Hun svelget nøkkelen

Denne novellen er vist 2510 ganger.

Skrevet av: Gummimann

Vi skulle på hyttetursammen med et vennepar, Ane og Tor. Alle var gummifetisher, og så frem til flere dager kledd i gummi, både ute og inne. Når vi kom frem tok vi alle en dusj, og kledde oss opp i gummi. En kald pils var godt i hytteveggen. Den litt disige høstsola gjorde at det var godt å sitte ute. Damene laget middag og vi flyttet oss inn. Middagen smakte, øl og vin hørte til. Ut på etter middagen ryddet vi opp og satt oss i sofaen. Nå har jeg en overraskelse sa Lise ( kona). Jeg har fått en pakke, den er til deg sa hun og ga den til meg, jeg pakket opp og der var det en hel catsuit, med maske. føtter og hansker. Glidelås på ryggen. Ta den på sa Lise. Jeg tok av meg det jeg hadde på, og smøg meg inn i drakta. Det var deilig med en hel drakt, åpning til øyne nese og munn, og i skrittet. Så har jeg en overraskelse til sa Lise. Her har jeg en liten lås, hun gikk bak meg og låste glidelåsen i sammen. Den har 3 nøkler, her er restene av 2 av dem, og la de på bordet. Ikke lett å få brukt de til å låse opp noe. Hun tok de ødelagte nøkkelene ut på verandaen og kastet de ut i skogen. Ane lurte på hva vi skulle gjøre med den siste nøkkelen. Den legger vi på et sikkert sted sa Lise, lukket opp munnen og svelget den ned med et stort glass vin. Du vet at jeg har en treg mage sa hun og smilte. Der satt jeg i gummi fra topp til tå og det ville minst ta 24 timer før den kom ut. Det var slik det var. Kvelden gikk med godt drikke og dans, og det ble tid for å legge seg. Lise kom krypende inn til meg, jeg er kåt på deg sa hun. De ble heftig sex og jeg ble varm, sjelden sett henne så tent, og hun hylte til under orgasmen sammen med meg. Regnet med at natten ville bli både varm og med dårlig søvn, men Lise hadde tatt med seg noen sovepiller, så det gikk greit. Morgenen kom jeg strakk hendene i været å så rundt meg. Der lå ikke Lise men Ane. Damene hadde byttet i løpet av natten, nå er det min tur sa Ane. Vi kysset og endte opp i 69 stillingen. Vi lå og sugde og slikket. Deilig å kjenne på kroppen din sa hun og vi lå lenge slik, vi hørte at de var aktivitet på naborommet, det pirret oss virkelig. Ane satt seg oppå meg og satt i gang om ikke lenge kom hun høylytt og falt i sammen over meg. Nå er det din tur, krøp ned og tokk den i munnen, flink til å suge var hun og det varte ikke lenge før det var min tur til en orgasme. Hun nesten svelget den og tok alt i munnen. Vi ble liggende en stund, før Lise ropte, frokost. Vi sjanglet ut i stua og satt oss ned nesten i svime. Er det noen nøkkel på vei? Spurte jeg. Får se i ettermiddag sa Lise.

Etter frokost satt vi oss ut, vanskelig å gå tur kledd som jeg var, så det ble boklesing, og noe godt å drikke. Vi satt det kledd i gummi alle sammen. Helt overraskende kom det et par gående foran hytta. Hei sa de, hvordan står til det sa hun. Ane så forskrekket opp og stammet ut, vi øver til Hallovin sa hun, paret smilte og gikk videre.
Det ble kvelden og jeg så bort på Lise, Noen nøkkel på gang? Spurte jeg. Men nei, ingen ting på vei. Vi spiste middag og koste oss utover kvelden. Selv med maten og mye drikke var det ingen nøkkel på vei. Damene danset og snaket tydelig sammen. Natten kom og måtte forberede meg på en natt til i gummi. Nå skal Ane og jeg dele seng sa Lise. Og det gjorde at jeg og Tor, ble liggende i samme seng. Prøvd en mann før, spurte Tor. Bare sugd måtte jeg fortelle. Tor krøp ned og begynte å suge, jeg kunne ikke være dårligere og tok hans i munn. Jeg ble ordentlig kåt, og begge hadde en skikkelig stiv en. Nå skal jeg pule deg sa Tor. Han hadde med glid smurte meg godt inn, prøvde først med en så to fingre, reiste seg opp og begynte å dytte pikken inn pent og rolig, ikke vondt men rart første gang. Han holdt på en stund mens jeg klemte rompemusklene i sammen. Så kom han og fylte meg opp. Dette var en ny opplevelse og lå med pikken inne i meg en stund. Nå vil jeg ha pikk sa Tor. Tok pikken min i munnen og fikk den skikkelig stiv, smurte han inn med glid, prøvde først med noen fingre før jeg presset pikken inn. Kjente musklene knep igjen og det varte ikke lenge før jeg fylte han opp. Vi sank utmattet sammen og sovnet. Neste morgen våknet jeg av Tor sugde meg. Og jeg var allerede stiv, tok pikken hans i munnen. I øyekroken så jeg damene stå i døra og smilte, og ikke lenge etter kom vi begge.
Frokosten ble spist, jeg så bort på Lise, noe på gang, spurte jeg. Hun ristet på hodet. Da ble det som i går, med boklesing på verandaen. Ikke mye annet å gjøre, kledd i gummi fra topp til tå. Så kom paret fra i går forbi, Øver fortsatt spurte hun og lo. Da måtte Lise fortelle at vi likte gummiklær, og hele historien om nøkkelen om var på vei igjennom henne. Damen i paret kom bort til meg kjente på den gummidekte kroppen min og ga meg et skikkelig kyss. Du er sexy men lukter ikke noe godt nå sa hun, det var nokk sant. Etter litt prat gikk de videre. Vi ser dere i kikkerten der oppe, smilte hun, og pekte på ei hytte oppe i lia.
Etter middagen smilte Lise. Når er det noe på gang, Hun gikk opp i skogen med gummihansker. En stund etter kom hun tilbake med nøkkelen. Men sa hun det er enda 2 timer til klokka er 5. Da har du hatt drakta på i 48 timer. Det er målet. Til slutt ble låsen åpnet og jeg kunne komme ut av drakta. Tok en dusj, vaska både meg og drakta godt. Befriende å sitte i morgenkåpa.
I morgen er din tur sa Ane til Tor, men tarmene mine er nok raskere en Lise sine