Høstferie med noge attåt

Denne novellen er vist 47030 ganger.

Min kone Mona og jeg var på bilhøstferie i de svenske skoger oppe i Lappland.
Nydelige  farger og fint vær.
En dag stoppet vi på et hotell for overnatting.  Stort hotell med lite folk… Mitt i Lappland.
Nok om det. Etter at vi hadde inlosjert oss, fant jeg ut at jeg ville ta meg en svømmetur i bassenget, for å få bevegelse i trette lemmer.
Mona ville heller slappe av på hotelrommet med et glass vin sa hun.
Jeg tok noen lengder i svømmebassenget og gikk i badstuen for å svette litt.
Da jeg kom ditt og åpnet døren satt det 3 andre menn der, og det så ut som om de hadde kommet seg raskt opp på benkene. Jeg hilste og satt meg ned.
Når jeg så litt mer, så jeg at alle 3 satt med hendene i fanget og smilte litt fåret.
Den ene av mennene reiste seg opp og sa at han skulle gå å dusje. Når han reiste seg så jeg at han prøvde å skjule en skikkelig ereksjon.. det var ikke lett for hans hender dekket ikke helt.

Litt etter reiste en annen seg og også gikk ut. Også han med en stor tykk, men litt slappere  kuk.  Nå var det bare meg og 3 mann igjen. Jeg smilte og lurte på om de hadde sittet lenge.
Gøran som mannen het sa at de var på fisketur, og 2 av dem hadde med seg konene. Den 3 var fri og frank. Han bøyde seg frem for å hilse ordentlig, og da kom nok en halvstiv kuk tilsyne.

Jeg spurte om hvor det ble av de 2 andre og Gøran sa at de nok står og dusjer.
Han sa at han nok snart også møtte ut i dusjen. Jeg følte at jeg også hadde sittet en stund, og følte for en avkjøling.
Dermed gikk vi ut i dusjrommet, og der så jeg for første gang en mann som sugde en annen mann. Jeg ble stående stiv og stirre. Gøran sa at ser ikke det deilig ut?
Jeg viste ikke hva jeg skulle svare, men nikket. Dermed tok Gøran tak i min kuk og runket den forsiktig. Han dro meg med inn i dusjrommet og sa at det ikke var farlig. Jeg kjente at kuken stivnet og han tok min hånd og la den på sin egen, som nå var blitt helt stiv.
Så bøyde han seg ned og tok kuken min i munnen.  Jeg så på de andre og de smilte tilbake.
Gøran sugde veldig deilig, og jeg kjente at dette kunne ikke holde lenge. Jeg sa fra og han reiste seg opp. Nå hadde de 2 andre byttet plass og fortsatte med suging. Gøran spurte om ikke jeg også ville smake og presset meg ned mot kuken sin. Han førte den inn i munnen min og ba meg suge. Jeg følte meg som en robot, og gjorde som han sa.  Det var deilig.
Plutselig kjente jeg at det rykket i kuken hans og han sprutet rett i munnen min. Jeg prøvde å vri meg unna, men han holdt meg fast mens han jokket mot munnen min.
Jeg svelget og svelget, og så kjente jeg plutselig at noen sugde på meg igjen.
Gøran trakk seg ut og den 3 tok hans plass. Jeg ble sugd etter alle kunstens regler mens jeg sugde på 3 mann. Nå kom jeg som et skudd og han svelget alt. Han som sugde meg ba han som jeg sugde på komme til seg, Han snudde ruggen til med rumpa ut, og ba om å bli tatt.
Dermed så jeg også en mann pule en annen mann.  Og jeg som er helt hetro tenkte jeg.

Jeg gikk inn i badstua igjen og satt meg ned.  Hva er det du gjør tenkte jeg, hmmm.

Litt etter kom Gøran og stakk hodet inn, han sa at vi stikker opp på rommene og slapper av.
Dere skal vel spise middag i dag dere også, så da ses vi kanskje.  Men vi trenger ikke fortelle våre fruer om dette?

Nei tenkte jeg, jeg skal i alle fall ikke fortelle om det som skjedde, det er sikkert.

Senere på kvelden gikk jeg og Mona ned i restauranten for å spise, og der satt også de 3 andre med sine koner. Han som ble pult var tydligvis singel.
De nikket og hilste, og jeg fortalte Mona at vi hadde snakket sammen i svømmehallen tidligere på dagen.

Vi spiste ferdig og gikk ut i baren for å ta en drink. Der sa de andre at vi måtte slå oss ned sammen med dem.  Vi måtte ikke sitte der alene sa de. Jeg spurte Mona om det var ok, og hun nikket.  Håper de ikke røper noe tenkte jeg.
Mona er så snerpete slik, sex hører sengen til og skal skje mellom mann og dame. Basta..

Vel kvelden ble hyggelig, med dans og latter. Vi trivdes i deres selskap.

Gøran sa at vi alle kunne gå opp til hans rom, for det var stort, så slapp vi å bruke opp pengene våre i baren. Han sa at det var en svite, og det var ingen trøbbel med sitteplasser.

Han reiste seg og tok sin kone i armen og sa, kom igjen.  Mona sa at vi kunne jo bli med å ta en drink før vi gikk å la oss.  Dermed gikk alle opp til deres rom. De sa at de pleide å være der oppe i høstferien hvert år for å gå turer i skog og fjell.

Inne på rommet så vi at Gøran snakket sant. Det var et gedigent rom.  Gøran er skikkelig rik, sa en av de andre, og det skjønte vi.  Flasker og glass kom på bordet. Vi lo og hadde det koselig. Tiden gikk og promillen krøp oppover. Damene ble budt opp til dans og det var mye latter og fleip.  Gøran ringte ned i resepsjonen og spurte om det var ok at vi spilte litt høy musikk. Han fikk til svar at det var ok, det var ingen andre i den fløyen.

Vi byttet på å danse med damene, og Gøran sa at vi kunne danse rundt hele svitten hans og åpnet dørene. Men ikke i sengen sa han, den er min og min kones.

Dermed ble det til at det ble danset ut av stuen, og inn på et tilstøtende rom, og så inn igjennom en annen dør.  Det var spennende og danse slik. Jeg danset med den ene av damene, og når vi kom inn i gangen på baksiden, hadde noen slukket lyset der. Det ble en meget het klinsj før vi danset ut i stuen igjen. Jeg så at Mona og Gøran var borte da vi kom inn. Jeg satte meg ned og tok en drink til. Det gikk et par minutt, og så kom de dansende inn i stuen igjen.
Et nytt par dro på sin runde.  Jeg så at det sprengte bra innenfor buksen til Gøran, og Mona var litt het i kinnene?  Hun kom bort og satte seg ned ved siden av meg.  Jeg spurte om hun hadde det bra. Ja sa hun, vi danset en meget sakte vals, og Gøran var god til å danse. Han var en gentleman på gulvet sa hun. Jeg sa ikke mer, men tenkte mitt. Den litt snerpete konen min i et mørkt rom, med en gentleman som kom ut med en ståpikk i buksa…  Ja ja, da var det vel sånn.. 

Etter en stund fant noen ut at vi skulle sitte i ring på gulvet, og spille flasketuten peker på.  Den tuten peker på skal gjøre det som den før har sagt og komme med nytt innspill på hva som skal gjøres med neste…

Dette kan bli moro tenkte jeg.  Første mann ut var kona til Gøran. Hun sa at den som flasketuten peker på skal danse en sakte dans i danserunden rundt svitten deres med mannen hennes.  Flasken ble snurret og stoppet på Mona. Hun ba opp Gøran og de danset til en rolig dans.  Det gikk sakte og vi måtte be de om å få opp farten her.  De flirte og lo da di kom inn og Mona sa at den som tuten peker på skal kysse meg på munnen.   Den stoppet på en av mennene som dermed måtte kysse meg.  Det ble et kort kyss. Og han bestemte at den tuten peker på skal velge en av det motsatte kjønn, og de skal gå ut i mørket og kline et minutt.
Det ble Gørans kone, og hun valgte meg.  Vi gikk ut i gangen og kysset. Hun kysset deilig, og vi klemte og befølte hverandre. Hun gned meg utenpå buksen, og åpnet gylfen. Tok tak rundt kuken min og skulle til å bøye seg ned for å smake, da det ble ropt at vi skulle inn igjen.
Det er ikke lett å dytte en stiv pikk inn i buksen igjen i full fart, men jeg klarte det nesten.
Da vi kom ut sa de andre at det var på tide… Jeg satt meg ned igjen og dermed kom kuken ut av gylfen, dog med trusen som dekket den.  Dermed var det duket for mer direkte språk. Kona til Gøran sa at den som flasketuten peker på skal kle av neste som får tuten mot seg på overkroppen.  Da ble det stille, men ingen protesterte.  Den stoppet på en av mennene, som reiste seg opp. Flasken ble snurret igjen. Og stoppet på den andre mannen.  Dermed ble det en mann som kledde av en annen mann på overkroppen til stor jubel fra de andre.  Nå ble det forlangt at den neste skulle ta av buksen på den neste som tuten pekte på. Tuten pekte på den tredje kvinnen, og det ble snurret videre.. Den stoppet på han som var naken på overkroppen.
Hun gikk bort og løsnet belte og kneppet opp buksen. Dermed var han bare iført en truse.
Nå sa hun at den som tuten peker på skal fjerne trusen hans med bare tennene.
Det ble Gørans kone som måtte til pers.  Hun satte seg ned, mens vi andre fulgte spent med.
Etter mye plunder klarte hun å få trusen hans over den stive pikken. Og fikk dratt den ned. Da var førstemann naken.  Neste nå sa hun, var at den neste skulle kle av en av kvinnene helt.
Den  stoppet på Gøran, og han valgte Mona som offer. Mona protesterte, men vi andre mente at den som var med på leken måtte tåle steken.  Dermed reiste hun seg opp.
Gøran tok av henne plagg for plagg, og snart var hun naken også.  Da sa han at neste skulle strippe for oss og sette seg på en av stolene. Hvis det var en mann skulle han sitte underst og Mona oppå med front mot hverandre  Ble det en kvinne skulle hun sette seg oppå den andre som var naken. 
Dermed var det i gang igjen. Tuten stoppet på kona til Gøran, og hun måtte strippe. Etterpå gikk hun bort og satte seg på fanget vendt mot han som satt der.  Han hadde en kjempeereksjon, og hun satte seg ned.  Jeg vet ikke om hun styrte han rett inn, eller om de bare satt. Det var umulig å se. Nå sa hun at de var ute av leken, men den neste mannen som den stoppet på skulle gjøre det samme som hun, og sette Mona opp på sitt fang.
Det ble Gøran.  Han kledde av seg og gikk bort til henne med kuken som pekte rett ut. Den var stor og tykk.  Han ba henne reise seg, og satt seg selv ned.  Mona så på meg og jeg smilte.
Gøran dro henne mot seg med den ene hånden og holdt kuken sin i den andre.
Da var det en som sa, hun må sitte med sikkerhetspinnen på plass.  Mona ristet på hodet , men jeg stemte med, og hun senket seg sakte ned på hans stive kuk.

Da sa hun at nå fikk vi andre også kle av oss i felleskap. Vi reiste oss opp, jeg og de 2 siste kledde av hverandre plagg for plagg.. .  Snart var alle nakne.

Da sa de at vi begynner på nytt igjen. Den som tuten peker på skal suge / slikke den neste som tuten stopper på. Maks 30 sek.
Tuten stoppet på en mann, og neste på en kvinne. De la seg ned og han slikket til den store gullmedalje. Tiden er ute ble det sagt. Neste var Mona som skulle suge en mann. Hun har bare et par ganger før sugd meg, men nå gikk hun inn for det med liv og lyst.
Neste ut var Gørans kone, og Mona, som for første gang ble slikket av en dame. Da var vi likt.
Men hun hadde fått pikk, og jeg hadde ikke fått smake fitte.. Stopp igjen. Nå stoppet den på meg, og neste på Gøran.  Nå fikk min kone se at jeg sugde kuk.  Hun så med store øyne.
Stopp igjen, så sa neste at den første som tuten stopper på skal knulle Gørans kone.
Den stoppet på meg, Endelig fikk jeg fitte.. hun  var deilig og våt..  Stopp igjen
Det samme fortsatte en stund til, før en sa at den som tuten stopper på skal knulle med den på som er på sin høyre side.  Phu tenkte jeg.  Jeg har den 3 kvinnen her.
Det ble en av mennene og på hans side satt Gøran. 
Nå ble det stille, før ei sa at vi får bruke såpe.  Dermed ble Gøran såpet inn og mannen ved hans side stilte seg bak.  Jentene var fremme og hjalp til, kukhodet gle sakte forbi ringen, mens Gøran stod stiv, det var nok første gangen han ble tatt bak.  Mannen bak skled inn og begynte å jukke på. Plutselig stivnet han og dermed sprøytet han sin sæd opp i Gøran.
Nå ble det plutselig alle med alle, alle hemninger var brutt. Jeg la meg ned å kysset Mona mens hun ble tatt av en av mennene. Hun stønnet høylydt, så kjente jeg at noen kom med noe vått bak i rompa mi. Og gned det inn. Dermed kom Gøran og ble ledet inn i meg.  Det gjorde veldig vondt, og jeg ba han slutte, men damen drev på og presset han videre inn.  Han stod lenge stille, før han begynte å jukke ut og inn. Nå dro de en av mennene inn under meg, og han begynte å suge meg, mens jeg fortsatt kysset min kone.

Gøran tok meg i lange drag, en mann sugde meg, jeg kysset min kone mens hun ble knullet av en tredje. De 2 damene og førstemann som tømte seg lå og så på mens de fikk opp hans kuk igjen. Da kjente jeg at Gøran ble tykkere, og han satte i et brøl før han tømte seg dypt inne i rompa mi.  Jeg kom som ett skudd like etter, og tømte meg i munnen på han under..
Vi falt sammen som noen kluter. Mona ble fortsatt tatt, og en kvinne satt seg over munnen hennes.. Den 3 kvinnen kom med såpen og smurte min kone inn bak. Hun ba sistemann legge seg ned på tvers og se om han kunne ta henne bakfra. Mannen over trakk seg litt tilbake. Og det tok ikke lang tid før min kone hadde sin første kuk i rompa.  Da den var inne kom sistemann over henne igjen og fortsatte å knulle i fitta. Gøran var fortsatt litt stiv og la seg opp ved hodet hennes slik at hun kunne suge han.  Hun ble nå tatt i alle hull, og plutselig ristet hun i hele kroppen, og de to som knullet henne kom også.  Orgasmen rev og slet i alle kroppene.

Nå var i alle fall jeg fornøyd og ville gå ned å legge meg. Mona syntes det samme.
De andre ville slappe av litt og se om de orket mer..

Vi fikk spørsmål om vi ville komme igjen neste høstferie, og vi svarte kanskje.
Da sa de at dette var første gang de også hadde hatt sex sammen, og de hadde vært på høstferie sammen i 7 år.  Men nå ble det kanskje en annen type høstferie etter dette.

Legg igjen en kommentar