Hun 42, Jeg 18 Del 2

Denne novellen er vist 15563 ganger.

Da jeg gikk hjemover senere den dagen, etter at jeg og Torill hadde knullet som gale, følte jeg meg som en konge. Jeg hadde aldri vert så øm før og jeg hadde litt av vert å fortelle kjæresten min. Jeg var ikke redd for at hun skulle bli sint eller noe, for hun var meget tolerant og ville ha et rimelig åpent forhold. Vi var kjærester i ordets fulle betydning, men det gjorde ikke noe viss hun eller jeg lå med noen andre, så lenge den personen var godkjent. Torill var absolutt godkjent, siden Irmelin, kjæresten min, lenge hadde beundret og drømt, bifil som hun var, om Torill. Jeg fomlet med nøklene til hybelen som jeg og Irmelin delte og låste meg inn. Jeg ventet ikke at hun skulle være hjemme siden hun jobbet i en matvarebutikk på kveldstid annenhver dag. Da jeg kom inn hoveddøra hørte jeg tung pusting og stønn. Jeg tenkte med en gang at det var kjæresten min som hadde med seg hjem en type, sannsynligvis Thomas eller Jonas. Begge var skolekamerater av meg og veldig kjekke folk.
Da jeg kom inn fikk jeg meg en overraskelse. Irmelin satt mitt på gulvet og skrevet med hun var god for. Hun fikk en blow-job hun likte svært godt, men den som ga henne denne nytelsen var verken Thomas eller Jonas, eller noen annen gutt. Det var kusinen min. Jeg innrømmet det aldri foran andre enn Irmelin, men jeg syntes kusinen min var en av de flotteste skapninger som fantes. Hun var veldig lik kjæresten min. De hadde begge langt blondt hår, store, men faste, bryster, tynn midje, en lekker sprettrumpe som en kunne sikle etter i flere timer og, noe jeg fant ut etter et noe ublidt toalettbesøk for noen måneder siden, en aldeles nydelig fitte. Irmelin hadde riktignok piercet sin, men ellers var de to veldig like i kroppsbygning. Jeg syntes personlig at Irmelin var penere i ansiktet, men kanskje det var på grunn av at Monica, som hun var døpt, var kusinen min.
Da jeg snek meg inn merket ikke de to meg, men da jeg satte meg ned for å se på dette som jeg inniblant hadde drømt om, veltet jeg en tom ølboks. Monica så opp og ble med en gang rød i ansiktet. Irmelin hadde tydeligvis fortalt henne at jeg ikke skulle komme hjem før om en stund. Irmelin hadde også lagt merke til meg, men brydde seg ikke. Hun tok tak i håret til Monica og geleidet henne tilbake til den ventende musa. Monica virket litt motvillig, men etter at Irmelin hadde forsikret henne om at jeg syntes det var helt greit, fortsatte hun behandlingen. Irmelin slengte hodet bakover og begynte å himle med øynene. Monica økte tempoet og samtidig fortsatte hun å bruke en hånd i sin egen mus. Etter litt begynte Irmelin å riste og orgasmen kom like etter. Monica kom ikke lenge etter og snart lå de begge utslitt på gulvet. Jeg hadde sittet der hele tiden mens de to holdt på, uten å foreta meg noe.
– Ble du ikke kåt av å se meg pule kusina di? Spurte Irmelin etter at Monica var gått på badet for fikse seg litt opp.
– Nei, ikke så voldsomt som jeg hadde blitt til vanlig, men i dag har ikke kuken min blod igjen, sa jeg, som sant var.
– Hva er det du har holdt på med i dag da? Spurte hun. Hun virket interessert og smilte lurt til meg mens hun satt seg overskrevs på meg.
– Jeg har pult Torill, sa jeg mens jeg begynte å beføle rumpen hennes. Irmelin så overrasket ut.
– Ja vel, nærmest ropte hun ut, hvordan da? Jeg fortsatte å kna henne. Hun hadde nå begynt å åpne glidelåsen min.
– På kjøkkenet deres. Vi holdt på i over to timer. Hun er litt av et villdyr.
Jeg begynte å la hendene gli forsiktig oppover ryggen hennes, først den venstre, så den høyre. Hun hadde nå fått ut pikken min fra buksa, men den var ikke helt stiv enda. Jeg hørte at dusjen ble slått på ute på badet. Det betydde at Monica min ikke kom inn med det første.
– Det tviler jeg ikke på, svarte Irmelin svakt. Hendene hennes runket pikken min svakt og forsiktig. Jeg lente meg fram og kysset den høyre brystvorta hennes. Hun stønnet svakt.
– Hvordan var kusina mi da? Spurte jeg og fortsatte å kysse brystene hennes. Hun fortsatte å massere pikken.
– Hun kan virkelig jobbe med tunga, stønnet hun. Vi hørte fortsatt dusjen. Jeg tok tak i Irmelin og la henne ned på gulvet der hun og min Monica nettopp hadde knullet. Jeg bøyde meg ned og kysset henne på munnen. Lot den ene hånden leke med det ene brystet hennes. Den andre brukte jeg til å dra av meg buksen. Jeg beveget munnen min fra munnen hennes og ned til halsen. Jeg fortsatte så til brystene. Lot tunga leke med hver vorte for seg. Først den ene, så den andre, så tilbake igjen. Jeg fortsatte ned magen, forbi navlen, som hun hadde en søt liten piercing i. Da jeg kom til musa hennes hoppet jeg glatt over den og fortsatte derimot nedover innsiden av låret. Jeg visste hun hatet akkurat det, men det pirret henne så vanvittig at jeg ikke kunne la være. Jeg fortsatte helt ned til tærne. Hun krøllet dem da jeg småbet litt i lilletåa hennes.
– Kom igjen, stønnet hun. Hun hadde begynt å arbeide så smått med seg selv. To fingrer gikk i små hissige sirkler rundt venusberget.
– Jeg trenger deg nå!
Jeg lot meg ikke be to ganger. Jeg hadde fått buksa av så nå reiste jeg meg halvveis opp og dro av meg skjorta. Pikken min var stiv igjen nå. Den var rød etter behandlingen jeg hadde fått tidligere på dagen, men det brydde jeg meg ikke om. Jeg lå meg oppå henne og kysset henne lidenskapelig mens jeg trengte hardt og brutalt inn i henne. Hun gispet. Ventet ikke et slikt angrep, men etter et lite sekund tok hun seg sammen og fingrene hennes jobbet raskt og voldsomt med klitten hennes. Jeg pumpet inn og ut i et raskt men stødig tempo. Jeg følte jeg kunne holde på i timevis.
Da hørte jeg døra gå opp bak meg. Jeg stoppet halvveis og snudde meg for å se. Der stod Monica. Hun var våt og hadde kun på seg et stort håndkle. Hun smilte da hun så hva vi holdt på med. Hun slengte fra seg håndkleet og gikk fram mot Irmelin og kysset henne på munnen. Jeg sluttet å pumpe og tok heller tak i rumpen til Irmelin og vridde henne rundt slik at hun stod på alle fire. Jeg trengte så inn i henne igjen og fortsatte å pumpe inn i henne. Kusinen min tok hintet og la seg foran henne med sprikende ben. Irmelin tok til å behandle fitta hennes. Hun syntes tydeligvis dette var godt, for det tok ikke lang tid før hun begynte å jamre seg.
– Jeg kommer, å faen jeg kommer!
Da jeg hørte dette økte jeg tempoet og dasket Irmelin svakt på rumpa. Jeg visste hun likte det og like etter var hun også klar. De to jentene mine kom sammen. De skrek og jamret seg og jeg pumpet fremdeles. Vi skiftet raskt stilling. Jeg lå meg ned på gulvet slik at Irmelin satte seg mellom bena mine og begynte å suge og runke meg. Monica satte seg på ansiktet mitt med ansiktet vendt mot Irmelin slik at jeg kunne sleike henne. Jeg hadde aldri sleiket henne før. Jeg hadde faktisk aldri vært borti henne med tunga i det hele tatt så vidt jeg kunne huske, men nå var begge to så kåte at det fikk heller stå til. Snart bøyde hun seg ned og hjalp Irmelin med pikken min som fremdeles var hard som stein. De to runket og sugde meg etter tur. Da den ene sugde meg, sleiket den andre pungen min og så byttet de. Dette ble i lengden for mye for meg.
– Helvete, fikk jeg ropt ut mellom lårene til Monica, nå kommer jeg. Monica flyttet seg av meg og satte seg kjapt bak til Irmelin. Jeg reiste meg straks opp i stående mens jeg runket litt ekstra.
Jeg kom mitt i ansiktet deres. Irmelin fikk den største ladningen, men Monica var lysten på litt hun også, så hun sleiket i seg store deler av det Irmelin hadde i ansiktet. Jeg kom enda en gang, denne gangen var det Monica som fikk mest. Jeg bøyde meg ned og begynte å kline rått med Irmelin. Vi delte resten av sæden hun hadde i ansiktet og etter litt ville Monica også være med. Dette var en ny opplevelse for meg. Jeg klinte med kusina mi og kjæresten min. Det verste var at jeg likte det meget godt.
Etterpå gikk jeg for å ta meg en dusj. Jeg dusjet ikke i mer enn en halv time, men brukte lang tid på håret og barbering og parfyme. Jeg likte å lukte godt og ha en velstelt frisyre. Da jeg kom ut av badet hadde jeg ikledd meg en svart dressjakke og svart skjorte. Jeg så rimelig stilig ut og det var ikke mange andre på min alder som likte å kle seg slik. I alle fall ikke som jeg kjente. Kusina og kjæresten min satt i sofaen vår og så på en rimelig stor TV som jeg fikk i bursdagspresang. ”Friends” var på så jeg satte meg ned. De gjorde plass mellom seg og jeg takket ikke nei. De var to virkelig nydelige skapninger, selv om den ene var en kusine. De to hadde fremdeles ikke mange klær på seg Irmelin hadde tatt på seg en boxer og Monica en string som hun hadde lånt av Irmelin. Jeg hadde sett episoden før, så jeg gikk bort til et hjørne av hybelen som hadde vask og komfyr. Jeg satte på en panne vann for å koke nudler. Jeg så bort på de to. Det satt der slappe og gjorde nesten ingenting uten å fingre litt med hverandre. Jeg tømte pakken med nudler opp i det kokende vannet og rørte rundt.
Da jeg hadde spist ferdig gikk jeg bort til Irmelin og kysset henne på munnen og sa at jeg tok meg en tur ut. Monica satte opp et ansikt som lyste ”Hva med meg?” så jeg kysset hennes også, men før hun slapp taket i meg tok hun hånden til Irmelin ut av musen sin og stakk de to fingrene hun hadde brukt inn i munnen min, slik at jeg kunne smake hvordan hun smakte en gang til.

Jeg kom tilbake fire timer senere. Hadde tatt turen bort til en venn og drukket litt og sett film. Det hadde gått med to 20-pakninger på turen, så jeg angret litt, men da jeg kom inn døren til hybelen kom jeg i bedre humør. Klokken var vel kanskje halv to og jeg hadde egentlig planer om å legge meg til å sove. Da jeg kom inn og så hva Irmelin hadde planer om gjorde jeg helomvending i planene mine. Hun hadde satt på en Vangelis CD på stereoen og fyrt i sikkert hundre stearinlys. Hun selv hadde kledd seg i det deiligste undertøyet en kan tenke seg. Svarte blondetruser med fransk åpning, svarte blonde stay-ups, svart blonde BH. Hun hadde satt opp håret og på bordet stod det en flaske vin, to vinglass, en skål med druer og diverse leketøy sprett rundt på bordet. Monica hadde tydeligvis gått hjem, for dette var noe hun ikke hadde gjort mens hun var der.
– Det tok sin tid, sa Irmelin med et smil om munnen. Jeg bare stod der og visste ikke hva jeg skulle si. Det var altfor lenge siden Irmelin hadde gjort noe slikt for meg at jeg ikke kunne huske hvordan det var.
– Kom og sett deg her. Hun gjorde stemmen litt dypere slik at den hørtes hås ut. Dette syntes jeg var umåtelig sexy, så jeg gjorde som hun sa. Jeg satte meg ned og hun lente seg over meg og kysset meg på munnen. Tungene våre lekte forsiktig med hverandre. Hun lot den gli over leppene mine før hun bet svakt i dem. Så lot hun tungen vifte i løse luften rett utenfor munnen min, slik at da jeg stakk ut min egen, var det kun de to som møttes. Slik holdt vi på lenge. Hun hadde ene hånden bak hodet mitt og den andre bak ryggen min. Jeg hadde den ene hånden bak ryggen hennes, den andre strøk forsiktig over rumpen hennes. Da hun sluttet satte jeg meg bedre til rette i sofaen. Hun helte i vin til oss begge, vin var det beste Irmelin visste i matveien. Hun hadde ikke for vane å drikke annen alkohol, men vin syntes hun det var mer klasse over, pluss at hun syntes det var godt.
– Hvilken anledning er det vi feirer, spurte jeg med en plutselig engstelse for å ha glemt noe viktig.
– Det burde du vite bedre enn meg, svarte hun mykt. Vi skålte.
– Vi feirer at du endelig har fått knulle Torill selvfølgelig. Du har jo drømt om henne siden før vi ble kjent.
Det var sant. Jeg hadde drømt om Torill siden jeg var i sjuende klasse. Hver gang jeg hadde vært borte hos kompisen min om sommeren, hadde Torill spradet rundt i de minste plagg det var mulig å finne, som for å erte meg og friste meg. Så denne dagen var en dag å merke seg i framtiden. Jeg måtte nesten krysse den av på kalenderen. Jeg tok en slurk av vinen. Irmelin smilte til meg og matet meg med en drue. Så reiste hun seg opp av sofaen. Hun stod rett framfor meg og begynte å løsne BHen. Hun gjorde det sakte og forsiktig, mens hun gjorde små bevegelser i takt med musikken. Det var utrolig sexy og jeg kunne nesten ikke vente med å ta tak i henne og kysse hver minste del av kroppen hennes. Hun skjønte at jeg hadde lyst på henne, for da hun akkurat skulle til å slippe plagget, stoppet hun liksom for å tenke seg om. Etter noen grusomme sekunder for min del slapp hun BHen til gulvet og klatret oppå meg.
Det tok ikke lang tid før begge to var nakne. Jeg lå nederst med henne oppå. Vi klinte heftig mens jeg var inne i henne uten å gjøre så mye ut av det. Det var liksom trygt å være inni henne. Hun begynte etter hvert å gjøre små rotasjoner med underlivet. Jeg fulgte etter og begynte så smått å bevege hoftene mine i takt med henne og musikken. Hun satte seg opp, fremdeles med meg inni. Hun slengte hodet bakover og lagde større rotasjoner. Hun lot den ene hånden lete over bordet til hun fant en liten vibrator. Den var lydløs og hun hadde fått den til Valentinsdagen av meg året før. Hun satte den forsiktig inntil klitoris og satte den på. Den svake dirrelyden fikk meg til å bli enda mer opphisset og støte hardere. Pikken min gikk nå og ut av henne med etter hvert hardere klask. Hun også økte tempoet og etter noen minutter kom hun. Hun hadde problemer med å sitte på meg. Det var rett før hun falt ned, før hun slengte seg ned på brystet mitt. Jeg løftet henne av meg og vi byttet plass. Jeg så at hun hadde funnet fram et kondom og vaselin til meg på bordet. Jeg visste hva det betydde. Vi brukte aldri kondom til vanlig siden hun brukte pillen. Jeg tok på meg kondomet og smurte pikken min godt inn med vaselin. Deretter tok jeg litt på fingeren og smurte litt over rumpehullet hennes. Hun stønnet og fingret seg selv med ene hånda, mens den andre lot leke med brystene sine. Jeg brukte begge hender til å smøre inn hullet hennes med og etter litt tok jeg og spente forsiktig ifra med staken stiv som en totempel. Hun stønnet i det jeg så vidt trengte inn i henne. Jeg trakk meg ut og prøvde på ny. Etter et par ganger var rumpehullet så stort at jeg uten problem fikk hele staken inn. Jeg tok en dildo som lå på bordet og puttet den i den våte fitta hennes. Jeg tvinnet den rundt et par ganger, før jeg tok den ut og puttet den i munnen hennes. Hun smakte og drakk sine egne safter med glede og etter hvert jobbet hun så hardt med fitten sin at hun kom på ny.
Jeg rev av meg kondomet og trengte inn i grotten hennes for annen gang. Hun brukte nå tre av sine egne fingre til å stimulere anus. Jeg pumpet hardere og hardere og til slutt klarte jeg ikke mer.
– Jeg kommer, å faen jeg kommer, ropte jeg.
– Ikke kom uten meg, kommanderte hun med sammenbitte tenner.
– Helvete heller, skynd deg da, jeg var på randen av å sprute henne full av safter, men ville vente på henne så lenge som mulig.
– Nå! Nå kommer jeg, skrek hun og da slapp jeg meg. Jeg pumpet henne to ganger til ,så hardt som overhodet mulig og det klasket da lårene våre møttes. Jeg kom som en storm inni henne. Hun kom som en storm over meg. Og svette og utkjørte etter en lang, lang dag sank vi sammen på sofaen, mens Vangelis gikk om og om igjen over stereoen.

Legg igjen en kommentar