Hun trengte en venn i natten

Denne novellen er vist 31748 ganger.

Skrevet av Gift mann

Nå skal jeg fortelle om en vakker og spesiell episode som skjedde meg sist sommer. En veldig uventet episode som jeg aldri hadde forestilt meg skulle skje, all den tid jeg både føler og kjenner meg som lykkelig gift med en flott kvinne i sin beste og modne alder. Men noen ganger tar livet noen svinger som man ikke ser komme, og er man litt ør av sommervarme og alkohol, går det også litt for fort i svingene.

Denne historien skjedde altså sist sommer. Kona var på hytta med sin datter noen dager. De pleier å ta noen sånne mor-datter-dager sammen, for det blir sjelden tid til så mye annet ellers. Og det er helt i orden for meg, så kan jeg få pleie meg og mitt noen dager mellom arbeidsøktene.

Jeg hadde akkurat avsluttet en passe lang samtale med kona for å høre at alt var bra på hytta og med dem der oppe. Jeg var fornøyd med dagen, sommerkvelden var ennå lang og kona hadde bedt meg sprette en hvitvin og kose meg ute på terrassen de siste timene før sola gikk ned. Siden jeg ikke skulle på jobb før neste ettermiddag, satt jeg og nippet til hvitvinen og kjente en isbit svale mot leppene, mens jeg betraktet ungdommen som fartet fram og tilbake på gangveien utenfor. Herregud så mye vakre jenter, tenkte jeg og kjente det var kriblet godt i skrittet når jeg tok på meg selv. Men det var ikke unge jenter som skulle gjøre min sti kronglete denne kvelden.

Plutselig hører jeg naboen åpne verandradøren og kommer ut. Hun rister et teppe og banker noen puter, før jeg hører det klirre i noen glass. Jeg blir litt nysgjerrig og reiser meg opp, strekker meg fram og sier:

– Skal du ikke nyte sola i kveld?

– Joda, har bare fått gjort noe husarbeid og må få tatt en tur i dusjen først, svarer hun.

– Kan ikke du komme over en tur da, sier hun brått og uventet? – Skylder dere jo en gjenvisitt etter kaffen hos dere her tidligere da, smiler hun.

-Jo takk, svarer jeg, men kona er ikke hjemme nå, så kanskje vi skal ta det en annen gang?

Hun ser på meg noen sekunder, før hun svarer:

– Tja, men vi kan vel ta en kaffe vi vel? Bare koselig det vel sier hun og smiler sitt varmeste sommersmil.

Naboen, vi kan kalle henne Mariann, er ei enke på snaut 70 og veldig flott for alderen. Selv er jeg midt i 50-årene og liker å holde meg sånn noenlunde i form.

– Gi meg et kvarter da, så er jeg og kaffen klar sier hun, før jeg ser hennes brune sommerskikkelse forsvinne inn bak gardinet i verandadøren.

Jeg synker ned i godstolen mens hvitvinen gjør sin sakte virkning. Tror jammen jeg duppet av et minutt ellet to også, før jeg hørte det klirre i kaffekopper og service borte hos naboen. Så titter hun fram rundt hjørnet og sier:

– Kaffen er klar, kommer du over eller?

Hun er nydusjet, sommervåt i håret og har på seg en kortermet hvit bluse og et slikt kasteskjørt som er surret rundt henne. Man kan se alderen hennes på overarmene hennes som har litt ekstra mye hud. Hendene hennes er velpleide, noe jeg hadde merket meg tidligere også. Noen pene ringer smykket de slanke fingrene og smilet hennes var hvit og pent. Hun hadde nok ikke vært tannlegeassistent hele livet uten grunn tenkte jeg i mitt stille sinn.

– Jeg tar med den over jeg, sa jeg og nikket mot hvitvinsflaska? – Det er mye igjen på den ennå og kanskje vil du ha et glass?

Mariann smilte sitt vanlige gode smil og svarte ja takk, gjerne det.

Kaffen kom i koppene og en kakebit ble fortært. Praten gikk greit og vi hadde mye å snakke om. Jeg fortalte at kona var på hytta med datteren sin noen dager og at hun ikke kom hjem før fredag.

– Blir det ikke kjedelig å være alene da? spurte hun undrende.

– Nei det går greit det, svarte jeg som sant var, men utbroderte ikke hva jeg brukte ledige stunder til.

– Enn du da, savner ikke en mann i livet du da, spurte jeg nysgjerrig og bare for å bekrefte at jeg visste hun var enke.

– Jo, det hender jeg gjør det, men nå er det jo blitt en vane etter 12 år siden jeg ble alene, svarte hun.

– Jeg har jo sett du har hatt en mann gående her noen ganger, sa jeg søkende.

– Nei han, det er bare svogeren min det, sa hun. – Vi går noen turer sammen og han hjelper meg med småting, ikke noe mer enn det, lo hun avvæpnende.

Kaffekoppene ble tomme og hvitvinen ble forsiktig skålet med. Hun tittet på meg over toppen av glasset sitt, lot en fingertupp rotere kjælent i ring på av det, mens hun lette etter noen ord. Det kom ikke noen og vi drakk ut i stillhet.

– Skulle gjerne be deg på noen mer hvitvin, sa Mariann, men jeg har visst ingen. Men nå er sola godt ned også sa hun.

– Kanskje på tide å bryte opp, sa jeg og så på klokken, som bare var litt over ni.

– Kanskje du vil komme inn å ta en konjakk med meg, sa Mariann. Jeg kan koke mer kaffe også, om du vil ha det ved siden av?

Jeg vurderte situasjonen litt og så at skjørtet hennes var sklidd litt opp i front og viste de brune bena hennes til midt opp på lårene. Hun så nok blikket mitt, men gjorde ikke noe forsøk på å rette på skjørtet.

– Ja takk, jeg tar gjerne en konjakk jeg, men da må du også ta en, sa jeg.

Mariann nikket og sa at hun gjerne tok en konjakk med en kjekk herremann hun.

– Men vi kan vel ta den inne, for det begynner å bli kjøligere nå, sa hun.

Hun reiste seg, samlet kaffekopper og glass på serveringsbrettet og gikk først inn i stuen. Hun var barbent og hadde små brune føtter med rødmalte negler. To smale legger strakk seg opp mot knærne som gikk videre til to brune lår som forsvant oppunder skjørtekanten.

Faen, tenkte jeg, og kjente jeg ble pirret av synet. Hun er jo nærmere 70, skjerp deg mann, det går ikke!

– Bare finn deg en god plass i sofaen du, så kommer jeg med konjakken, sa hun og forsvant rundt hjørnet til kjøkkenet. Det gikk noen minutter og jeg hørte hun romsterte rundt en liten evighet, men så kom hun med to glass og en halvfull konjakkflaske. Stua var halvmørk bak hennes gardiner og jeg så omrisset av henne mot lyset fra kjøkkenet. Hun er jo vakker, tenkte jeg og prøvde å skjerpe meg for ikke å bli kåt på denne modne kvinnen.

Hun sank ned ved siden av meg, kanskje litt for nærme, tenkte jeg for meg selv, løftet glasset og tømte det i en stor slurk. Hun etterfylte glasset sitt fort og toppet mitt halvtømte glass også.

– Nå koser vi oss vel, sa hun og rettet litt på skjørtet. Det vil si, hun åpnet det vel mer enn å rette på det, og jeg visste ikke helt hva jeg skulle tro. Vi ble sittende å snakke løst om alt og ingenting, før hun plutselig avbrøt og sa:

– Kan jeg få sitte i armkroken din?

Jeg ble litt satt ut, og før jeg rakk å svare hadde hun ålet seg innpå og kroet seg inntil meg.

– Her var det godt å sitte gitt, sa hun lavt, skottet opp på meg og la til at vi burde drikke opp den konjakken i kveld.

Herregud, hun legger an på meg, tenkte jeg. Jeg hadde hatt mine sidesprang som så mange andre, men disse var lenge før jeg traff hun jeg nå er gift med. Kjente jeg fikk litt panikk og prøvde å slappe av. Så kjente jeg hun tok hånda mi, strøk litt på den og la den sakte ned på låret og kjolen sin.

– Vi er vel voksne, er vi ikke, sa hun mykt.

– Ingen behøver å få vite om dette, ikke sant, sa hun så lavt at jeg bare greide å mumle tilbake.

– Det er vel ikke helt greit? Jeg er jo gift, vet du.

– Ja jeg vet det, sa hun lavt. – Jeg vet hvor bra dere har det sammen, for jeg hører dere holder på der inne når vinduet er åpent, sa hun høyere. – Du skulle bare visst hvor mange ganger jeg har onanert når jeg har hørt på dere, visket hun igjen.

Hånden hennes begynte å gni meg utenpå jeansen og kuken stivnet fort.

– Bare nyt dette du, så skal jeg gjøre det godt for deg, visket hun og krøp ned på gulvet. Hun kneppet opp blusen, vrengte den fort av seg og stod på knærne foran meg med to passe store bryster i en sort bh.

Herregud, de vil jeg sprute mellom, tenkte jeg for meg selv. Mariann kneppet opp jeansen min, dro dem bestemt nedover lårene mine og helt av. Kulen i bokseren min var ikke til å ta feil av, og hun hentet den forsiktig fram. Den stod rett til værs, litt på skrå kanskje og struttet med alle sine 15 centimeter mens saftene rant av den allerede. Hun tok et mykt tak og runket den lett før hun begynte å stryke den med myke fingre. Jeg stønnet, la meg bakover i sofaen og lukket øynene. Nøt hvert sekund og visste jeg ville angre neste dag. Men alkoholen døyvet den gryende angeren og jeg bare nøt. Jeg tittet ned på Mariann som så fascinert på kuken min.

– Ikke rart kona di har det godt med denne, visket hun smilende. Så lente hun seg på lårene mine med sine vakre armer før hodet hennes sank ned over kuken min. Kuken forsvant bak hårmanken som falt nedover som en skjulende gardin, men greide ikke å skjule følelsen av munnen som gled opp og ned staken min. Hun smakte først forsiktig, lekte med tuppen før hun begynte å suge ivrig.

– Herregud, dette er så veldig lenge siden, stønnet hun med kuken delvis ute av munnen. Jeg greide ikke annet enn å ta hodet hennes og styre henne på plass igjen. Hun sugde ivrig og jeg kjente jeg ville komme fort, veldig fort. Hun sugde og runket meg med høyre hånd mens den venstre begynte å rote med skjørtet hennes. Så viklet hun seg ut av foldene og viste meg en naken underkropp.

– Så det var derfor det tok sin tid i sted tenkte jeg og tippet jeg fant trusa hennes i et skap ute på kjøkkenet om jeg letet litt.

Jeg ble så opphisset av synet og munnen hennes rundt kuken min at jeg sprutet rett i henne uten å rekke å varsle henne. Det kom noen gurglelyder før hun runket resten av spruten utover brystene sine. Med sæden hengende på brystene, klatret hun bestemt over meg og senket seg nedpå kuken som ennå ikke hadde begynt å falle sammen. Hun var kliss våt, tross sin alder, og red meg fort og intenst. Kanskje gikk det to minutter før hun jamret og pep og strakk seg bakover mens jeg så orgasmen ristet i den modne kroppen hennes. Det surklet og rant mellom kjønnene våre, og jeg kjente at en ny orgasme var på vei. Hun oppfattet var som var var i emning og trakk seg av meg før jeg rakk å komme.

– Så, så, hvisket hun, vi sparer litt på den, hva?

Hun satt seg på lårene mine, lente seg framover så sæden min traff meg i ansiktet. Det duftet knull og kåtskap og jeg var så kåt at jeg lot tungespissen forsiktig smakte på dråpene som dekket huden hennes.

– Liker du å slikke brystene mine, ertet Mariann og nesten moste dem inn i ansiktet mitt før hun rettet seg opp og kysset munnen min lett.

– Jeg tror sengen min er bedre å fortsette i, sa hun ertende hun, tok meg i hånden og leide meg mot soverommet sitt.

Soverommet hennes var akkurat slik jeg trodde en kvinne nærmere 70 ville ha det. Sengeteppe med pene heklede kanter, ei stor dyne og flere gode puter. Et par potteplanter ved vinduet og bak døren hang en morgenkåpe og noen bh-er. Det var det eneste jeg rakk å konstantere før hun lå på sengen foran meg og vinket meg ned over seg.

– Greier du en stund til, mumlet hun og grep den stive kuken min og førte den inn mellom sine sprikende brune ben. Hun var passe behåret og ikke spesielt trimmet der nede, men det gjorde det bare ytterligere opphissende og nyte. En kvinne som ikke hadde hatt sex på årevis, må jo være drømmen, og kroppen min på nærmere to meter sank sakte inn i hennes vevre og brune kropp. Hun møtte mine støt med ivrige motjukk og jeg kjempet med meg selv for ikke å komme igjen. Så kom den noen dype hvesende lyder fra henne, hun stakte seg bakover og tok tak i puta, før jeg kjente fitta hennes klemte til rundt kuken min og hun strammet leppene. Hun siklet og hikstet og fektet bak seg med armene før bena hennes plutselig ble lagt rundt ryggen min og sørget for at jeg tømte med dypt i henne.

Jeg ble liggende over henne, kjente hennes sommerhud og myke bryster og lukten av en kåt moden kvinne. Så kysset hun meg lenge og intenst med antydning til bruk av tungen, før hun slapp taket med bena og lot meg velte tungt av henne.

– Takk, visket hun, det gjorde så godt. Hun veltet seg rundt og bort fra meg og jeg ble liggende og stryke henne på ryggen.

– Skal jeg gå? visket jeg, men fikk ikke noe svar, bare lyder som tydet på at hun sov.

Jeg ble liggende å se i taket og kjente kuken var våt av sæden min ennå.

– Ja ja, hun ba meg ikke gå tenkte jeg og la en arm rundt henne, men jeg gnei kuken tør mot dynetrekket hennes.

Jeg våknet av en romstering i rommet. Morgenlyset trengte forsiktig inn bak rullgardinen og jeg hørte søppelfolka romsterte lenger borte ved søppelskurene. Mariann stod bøyd over meg i en liten glatt nattkjole og et litt sultent blikk.

– Bli bare liggende du, jeg skylder deg en liten takk for i går kveld, visket hun.

Så kjente jeg en lunken varm klut stryke mykt over ballene mine og oppover kuken som vokste fort.

– Måtte bare vaske den litt først, lo hun, før jeg hørte lyden av kluten som traff gulvet og deretter så jeg Mariann trekke av seg nattkjolen.

– Nå skal du bare nyte, jeg bestemmer resten, sa hun bestemt.

Munnen hennes gled sultent nedover kukskaftet og jeg hikstet til og støtet mot henne.

– Hysj, ligg rolig nå, jeg kan dette her, sa hun mellom munnfullene. Kuken min var knallhard og jeg lurte på om den noen gang hadde vært hardere. Jeg prøvde å ligge rolig, og kun små rykninger gjorde at Mariann kom med kåte fornøyde lyder. Så greide jeg ikke mer og jamret da sæden sprutet ut av meg. Den traff Mariann i munnen, og jeg kjente hun strammet munnen og melket kuken ivrig mens hun kom med fornøyde nasale lyder. Utløsningen min kjentes som en evighet og jeg holdt i lakenet mens den sakte ebbet ut. Munnen hennes var like stram og øynene hennes store og spørrende før hun trakk seg opp og lot spermen renne nedover ballene mine. Så masserte hun dem ømt, mens kuken falt sakte sammen. Hun avsluttet med å slikke meg ren og så skøyeraktig på meg.

– Likte du det eller?

– Ja! Svarte jeg. Herregud så sexy. Ei dame på nesten 70 står ikke tilbake for langt yngre, og Mariann var sulten og ivrig, merket jeg.

Så krabbet hun oppover i sengen, skrevde over ansiktet mitt og kommanderte:

– Slikk meg, slikk meg, jeg bare må kjenne ei tunge i meg. Vil du det?

Jeg rakk ikke å si svare før den hårete fitta hennes dekket munnen min og hindret meg i å si noe som helst. Jeg slikket det beste jeg kunne, mens hun jukket og jamret seg over meg. Hun kom fort, men fortsatte og gni pelsdotten sin i ansiktet mitt i ytterligere noen minutter før jeg kjente hun sprutet i ansiktet mitt. Jeg hev etter pusten og svelget unna, mens jeg merket at hun hoppet av, la seg på ryggen og fingret seg selv til en tredje og like sprutende orgasme.

Herregud for en morgen. Kuken min var halvstor igjen av den opphissende opplevelsen. Hun tok et nytt tak i den og runket meg erfarent fram til en nye orgasme. Spruten var liten og hun lot deg får komme mot leppene sine før hun slikket seg begjærlig rundt munnen og tredde seg ned på den synkende kuken. Der ble hun sittende i noen minutter med en rar glød i øynene før hun steg av meg og proklamerte at det var frokost om en halvtime, om jeg ville ha?

Alkoholen hadde for lengst sluppet taket og jeg kjente på angeren igjen. Hva hadde jeg gjort?

Men jeg var sulten og takket ja. Spurte om jeg kunne låne dusjen først og fikk et – selvfølgelig, skulle bare mangle, liksom.

Jeg dusjet i 10 minutter, vasket underlivet godt, brukte hennes håndkle og kjente lukten av henne da jeg tørket meg. Frokosten var god og stille. Vi så på hverandre, betraktet hverandre en stund før hun tok bladet fra munnen og sa det rett ut:

– Vi gjorde det visst, men jeg trengte en venn i natten, så jeg angrer ikke. Håper du har hatt det godt? Og kona di kommer jo ikke hjem før fredag, smilte hun. – Da rekker du å lade batteriene igjen, så skal jeg lytte fra mitt eget soverom når du tar henne. – Men ta henne litt fra meg også da? – Vi er da gode naboer, blunket hun.