Hun, jeg og du…

Denne novellen er vist 30907 ganger.

Hotellrommet lå badet i et mykt skinn fra alle stearinlysene hun hadde tent. Huden hennes glødet, der hun vandret rundt iført bare en minimal truse. Jeg lå på sengen og så på Nina, min beste venninde. Herregud hun var så vakker. Frodig på en kvinnelig måte, brede hofter, smalt liv, flotte bryster, liten men sexy. Smilet hennes kunne smelte etthvert mannehjertet, problemet var bare at Nina er lesbisk, dvs. ikke noe problem for meg, men for de menn som alltid falt for henne. Ikke bare på grunn av utseende hennes, men hun hadde en sjarm hun elsket å bruke, og frydet seg hver gang hun fikk en mann på kroken og kunne snu seg til meg og erklære høyt og tydelig at hun var lesbisk og at jeg var hennes utkårede. Ikke at det var sant, men hva betydde det der og da?

Hun merket at jeg så på henne, snudde seg og smilte det herlige smilet sitt. ”Gud du er vakker” sa jeg. ”Kom hit, jeg vil kjenne på deg, ta på den deilige kroppen din” hun gjorde som jeg sa, la seg ned på sengen ved siden av meg, jeg lå på siden og kikket på henne. Lot fingertuppene følge kurvene hennes. Vortene hennes knoppet seg og hun fikk gåsehud. Jeg bøyde meg mot munnne hennes, og vi møttes i het mykt og deilig kyss. Små bet i underleppen hennes, lot tungespissen min følge munnens form, hun åpnet munnen og tungene våre gled sakte rundt. Hun smakte søtt og deilig, hun stønnet, drog meg nærmere seg, vi smeltet sammen og vi ble ivrigere. Den ene hånden min gled under ryggen hennes, nedover korsryggen, og mot rumpa. Presset henne inntil meg, gud som jeg tente på henne. Hun stønnet høyt inni munnen min, slapp meg og hvisket frekke ord til meg. Jeg slikket halsen hennes og nedover mot brystvortene hennes, de var store som bringebær, jeg tok tak i brystene og klemte dem sammen, slikket vortene etter tur, Nina stønnet under meg og vred seg. Munnen min beveget seg nedover magen hennes, tungen sirklet rundt navelen og nedover mot hennes våte fitte. Jeg drog bena hennes til siden og hun glinset av kåte safter gjennom trusestoffet, jeg slikket forsiktig i meg fuktigheten og hun stønnet høyt mens hun rev av seg trusen. ”Slikk fitta mi, gud slikk meg jeg renner over av safter” og det gjorde hun virkelige. En liten bekk av kåte kvinnesafter rant ut av henne og nedover mot rumpa hennes. Jeg klarte ikke vente lenger, men lot tungen gli fra rumpehullet hennes og drog med meg fuktigheten like opp til klitorisen. Hun var nybarbert og glatt og våt og smakte deilig kvinne. Jeg åpnet henne med tungen min og slikket begjærlig i meg av saftene hennes. Hun holdt hodet mitt fast og presset meg inntil sin våte fitte.

Plutselig hørte jeg et stønn bak meg, snudde meg og der stod du, naken og med den deilige pikken din i hånden. Du hadde kommet inn uten at vi hadde hørt deg. ”Gud dere gjør meg kåt” du stønnet og blikket ditt var ikke til å ta feil av. Du stilte deg bak meg og lot en finger gli over fitta mi, bare for å sjekke at jeg var klar for deg. Du lot pikken din hvile mot hullet mitt et lite øyeblikk før du i et eneste støt kjørte den til bunns i meg. Jeg skrek av nytelse, det var himmelst å ha deg langt inni meg samtidig som jeg slikket Nina. Du holdt meg fast og kjørte pikken din hardt ut og inn av meg, og tungen min og munnen min slikket venndinden min det beste jeg kunne.

Plutselig ville jeg bare se deg knulle henne. Min lille Nina som aldri før hadde kjent noe annet inni seg en plastikk-dildo, nå skulle hun virkelig få kjenne ekte vare. Jeg sluttet å slikke henne, hun kikket nesten litt skuffet opp på meg. Jeg ba deg legge deg ned mellom hennes ben. ”Nei” stønnet hun, ”jeg vil ikke ha pikk” . Jeg lot som om jeg ikke hørte henne, la meg over henne i 69 stilling og presset fitta mi mot munnen hennes, hun stønnet og ville si noe, men jeg presset bare meg selv hardere ned mot munnen hennes, gned meg over henne og merket at hun sakte men sikkert roet seg. Slik jeg lå nå hadde jeg pikken din og fitta hennes i høyde med munnen min, jeg førte deg mot åpningen hennes, hun forsøkte å vri seg unna, men ved hjelp av deg klarte jeg å holde henne fast. Jeg kikket opp på deg, du var så kåt og du klarte ikke å si noen ting, jeg lot tungen min gli forsiktig over tuppen på pikken din, en sæd-dråpe hadde rent ut og den fristet meg. Du gled sakte inn i henne, jeg bøyde meg ned og lut tungen min gli over klitorisen hennes, den struttet og var stiv som en liten pikk. Det var herlig å se du gled sakte inn i henne og jeg merket på slikkingen hennes at dette var deilig. Tungen hennes gled hardt frem og tilbake i åpningen min, hun knullet meg forsiktig og brukte sine deilige fingrer på meg, en i fitta og en i rumpa mi. Jeg var så kåt og jukket i mot fingrene hennes, du var helt i bunns i henne og jeg så du hadde det deilig. Du knullet henne sakte og deilig, saftene glinset på pikken din hver gang du trakk deg ut og jeg slikket både deg og henne. Nina begynte virkelig å få smaken på pikken, hoftene hennes roterte rundt og hun skrek og stønnet mot fitta mi. Jeg ba deg knulle henne hardere og du lot deg ikke be to ganger. ”Ja” skrek hun ”gud så deilig, gud så deilig, knull meg, slikk meg, pul meg, gjør hva dere vil, men bare ikke stopp” Jeg kjente hun ville komme, jeg sugde klitorisen hennes inn i munnen min, og da kom hun noe voldsomt. Hun løftet hoftene og kom over pikken din, du knullet henne hardt og saftene rant ut av henne. Jeg så hun knep sammen fitta si over pikken din, gned seg mot deg og jeg ble nesten litt misunnelig, men visste at senere i kveld ble det min tur også.

Du stønnet at du ville komme, jeg gned meg ned mot munnen hennes, ba henne knulle meg med fingrene sine og suge meg, jeg drog pikken din ut av henne, den glinset av kåte safter, sugde deg langt ned i halsen min, slikket og runket deg forsiktig, du brukte fingrene dine på den kåte fitta til Nina, det glinset av dem hver gang de gled ut og inn av henne. Jeg kjente jeg ville komme, kroppen min strammet seg og jeg skrek til Nina at hun måtte slikke hardere, jeg gned meg vilt mot ansiktet hennes, visste hun fikk fittesaft over hele fjeset men det brydde jeg meg ikke om. Det strammet seg i pungen din og plutselig sendte du mengder av sæd ned i halsen min, Gud du smakte så deilig. Du holdt hodet mitt fast, knullet munnen min til du hadde fått tømt deg, det rant litt sæd ut av munnviken min, men det var jeg raskt til å slikke i meg.
Du hadde fortsatt fingrene dine begravd i Ninas fitta og vi forstod av lydene at hun snart ville komme igjen. Vi bøyde oss begge over fitta hennes og slikket henne samtidig. Tungene våre berørte stadig hverandre og hun holdt oss fast og stønnet høyt. Og slik klarte vi atter en gang å bringe henne til orgasmens høyder…………

Og det var da jeg våknet, våt, kåt og skuffet over at jeg ikke hadde noen ved siden av meg……men en dag………..

Legg igjen en kommentar