Siste sommerferiedag

Denne novellen er vist 3916 ganger.

Skrevet av: Line

Det er søndag og siste sommerferiedag. De fire ferieukene mine har flydd av gårde, og i morgen er det tilbake på jobb igjen. De to siste ukene har jeg vært på familiehytten her ved Hardangerfjorden, sammen med mine gamle foreldre og min bror og hans familie. I all hovedsak hyggelig, men til tider blir det litt mye folk for meg – og litt for tett på, for en som er vant til å bo alene. Ikke mye privatliv i alle fall – selv om hytten er relativt romslig.

De andre reiste hjem i går, mens jeg har valgt å utsette avreisen så lenge som mulig. Det er meldt veldig fint vær i dag, og nå vil jeg bare ha noen aller siste soltimer for meg selv her på svaberget nede ved vannet.

Plassen min ligger usjenert til, et stykke nedenfor det lille hyttefeltet med 5 hytter oppe på knausen. Så vidt jeg kunne se når jeg gikk forbi, var det kun folk igjen i en av de fire andre hyttene. Den tilhører et ektepar som er noen år yngre enn meg selv. Det er klart mest populært å gå ned til sjøen på den andre siden av hyttene for å bade i fjorden, så her nede ved ferskvannet på baksiden er det nesten aldri andre folk enn meg selv.

Jeg legger fra meg boken jeg har lest i og strekker meg så lang jeg er på pleddet jeg ligger på. Jeg har tatt av meg bikini-overdelen og ligger i bare underdelen. Det har vært en fin sommer, og brystene er nesten like brune som resten av kroppen. Ikke mye bikiniskille igjen. Jeg ser nedover den veltrente kroppen min. De lange, slanke løpebeina strekker seg ned mot vannkanten. Slett ikke verst for en dame i slutten av 40-årene. Jeg kan så vidt nå ned til vannkanten med tærne.

Solen steiker varmt fra en skyfri himmel og det pipler fram noen svettedråper gjennom sololjen. De samler seg og renner sakte nedover mellom brystene.

Det er helt stille, vannet ligger speilblankt. Noen småfugler som kvitrer i et bjørketre er den eneste lyden som bryter stillheten.

Jeg løfter den ene hånden og lar to fingre skli sakte oppover langs siden av magen og opp mot den venstre brystvorten. Den knopper seg nesten før jeg får rørt den – strutter ut som et modent bringebær.

Åhh – jeg blir alltid så kåt når jeg ligger sånn og soler meg. I tillegg har jeg nettopp lest en novelle på pad-en min, med en relativt detaljert beskrivelse av hva som skjedde da en gjennomvåt, ensom dame på fjelltur måtte søke ly for været i en liten jaktbu hvor det befant seg to jegere… Akkurat nå kunne jeg sant å si godt tenkt meg å hatt en jeger eller to sammen med meg her.

Jeg fortsetter å la pekefingeren skli rundt bringebæret, mens jeg snur på hodet og ser oppover stien mot hyttene. Den er som jeg ventet helt tom. Ingen å se der.

Jeg vrikker litt på rumpa og legger meg enda bedre til rette på teppet. Lukker øynene bak solbrillene og lar tankene fare dit de vil. Først ser jeg for meg at det var jeg som måtte søke ly på jaktbua, men relativt fort flytter tankene seg videre til den siste Tinder-daten min. En skikkelig pappa-gutt med jobb innenfor finans, eksklusiv leilighet ved Puddefjorden og svart el-Jaguar i garasjen. Mer enn 20 år yngre enn meg og veldig åpen på at han kun var ute etter sex. OG at han tente på eldre, erfarne damer. Hvilket var helt greit for meg.
Vi var blitt enig om å møtes første gang på et treningssenter hvor vi tilfeldigvis begge var kunder. Og så hadde det vel bare gått en drøy halvtime fra abs & ass-timen var ferdig, til han hadde fått meg med seg hjem i leiligheten sin, fått av meg klærne og havnet i senga. Der lå jeg naken, med skrevende bein og ba ham om å ta meg. Han var ikke vond å be.

Nesten uten at jeg merker det, har den høgre hånden funnet vegen ned mellom de samme beina, og fingrene stryker lett utenpå bikini-trusen.

Jeg ser ham for meg. Helt fra jeg fikk se den store, deilige kuken hans første gang, visste jeg at den og fitta mi nok ville bli gode venner. Muskuløs kropp, og ei deilig fast rumpe, hadde han.

Jeg fant fort ut at han var av det dominerende slaget, og jeg hadde ikke noe imot det heller. Vi hadde en ganske vill uke sammen, og favorittminnet mitt er nok fra den kvelden hvor han ba meg om å ta av trusa inne på en restaurant og hvor han på veg hjem litt seinere tok meg opp mot en husvegg i et trangt smug i Bergen sentrum, mens vi hørte folk gå forbi i hovedgaten bare 20 meter fra oss.

Høyrehånden min finner vegen inn under kanten på bikinitrusa og sklir ned mellom fitteleppene. Venstrehånden går fra det ene brystet til det andre og kniper vekselvis lett i de to brystvortene.

Jeg sa takk for meg mens leken enda var god, da han en dag sa at han hadde invitert over to kamerater som også gjerne ville treffe meg, og at i kveld ville det kanskje kunne bli litt røft.

Der gikk grensen min, men det var ikke fritt for at jeg de siste ukene hadde tenkt ganske mye på hva som ville skjedd og hvordan det ville gått hvis jeg hadde blitt værende?

Dette er sikkert seks-syv uker siden nå, og jeg har ikke hatt kuk siden den gang. Åhh – søren og at jeg ikke tok med dildoen fra hytten. Skulle hatt den her nå!

Jeg lar den høgre pekefingeren min skli sakte opp og ned mellom kronbladene, mens jeg ser for meg at jeg ligger i ei seng med seks hender og tre stive kuker rundt meg. Stikker fingertuppen så vidt innenfor åpningen. Der er det godt og vått!

Et forsiktig kremt river meg brått ut av fantasien. Høgrehånda trekkes lynfort opp av bikinitrusa, og venstrehånda dekker brystene så godt den kan.

– Ligger du her og soler deg, du?

Det er hyttenaboen som kommer nedover stien mot den hemmelige plassen min. Han er en stor, røslig kar, glattbarbert på hodet og med 3-dagers-skjegg. Skikkelig brun er han og, og kun iført en hvit shorts og svarte joggesko uten strømper.

Hvor lenge har han stått der oppe, og hvor mye har han sett?

– Ja, sier jeg. Favorittplassen min dette, hvis jeg bare skal sole meg i fred og ro. Nesten aldri noen andre som kommer denne vegen.
– Nei, det er vel så det, sier han, med et glimt i øyet. Beklager hvis jeg forstyrrer deg. Jeg tenkte meg bare et stykke lenger bort her jeg, for å få meg et bad i ferskvann. Det er vel ikke så fint å svømme her vel – litt langgrunt og litt mye mudder på bunnen, er det ikke?

Det har han helt rett i. Selv om det er et slakt svaberg som går ut i vannet, er det ikke den ideelle badeplassen.

Har du lyst til å være med bort og ta et bad, spør han. Du ser ganske heit ut. Igjen glimtet i øyet og et skjevt smil. Har han stått der oppe lenge og sett på meg før han kom ned? Og er det ikke antydning til en bul der framme på shortsen hans?

Jeg tenker meg om i tre sekunder. Vil han noe mere enn å ta seg et bad? Han er jo en gift mann, og kona er vel oppe i hytta – bare et par hundre meter unna?

– Kan jeg godt, svarer jeg, men jeg kan ikke gå sånn. Snu deg vekk litt, da. Som om han ikke har sett puppene mine allerede, liksom…

Han gjør som han får beskjed om og snur ryggen til meg. Sterk ryggtavle og veltrente lår.

Jeg tar på meg den hvite blusen og knepper igjen de nederste knappene på den, men glemmer i farten bikinioverdelen. Den havner i bærenettet sammen med pad-en og drikkeflasken min. Til slutt tråkker jeg opp i de korte støvlene (!) jeg hadde tatt på meg da jeg gikk fra hytta. Litt av et antrekk.

– Skal jeg hjelpe deg med noe, spør han. Jeg ser at han måler meg opp og ned. Kan han se de stive brystvortene gjennom den hvite blusen, mon tro?

– Kan ta pleddet jeg, Marianne, så kan du ta nettet ditt med de andre tingene dine.

Han tar fra meg pleddet jeg er i ferd med å legge sammen, og håndbaken hans stryker tilfeldig (?) nedover langs overarmen min. Den lette berøringen hans sender et lite grøss gjennom meg. Jeg kan ikke bare skru av den oppsamlede kåtheten, altså.

Han langer ut bortover stien, og tar til høgre inn på det som knapt kan kalles et hjortetråkk. Rett over flere små hauger, med små myrsig mellom. Det surkler rundt støvlene, eller er det mellom beina?
Hehe – jeg småflirer for meg selv der jeg prøver å holde følge med ham – litt av en tanke.

Vi går vel i ca. 10 minutter, og han går så fort at jeg merker at jeg blir svett. Den hvite blusen klistrer seg til ryggen og brystene mine, og blir sannsynligvis ganske gjennomsiktig.
Plutselig åpner skogen seg, og vi kommer ut på en flat, liten gress-slette. På den andre siden av sletten er det et nytt svaberg ned mot vannet. Her har jeg aldri vært før.

– Her sier han, er det bedre å bade. Her er vannet mye dypere, der er en fin kant å stupe fra, sandbunn og det er ikke så vanskelig å komme seg opp på land igjen heller.

Han legger pleddet utover på gress-sletten.

– Klar for et bad, spør han, og smiler mot meg med kritthvite tenner i det brune fjeset.
Før jeg får svart, snur han ryggen til meg, sparker av seg skoene og trekker av seg shortsen. Så tar han noen raske skritt ned til kanten av svaberget og stuper uti. Det siste jeg ser av ham er en rumpe som er nesten like hvit som tennene. Der var det i alle fall solskille! Kunne godt tenkt meg å få sett framsida også!

– Hmm, tenker jeg. Nakenbading? Kanskje ikke helt det jeg hadde sett for meg…

Han har svømt ti – femten meter ut fra land før han snur seg rundt mot meg og trår vannet.

– Kom da, Marianne, deilig temperatur.

Det er andre gang han bruker navnet mitt. Hvordan vet han det – vi er jo ikke akkurat omgangsvenner. Jeg tror at han heter Svein, men helt sikker er jeg ikke. Skal jeg følge eksempelet hans og bade naken, eller beholde bikini-trusen på?

Jeg aner jo ikke om han har andre tanker i hodet enn bading. Selv kjenner jeg godt suget mellom beina. Det blir avgjørende.

Med fronten mot ham tråkker jeg ut av støvlene, før jeg knepper opp blusen og slipper puppene fri. Så retter jeg meg opp i ryggen, og i stedet for å dra bikinitrusa fort av meg, knyter jeg sakte opp snorene på hver hofte og lar den falle ned på bakken mellom beina mine.

Jeg fanger blikket hans mens jeg går sakte ned mot kanten på svaberget. Ser at blikket hans glir nedover kroppen min. Vet at han ser at jeg er glattbarbert. Kanskje ser han at jeg er våt også? Så stuper jeg uti.

Vannet holder sikkert 22-23 grader, men så heit som jeg er, kjennes det likevel kaldt de første sekundene. Så blir det bare deilig og svalt rundt meg.

– Fin temperatur, ikke sant, sier han, mens han svømmer sakte mot meg. Han stopper 2-3 meter fra meg, mens vi begge trår vannet. To nakne mennesker ute i vannet, hvorav i alle fall den ene er ganske kåt. Hva skjer nå?

Han kommer meg i forkjøpet.

– Skal vi svømme om kapp, tvers over vika her og tilbake, spør han.

Var nok ikke det som lå fremst i tankene mine, men det skal ikke mye til for å vekke konkurranseinstinktet mitt – det er godt utviklet og jeg er ganske god til å svømme.

– Kan vi godt, sier jeg. Men hva er premien til vinneren da?

– Hmm, sier han. Det har jeg ikke tenkt på. Kanskje vinneren kan få oppfylt et ønske?

Det MÅ jo ligge en baktanke i et slikt forslag, tenker jeg. Er han kåt han og, og er han stiv der nede i vannet? Igjen flirer jeg litt for meg selv over tanken – i så fall en klar fordel for meg på svømmingen. Jeg prøver å se ned i vannet, men klarer ikke å se så dypt ned som jeg kunne ønske.

– Ok, sier jeg. Bort til berget der og tilbake?

– Greit det, sier han. Er du klar?

Jeg bare nikker, og så teller han ned. 3 – 2 – 1. Svøm!

Han kaster seg på svømmetakene, og overrasker meg litt i starten. Jeg havner fort en meter eller to bak, og når jeg ser framover ser jeg bare den hvite rumpa hans som stikker så vidt opp av vannet der han crawler av gårde. Når jeg først kommer opp i fart, merker jeg at jeg holder greit følge, og etter hvert siger jeg opp på siden av ham. Når vi kommer fram til bergveggen hvor vi skal snu er vi nesten helt likt. Begge tar en skikkelig svømmevending og så har vi vel ca. 70 meter igjen tilbake til mål.

Selv om jeg tar i ganske hardt, rekker jeg å tenke litt på «premien». Vil jeg egentlig vinne? Har jeg lyst på premien – eller vil det egentlig være enklest for meg hvis han vinner, og dermed blir den som må komme opp med et ønske? Ikke helt lett å vite, men akkurat nå tror jeg at jeg vil overlate til ham å være den som bestemmer hva som skal skje videre.

Jeg er ganske sikker på at jeg kan vinne, men jeg slapper av litt på takten, og lar ham komme først fram til svaberget.

– Jeg vant, roper han og snur seg smilende imot meg. Vi puster godt begge to.

– Det gjorde du jammen. Grattis da, smiler jeg tilbake.

Jeg ser på ham. Så legger jeg meg på rygg i vannet og flyter strak ut, mens jeg prøver å få pusten igjen etter svømmingen. Jeg kjenner og vet at så godt som hele brystene stikker opp over vannflaten. Det samme gjør nedre del av magen og venusberget. Klarere invitasjon kan han jo ikke få?

Enten tråkker han vannet, eller så står han på bunn med vannet nesten opp til haken en meter eller to til siden av meg. Jeg snur hodet mot ham.

– Hva heter du egentlig, og hva ønsker du deg i premie, sier jeg. Det er jeg spent på!

Plutselig skyter en stor sterk hånd som en hai opp fra vannet og griper hardt fatt rundt den ene ankelen min. På et par sekunder drar han meg rundt slik at jeg blir liggende med spredte bein og han har direkte innsyn til det aller helligste. Han tar tak rundt den andre ankelen også og sprer beina mine enda litt mere fra hverandre.

Han holder meg fast sånn, og jeg har ikke noe annet valg enn å bli liggende på rygg, med puppene opp over vannet, og lar ham se.

– Du kan bare kalle meg Mester, du Marianne. Og vet du hva jeg vil, du kåte dame?

– Du skjønner at jeg stod en god stund på stien og så på at du fingra deg selv der borte. Jeg tror nesten du visste at jeg stod der jeg, og at du gjorde det for å erte meg? Det spiller for så vidt ingen rolle nå, for ønsket mitt er at du skal være slavetøsen min den neste timen. Er du klar for å oppfylle det ønsket? Ikke at du har noe valg, altså. Vi var vel enige om premien?
Som for å understreke ønsket – og vise hvem som har makten, flytter han hendene sine oppover beina mine, tar tak like under knærne, og løfter underlivet mitt ut av vannet og mot seg. Nå er ikke ansiktet hans mere enn en knapp halvmeter fra fitta mi. Jeg plasker litt med armene for å holde hodet over vannet.

– Yesss, tenker jeg inne i meg. Taktikken med å tape med vilje var vellykket. Men det er vel best å ikke gi seg over helt uten videre? Kanskje best å gjøre seg litt kostbar?

– Njaa, sier jeg, og drar litt på det. Nå synes jeg vel at du trekker det litt langt. Hva er det du tenker deg at slavetøsen din skal gjøre da, «Mester»? Og nei, jeg visste ikke definitivt ikke at du stod og så på meg.

Han bøyer seg fram og lar tunga raspe over fitta mi et par ganger, mens han holder blikket mitt fast. Så slipper han taket i beina mine, og jeg lar dem synke ned mot bunnen. Jeg rekker så vidt ned når jeg står på tå.
Han snur meg rundt i vannet og trekker meg tett inntil seg, slik at han får ryggen min inn mot brystet sitt. En stor hånd tar tak rundt det ene brystet mitt, men den andre tar et godt tak rundt magen min. Han presser meg hardt inn mot seg, og for første gang kan jeg kjenne staken hans. Ikke tvil om at han er hard, nei – og den kjennes voksen ut. Den blir liggende mellom oss, opp langs ryggen min, og han gnir den mot rumpa og ryggen min.

– Tenker vi ser det litt an etter hvert, jeg – det viktigste er at du skjønner at du må gjøre alt jeg ønsker at du skal gjøre, uten å nøle. Og det gjør du, ikke sant?

Han tar den ene brystvorten mellom tommel og pekefinger og klemmer hardt til.

Satan, det gjør vondt – og jeg gisper etter luft.

– Jeg hørte ikke noe svar. Du skjønner. Ikke sant, slavetøs? Han snakker med hard stemme rett inn i øret mitt.

– Jo, okei da – jeg skjønner. Jeg skal være slavetøsen din og gjøre alt du ber om. Bare slipp brystvorten min. Vær så snill, Mester.

Han løsner taket rundt brystet og flytter hånden opp rundt halsen min.

– Tenker vi må komme oss på land og få satt i gang jeg, sier han. Du kan begynne med å gå opp og legge deg på rygg på pleddet. Og så sprer du beina og lar meg se på nært hold hva det var du holdt på med i sted. Den beste plassen å komme seg opp på svaberget er her borte.
Han vasser inn mot land mens han fortsetter å holde meg tett inn mot seg. For hvert skritt kjenner jeg kuken hans gnikke mot ryggen min. Jeg gleder meg til å få se den, og til å få kjenne den. På alle måter.

– Her, sier han. Sett foten din her, så kommer du deg opp.

Det er et høgt steg opp for å komme seg ut av vannet, og jeg vet at han ser rett opp mellom beina mine. Mulig han er utålmodig, for jeg får et hardt klaps på den ene rumpeballen.
– Raska på, vi har ikke hele dagen på oss, vet du.

Jeg kommer meg helt opp av vannet og går dryppende våt de få meterne opp mot pleddet. Vrikker litt ekstra på rumpa for å egge ham. Så snur jeg meg sakte rundt, og legger meg forførende ned på ryggen på pleddet.

Han har også kommet seg opp av vannet. Endelig får jeg sett ham forfra. Det vil si – jeg fokuserer blikket fullt og helt på kuken hans. Den er ganske grov, både i lengde og omkrets. Og den står rett ut i luften, der han kommer gående opp mot meg. Den duver i takt med skrittene hans.

– Ja, sier han strengt. Hva venter du på? Spre beina og sett i gang!

Jeg gjør som jeg får beskjed om. Legger meg helt ned, trekker anklene oppover teppet og spriker med knærne. Sørger for at han får fullt innsyn. Så lar jeg den høgre hånden finne vegen ned til fitta mi, mens venstrehånda tar seg av puppene, akkurat slik han hadde sett meg holde på litt tidligere. Jeg er skikkelig våt altså. Han vet det ikke, men jeg elsker å vise meg fram for andre. Jeg har nok alltid vært en aldri så liten ekshibisjonist.

– Best at du sørger for at det er godt og glatt inni der, sier han. For du kommer til å kjenne det når han her kommer på besøk.

Han tar noen gode runketak på seg selv med ene hånda. Forhuden glir tilbake og avdekker et stort, lilla kukhode. Det pipler ut noen glatte dråper fra øyet ytterst på hodet.
– Fortell meg hva det var du fantaserte om der borte i sted, sier han.
Jeg ser opp på ham, nesten som i en tåkedis. Jeg er så jævlig kåt. Må snart ha kuk nå altså. Med svak stemme stønner jeg fram:

– Da tenkte jeg på en gang sist sommer. Jeg ble sjekket opp av to karer på badestranda og ble med dem opp i campingvogna deres på p-plassen. De behandlet meg som en filledukke og pulte meg i alle hull i flere timer. De hadde store kuker, og begge var inni her mange ganger. Søstera deres dukket også opp og ble med. Det hadde du vel likt å se på det, din frekke kikker!

Med begge hender drar jeg kronbladene fra hverandre og viser ham den rosa innsiden av musa mi, mens pekefingeren sklir opp og ned over klitten. Så stikker jeg først en og så to fingre inn og fingerpuler meg selv. Det er like før jeg kommer nå.

– Stopp, sier han strengt. Mulig han ser at jeg er helt på kanten.

– Vet du at jeg har stått og sett på deg flere ganger når du har solt deg topp-løs i sommer? Du har en utrolig flott kropp til å være en såpass voksen dame. Du har vært fantasidamen min når jeg har runket de siste ukene. Til og med når jeg har ligget med min kone, er det deg jeg har tenkt på. Og nå skal fantasien jammen bli virkelighet. Jeg kan ikke vente på å få kjenne den saftige, rosa fitta di rundt kuken min. Men først skal du få vise meg om den frekke munnen din kan brukes til annet enn grovt snakk. Kom her!
Jeg stirrer inn i øynene hans. Holder ham litt på pinebenken.

– Din perverse jævel. Har du virkelig stått og spionert på meg? Og runket som en feig tenåring bak et tre? Du kunne jo bare kommet ned og pult meg da vel!

Jeg trekker pusten dypt, nesten litt forskrekket over hva jeg selv sier. Så setter jeg meg opp på kne, aker meg mot ham, og tar godt tak rundt kuken hans. Deilig. Skaftet er knallhardt og mykt på en gang, og jeg kan kjenne pulsslagene hans banke i hånden min. Kukhodet er som en voksen blåblomme. Jeg ser opp på ham og stikker fram tunga. Legger den under hodet og sveiper sakte opp over tuppen. Slikker i meg et par dråper med glidemiddel før jeg lukker leppene rundt ham.

– Åhhh, ja – sier han, og slipper ut et tungt stønn. Sug meg – vis meg hva du kan.

Jeg tar hele hodet et godt stykke inn i munnen, og lar tungen skli rundt hodet noen ganger. Trekker meg tilbake og ser opp på ham. En tråd med blanding av mitt spytt og hans glidemiddel blir hengende i en bue mellom kukhodet hans og tungespissen min. Så gaper jeg over ham igjen, samtidig som jeg tar noen runketak med hånden. Og suger det jeg er god for.
– Slipp taket med hånden, den kan du bruke nede mellom beina dine!

Han dasker vekk hånden jeg har hatt rundt kuken, og legger sine egne never på hver side av hodet mitt. På den måten tar han selv kontrollen over hvor fort han vil skli ut og inn, og også hvor dypt inn han kommer.
Jeg elsker å suge kuk. Særlig når han jeg suger tar kontroll og bruker munnen min akkurat på denne måten.

Han veksler mellom grunne, raske tak og roligere, dype tak – hvor han tester hvor langt inn jeg kan ta ham. Prøver å presse hodet så langt inn som mulig. Jeg prøver så godt jeg kan å slappe av i halsmusklene uten at brekningsrefleksen skal slå inn, men noen ganger kommer han så dypt inn at jeg må vri meg unna. Da lar han kuken lage slimete spor over fjeset mitt, mens han lar meg trekke pusten og gjøre meg klar for en ny runde.
– Du er god Marianne, sier han, og smiler ned til meg, mens han presser kukhodet ut i det ene kinnet mitt. Skikkelig god slavetøs! Han dasker meg på kinnet som buler ut.

– Du overrasker meg skikkelig – selv til å være en dame som ligger og fingrer seg selv på stranden. Dette må du jaggu ha øvd en del på i ditt liv, altså.
I noen korte sekunder ser jeg for meg noen av de kukene jeg har smakt på gjennom de mer enn 30 år som er gått siden jeg første gang hadde kuk i munnen. Den gang var jeg nettopp fylt 17, og det var sjefen på asfaltverket jeg hadde sommerjobb på som ble den første. Den gang gjorde jeg vel lite annet enn rett og slett å gape, og tilby ham et hull. Og ikke tror jeg han holdt i mere enn 17 sekunder heller før det gikk for ham, og han sprutet utover t-skjorten min.

Han har rett – det har rent mye vann i havet og jeg har nok både fått øvd og blitt betydelig flinkere siden den gang, ja. Jeg smiler for meg selv – så godt man kan smile med en kuk dypt inni munnen.

Høgrehånden min jobber godt med fitta – saftene renner nedover lårene mine der nede.

Han tar ti-tolv raske, grunne jukk med kuken, og et øyeblikk er jeg redd for at nå kommer han. Nei, nei – tenker jeg. Jeg kan godt ta satsen din i munnen, men først vil jeg pules.

Kanskje leser han tankene mine, for brått trekker seg ut og skyver meg bakover på teppet. Til å være så stor, er han rask. Nesten før jeg skjønner hva som skjer, har han fått meg ned på rygg og lagt seg tungt oppå meg. Han fanger hendene mine, trekker dem opp over hodet mitt og presser dem ned mot pleddet. Hoftene hans presser rumpa mi ned mot teppet. Jeg ser rett inn i to blå øyne, og kan kjenne at kuken hans legger seg på langs oppover mellom kronbladene mine.

– Be meg om å ta deg, slavetøs!

– Åja – ta meg og vis meg hva du er god for, Mester. Kjør den store, deilige kuken din langt inn i den saftige fitta mi og pul meg grundig!

Han er ikke vond å be, og i et kort øyeblikk tenker jeg at rollene går litt over i hverandre her nå. Hvem er det egentlig som kommanderer hvem?

Uten å slippe hendene mine leiter han seg fram til åpningen med kukhodet. Han lar den harde staken skli opp og ned langs sprekken og opp over klitten noen ganger. Det sitrer i meg og jeg kjenner at tærne mine krøller seg. Sååå – endelig, trenger han inn i meg. Dypt inn. Helt inn. Med bare et støt. Han er knallhard. Og jeg er søkkvåt. Den sklir lett inn. Som en varm kniv i smør.

Vi stønner begge to tungt – helt synkront. Herregud hvor godt. En god stund blir han liggende nesten helt i ro med underlivet sitt. Bare små, små bevegelser, mens han prøver å grave seg så dypt inn i meg som overhodet mulig. Jeg kan kjenne kjønnshårene hans mot klitten min. Selv legger jeg anklene mine bak lårene hans og prøver å fange ham og presse ham mot meg. Kniper rundt kuken hans med fittemusklene mine.

– Åhh, for ei deilig fitte du har, Marianne. Om mulig enda bedre enn i fantasiene mine. Du knar meg så godt.
Han ser ned på meg, og så bøyer han hodet fram og kysser meg. Tungene våre møtes og sirkler rundt hverandre. Et vått, rått kyss. Det er som om det går nervetråder direkte fra tungen min til klitten…
– Knull meg, Mester, stønner jeg fram. Slavetøsen din ber om å bli knullet hardt. Vis meg hva den store, harde kuken din er god for. Knull meg til det går for meg, og når du kommer skal du sprute sæden din så dypt inn i fitta som du klarer.
– Okay, sier han – men husk at du ber om det selv.

Så gyver han løs. Først sakte ut – til kukhodet er neeesten helt ute, og så banker han det inn igjen. Raskt inn igjen. Helt inn. Hver gang. Nesten på grensen til brutalt. Som et stempel på et damplokomotiv. Saaakte ut – og BANG inn igjen. Ledsaget av et høgt stønn hver gang, og et dypt, dyrisk klynk fra meg.

Gud hvor godt! Hans stønn og mine klynk fyller luften, akkompagnert av fuglesang og den klukkende lyden av vann fra bekken som renner ut innerst i bukta. Jammen bra det er et stykke til nærmeste hus – eller hytte, for å være presis.

Jeg jukker imot med rumpen min så godt jeg kan. Han har akkurat riktig vinkel, sånn at kukhodet treffer og rasper over g-punktet mitt hver gang han trenger inn.

Han slipper hendene mine og hever seg opp på albuene. Jeg ser på blikket hans at han nærmer seg, og jeg er helt på kanten selv også.

– Det går snart for meg, sier han. Snart skal du få en solid ladning langt oppi fitta di. Og jeg vil at du skal komme sammen meg meg, tøs. Klarer du det?

– Kanskje sier jeg, og fører høgrehånden min inn mellom oss. To fingre finner raskt fram til den harde klitten og gnir den fort og kraftig.

– Kom du, sier jeg. Jeg vil kjenne den varme sæden din inni meg. Fyll meg opp.

Han tar noen siste, raske tak, og så kommer han. Spruten langt inni der vipper meg også over kanten. Jeg låser beina og armene mine hardt rundt ham, og kommer så jeg rister. Han rykker kraftig til fire-fem ganger og blir liggende tungt oppå meg. Vi hiver etter pusten begge to. Yeeeez – den trengte jeg!

Han blir liggende oppå meg en god stund før han sklir sakte av meg og den tømte, halvslappe kuken sklir ut av meg med et lite «svupp».

En liten stund innhenter virkeligheten oss, og vi lurer kanskje begge på hva som har skjedd?
Var dette egentlig så lurt?

Men den tanken varer ikke lenge. Jeg kjenner en tung neve knipe meg hardt rundt det ene låret.

– Spre beina dine tøs, jeg er ikke ferdig med deg enda.

Jeg gjør som jeg får beskjed om, og kjenner at en blanding av fittesafter og sæd renner ut av fitta og ned over rumpehullet mitt – før det drypper ned på pleddet. Han lar en av de kraftige fingrene sine skli opp og ned mellom fitteleppene mine, og samler opp fuktighet. Et par ganger kommer han helt opp til klitten og da stønner jeg:

– Nei – ikke rør meg der ennå. Den er så sensitiv rett etter at jeg har kommet…

– Hmm, sier han, som om slavetøser har noe de skulle ha sagt! Men okai, jeg får vel gå andre vegen da.

Han fører den tykke pekefingeren nedover den lille bekken som renner ut av fitta mi, og finner rumpehullet mitt. Presser fingeren mot kanten og lar den skli rundt. Instinktivt forsøker jeg å samle beina – selv om jeg egentlig ikke har noe imot å bli fingra der heller.

– Spre dem! Han ser strengt på meg, og gir meg et hardt klaps på innsiden av det ene låret. Det smeller høgt, og svir litt. Han bøyer hodet ned og slikker og biter litt i den ene brystvorten min, samtidig som han fortsetter å massere området rundt bakåpningen.
– Jeg kan ikke la deg gå herfra før jeg har hatt kuken i alle hullene dine, vet du. Tipper du ikke er fremmed for anal-sex heller jeg, tøs? Sakte presser han fingeren et par cm innenfor ringen min. Inn til det første leddet på pekefingeren.

Jeg stønner høgt. Åhh, godt dette også altså.

Han ser seg rundt og jeg følger blikket hans. I kanten av gress-sletten ligger der et stor, flat stein. Cirka en meter høy.
– Hva tror du om den steinen der – ser jo nesten ut som en offerstein fra vikingtiden, ikke sant? Eller en knullestein? Ikke umulig at Rangar Lodbrok var her for 1000 år siden og tok en frille eller to på den steinen.

Han trekker fingeren ut av hullet mitt. Tar tak i den ene hånden min og drar meg opp på beina og mot steinen. I farten ser jeg at kuken hans på forunderlig vis er nesten like stiv og hard igjen. Den glinser av safter i sollyset.

– Still deg opp mot steinen og bøy deg forover – sånn! Han presser overkroppen og puppene mine ned mot den solvarme steinen. Jeg blir stående med skrevende bein og rumpa pekende rett mot ham.

– Spre rumpeballene dine fra hverandre – åpne rumpen din for meg!

Jeg fører begge hendene bakover og drar skinkene mine fra hverandre. Han setter seg på kne bak meg og lar tunga sveipe opp fra fitta og over rumpehullet. Bruker tungespissen mot bakhullet. Deilig! Deilig! Jeg stønner og presser meg bakover mot tungen hans.

Så reiser han seg opp, og det går ikke mange sekundene før jeg kjenner kuken mot hullet. Han lar den skli litt sakte opp og ned for å samle litt ekstra safter, og så legger han press på. Han er helt knallhard igjen. Han presser på. Først en gang, så to og på tredje forsøk får han kukhodet innenfor analringen min. Når jeg er i rette stemningen digger jeg analsex. Og nå er jeg virkelig i stemning.

– Ta rumpa mi! Knull rumpa mi! Bruk rumpa mi! Bruk meg som den tøsen jeg er! Jeg elsker å bli pult i rumpa! Knullet i rumpa! Og kuken din er så jævlig god, Mester – så stor og hard og bankende! Ta meg – ta meg!

Jeg står på tå, holder imot med hendene på kanten av steinen og kniper sammen med rumpemusklene det jeg er god for. Støter bakover mot ham så godt jeg kan.

Han kjører kuken ut og inn av rumpa mi. Lokomotivet er tilbake igjen! Han bøyer seg ned i knærne og løfter meg nesten opp fra bakken hver gang han støtter opp i meg. Åhh – det er så sjukt godt!

Jeg kjenner at det bygger seg opp mot en ny orgasme. Tror det er noen år siden sist jeg fikk orgasme av å bli pult i rumpa, men i dag er visst alt mulig. Det er nesten så jeg kan kjenne at kukhodet inne i meg svulmer litt ekstra, og så kommer han igjen. Tre – fire ganger spruter han, og igjen vipper det meg over kanten også.

Det rister i hele meg. Kroppen blir som gele og jeg klarer ikke å holde meg på beina. Synker sammen som en våt klut ved siden av steinen. «Mester» blir stående bøyd over den samme steinen, mens vi hiver etter pusten begge to. En våt, slapp kuk henger like ved siden av hodet mitt. Jeg bøyer meg fram og gir den et lett kyss, før jeg legger meg strak ut på ryggen og ser opp mot den blå himmelen.

Det går ikke lang tid før Svein (?) legger seg ned ved siden av meg – tilsynelatende like utslitt som meg selv.

Jeg hever meg opp på ene albuen og ser på ham.

– Takk, sier jeg. Den omgangen trengte jeg virkelig. Og du vet jammen hvordan du bruker denne her – jeg tar forsiktig tak rundt den slappe kuken, og drar lett i den.

– Takk i like måte, sier han – dette overgikk mine villeste fantasier. For ei dame du er. Dette skulle vi jo ha gjort for flere år siden. Kanskje vi kan møtes igjen her i høstferien? Og hvis ikke kommer det jo en ny sommer neste år.

– Mmm, sier jeg, kanskje det. Men vi må være forsiktige, så ikke din kone får mistanke om noe.
Sikkert best at du går først opp igjen til hyttene.

Han smiler, uten at jeg helt skjønner hvorfor. Men han reiser seg og får på seg shortsen og joggeskoene.

Jeg reiser meg også opp, på lett skjelvende bein. Kjenner at det renner nedover innsiden av lårene mine.

Han kommer bort og stiller seg foran meg. Leker litt med begge brystvortene mine før han bøyer seg fram og gir meg et lett kyss på leppene. Tungene våre møtes et kort sekund.

– Takk igjen. Marianne. Denne timen kommer jeg aldri til å glemme – helt sikkert. Og når det gjelder min kone, så kan du ta det helt med ro. Vi har et åpent ekteskap, og kan gjøre hva vi vil med andre – på en betingelse: Vi må alltid fortelle den andre om hva som har skjedd når vi har vært sammen med en annen. Og i kveld har jeg virkelig en godbit å fortelle henne!

Som en siste avskjed kysser han meg igjen, og gir meg et siste forsiktig klaps på rumpa.

Det blir stille når han har gått. Jeg setter meg ned på det varme svaberget. Smiler fornøyd for meg selv under den varme solen, mens jeg ser ut over vannet. Siste sommerferiedag skal jammen ikke undervurderes! Skal jeg ta et bad før jeg går opp og pakker i bilen, eller skal jeg droppe det?

Jeg velger det siste. Tar bare på meg bikini-underdelen igjen, den hvite blusen, solbrillene og de «sexy» støvlene mine og trasker oppover mot hytta og bilen.

Utenfor den første hytta er Svein (?) og kona også i ferd med å pakke bilen sin.

– Hei, sier jeg – og de nikker og smiler begge tilbake. Jeg er glad for at jeg har solbrillene på, så de ikke ser blikket mitt. Jeg lurer på om de kan kjenne duftene av kåt, gjennompult dame, eller om de kan se den store, våte flekken på bikinitrusa eller saftene som glinser på innsiden av lårene mine?

Jeg kunne godt tenkt meg å få vært flue på veggen hos dem når han skal fortelle sin kone om treffet med damen i nabohytten…

Siste sommerferiedag, altså!