Husverten og den unge jenta

Denne novellen er vist 993 ganger.

Jeg var 19 og i ferd med å flytte til Oslo for å studere sosialantropologi. Samboeren min, Erik, måtte først avslutte et arbeidsforhold før han kunne komme etter. Derfor var jeg nødt til å bo alene i Oslo den første tiden, – noe jeg grudde meg til. Sammen søkte vi på Finn, og fant en leilighet som vi trodde kunne passe oss bra, selv om den var litt i dyreste laget. Leiligheten var liten, men nyoppusset og lå sentralt i en gammel bygård.
Etter noen telefonrunder med huseieren, endte det med at vi takket vi ja til en årskontrakt, og da skoleåret nærmet seg oppstart, pakket jeg kofferten og en diger sekk. Satte meg helt alene på toget til Oslo for å flytte inn i ny leilighet og starte med studiene …

Jeg møter huseieren til avtalt tid. Han er innforstått med at jeg skal bo alene den første måneden.
-Hanne her, sier jeg høflig og føler straks en lettelse over at han framstår uhøytidelig og imøtekommende. Han er mitt i tredveåra, kledd i slitte jeans og t-skjorte. Han slår meg som jordnær, og virker både kjekk og hyggelig.
-Hyggelig å hilse på deg, svarer han. – Og kjæresten din heter Erik, ikke sant?
¬-Jo, det stemmer.
-Damene først, smiler han og gjør en gest med armen mens han åpner ytterdøra. – Du skal opp trappa til andre etasje. Han peker, og jeg går foran opp en smal og svingete trapp. En svak lukt av maling sitter i rommet. Utseendet mitt er ikke akkurat som en filmstjerne, men jeg liker å tro at jeg har en tilnærmet vanlig jentekropp. Riktignok er brystene ganske store, men samtidig har jeg kanskje litt for mye rundt midjen og på magen. Likevel kan jeg ane blikket hans da jeg går foran oppover trappa. Jeg har sjelden, eller aldri tenkt at andre enn Erik kunne betrakte meg som et sexobjekt, iallfall ikke en mann som er nesten det dobbelte av alderen min. Derfor føles det mer merkelig – og kanskje litt kleint – enn irriterende. Jeg slår det raskt fra meg som innbilning.
Han låser opp og geleider meg inn i leiligheten.
I det jeg passerer legger han forsiktig hånden på skulderen min og lar den ligge en stund før han stryker meg lett og slipper. Jeg kjenner en frisk duft av noe som sikkert er en dyr deodorant.
– Her ser du, sier han. – Alt er nyoppusset og reint. Det er selvfølgelig ikke noe familiehjem, men burde jo passe ypperlig for et ungt par. Jeg er enig i det.
Den lille stua har sofakrok, men mangler bord. – Jeg regner jo med at dere vil kjøpe noen møbler. Og om dere vil kaste ut noe har jeg et ganske stort lager på loftet til oppbevaring. Jeg smiler og nikker. Soverommet er møblert med skap og en stor dobbeltseng. – Dere har vel ikke tenkt på noen familieforøkelse enda? Blikket hans er spøkefullt. – Dere har iallfall mulighet til å trene i den store senga, sier han og blunker. Jeg rødmer og titter ned på gulvet. Merker et kjapt blikk på den bare huden og kløfta over brystene mine. Han smiler ertende av sjenansen min. – La meg vise deg badet, sier han med ett. – Kom.
Etter å ha gitt meg nøklene og et nytt telefonnummeret, rekker han enda en gang ut hånden, ønsker meg velkommen og lykke til med studiene. Etterpå tar jeg turen ut og handler det nødvendigste på den lille Rema-butikken like ved. Lager en enkel pytt i panne middag, rydder ut klær, og rer opp den store dobbeltsenga. Erik skal komme kjørende med det første flyttelasset til helga, så nå får jeg klare meg med det lille jeg har. Det skal bli godt å få ham hit, sammen med meg. Vi har vært kjærester helt siden vi var 15, og har blitt veldig avhengige av hverandre.
Jeg sitter avslappet i sofaen da telefonen vibrerer. Det er Erik, og jeg lysner opp.
– Hallo, Darling!
Jeg forteller at leiligheten er liten, men veldig koselig. Selvfølgelig er den litt på kanten dyr for oss, men vi har bestemt oss for å leve billig.
– Med våre ting blir den perfekt, sier jeg begeistret. Erik spør om det er mye støy fra utsiden, noe jeg avkrefter.
-Hvordan er huseieren, spør Erik.
Jeg nøler. – Grei. Jeg fikk et nytt telefonnummer, og det var bare å ringe hvis det dukker opp noe.
– Flott, sier Erik. Resten av samtalen går med til å fortelle hvor mye vi savner hverandre og hvor godt det skal bli da han endelig kommer flyttende etter. Vi avslutter med våre sedvanlige kysselyder og kjærlighetserklæringer, og alt føles endelig trygt og godt igjen.
Etterpå kjenner jeg trøttheten komme, reisen og de nye inntrykkene har tatt på. Jeg ordner meg på badet, slukker alle lys og trekker inn på soverommet. Liggende i den store dobbeltsenga sender jeg noen snapper til Erik og andre venner, legger telefonen på nattbordet og slukker lyset. Klar til den første natta i ny leilighet i Oslo. Jeg smiler for meg selv og lukker øynene.
Sekundet etter vibrerer telefonen, jeg rykker til og napper den til meg på nytt. Forbauset ser jeg at det er en melding fra huseieren.
Hei. Har du lagt deg?
Først vet jeg ikke helt hva jeg skal svare. Så skriver jeg: Neida, det går bra. Noe du glemte å si? Det går noen minutter. Så kommer ei ny melding.
Hva med halv husleie fram til jul?
Jeg ser spørrende på meldinga en stund før jeg svarer:
Nå forstår jeg ikke helt???? Krydrer den med en undrende emoji. Det går ytterligere et langt minutt før neste melding kommer. Forslag. Halv husleie hvis du svarer ja?
Usikkerheten slår ned i meg, og jeg kjenner et snev av ubehag bre seg fra magen og oppover. Svarer ja? Likevel overbeviser jeg meg selv om at ubehaget er ubegrunnet, og tekster høflig:
??????? Unnskyld at jeg ikke forstår)))
Mange minutter går før han svarer. Jeg sukker, legger meg ned i senga og tenker at han må være opptatt med noe annet, eller at han har glemt hele greia. Men da kommer en ny melding.
At du og jeg har sex …)))
Jeg spretter opp av senga, gir fra meg et høyt gisp. Hendene skjelver, jeg klarer nesten ikke holde telefonen, og hjertet banker hardt i brystet. Kaster telefonen fra meg, vandrer fram og tilbake på gulvet, mens jeg hikster på grensen til hyperventilering. Kødder han? Hva i helvete? Jeg vet ikke hvor mange minutter som går. Gradvis får jeg kontroll over kroppen og pusten. Setter meg ned på senga, griper skjelvende telefonen og ser at det har kommet inn nok ei melding:
Stille? Forstår))) Trenger ikke svare nå)))) Så en ny melding: Helst før kjæresten din kommer …))))
Nå er jeg både redd og sint. Jeg vurderer å ringe Erik. Fortelle ham alt, og at vi må finne oss en annen leilighet snarest. Etter ei god stund får jeg igjen kontroll over pusten, kroppen roer seg og skjelvinga avtar. Jeg puster ekstra dypt inn et par ganger, lukker øynene, forsøker å samle tankene. Etter hvert klarer jeg å holde tommelen stødig nok til å taste:
Nei. Det vil jeg ikke. Vær så snill å ikke sende slike meldinger!
Svaret kommer raskt denne gangen: Hysj, ikke svar nå. Bare tenk på d, ok????)))) Jeg svarer like raskt;
Sorry, uaktuelt!!!!,
Det kommer ingen flere meldinger. Jeg kaster meg ned i senga, trekker dyna over meg. Titter mot døra og lytter. Livredd for at han plutselig skal låse seg inn. Redd for at han skal komme inn til meg og …
Jeg kjenner en tåre nedover kinnet og borer ansiktet ned i puta. Blir enig med meg selv om at jeg må ringe Erik i morgen. Vi kan rett og slett ikke bo hos en pervers utleier!
Jeg ligger våken til langt på natt. Lytter etter lyder. Vonde tanker herjer i hodet. Samtidig tiltar en underlig og gryende kribling i kroppen. En kribling som handler om noe helt annet enn frykt, og som jeg sliter med å undertrykke. Leiligheten er mørk og stille. Så stille at jeg til slutt sovner inn, utmattet av tanker og kaos i hodet.
Altfor tidlig på morgenkvisten våkner jeg brått. Kroppen min kjennes bedre nå, jeg må ha drømt, men husker ikke hva. Reiser meg fra senga, går på do, drikker et glass vann og stiller meg ved vinduet. Lyset er tilbake, det er en vakker morgen. På soverommet sjekker jeg telefonen. Heldigvis ingen flere meldinger fra huseieren, bare en god-natt-og-kyss-melding fra Erik, som jeg ikke har sett. Jeg åpner meldingene på nytt, som for å sjekke at jeg har lest riktig. Det har jeg. Huseieren tilbyr rett og slett halv husleie mot sex! Det er helt uhørt!
Eller …? Fornemmelsen jeg hadde tidligere var altså reell. Det er merkelig å tenke på at han ble opphisset av meg …, eller av kroppen min? En godt voksen mann som har lyst til å … ligge med meg! Hvordan hadde det kjentes hvis vi …?
Gradvis gir jeg slipp på alt; den vonde blandingen av sinne, redsel, fornuft og samvittighet løser seg opp, så ukontrollerbart, men samtidig befriende, og nå lar jeg den nesten uutholdelige, varme kriblingen få tak i kroppen, som en syndig klo. Jeg vrenger av meg nattskjorta og BHen. Napper og stryker fingrene over de stive brystvortene. Ruller meg ned på senga og trekker ned trusa. Og for første gang på veldig lang tid onanerer jeg, fullstendig hemningsløst og oppslukt, helt til jeg skjelver igjen, men denne gangen av orgasme.
Jeg våkner sent og kjenner meg forvirret. Titter nervøst på telefonen. Ingen nye meldinger. Etter en rask dusj, knekkebrød og te, sitter jeg med telefonen i handa og lurer på hva jeg skal si til Erik, og hvilke konsekvenser det vil få. En strøm av ubehagelig skyld bølger raskt gjennom kroppen da jeg tenker på mine fantasier tidligere i morges, men jeg skyver det like raskt fra meg. Fantasi er fantasi.
Jeg får meg ikke til å ringe, reiser meg i stedet opp og titter ut vinduet. Tenker at vi bor i et rolig område. Utenfor er det få mennesker i gata, mange parkerte biler. Telefonen vibrerer, jeg skvetter og titter på displayet. Det er huseieren.
Hjertet banker, riktignok ikke så raskt som i går. Jeg lukker øynene, puster inn og ut noen ganger og forbereder meg … Åpner meldingen.
Hei. Sorry, sorry så mye(((( Jeg vet ikke hva som gikk av meg. Jeg fikk visst litt for mye å drikke. Beklager igjen(((((
Jeg smiler og puster rolig ut. Ler høyt for meg selv, og skriver:
Ingen fare))) Alt er glemt. Jeg er vant med slikt))). Det siste var langt fra sannheten.
Han svarer raskt; Puh, godt å høre))) lover å skjerpe meg, håper vi bare kan glemme det. Skal IKKE gjenta seg!
Jeg føler meg lettet og glad. Det ser ut som problemene mine er løst og at alt ordner seg. Jeg taster tilbake: Det går fint)))
Jeg tenker altså ikke å fortelle dette til Erik? Jeg blir usikker, men bestemmer meg for å tenke på det til helga, da Erik kommer med bilen. Kanskje er det best å la hele greia bare ligge? Nå føler jeg meg full av energi, skifter til tights og treningsjakke. Låser meg ut, og løper meg skikkelig andpusten.
I dagene som kommer forsøker jeg å glemme. I stedet nyter jeg livet i Oslo, shopper klær og bøker til skolestart. Lager enkle middager og sover godt om natta. Jeg verken ser eller hører noe til huseieren, og tenker at det er like greit.
Fredag morgen får jeg en snapp av Erik, som forteller at han er på vei med første flyttelass. Jeg kjenner at jeg gleder meg voldsomt til han kommer, selv om han må reise tilbake på søndag. Jeg bruker lang tid på frokosten, vasker og rydder leiligheten, før jeg tar en real løpetur. Endelig tilbake jogger jeg svett og andpusten inn mot leiegården. Kjenner en støkk gjennom kroppen i det jeg drar kjensel på huseierens bil på fortauet. Håper det ikke er meg han vil oppsøke, og at han kanskje har andre ærender i leiegården. Heldigvis ingen tegn til ham verken i gården eller oppgangen. Jeg låser meg inn og skvetter til i det telefonen lager lyd. Det er Erik. Nærmer meg! Framme om ca. 1 time!
Jeg smiler beroliget og lengter etter å klemme ham inntil meg, og til å ha ham hos meg i natt. Raskt vrenger jeg av meg treningsklærne og går på badet. Etter en lang og varm dusj, rekker jeg akkurat å tulle badekåpa rundt meg før det ringer to ganger på døra. Erik? Har han kommet fram allerede? Jeg vil finne klær å ta på, men jeg er fortsatt våt på kroppen. Det ringer en gang til, og jeg bestemmer meg for å åpne med badekåpa tulla rundt meg. I det jeg åpner døra utstøter jeg et lite gisp. Det er huseieren.
-Å, hei, smiler han. – Beklager at jeg tydeligvis kommer ubeleilig. Et øyeblikk blir jeg stående som paralysert, før jeg pakker badekåpa tettere rundt kroppen. – Jeg trodde det var, Erik, stotrer jeg fram. – Han er på vei.
– Ja, jeg beklager det som skjedde, sier han lavt. – Jeg ville bare varsle om at jeg reiser utenlands i morgen og blir borte ei stund.
– Ok …
– La meg bare komme inn til deg litt, sier han og går mot meg i døråpningen. Instinktivt rygger jeg, og i neste øyeblikk er han inne og lukker døren med smekklås.
Han ser på meg og smiler. – Ikke vær redd. Når kommer Erik?
– Han … når som helst. Han er på vei hit nå, stammer jeg.
-Har dere alltid vært kjærester? Sakte går han mot meg, jeg rygger forskrekket og får ikke fram et ord. Han legger hendene på skuldrene mine. – Har du hatt sex med andre? Jeg rister på hodet og begynner å skjelve. Nå er han veldig nær meg. Stryker meg lett over håret. Griper tak i meg og kysser meg ømt og forsiktig på munnen. Jeg står som forstenet da han omfavner meg, beveger leppene forsiktig over mine, og stikker tunga inn i munnen min. Hånden hans smyger seg inn under badekåpa og klemmer forsiktig rundt den ene puppen min. Fingrene kjæler med brystvorta som stivner raskt. Han holder meg fast og lar kysset vare. Fullstendig fortryllet av øyeblikket møter jeg tunga hans med min egen, kjenner hendene hans som beveger seg nedover ryggen og rumpa over badekåpa. Så vrir jeg meg løs. – Vi kan ikke, du må gå nå, sier jeg. – Erik kommer nå snart! Han dytter meg forsiktig bakover, jeg løfter hendene og rygger. Han griper tak rundt skuldrene mine, skyver meg bestemt inn gjennom soveromsdøra, omfavner meg hardt og slipper ikke opp før tungene våre møtes til et nytt kyss som varer helt til han legger meg på ryggen i den store dobbeltsenga. Hånden hans løsner den lette knuten i badekåpa, den åpner seg og blottlegger den nakne kroppen min. – Har noen fortalt deg hvor fantastisk deilig de store brystene dine er? hvisker han inn i øret mitt, mens han kysser meg intens på munnen, halsen, biter og slikker de stive brystvortene, stryker meg forsiktig mellom lårene. Og aldri før har jeg vært i nærheten av en tilsvarende følelse av råskap og ustyrlig kåthet …
Han river av seg på overkroppen, kysser meg på magen og nedover. Presser beina mine fra hverandre og setter seg på huk på gulvet ved siden av senga. Så gjør han noe som jeg bare har drømt om. Tunga og leppene hans finner de mest følsomme punktene i den ytterste delen av fitta mi, og jeg tar meg selv i å jamre og stønne av nytelse. Samtidig som han slikker meg, kjenner jeg fingeren hans gli inn i den våte åpningen, med langsomme inn og ut bevegelser. Følelsen er fantastisk deilig. Tunga glir fra klitoris og nedover, inn i åpningen, videre nedover. Opphisselsen min er voldsom og nærmer seg bristepunktet. Han veksler mellom å slikke fitta og rumpehullet mitt. Så lar han tunga spille forsiktig over klitoris, samtidig som jeg kjenner fingeren som forsiktig føres inn i rumpa. Først langsomt, deretter stadig raskere, fram og tilbake. Så gaper han over klitoris, suger og slikker, mens fingeren støtes hardt og langt inn i rumpa. Orgasmen kommer med voldsomme, spasmelignende rykk og ukontrollerte hyl og skrik, som sikkert høres helt ut på gata.
Han reiser seg, drar av seg buksa og trusa. Pikken hans står i en omvendt bue med tuppen pekende mot taket. Fortumlet setter jeg meg opp på sengekanten. – Men Erik, sier jeg. Vi må slutte! Han kommer snart!
Han tar tak i hodet mitt og fører det mot seg. – Sug meg, sier han. – Bare sug meg, først ….
Det føles merkelig å holde rundt en annen pikk enn Erik sin. Den er mye større, og jeg må gape atskillig høyere for å få den inn i munnen. Først veksler jeg på å slikke og suge, samtidig som jeg masserer testiklene med fingrene. Frykten for at Erik plutselig skal dukke opp er tilbake, derfor håper jeg det går for han så fort som mulig. Han griper tak i håret mitt og fører hodet mitt fram og tilbake, jeg klemmer munnen hardt rundt pikken og kjenner kåtheten og likegyldigheten til alt utenforliggende vende tilbake med full kraft. Så sterkt at jeg neppe hadde klart å stoppe, selv om Erik plutselig hadde stått i soveromsdøra.
Jeg griper hendene hans og trekker ham mot senga. – Knull meg, sier jeg. – Ta meg nå! Jeg legger meg på ryggen og han stiller seg på kne foran meg. Lar først pikken kile mellom de ytre leppene og klitoris. Så presser han den langsomt inn i den våte fitta mi. Kukken kjennes steinhard og ufattelig stor der den baner seg vei inni meg. Jeg klynker og klorer meg fast til lårene hans og sier at han må være forsiktig. Det kjennes ut som om fitta mi er altfor trang, men han presser knærne fra hverandre og tvinger kukken helt inn. Et lite øyeblikk lar han den være helt i ro inni fitta mi. Så starter han med langsomme bevegelser. De første støtene føles ufattelig deilige, han fyller hele meg og jeg kjenner nytelse fra områder jeg ikke visste eksisterte inni meg. Han veksler på lette, raske bevegelser i fremre del av fitta, for så å støte kukken hardt og dypt inn. Det er umulig å dempe utbruddene hver gang han presser seg til bunns inni meg, og jeg stønner og jamrer fullstendig ute av kontroll. Tanken på at Erik snart kan komme, gjør meg bare enda kåtere, jeg styrer hoftene hans mot meg i takt med støtene. Alt kjennes fantastisk deilig, og det blir enda bedre da han med ett griper tak i rumpeballene mine og løfter meg opp i bro. Så begynner han å knulle meg i et vanvittig tempo, hardt, fort og dypt. Jeg skriker høyt ut i rommet, kaster hodet bakover i hemningsløs nytelse. Jeg kjenner noe, dypt innenfra som bygger seg opp mot en eksplosjon. Men så trekker han seg ut, griper tak i meg og snur meg rundt. Jeg stiller meg på kne med rumpa mot ham, han griper tak rundt hoftene mine og presser kukken inn i meg på nytt.
– Jeg har hatt lyst til å ta deg bakfra helt siden jeg så rumpa di første gangen, sier han andpustent. – Ja, svarer jeg, ta meg hardt, jeg kommer snart! Han støter hardt inni meg og lårene smeller mot rumpeballene. Han river meg i håret og knuller meg som besatt. Jeg hyler og roper, bevegelsene våre får madrassen i den store senga til å banke hardt mot bunnplankene. Brystene mine klapper mot hverandre hver gang han støter inn i fitta mi, jeg kjenner at han slipper taket i håret mitt, finner brystene mine og klemmer rundt dem mens han – utrolig nok -begynner å knulle meg enda raskere. Fra et eller annet sted hører jeg lyden av telefonen min, og forstår at det er Erik som ringer for å si at han står utenfor. I det samme kjenner jeg den varme vesken fra kukken hans bre seg inni meg, samtidig som den første og hittil eneste eksplosjonen, langt inne fra dypet i fitta mi, løfter begrepet orgasme til en helt annen dimensjon enn jeg noen gang – og aldri i ettertid – har vært i nærheten av.

Vi fikk det travelt. Nesten desperat skylte jeg underlivet i dusjen, kammet håret i lynfart, fant rene klær, skiftet laken og redde opp senga. Huseieren møtte Erik ute og forklarte at han nettopp hadde vært inne hos meg for å vise lagerrommet, og samtidig informere om sin forestående utenlandsreise. Dette som en forklaring på hvorfor jeg ikke hørte telefonen.
Da Erik sto i døra, gikk jeg ham skjelvende i møte, klemte ham hardt, kysset han på kinnet. Håpet inderlig han ikke merket hvor anspent og kunstig jeg følte meg innvendig. Skyldfølelsen var blandet med en rusende etterdønning fra en ufattelig, deilig orgasme.
– Bor det mange folk i gården? spurte Erik da vi senere satt i sofaen og spiste.
– Jeg er ikke sikker, svarte jeg. – Hittil har jeg i grunnen ikke truffet så mange …
Erik smilte. – Det må tydeligvis bo flere her. Da jeg sto utenfor og ventet, hørtes det nesten ut som om noen hadde den reneste orgien i nærheten.
Jeg forsøkte å skjule rødmen med å late som jeg satte noe i halsen. Hostet, plukket opp et rusk fra gulvet og tvang fram et smil. -Såpass, svarte jeg og vred meg i sofaen
Erik tittet spørrende på meg, satte seg tett inntil og la armen rundt livet mitt. Jeg skjønte at vi snart skulle havne i dobbeltsenga, den samme som jeg nylig hadde blitt rundpult av en annen mann. Like etterpå mottok jeg en ny melding fra huseieren. Halv husleie fra til jul innvilget. Du får selv forklare Erik hvorfor))))

Frederik Faust 2023