Hurtig innlegg

Denne novellen er vist 8536 ganger.

Min mann og jeg har vært gift i 20 år, og de siste årene har vi ved flere anledninger hatt deilig sex hvor vi har hatt med en fremmed mann.

Den siste tiden har vi hatt en annonse på lek, og vi har fått en masse svar fra alle slags menn, med en ting til felles de er kåte og vil være med på trekant med meg i sentrum. Jeg skal alltid møte mannen først for å se om kjemien stemmer, og i dag skal jeg treffe Tore.

Drar fra jobben tidlig, for å dra hjem og dusje og stelle meg.

Tar på meg en ny sort bukse og en sexy gjennomsiktig brun topp. Har bh. Under. liker og overlate litt til fantasien :-).

Mens jeg står og sminker meg. Begynner jeg og grue meg litt. Lurer på om jeg skal avlyse det hele, men slår det fra meg, en avtale er en avtale.

Gjør meg ferdig, setter meg i bilen, møter mannen min akkurat i det jeg skal dra. han sier jeg ser flott og sexy ut. Det var godt og høre og humøret stiger.

Mens jeg kjører innover lurer jeg på hvordan det blir å møte Tore. har jo sett bilde av han og likte det jeg så.

Får en tekst melding av mannen min, om jeg er våt i fitta. Det gjør jo sitt til at spenningen stiger litt.

Jeg ringer Tore på vei inn til oslo og lurer på hvor vi skal møtes Han er på en bar med en kompis, vi blir enige om at jeg skal hente han ,for så og dra videre

til baren på Plaza. Lurer på om jeg vil kjenne han igjen, det var ikke noe problem, Han setter seg inn i bilen ,vi smiler og sier hei til hverandre, det føles litt

rart, så vi ler litt nervøst begge to. Vi parkerer bilen og går til baren. Det er ganske mye folk der. så vi får bare et bord borte ved døren inn til hotellet.

Tore kjøper en øl og en kaffe ,jeg kjører jo, dessverre. Vi setter oss ned og begynner og prate .Kjenner at det er litt spennende og blir igjen litt nervøs.

Tenner meg en røyk. han røyker ikke. Han forteller at han er nervøs han også. Vi ler litt. Så forteller han at han tente veldig på annonsen vår og på bildet av meg.

Hele settingen gjør sitt til at jeg kjenner det begynner og krible i fitta. Han sier at han synes jeg er sexy og veldig pen. Jeg sier at jeg synes det samme om han.

Nå blir det et bord med sofa ledig, vi går og setter oss der. Litt mer intimt og hyggelig. Han setter seg godt inntil meg ser på meg og legger en hånd på låret mitt.

Sier at jeg har noen sexy lepper og at han godt kunne tenke seg og kysse dem, jeg smiler og sier vi får vente litt med det.

Jeg kjenner jo at det gjør noe med meg, klemmer sammen bena, kan kjenne at det er vått der nede. Jeg legger en hånd på låret hans også. Så får jeg en tekstmelding fra mannen min, han lurer på om vi er i leiligheten til mamma og pappa, jeg svarer nei. Tore lurer på hva han skriver, for jeg sitter og smiler. Jeg forteller han hvor mannen min ville at vi skulle møtes, han sier at han blir kåt av å tenke på det, og er klar til å dra meg en gang. Jeg vil vi skal ta en øl og en kaffe litt. Blir opphisset av tanken, men vil vente til vi er sammen alle tre. Kjenner jeg blir varm i kinnene, rører litt på meg og kjenner jeg begynner å bli veldig kåt. Det ser jeg han er også.

Han stryker meg over ryggen med den ene hånden mens den andre kryper litt høyere oppover låret mitt. Han ser meg inn i øynene og spør om vi skal gå til bilen.

Vi reiser oss opp og går, jeg kjenner spenningen og sitringen i kroppen stiger mens vi går ned i parkeringshuset. Nede ved bilen tar han et godt tak rundt livet mitt

og presser seg inntil meg. Jeg kjenner pikken hans står som et spett mot underlivet mitt.

Den ene hånden hans finner veien under genseren min, og tar et godt tak rundt puppen.

Den andre hånden fører han ned mellom bena mine. og gnir tappen utenpå buksa mi .Jeg kjenner jo at dette gjør noe med meg. jeg blir kjempekåt.

Jeg tar den ene hånden min og legger på pikken hans, jeg hører at han stønner, samtidig som han kysser meg i nakken. Vi står sånn litt, så tar han ansiktet

mitt, holder det fast, bøyer seg frem og gir meg DET tungekysset. Leppene hans er krevende, tungen hans borrer seg inn i munnen min, det er kjempedeilig.

Jeg kjenner at jeg vil noe mer og det vil han også. Vi setter oss inn i bilen. kyssene blir heftigere hendene er overalt.

Jeg er nå så kåt at jeg må smake på pikken hans, han knepper opp knappen, jeg drar ned smekken og vipper ut pikken. Den glinser mot meg deilig og stiv.

Jeg legger meg ned og tar den i munnen, lar tunga leke litt rundt kukkhodet før jeg tar hele kukken i munnen. Jeg hører Tore stønner, og han griper rundt puppen

min. Knar den hardt og krevende, mens han stønner GUD SÅ GODT, dette kan du .Han bøyer seg frem og suger tak i puppen min med leppene sine, småbiter i

vorta, Mens den ene hånden hans stryker meg mellom bena, herregud så godt, jeg er nå så kåt at jeg nesten spiser opp pikken hans.

Han ber meg stoppe, jeg skjønner ikke hvorfor??? Det er jo så deilig, jeg setter meg opp, han ser på meg, bøyer seg frem og kysser meg.

Tungen hans roterer rundt i munnen men, jeg tenker det skal bli deilig og kjenne den tungen et annet sted neste gang vi møtes, når mannen min er med.

Vi retter på klærne våre, ser på hverandre og smiler, tenker nok det samme, dette var spennende og deilig, jeg starter opp bilen og vi kjører ut….

Vi avtaler et vi skal møtes i Oslo den 6 mars og det gleder jeg meg til.:-)

Legg igjen en kommentar