Truseløs på kontoret

Denne novellen er vist 35408 ganger.

Skrevet av AleksF

Jeg kom til jobben kl.09.00 presis.

Gikk rett inn på kontoret mitt for å gjøre meg klar til dagens jobb. Jeg gikk gjennom papirene mine før jeg slo på min Lap-top for å gå gjennom saker for dagen. Som sjef for firma mitt, måtte jeg gjennom rekker av budsjetter av økonomien for firma.

Så banket det på døra, det var min personlige sekretær Jane Stone. Hun spurt meg om jeg vil ha kaffe mens jeg er i gang med arbeidet. Jeg sa ja takk. Hun kom inn på kontoret mitt med kaffen min. Mens hun kom mot mitt skrivebord. Så jeg betatt på henne. Hun kom i sin stramme hvite bluse og sitt stramme korte mørke kjørt som viste sin sexy form. Hun gikk i sin sorte sexy høyhælte sko elegant og forførende mot bordet mitt og serverte kaffen. Mens hun ga meg kaffen ga hun meg et forførende blikk. Hjerte mitt begynte å dukke. Er det noe mer jeg kan gjøre for deg Sir? Sa Jane.

Jeg begynte å komme til hektene igjen og forsøke å fokusere på arbeidet mitt. Nei takk frøken Stone, sa jeg litt nervøs.

Jeg begynte å merke at håret hennes var ny. Virket som hun hadde fått en ny hårfasong. Hun hadde fått mer krøllete og bølget hår på sin sorte afro-hår. På en sexy måte.

Så jeg spurte henne høflig: Ny på håret?

Ja, sir. Liker du det?! Sa hun gladere.

Ja, jeg synes håret ditt er så fin og sexy sa jeg på en vennlig måte. Håper ikke hun hadde imot at jeg syntes håret hennes var sexy tenkte jeg. Jeg ville ikke virke provoserende eller sensuelt trakasserende på henne for å gi min mening om at hun hadde sexy hårfasong.

Hun smilte til min kommentar min og begynte fnise litt.

Hun sa: »Tusen takk Sir, setter virkelig pris på den fine komplimenten ditt sjef». Sa hun på en sensuell måte.

Hun ga meg det sexy blikket og gikk sakte til sitt skrivebord utenfor mitt kontor.

Mens hun satt seg på sin stol på sin elegante måte, jeg begynte å stirre på henne mens jeg så hun begynte på å skrive på sin PC. Hun hadde sitt skrivebord i retning mot mitt kontor. Jeg hadde muligheten til å lokke døra til kontoret mitt for å fokusere på arbeidet.

Men jeg klarte ikke å la vær å ta øyne vekk fra henne. Jeg så måten hun jobbet og skriv på PC. Hun så fokusert på papirene til firma mitt og prøvde å rette sine briller for å lese grundig.

Jeg forsøkte å fortsette arbeidet mitt, men jeg hadde vanskeligheter å ta øyne mine vekk fra den sexy sekretæren min som jobbet rett utenfor mitt kontor.

Sekretæren min Jane Stone har så langt vært min personlige sekretær i 6 måneder så langt i firma. Hun var en 24 år gammel mørkhudet Afroamerikaner fra Statene som flyttet til Norge for 3års siden.

Hun kunne snakke imponerende godt norsk, men hadde med språkvaner fra hjemlandet. Så det ble noe ganger bladet norsk og engelsk når hun pratet. Men det hadde jeg ikke noe problem med. Jeg liker når Jane kaller meg Sir i arbeidstiden. Det er vist en arbeidsvane hun tok med fra Statene. Jane var virkelig dyktig i jobben sin.

Hun hadde erfaring som sekretær fra Staten. Så hun vist hvordan man skulle gjøre jobben sikkerlig. Hun kunne noen ganger være veldig disiplinert i arbeidet hun gjordet.

Men også kunne hun være så vennlig, søt, morsom og flørten i arbeidstiden. Nei, hun var ikke noe vanlig kjedelig kontordame nei! Hun tilbudet meg alltid assistanse i arbeidet mitt når jeg jobbet. Hun var alltid korrekt når hun skrev fra brev til e-poster for firma mitt eller når hun tok viktig notater fra mine viktige møter i firma mitt. Og alltid vennlig og høflig på jobbtelefonen når hun tok imot beskjeder til meg på kontoret.

Etter min mening: den perfekte sekretæren!

Jeg stirret på hennes sexy mørke sjokolade fargede huden hennes mens hun jobbet. Fantaserte hvordan det hadde vært å beføle hennes silkemyke vakre hud. Hennes deilige store velformete bryster i hennes stramme hvite bluse. Beføle hennes fine sexy form av en rompe hun hadde. Det hende at jeg stirret på baken hennes i arbeidstiden når hun gikk, når hun beveget seg eller når hun bøyde seg ned. Blusen hennes var litt avslørende. Virker som hun hadde tatt en eller to knapper av blusen så hennes bryster ble mer avslørende.

Jeg kom til meg selv. Nå må jeg skjerpe meg. Det er en arbeidskollega i firma mitt jeg glaner på tenkte jeg. Det er veldig trakasserende å tenke sånn på henne. Jeg prøvde å fokusere på PC. Gikk gjennom papirer til papirer i forskjellige saker for mitt firma. Jeg begynte å endelig å fokusere.

Men så banket det på døra på kontoret mitt. Det var Jane.

Hun sa: Sir, det er noe viktige papirer som må signeres.

Hun gikk sakte elegant til skrivebordet mitt med papirene mine. Mens jeg signerte papirene, da noe av papirene ved et uhell svev vekk fra bordet mitt og rett på gulvet. Jeg reiste meg for å ta papirene vekk fra gulvet. Men da sa Jane på en forførende måte: »Det er ok Sir, la meg ta det opp».

Hun gikk mot papirene på gulvet og bøyde seg med hennes sexy rompe mot meg. Sakte, elegant og sexy ned for å ta papirene. Jeg begynte å stirre på hennes sexy form av en rompe. Så hennes trange skjørt gikk mer og mer opp, jo mer hun bøyde seg. Jeg stirret tent, da jeg merket overraskende at hun ikke hadde på seg truse under skjørtet sitt.

»Liker det du ser?!» Sa hun flørtende.

Jeg snudde meg, for å latte som jeg så en annen retning hele tiden. Jeg ble litt flau. Jane fniste søt og reiste seg opp med papirene. Som det ikke var noe problem at jeg stirret på hennes sexy truse-løse rompe. Jeg synes det var så heit og sexy å ha en sekretær som arbeidet på mitt kontor, truse-løs under skjørte sitt.

Da hun fikk gjort klart med alle papirene, så sa hun: Er det noe mer jeg kan gjøre for deg, Sir?

Jeg så hun sto der og så sexy og forførende på meg at jeg ble litt tent. Jeg begynte å bli veldig tent på henne, så tent at jeg tenkte om jeg skal prøve meg på henne. Men usikkerheten i meg og mine tanker frarådet meg ikke til å gjøre det. Dette var en arbeidsplass. Det er egentlig upassende å prøve seg på arbeidskollega. Jeg fikk signert resten av papirene fort. Også jeg sa: Nei takk, Frøken Stone. Det var ikke noe mer.

Hun gikk tilbake til sitt arbeid. Mens jeg tenkte på henne, klart jeg ikke la være å kontrollere meg mer. Jeg følte meg så kåt på henne. Så kåt at jeg bestemte meg får å ta sjansen.

Jeg kunne ikke lenger holdet meg tilbake, selv om sjansen var stor for at det kunne ødelegge min karriere.

Jeg kasten en mappe med viktig papirer på gulvet med vilje. Og ringte opp Frøken Stone.

Frøken Stone?! Kunne du være så vennlig komme inn på kontoret mitt sa jeg på jobbtelefonen. Hun kom inn. Mens hun kom inn og stå der klar til å høre nye plikter fra meg. Så jeg så tent og kåt på henne at det begynte å bli en stiv en i dressboksa mi.

Frøken Stone kunne du være så vennlig å snu deg, bøye deg og ta opp saksmappa på gulvet sa jeg tent. Skal bli Sir, sa hun på en veldig sexy måte. Mens jeg satt på kontorstolen min og så hun bøye seg med sin sexy rompe mot meg for å ta mappa opp.

Mens hun hadde mappa i hånden sin så sa hun: hva nå Sir? Så sa jeg: kom mot bordet mitt.

Hun gjorde det og jeg ba hun å bøye seg over bordet med rompa i været og gi meg saksmappen.

Skal bli Sir, sa hun overraskende. Hun gjorde det overraskende på meg. Hun sto over bordet mitt og begynte å bøye seg sakte, elegant og sexy over bordet mitt med sin sexy rompe i været. Og ga meg mappa på bordet.

Jeg begynte å reise meg opp fra stolen og gå rett mot henne. Jeg sto bak henne og så hun lente seg over kontorbordet mitt med rompa bøyd i retning mot meg. Der så jeg henne sto bøyd over bordet mitt, med sitt skjørt som sakte skleid opp på rompa hennes, så opp at jeg kunne se mer og mer av hennes sexy bak, hennes deilige fitte.

Jeg begynte å beføle hennes lår. Strøk det fra hennes fot til hennes himmelske rompe. Jane begynte å stønne og si: »Ååååå Sir!».

Jeg befølte og klappet litt på hennes bak. Mens jeg begynte mer og mer beføle hennes bak. Begynte fingrene mine nærme hennes fitte. Jeg kjente at det ble litt våt der nede. Jeg gjorde meg klar og satt meg tilbake til stolen. Jane så på meg bøyd over bordet og sa: Hva nå sexy boss!?

Jeg befalte: Frøken Stone? Jeg vil at du skal gå ned på alle fire og krype sakte mot meg. Yes Sir, sa hun. Og begynte å gå ned på alle fire. Hun gikk sakte mot meg på alle fire. Krøp under bordet mitt og sto på huk rett foran meg, mens jeg satt på stolen min. Hun begynte å beføle låret mitt og befølte sin hånd på skrittet mitt.

»Åååå Sir, i feel som big in your pants», sa hun på sin dirty engelskspråklig måte.

»Let me see your big candy», sa Jane Stone og åpna glidelåsen på dressboksa mi. Og tok penisen min ut.

Jeg følte en slags himmelsk følelse når hun tok ut kuken min og begynte å beføle den. Mens jeg stønte hard, så sa hun: »Åååå Boss! What a big candy you have».

Hun befølte kuken min med hennes deilige fingere og kysset sakte på penis-hodet.

Og begynte å slikke kuken, som den var en kjærlighet på pinne. Jeg trodde jeg var i himmelen, med måten min personlige sekretær Jane Stone sugde kuken min på kontoret mitt. Det var så herlig og deilig, å sitte på stolen min mens hun ga meg en himmelsk blowjob.

Hun slikket kuken, mens hun så opp på meg og snakket til meg på sitt sexy grove engelske morsmål: »Nice big cock you have, white boy. I fucking love it!». Jeg ble overraskende og veldig så tent på henne over hvor grov hun kunne snakke til meg på sitt morsmål.

Hun sugde meg sakte ferdig og begynte å reise seg sakte opp foran meg. Satt på arbeidsbordet mitt foran meg å sprede sine elegante og sexy lår. Og begynte å beføle sin våte fitte. Mens hun befølte seg, så hun på meg med sine sulten blikk og sa til meg: »Lick my chocolate pussy, white boy».

Jeg gikk på begge knær ned mot skritte hennes og befølte hennes våte deilige fitte. Jane begynte å åpne noen knapper på sin hvite bluse, så hennes pupper skleid ut av blusen sin. Hun befølte sine mørkebrune bryster mens jeg begynte å slikke den våte fitta hennes. Mens jeg var under henne, så stønnet hun mer og mer. Jeg sleiket hennes deilige saft som kom ut av henne. Jeg nøt hennes herlige fitte. Etter noen deilige minutter under henne.

Reiste hun seg vekk fra bordet mitt og snudde seg. Sto og bøyde seg over mitt arbeidsbord. Jeg løftet hennes skjørt oppover på hennes deilige stramme runde sjokoladeaktive rompe.

Tok kuken frem, Jane Stone stønnet grovt og ba meg stappe kuken inne i henne. Jeg satt på et kondom, tok kukken inne i henne og tok en dogy-style på henne over kontorpulten min. Både jeg og hun stønnet høyt av deilig glede mens vi pulte hverandre på kontoret mitt. Og det gikk fra rolig soft til hardcore knull bak henne på dogy-style måten. Jeg presset mer og mer inntil kukken inn i fitta hennes.

Mens hun skrekk: »That\’s it! Fuck me white boy! Fuck me!».

Det var helt paradis å pule henne over arbeidsbordet mitt, mens jeg merket at hennes deilige pupper dinglet ut av blusen hennes, over pulten.

Jeg prøvde å ikke komme tidlig, men det var så himmelsk å kjenne kuken i hennes deilige, våte, stramme fitte mens jeg pulte hun. Men jeg klarte å holde meg. Jane ga en deilig bevegelse frem og tilbake med sin bak, mens jeg knullet i fitta hennes bakenfra

Etter en deilig stund. Stoppet Jane seg, snudde seg mot meg og sa: Nå er det min tur til å knulle deg Sir!

Hun gikk ut av meg og ba meg sitte i stolen min. Mens jeg satt på stolen min, gikk min herlige sexy sekretær Jane Stone sakte, sexy og elegant mot meg. Med sine store velformete mørkebrune sexy bryster ut av sin stramme bluse. Og skjørte sitt litt oppover så man kunne se hennes deilige fitte. Våt og klar som hun var, gikk hun opp på meg. Og satt hennes deilige fitte oppå min kukk.

Sir?! I wanna feel your big cock in my pussy! Sa hun grovt.

Og begynte å ri meg på. Hun ridde tett inntil meg. Mens hun ridde meg, befølte hun sine bryster mot meg og sa: Do you like it, like my big chocolate tits?

Og gneid dem mot brystkassa mitt. Jeg sa grovt tilbake: Fu**ing yes!

Hun tok hard i slipset mitt og oppnå skjorta mi. Hun bare rev skjorta mi opp og befølte brystkassa mitt. Jane dro hard i slipset mitt, mens hun ridde meg hard. Hun ridde opp og ned på meg.

Og skrekk til meg: »Do you like it Sir?!»

Jeg bare skrekk tilbake på engelsk: »Yes, i fucking like it!».

Vi stønnet sammen i kor. Det var helt herlig. Jeg merket at jeg var på vei til å komme og sa høyt: Jeg begynner å komme!

Bare å komme Sir! Skrek Jane, mens hun ridde meg så hard. Hun ridde meg hardere og hardere.

Jeg stønnet mer og mer høylytte. Så høyt at hele rommet kunne høre det. Heldigvis så jobbet resten av ansatte folk av firma en etasje under. Så de kunne ikke høre mens vi pulte på kontoret mitt en etasje over.

Mens jeg var på vei til å komme, kunne jeg merke at Jane stønnet høyre og høyre. Jeg kunne skjenne på hennes fitte, at hun var på vei til å komme hun også.

Vi pulte hardere og hardere.

Vi begynte begge å skrike av en himmelsk orgasme glede, mens vi holdte på! Jeg stønnet høyt: Jeg faens kommer! Jane skrek mot meg mens hun pulte meg: »Åååå YES SIR!»