Huskelisten

Denne novellen er vist 2510 ganger.

Du og jeg, alene på rommet ditt. Du går for å sette på litt musikk og jeg snur meg og låser døra….jeg går bort til deg….omfavner deg og ser deg dypt inn i øynene…du smiler lurt til meg før leppene våre finner hverandre og jeg kjenner tungene våre som leker sammen… vi holder rundt hverandre mens jeg løfter hodet litt bakover…smiler til deg og flytter munnen min ned på halsen din… kysser den ømt mens handa mi stryker ryggen din…vi står slik et par minutter… du dytter meg forsiktig ned i senga di… jeg legger meg ned og du legger deg ved siden av meg.. jeg flytter meg halvveis over deg og stryker deg om halsen mens vi tungekliner.. du reiser deg opp tar av deg på overkroppen og du tar av meg… du legger deg ned igjen og jeg ligger oppå deg…kjenner den nakne overkropp, kjenner den nakne overkroppen din mot min…kysser deg ømt på halsen og ned mot brystene dine… holder rundt skuldrene dine mens jeg suger forsiktig på brystvortene dine..jeg beveger meg opp igjen mot munnen din igjen..du biter meg forsiktig i øret og kysser halsen min…nedover mot magen…jeg stryker deg over håret og spør om du vil mer.. vi ligger tett inntil hverandre og småkysser hverandre på munnen, halsen og nakken.. du begynner å kneppe opp buksa mi…den glir av…jeg knepper opp din og tar den av…nå ligger vi der i bare undertøyet.. jeg legger meg tett inntil deg … tar handa mi og sprer beina dine…fører den like under G`n men ikke helt ned…stryker deg forsiktig… vi kliner heftigere enn før..

jeg hører på pusten din at du er kåt…jeg kysser deg på halsen din når jeg tar to fingre inn i deg…sakte og forsiktig glir de inn og ut av deg..du er våt og du har beina helt ifra hverandre..jeg gir deg et siste kyss på munnen før jeg bøyer meg litt ned….

tar av deg G`n og begynner å bruke tungen der fingrene før hadde vært… tungen glir lekent opp og ned…litt forsiktig inn i deg … jeg beføler lårene dine mens du nærmer deg orgasme….tungen min slutter ikke å leke med deg…slikker deg på en ubeskrivelig god måte….du trekker pusten før det går for deg….jeg tar tungen langt inni deg slik at følelsen skal vare lengst for deg..

[Total: 0   Average: 0/5]

Legg igjen en kommentar