Høstferien

Denne novellen er vist 52807 ganger.

Høstferien hadde såvidt kommet i gang og jeg skulle ha fri sammen med barna. Kona skulle på langweekend-tur til London sammen med venninnegjengen fra videregående og de skulle være borte fra torsdag til mandag. Vi er et gift par i midten av 30-årene med 2 jenter på 5 og 8 år. Torsdagen nærmet seg og kona hadde omtrent pakket ferdig. Hun skulle reise tidlig torsdag morgen for å rekke flyet som gikk fra Gardermoen kl. 11. Onsdag kveld var over før vi visste ordet av det og barna ble lagt og tatt farvel med. Etter at jeg og jentene hadde våknet torsdag morgen begynte drøftingen om hva vi skulle finne på. Alternativene var mange – alt fra badeland til kino. Jeg spurte ungene om det var noen de kanskje ville ha besøk av og da ble de fort enige om at vi skulle spørre om Kaja ville komme på besøk. Kaja var 7 år og ei jente som barna hadde blitt kjent med på fotballskole sommeren før. Hun bodde sammen med moren sin Amalie i nabokommunen, ca 7 mil fra der vi bor. Jeg, og spesielt kona hadde etterhvert fått et ganske nært vennskap med Amalie og datteren. Vi hadde vært på besøk flere ganger, og de hadde vært hos oss mange ganger og både jeg og kona følte på en omsorg for både Amalie og Kaja siden eksmannen og faren til Kaja hadde stukket av fra dem da Kaja var nyfødt. Det var veldig tydelig at Amalie aldri hadde kommet over sviket og vi så at det gjorde vondt for henne å snakke om.

 

 

Klokka hadde passert 12 da jeg ringte til Amalie og spurte om hun og Kaja hadde noen planer for høstferien. Jeg sa at jentene veldig gjerne ville ha Kaja på besøk og jeg hørte med en gang på Amalie at det var en god ide. Vi ble enige om at de skulle komme kl. 16 den ettermiddagen. Jeg og jentene begynte å planlegge middag og vi reiste på butikken og handlet inn det vi trengte av matvarer og godteri som jentene skulle få utpå kvelden. Nesten presis kl. 16 kom Amalie og Kaja kjørende inn på gårdsplassen og jeg og jentene gikk ut for å ta i mot dem. Det var godt å se når jentene ga hverandre en god klem og startet med planlegging av leker umiddelbart. Amalie kom ut av bilen og ga meg en klem og takket for invitasjonen. Hun sa at hun satte virkelig stor pris på vennskapet til meg og kona og at hun var veldig takknemlig for vennskapet jentene hadde fått.

 

Timene med middag, lek og moro gikk fort og klokka begynte å nærme seg halv 9 på kvelden da Amalie sier at det var på tide og reise hjem. Dette var noe jentene ikke ville finne seg i og maset om overnatting startet med en gang. Både jeg og Amalie prøvde å argumentere for leggetid og at Kaja og Amalie hadde 7 mil å kjøre før de var hjemme, men jentene sto på sitt og krevde overnatting. Etterhvert begynte jeg og bli ettergivende siden det var høstferie og vi ikke hadde noen planer dagen etterpå. Jeg sa til Amalie at det var greit for meg og fikk umiddelbart et smil tilbake der jeg skjønte at også hun forsto at slaget var tapt. Jentene ble hoppende glade for at de skulle få være sammen til dagen etterpå, men plutselig kom Kaja på at kosedyrene hennes lå igjen hjemme. Dette var kosedyr som Kaja hadde sovet med helt siden hun var baby og Amalie sa at det var nesten umulig for henne å sove uten. Dette resulterte i en diskusjon frem og tilbake mellom Kaja og Amalie og jeg så på jentene mine at de begynte å bli veldig bekymret for at overnattingen skulle bli avlyst. Jeg spurte derfor Amalie om vi kunne ta to ord på kjøkkenet, bare vi voksne, og sa til jentene at de kunne vente i stua, mens jeg og Amalie tok en \»voksenprat\». Inne på kjøkkenet begynte jeg og Amalie og drøfte hvordan vi skulle løse dette og etter å ha tenkt litt frem og tilbake begge to så sier Amalie at eneste muligheten hun så var at hun ble værende fram til Kaja hadde sovnet. Jeg var enig i at dette var en god løsning, men var bekymret for at det kunne ta veldig lang til før jentene sovnet for natten og at Amalie hadde såpass lang vei hjem, derfor ble forslaget mitt at også Amalie kunne overnatte hos oss og så kunne vi finne på noe dagen etter alle sammen. Etter å ha tenkt litt på det og sett på klokka som nå begynte å nærme seg 10, fant Amalie ut at det nok var den beste løsningen.

 

Lenge etter normal leggetid var det nå rolig i huset og jeg satt i sofaen og smågjespet etter noen tekstmeldinger med kona som nå var oppdatert på dagen vår. Hun syntes det var kjempetrivelig at vi hadde invitert Amalie og Kaja, og avsluttet med å sende meg en nattamelding. Amalie kom gående ut av soverommet der jentene lå og sa at dette hadde tatt tid siden kosedyrene manglet. Jeg smilte til henne og sa at det hadde blitt en slitsom tur hjem igjen om hun skulle tatt bilen og reist nå. Jeg kjente at det begynte å bli lenge siden vi hadde spist og at jeg måtte ha noe kveldsmat. Jeg gikk på kjøkkenet og fant noen rester fra middagen og ropte til Amalie om hun også ville ha noe å spise. Amalie ropte tilbake at det ville hun gjerne for hun kjente også at det var lenge siden siste måltid. Jeg gikk ut i stua igjen med mat til oss begge og spurte Amalie om hun ville ha noe drikke til. Hun svarte at siden hun ikke skulle ut og kjøre bil så kunne hun gjerne ta et vinglass og jeg kjente at det var ingen dum ide. Vinglassene kom på bordet og vi ble sittende og snakke til langt over midnatt. Etterhvert kjente jeg på meg at det begynte å nærme seg leggetid så jeg sa til Amalie at det var på tide og finne senga. Vi begynte derfor og rydde av bordet etter oss og tok en liten ryddesjau i lekene som jentene hadde dratt utover. Plutselig kom jeg på at vi ikke hadde noen ledig seng, siden Kaja nå lå i den eneste gjestesenga vi hadde, og jeg kjente meg flau over at jeg ikke hadde tenkt på det tidligere. Klokka var nå nesten ett på natta så jeg måtte bare si til Amalie at jeg ikke hadde tatt høyde for nok sengeplasser og at eneste muligheten var at jeg tok sofaen og at Amalie kunne ligge i dobbeltsenga. Amalie sa at hun fikk dårlig samvittighet og at det ikke var noe problem for henne at jeg også lå i dobbeltsenga. Etter å ha tenkt litt på det ble vi enige om at vi kunne ligge i dobbeltsenga begge to, men at jeg da ihvertfall ville skifte på senga så Amalie skulle slippe å ligge i sengetøyet til meg og kona.

 

Inne på soverommet var jeg godt i gang med å skifte på senga da Amalie kommer inn og spør om det gjør noe om hun tar seg en dusj for hun hadde ikke rukket og dusje før hun og Kaja måtte reise. Jeg svarte at det var bare dusje og ble med inn på badet for å vise henne hvor det var håndklær. Mens vi var inne på badet kom jeg på at hun naturligvis ikke hadde med seg tannbørste heller så jeg fant også fram en ny tannbørste som kona heldigvis hadde kjøpt i reserve. Etter å ha sagt værsågod gikk jeg ut igjen fra badet og inn på soverommet for å gjøre meg ferdig med å legge på sengetøy. Jeg merket etter en liten stund at Amalie var som mange andre damer når det kommer til å bruke lang tid i dusjen, derfor tok jeg en runde i huset for å se at alle lys var slukket og at barna sov. Påtur tilbake til soverommet hørte jeg at vannet i dusjen var skrudd av så jeg gikk inn på soverommet for å legge meg i senga før Amalie. Jeg hadde akkurat fått av meg klærne og lå under dyna iført t-skjorte og boxer da jeg hørte at Amalie slukket lyset på badet og kom gående mot soverommet. Jeg så at hun hadde på seg håndkle rundt kroppen og merket at hun at hadde et litt flaut og spørrende ansiktsuttrykk da hun kom inn på soverommet. Hun så på meg og sa at hun var litt flau, men at hun måtte spørre meg om hun kunne låne en truse og t-skjorte av kona. Jeg svarte bare at det ikke var noe å være flau over og gikk ut av senga mot klesskapet for å finne det hun ville ha. Etter å ha åpnet undertøyskuffa, så jeg med en gang at det ikke var så mye å velge i mellom. Kona hadde pakket med seg alle de vanlige trusene på tur så det som var igjen i skuffa var bare noen dyre, sexy stringtruser og noen truser med fransk åpning som hun pleide å ha på seg når vi skulle krydre sexlivet litt. Jeg snudde meg forsiktig mot Amalie og spurte om det gikk greit med string. Amalie så på meg og sa at det var string hun stort sett brukte så det var ikke noe problem. Jeg fant fram en hvit stringtruse med gjennomsiktig tynt nettingstoff og en hvit t-skjorte som også kona pleide å bruke som nattskjorte. Amalie tok med seg trusa og t-skjorta og returnerte mot badet for å ta det på på seg.

 

Ett minutt etterpå var hun på vei tilbake mot soverommet og kom inn mens jeg lå og leste en engelsk krimbok. I ren refleks løftet jeg blikket over boka og fikk øye på Amalie mens hun gikk mot sin side av senga. Jeg hadde aldri sett Amalie med så lite klær før og merket at jeg likte det jeg så. Gjennom t-skjorta kunne jeg skimte de fine, faste puppene hennes som var akkurat passe store. Brystvortene var litt stive etter at hun hadde gått fra badet til soverommet og blitt litt kald. Jeg så at hun gikk i ganske raskt tempo for å få lagt seg fort under dyna, men jeg fikk et glimt av rumpa og føttene hennes når hun la seg ned på senga. Rumpa så veltrent ut og beina var tydelig brune enda etter den varme sommeren. Etter at hun hadde lagt seg under dyna spurte hun om hun kunne få låne litt ansiktskrem av kona og jeg svarte at hun kunne se i nattbordskuffa for jeg mente at kona hadde liggende noe der. Amalie åpnet nattbordskuffa og begynte umiddelbart å flire. Jeg satte meg opp i senga og så over mot konas nattbord og fikk se at i skuffen lå glidemiddelet og vibratoren som kona pleier å bruke når hun skal kose litt med seg selv. Jeg kjente at jeg ble litt flau og satt ut, men Amalie bare sa at det var godt å se at folk hadde et normalt forhold til eget sexliv. Jeg sa meg enig i det og etter at Amalie hadde smurt seg med krem i ansiktet sa vi god natt til hverandre og la oss til å sove.

 

Klokka hadde blitt ti over fire på natta da jeg bråvåknet. Jeg lå med ryggen mot Amalie, men da jeg snudde meg så jeg at hun ikke lå i senga. Jeg satte meg opp og forsøkte å høre etter lyder for jeg tenkte kanskje at noen av barna hadde våknet så hun var inne og så etter dem, men jeg kunne ikke høre noe. Jeg sto derfor opp og var påtur forbi baderomsdøra da jeg så at lyset var på inne på badet. Siden det var midt på natta var jeg så lydløs som overhodet mulig og gikk så nære døra at jeg kunne se inn gjennom gløtten. Inne på badet sto Amalie med ene foten oppe på servanten mens hun onanerte med vibratoren til kona mi. Hun hadde tatt av seg t-skjorta og sto og stimulerte brystvortene sine med ene hånda mens den andre holdt et godt tak i vibratoren som ble ført fram og tilbake mellom kjønnsleppene. Plutselig kjente jeg ereksjonen i boxeren og kunne konstatere at penisen var så hard og stiv at det nesten gjorde vondt. Jeg løftet litt på boxerstoffet og førte penisen ut samtidig som jeg tok et godt tak rundt skaftet og begynte å smårunke. Synet fra inne på badet var noe som slo hver eneste pornofilm jeg hadde sett, venninna vår Amalie med konas vibrator som nå hadde full styrke på vibrasjonen og tuppen på vibratoren godt plantet på klitoris samtidig som at brystvortene fikk herlig stimulans av fingrene som var smurt inn med glidemiddel. Jeg kunne se på henne at orgasmen bygde seg opp og tenkte at jeg skulle se på dette til det var overstått. Plutselig hørte jeg Amalie si faen og jeg hører på vibratorlyden at den ebbet sakte ut. Amalie så nesten lei seg ut der hun sto med den utladede vibratoren, og før hun merket at jeg sto der listet jeg meg tilbake til soverommet mens jeg syntes veldig synd på henne. Jeg latet som at jeg sov når Amalie kom inn på soverommet igjen og la vibratoren og glidemiddelet forsiktig i skuffa. Det tok ikke lang tid før jeg merket at Amalie fortsatte onaneringen i senga. Hoftene hennes beveget seg forsiktig og jeg kunne se at det var bevegelse under dyna der musa er. Jeg ble liggende en liten stund å tenke over situasjonen før jeg tok en avgjørelse om at det er nå eller aldri. En mulighet som denne kom jeg aldri til å få igjen og forsiktig tok jeg tak rundt ståpikken med ene hånda og løftet dyna av meg med den andre samtidig som jeg observerte hva Amalie gjorde. Nå var det Amalie som latet som hun sov, men plutselig åpnet hun øynene forsiktig og så rett bort på ståpikken. Jeg kunne se at det ilte gjennom hele kroppen hennes når hun fikk øye på den bankende pikken og før jeg fikk sagt noe spurte hun med skjelvende stemme om hun kunne få ri meg. Jeg tok den ene hånda mi og ledet kroppen hennes så hun ble sittende overskrevs med pikken godt inntil den våte musa si. Amalie løftet litt på rumpa og jeg rettet ut føttene så pikken ble styrt rett mot skjedeinngangen. Med et stort stønn senket Amalie seg ned over den harde ståpikken og jeg kjente at hele kroppen hennes ristet. Det var tydeligvis lenge siden hun hadde hatt noen inni seg for skjedemuskulaturen strammet godt rundt hele pikken. Amalie stønnet og gispet etter luft der hun satt over meg og red meg i en hard og bestemt takt og jeg kjente at saftene hennes rant nedover pungen min. Jeg tenkte at det var lenge siden sist jeg hadde hatt sex med ei som var så våt og kåt så derfor bestemte jeg meg for å gi Amalie en sexopplevelse hun aldri kom til å glemme. Orgasmen til Amalie var ikke langt unna så jeg trakk meg ut av henne og styrte kroppen hennes så hun ble sittende overskrevs med ryggen mot meg. Jeg tok et godt tak i hoftene hennes og dro rumpa hennes mot ansiktet mitt og begynte å tilfredstille henne med tunga samtidig som jeg fant bryteren til nattbordslampa og fikk slått på lyset. Synet av det jeg hadde rett framfor meg var helt nydelig, en deilig glattbarbert mus og et like glattbarbert rumpehull som glinset av saftene hennes lyste mot meg og etter å ha betraktet det i noen sekunder fortsatte jeg tilfredstillelsen med tunga. Nå virket det som om Amalie ble ekstra tent for plutselig grep hun tak i ståpikken og førte munnen sin nedover skaftet. Hun sugde i en jevn, deilig rytme samtidig som hun brukte tunga rundt penishodet og jeg kjente på meg at jeg ville at denne opplevelsen skulle vare i flere timer. Jeg fortsatte å stimulere Amalie med tunga et minutt eller to mens hun sugde meg, men plutselig stoppet Amalie opp og tryglet meg om å få kjenne meg inni seg igjen. Jeg skjøv henne framover i senga og sa at hun skulle stille seg på alle 4 mens jeg stilte meg på kne bak henne. Pikken min virkelig banket av ren nytelse idet jeg førte tuppen mot skjedeinngangen og med et bestemt støt førte den inn samtidig som jeg tok tak i det lange, lyse håret hennes og dro det forsiktig, men småhardt mot meg. Amalie stønnet så høyt at hun tok tak i en flik av dyna og puttet den i munnen. Det dempet heldigvis stønningen såpass at det ikke var fare for å vekke ungene så jeg bare fortsatte å knulle henne fra bak. Med ett kjente jeg at skjedemusklene strammet skikkelig rundt pikken og merket at Amalie sank ned med overkroppen mot madrassen i en vanvittig intens orgasme. Pikken min bare gled ut av henne og Amalie ble liggende framfor meg med skjelvinger i hele kroppen. Jeg så ned på lakenet og merket at det var søkkvått på et stort område akkurat der jeg hadde pult henne og jeg skjønte at hun hadde fått en skikkelig intens sprutorgasme.

 

Etter å ha stått på kne en stund bak Amalie og sett på den intense orgasmen la jeg meg inntil henne og strøk henne på ryggen og spurte hvordan det gikk. Amalie snudde forsiktig på hodet og ga meg et kjærlig tungekyss og sa takk for opplevelsen. Hun så på meg med et lidenskapelig og intenst blikk og sa at det var den beste sexen hun noensinne hadde hatt og jeg responderte at det var en fantastisk opplevelse. Etter å ha ligget og snakket noen minutter spurte Amalie meg om jeg hadde kommet, noe jeg bare måtte innrømme at jeg ikke hadde. «Du fortjener å komme du også» sa hun, med et lurt smil om munnen og jeg kjente at pikken nok en gang begynte å bli hard. Amalie satte seg enda en gang over meg med ryggen mot ansiktet mitt og bøyde seg ned og tok pikken i munnen sin og begynte å suge. Jeg kjente at jeg var veldig kåt og hadde lyst til å se om Amalie taklet en runde til så jeg tok den ene hånda mi og la fingrene inntil musa hennes og strøk forsiktig en finger over klitorisen hennes. Det rykte i kroppen hennes og hun ga fra seg et lite stønn samtidig som hun sa at hun ikke klarte å få mer inni skjeden, men at hun hadde noe annet som kunne fungere. Jeg måtte tenke over hva hun hadde sagt et par sekunder før det gikk opp for meg at det naturligvis var analsex hun mente. Forsiktig tok jeg litt fuktighet fra musa hennes og begynte å stimulere henne rundt rumpehullet før jeg satte den ene fingeren mot åpningen og førte den inn. Den gikk lett inn så jeg tok 2 fingrer og førte dem inn like enkelt. Amalie hadde tydeligvis hatt analsex før for jeg merket på stønningen og kroppsbevegelsene at hun ville ha mer. Plutselig sluttet Amalie å suge idet hun reiste seg opp og gikk og stilte seg med strake føtter mens hun lente overkroppen inn til veggen på soverommet og nærmest beordret meg til å komme å knulle henne i rumpa. Jeg var straks ute av senga og før jeg penetrerte rumpehullet hennes tok jeg nok en gang fuktighet fra musa og førte 3 fingre inn i analåpningen. Amalie kastet hodet bakover mens jeg sto bak henne og knullet det trange, gode rumpehullet hennes. Nå kjente jeg at sæden snart hadde funnet veien ut av pikken, men før jeg skulle komme ville jeg at Amalie skulle komme en gang til. Den første orgasmen var en vaginalorgasme så jeg visste at med rett stimulering skulle det være mulig for henne å få klitorisorgasme så jeg la en finger på hver side av klitorisen hennes og begynte forsiktig å fingre fram og tilbake. Det tok ikke lang tid før stønningen ble høyere og høyere og jeg merket at klitoris ble hardere etter hvert som jeg økte intensiteten på fingringen. Amalie sto inntil veggen og klarte ikke å holde tilbake lenger idet hun kom i en intens orgasme mens pikken min var dypt inne i rumpa hennes og nå kjente jeg at det var min tur til å komme. Jeg trakk pikken ut av det herlige rumpehullet hennes og la Amalie ned på senga mens hun fortsatt hadde skjelvinger over hele kroppen. Det dryppet sæd ut av tuppen på pikken og jeg tok tak rundt skaftet og sto over Amalie og runket. Amalie så på meg med et lurt smil og sa at nå måtte jeg komme for henne og idet hun sa det så fikk jeg den kraftigste orgasmen jeg noen gang hadde fått. Sæden sprutet i store ladninger over hele kroppen til Amalie og mens jeg sto der i etterdønningene etter orgasmen begynte Amalie å gni sæden utover puppene sine og så rimelig fornøyd ut.

 

Klokka var nå blitt nesten halv seks på morgenen og jeg og Amalie hadde ligget på senga og snakket ut om det som hadde skjedd. Vi var veldig ærlige med hverandre på at dette ikke skulle ha noen følelsesmessig betydning og at vennskapet skulle fortsette. Amalie måtte på sin side innrømme at hun hadde håpet på at jeg skulle våkne og oppdage henne på badet, for hun hadde blitt liggende og tenkt på vibratoren til kona og kjent på at det var flere måneder siden hun hadde hatt sex sist. Når vibratoren lå så lett tilgjengelig var det vanskelig å ikke falle for fristelsen, men hun måtte være ærlig på at det var ekte vare hun egentlig ville ha. Etter å ha fått snakket ut gikk vi begge på badet og tok en dusj og det var en fin avslutning på en fantastisk natt.