Hun er så vakker…

Denne novellen er vist 6278 ganger.

der hun står og ser på meg, nesten sjenert, men med forventning i blikket.

Jeg går rolig bort til henne, og holder hendene mine lett mot armene hennes når jeg lener meg mot henne for å smake på de fristende leppene. Jeg hører pusten hennes bli ujevn og kjenner begjæret strømme gjennom meg når jeg kjenner den myke munnen åpne seg for tungen min. Vi kysser hverandre varmt, dypt og lenge, mens hendene mine varsomt fjerner den tynne blusen hun har valgt for kvelden. Jeg kjenner at jeg selv trekker pusten en gang ekstra når myk hud og svulmende former åpenbarer seg, og kysser henne hardere når jeg lar hendene gli bak henne for å fjerne den lekre BHen. Hun løfter hendene for å kle av meg, men jeg bare smiler til henne mens jeg rolig skyver henne ned på sengen.

Jeg legger meg halvveis over henne og lar sakte tungen min gli nedover halsen hennes. Hun stønner svakt når jeg kysser henne varmt i halsgropen, og strekker armene bak hodet når munnen min nærmer seg de deilige brystene. Jeg leker med tungen min ved siden av, under og mellom disse myke herlighetene, og hun klynker når jeg endelig suger en brystvorte hardt inn i munnen min. Jeg lar hendene mine gli over overkroppen hennes, og hører på min egen pust at jeg vil få problemer med å styre meg så mye lenger..

Jeg setter meg opp i senga og lar blikket kjæle med denne vakre skapningen. Jeg stryker over de strømpekledde beina, og må la tungen hjelpe til når jeg kjenner at nylon går over til varm hud. Jeg kjenner at hun sprer beina litt og løfter underlivet nesten umerkelig mot meg i begjær. Jeg setter meg opp igjen og smiler mot henne mens jeg åpner glidelåsen og forsiktig drar av henne skjørtet. Som jeg tenkte: ingen truse, og som avtalt: aldeles nybarbert.
Jeg får vann i munnen av å se dette deilige, og allerede våte kvinnekjønnet, og stønner selv når jeg endelig kan dra tungen langs innsiden av lårene hennes. Hun klynker igjen når jeg hardt drar tungen over den varme fitta, men; jeg er ikke ferdig med å leke ennå…

Jeg setter meg opp, og hun ser nesten skuffet ut når jeg ber henne snu seg. Hun legger seg over på magen og begynner å vri lett på de deilige hoftene når hun merker at jeg skrever over henne. Jeg lar hendene, munnen, tunga og tennene mine leke med den deilige kroppen, mens jeg raskt fjerner klærne på min egen overkropp. Hun stønner igjen høyt når hun kjenner stive brystvorter mot ryggen, og jeg må nesten holde henne for at hun ikke skal snu seg.

Jeg aker meg litt bakover, siter over beina hennes, og kan nyte synet av den deilige baken foran meg. Jeg lar hender og negler gli over den lekre rumpa, og klarer ikke motstå fristelsen til å gi henne et par lekne klaps. Hun vrir seg i kåthet og jeg flytter meg slik at hun kan spre beina igjen. Jeg bøyer meg frem og lar munnen gå på oppdagelsesferd mens jeg lirker av meg det meste av mine egne klær, lar kun strømpeholderen og de svarte strømpene være igjen.
Jeg setter meg på kne mellom beina hennes og tar et godt tak i de deilige rumpeballene. Jeg drar de forsiktig ut mot sidene og får en deilig oversikt over den nå søkkvåte fitta. Jeg slikker meg frem til det aller helligste og må igjen stønne når jeg endelig kan presse tunga mi inn i det våte hullet.

Hun vrir seg så kraftig at jeg heller lar den sultne fitta får kjenne et par fingre, og lar i stedet tunga mi gli bak til den fristende rumpa hennes. Jeg presser en finger til inn i fitta, og begynner fingerknulle henne hardt mens tunga mi leker en deilig lek med det trange rumpehullet. Jeg presser en finger inn i rumpa hennes også, og kan ikke annet enn å glede meg til å se begge de deilige hullene fylt opp av dildoer senere. Jeg får henne til å vri seg rundt og smiler lurt når jeg sier ”Flink jente og la fitta di komme til meg nå, så skal du få lov til å lære å slikke fitte etterpå…”

Jeg presser fingrene rett inn i det våte hullet hennes igjen, først tre før de får følge av den fjerde. Hun vrir seg som en orm når munnen min legger seg over fitta hennes, og når jeg hardt presser to fingre inn i den deilige rumpa kommer hun som en foss. Hun skriker høyt, skjelver og gir meg en strøm av deilige safter å drikke. Hun faller omsider til ro, og jeg lar fingrene gli sakte ut av henne mens jeg snur meg, ser på deg og sier:

”Jeg tror din kone likte det…”

Legg igjen en kommentar