Hun sjekket opp MEG

Denne novellen er vist 7408 ganger.

Det var en varm og deilig dag i byen og jeg satt på utecafe og nøt en kald øl, avisen og en røyk. Ettermiddagssolen skinte og lettkledde mennesker tok endelig livet litt med ro. Hmmmm deilig med litt fri når det var så varmt. Jeg fikk heller ta igjen litt jobbing utover kvelden og natten.
Jeg kikket meg rundt og det var da jeg fikk øye på henne. Øynene hennes var festet på meg og et lite smil lekte rundt munnen hennes. Hvor lenge hadde hun sittet slik å studert meg tro? Hun satt litt på siden av bordet slik at jeg så hele henne. Blikket mitt gle over henne, moden, kvinnelig, trang hvit topp over runde bryster, kort hvitt skjørt, veltrente brune ben i høyhelte sko. Hmmm tenkte jeg sletts ikke verst. Jeg kjente det rørte seg i buksen min når hun omtrent kledde av meg med blikket sitt. Denne damen likte å leke det var sikkert og hun pirret meg til de grader. Dette likte jeg. En dame som ikke var redd for å vise at hun hadde lyst, og at hun var ”frekk” nok til å vise det tente meg enda mer.

Jeg måtte snu deg vekk, pikken min var stiv og hard og jeg var skikkelig kåt. Plutselig var det noen som skygget for solen og en myk stemme spurte om hun kunne sitte hos meg. Jeg svarte ”selvfølgelig, sett deg ned” hun rakte frem hånden og presenterte seg, et fast håndtrykk, ikke noe slappe damelanker der i gården nei. Hun satt seg rett ovenfor meg og festet noen knallblå øyne i mine. ”Hva gjør en så kjekk gutt alene da?” spurte hun ertende. Jeg svarte som sant var at jeg hadde tatt meg en pause fra jobben, men at jeg tenkte jeg skulle ta det igjen senere på kvelden. Hun nikket og spurte om jeg ville dele en flaske hvitvin med henne, noe som ikke var meg i mot.
Flasken kom og vi skålte og drakk og praten gikk løst og fast om alt og ingenting. Plutselig stanset hun mitt i praten, jeg skjønte at hun holdt på med noe, fordi hun vred seg litt på stolen. Hun fanget blikket mitt igjen og jeg holdt pusten. Damen satt her og fikk meg steinkåt. Pikken dunket og jeg lengtet etter å løfte henne opp på fanget mitt og kjøre pikken til bunns i henne.

”tør du stole på meg selv om du ikke kjenner meg?” Hun smilte…..ertende, lekende og tungespissen hennes gled over leppene hennes og øynene ble sløret. Hun var like kåt som jeg og jeg bare nikket. ”Gi meg hånden din, men ikke se, du skal lukke øynene og lukte og slikke, men ikke se, greit?” Hjertet dunket i brystet mitt, hun var faen i meg ikke sann. Men jeg var skikkelig kåt, ville hun leke skulle ikke jeg nekte henne det. Hun tok hånden min og la noe i den som kjentes ut som to store kuler, de var fuktige og jeg holdt på å dø når jeg forstod hva det var. Vaginakuler” Hun hadde hatt kulene inni seg når hun satt seg og det var de hun tok ut når hun ble så urolig. Jeg førte hånden til nesen, åpnet ikke øynene men kjente den pirrende lukten av kåt kvinne pirre meg. ”Smak” hvisket hun og jeg åpnet øynene, men ikke for å se hva jeg holdt meg for å holde blikket hennes når jeg slikket i meg smaken av henne fra kulene.

”Herregud, du gjør meg så kåt” stønnet hun når jeg lot tungen min gli over de glatte kulene, smaken var himmelsk og sendte meg rett ut i fantasiens verden. Tenk om det var fitta hennes jeg hadde foran meg nå. Jeg skulle………..hun avbrøt meg før jeg fikk tenkt tanken ferdig. ”vil være med å knulle, jeg vil ha pikk og jeg vil ha deg!” Jeg ville jo vært idiot om jeg hadde svart nei. Vi fikk tak i en drosje og satt oss begge i baksetet. Hun var i armene mine før jeg fikk sukk for meg. Vi møttes i et deilig kyss, leppene hennes var myke mot mine, tungen hennes lekte med min og pusten hennes kom i korte hikst. Herregud så kåt jeg var. Jeg drog henne hardt inntil meg, vi stønnet i munnen på hverandre og drosjesjåføren fikk vel sin livs opplevelse. ”Gud jeg er så kåt, jeg vil ha kulene inni meg igjen!” Hun så på meg og inviterte meg til å hjelpe henne. Hun satt seg på setet og skjøv rumpa si litt fremover, drog skjørtet opp til livet og jeg stønnet høyt. Musa hennes var bare himmelsk deilig. Deilige lepper, store, markerte, de var hovne og klitorisen hennes struttet i sprekken hennes. Ikke et hår skjulte musa hennes og saftene piplet ut av henne. Jeg holdt kulene i hånden og førte den første mot åpningen hennes. Herregud som jeg lenget etter å slikke henne, hun var farlig deilig der hun satt meg åpen mus, kåt og våt og bare ville ha meg. Kulen gle sakte inn og hun stønnet når den forsvant langt inn i henne, kule nummer to gled også inn og bare tråden som han på utsiden avslørte hva hun hadde inni seg.

Jeg måtte smake litt, ville bøye meg ned å slikke henne, men hun holdt meg igjen. Lot sin egen finger gli over de myke leppene, fanget opp fuktighet og strøk den over munnen min, hun bøyde seg frem og kysset meg, slikket sin egen saft fra leppene mine. Dette var herlig. Hun var frekk, leken, moden, kåt og jeg hadde en pikk som aldri hadde verket og dunket som den gjorde nå. Hun hadde ikke rørt meg, selv om hånden hennes stadig strøk meg over låret, på innsiden av lårene, men hun rørte meg ikke.

Drosjen stoppet, sjåføren skulle ikke ha betalt, han bare gliste å vinket oss av gårde. Jeg gikk etter henne opp trappen til leiligheten hennes. Herregud den rumpa! Stram og deilig vrikkende og ertende foran ansiktet mitt. Plutselig stanset hun. ”Stå stille der”! Jeg adlød. Hun gikk et trinn høyere og jeg forstod plutselig hva hun ville. Når jeg løftet blikket så jeg rett opp i fitta hennes. Hun stod bredbeint og deilig foran meg, bøyde seg fremover og det synet som utspant seg foran øynene mine var himmelsk. Fitta åpnet seg i all sin herlighet, leppene skilte seg, og dråpene som rant på innsiden av lårene hennes skulle jeg hatt slikket i meg. Hun strøk seg over fitta si med fingrene og jeg lengtet etter å slikke henne, ville dra i tråden til kulene hennes, erte henne og leke med henne.
Jeg var fremme hos henne i et steg, tok tak i henne og boret tunga mi dypt inn i fitta hennes. Jeg gav faen i om det kom noen, jeg var så kåt og tent og vill at jeg kunne pult henne der og da. Hun stønnet og skrek og gned seg mot ansiktet mitt, saftene hennes rant og jeg ble våt, men det var himmelsk deilig. Hun smakte godt, jeg sugde de deilige leppene hennes, småbet i dem, slikke klitorisen hennes og hun stønnet at hun ville komme snart. Da sluttet jeg.
”Din jævel” stønnet hun, tok tak i meg og før jeg visste ordet av det var vi innenfor leiligheten hennes. ”Jeg vil smake min egen fittesaft” sa hun og slikket meg om munnen, jeg var ennå våt etter henne og hun kysset meg dypt å deilig, hun drog skjorten av meg. Ingen ting kunne stoppe henne nå. Hun var kåt og vill og jeg lot henne overta.

Hun hvisket at jeg var sexy, at jeg var utrolig deilig og jeg nøt ordene hennes, myke hender strøk over meg og buksen min falt til gulvet. Hun satt seg på huk og endelig tok hun på meg. Jeg holdt på å komme da hun tok av meg bokseren og pikken min vippet stolt og hard foran øynene hennes.
”Herregud så deilig du er” stønnet hun, tungen hennes gled over kukkhodet og nedover skaftet, pungen min var tung og myk i hånden hennes og hun masserte meg akkurat passe hardt. Jeg spente meg, denne damen hadde behandlet en mann før det var sikkert. Hun gapte og lot hele pikken min gli inn i munnen sin. Jeg var nær ved å sprute så deilig var det. Hun kunne suge pikk og hun nøt det. Jeg kjente hendene hennes på rumpa mi, hun presset pikken min lenger og lenger ned i halsen sin, herregud at hun ikke ble kvalt! Jeg jukket i mot, ville hun ha pikk skulle hun få det. ”gud som du suger, herregud så deilig du er” jeg måtte si det. Hun var herlig å munnknulle. Jeg kjente det nærmet seg, ville trekke meg ut, men hun holdt meg hardt fast. Lot meg ikke slippe og jeg jublet inni meg. Dette var ikke ofte jeg opplevde, at ei jente virkelig elsket å suge pikk var vel heller med til sjeldenhetene. Jeg kjente det komme, kjente det bygge seg opp og spruten kom hardt og deilig og fylte munnen hennes med varm og deilig sæd. Regnet med at hun ville la det renne ut, men ikke denne damen nei. Hver dråpe svelget hun, runket meg og tok imot alt jeg kunne gi henne. Jeg pumpet og pumpet og hun svelget unna………hun gav seg ikke før jeg ble slapp i munnen hennes, da slapp hun meg og slikket seg om munnen. Reiste seg og kysset meg.

Hun gikk foran meg inn i stuen og satt seg på en stol. Helt på kanten, spredte bena og sa ”kom hit du deilige mann og vis meg hva du kan gjøre mer med den deilige tungen din”. Hun var virkelig noe for seg selv. Kåt, frekk og herlig. Jeg dukket ned mellom hennes brune ben og hun la seg bakover, slang bena på skuldrene mine og jeg kunne bare forsyne meg. Tungen lekte med åpningen hennes, rumpa hennes, klitorisen hennes. Hun både smakte og så himmelsk ut. Hun holdt meg fast, gned seg mot meg og saftene rant i strie strømmer av henne.
Pikken min reiste seg igjen, jeg var like kåt og ville ha fitta hennes. Jeg satt meg opp mellom bena hennes og uten forvarsel kjørte jeg pikken til bunns i henne. Gud hun var våt og deilig trang! Hun holdt blikket mitt, brukte fittemuskelene sine rundt kuken min og vi fant rytmen perfekt i sammen. Jeg dunket pikken hardt ut og inn av henne, hun masserte klitorisen sin og vi bygget oss opp sammen mot en ny orgasme. Hun skrek til når hun kom, jeg kjente hun sprutet sine deilige safter over pikken min og jeg nærmet meg jeg også……………….

”Hei! Sover du eller? Jeg spurte om det var ledig her?” Forvirret kikket meg rundt og så rett inn i et par blå øyne. Herregud det var jo henne, fantasien min hadde som vanlig rast i vei og nå stod hun her og ville sitte hos meg. ”Klart du kan få sitte, slå deg ned du”…………

Legg igjen en kommentar