadde lyst til å kjenne smaken av Egils stive. Jeg stilte meg overskrevs over ansiktet hans og bøyde meg ned i en 69-stilling. Nå var det lett for ham å bruke tunga på meg mens han dro i kulene og slakket av og dro og slakket av, for å massere G-punktet. Og gjett om det virket! Tunga hans sirklet rundt og over og rundt og over klitten, som brant og dirret i deilige strømmer. Da han stønnet mot musa mi, skjønte jeg at jeg var så full av kåtsafter at de piplet ut fra veggene og fram til tunga hans. Jeg hadde allerede blottet den blanke svampen og gapt over hodet i et grådig jafs mens jeg fuktet glansen grundig med ei ivrig tunge.
Der smatt en av kulene ut, men Egil dyttet den inn med tunga. Jeg var så våt at det gikk lett. Og han fikk visst sansen for den leken, for tunga gikk ned til klitten mens kula smatt ut, og opp til kula for å dytte den inn, før den gikk ned til klitten igjen. Hvis han økte dette tempoet ville jeg komme snart, kjente jeg og grep rundt rakkeren hans med en hånd. Dro skinnet opp og ned mens jeg sugde ivrig på hodet. Tunga til Egil virvlet rundt klitten og han nappet og dro i tråden og dyttet kula inn og ut mens stønnene mine steg i styrke sammen med de sitrende bølgene i underlivet. Jeg skrek med pikken hans i munnen mens kroppen skalv og bena mistet kraften. Underlivet mitt sank ned på Egils ansikt så det var rart han ikke ble kvalt under orgasmen min.
Da Egil merket at rykningene avtok, veltet han meg over på siden, dro ut begge kulene og dyttet meg over på ryggen. Han boret rakkeren dypt inn i høna mi mens han støttet seg på albuene og lot kulene dingle foran ansiktet mitt. Jeg la hælene på rumpa hans, presset ham godt inn i meg og roterte svakt med hoftene mens jeg stakk ut tunga og smakte på saftene som lå igjen på den ene kula. Egil smatt den ene kula inn i munnen min og gapte over den andre. Tråden mellom dem var så kort at vi berørte hverandres lepper som i et kyss og mens Egil begynte å føre rumpa opp og ned, og pumpet staken ut og inn i den våte, kåte, hovne høna mi, slikket vi kulene rene for saftene mine. Men da han økte farten, ble kulene fjernet og erstattet med skikkelige myke, deilige tunger. Han kysset meg hardt mens støtene ble hardere og hardere. Lysken hans klasket mot mine lysk og lår og jeg smøg hendene ned til rumpa hans for å kjenne musklene arbeide for hvert støt.
Jeg trakk meg unna leppene hans, bet meg klynkende fast i skulderen og kjente at jeg steg igjen. Jeg begynte å bevege underlivet, møtte ham ivrig i støtene og presset rumpa hans ned med hendene for å gjøre støtene hans enda hardere. Da jeg slapp taket i skulderen hans, hadde han et tydelig, rødt bitemerke der og da jeg så opp i ansiktet hans, var nytelsen malt i trekkene. Øynene var lukket i konsentrasjon og nedover den ene tinningen rant en blank svettedråpe. Han bet tennene sammen, la hodet bakover og stønnet gurglende mens kroppen stivnet i orgasme. Jeg var så nær at jeg bare trengte å rotere litt med hoftene for å komme etter og bli med over målstreken.
Han lå over meg og inni meg til den stive hadde krympet før han trakk seg ut. Smilende.
– Det er de beste påske-eggene vi noen gang har hatt, sa han fornøyd. Jeg måtte si meg helt enig. Det hadde slett ikke vært bortkastede penger. Bare en lærte seg å bruke eggene riktig i høna først.
De rosa eggene for kåte høner.

Legg igjen en kommentar