En tidlig morgen på hotellet

Denne novellen er vist 2329 ganger.

Jeg våkner klokka halv åtte. Bruker noen sekunder på å forstå at jeg ikke er hjemme. Hotellsenga er myk, og jeg har sovet godt hele natta. Jeg titter bort på mannen min som ligger med ryggen mot meg og puster tungt. Reiser meg forsiktig, registrerer at lille Inga fortsatt sover søtt i senga si. Det har vært en super weekend i Oslo, men i dag skal vi sette kursen hjemover.
Etter en kjapp dusj leter jeg fram tights, sports-BH og t-skjorte. Lister meg bort til Martin.
«Jeg tar en liten økt på treningsrommet før frokost», hvisker jeg inn i øret hans.
«Uhhmm,» melder han og smiler svakt uten å åpne øynene.
Lyden av skrittene mine mot gulvteppet høres som svak hvisking i den ellers så stille korridoren. Jeg tenker på at vi har vært samboere i mange år, og hvor heldige vi er som fikk lille Inga for tre år siden. Jeg trykker på heisknappen og venter.
Da heisdøren åpner seg skvetter jeg til i det jeg oppdager en ung mann der inne. Han smiler og hilser.
«Skremte jeg deg?»
«Neida», svarer jeg mens jeg trykker på knappen og stiller meg på motsatt side. Jeg kjenner at jeg blir varm i ansiktet. Prøver å se bort.
«Trening?» spør han. Jeg møter blikket hans. Vakre, blå øyne. Han er stor og kraftig, sannsynligvis en del yngre enn meg. En ung mann som de fleste damer vil legge merke til.
«Ja,» sier jeg så uanstrengt jeg klarer. «Godt med en liten økt før frokost.»
«Du sier noe.» Han smiler bredt og studerer meg helt uten diskresjon.
«Du har en fin kropp» sier han mens øynene hviler på brystene mine. Jeg blir fullstendig overrumplet og får ikke fram et eneste ord. Forstår at rødmen i fjeset er mer enn påfallende og snur meg bort. Endelig stopper heisen, og jeg nikker svakt til ham før jeg smetter ut døra.
Noe ukomfortabel går jeg raskt gjennom korridoren mot treningsrommet med vissheten om at han studerer baken min. Skvetter til i det jeg hører stemmen hans.
«Beklager, det var ikke meningen å fornærme deg.» Jeg snur meg og ser at han kommer raskt mot meg.
«Jeg bare sier det jeg mener», fortsetter han og smiler.
«Det går bra», svarer jeg med skjelvende stemme. «Men nå skal jeg inn og ta ei treningsøkt»
Han kommer helt inntil meg og legger armene på skuldrene mine. Han er tydelig bevisst på sitt utseende. Merker nok at jeg prøver å skjule min fasinasjon. Jeg føler varmen som sprer seg over ansiktet.
«Skal vi ikke heller gå opp på rommet mitt? Jeg tror vi kunne fått en fin liten stund sammen. Jeg kan spandere en kaffe eller appelsinjuice, også …» Han stryker meg forsiktig over den nakne armen min. Jeg stivner og tar et skritt bakover.
«Hva mener du? Jeg kjenner deg ikke!» sier jeg. Stemmen min høres svak ut. Et øyeblikk blir han stående stille. Så kommer han langsomt nærmere. Stryker meg over skuldrene, kjæler litt med håret og nakken. Jeg rygger og møter bokstavelig talt veggen.
«Det er hele poenget», hvisker han inn i øret mitt. «Det gjør alt mer spennende. Blir du med?»
Jeg vrir meg unna. En salig miks av redsel, uvirkelighet og … spenning? Er jeg i ferd med å bli trakassert? Jeg er ikke sikker på hva jeg føler, men merker hvordan hjertet hamrer inne i brystet. Og kjenner en tiltagende kribling langt nede i magen …
«Jeg er her sammen med mannen min … og datteren,» stotrer jeg. «Jeg vet ikke hva du …?» Jeg trekker meg bort fra ham og begynner å gå mot treningsrommet igjen. Han fanger hånden min og holder den. Ikke hardt, men likevel bestemt. «Enda mer spennende,» hvisker han inn i øret mitt. «Sikker på at du ikke vil? Jeg er ikke farlig og vil aldri skade deg. Bare gjøre det godt for deg.»
«Du må la meg få gå nå,» sier jeg svakt.
«Ok», sier han og slipper meg. «Unnskyld for alt. Det var ikke vondt ment.»
«Det går bra», sier jeg og tar noen skjelvende steg videre bortover korridoren. Kjenner blikket hans i ryggen. Etter fem meter nøler jeg et kort øyeblikk. Rister på hodet uten å snu meg. Går langsomt videre …
«Vent,» sier han. Jeg fortsetter noen skritt før jeg stanser. Fortsatt uten å snu meg. Stillheten føles total i korridoren. Som svak hviskende lokking lyder skrittene hans da han nærmer seg. Så kjenner jeg kroppen hans mot ryggen i det han legger armene rundt livet mitt.
Hendene hans glir over magen, nedover mot lårene og forsiktig over skrittet. Han kysser meg på halsen, kinnet og slikker meg i øret. Jeg kjenner hvordan hendene smyger seg under t-skjorta. «Vil du ikke bli med meg opp?»
«Nei, jeg …»
Med ett er hendene hans under BHen og brystvortene stivner da han kjæler forsiktig med dem. Øyeblikket etter legger jeg hodet mot skulderen hans, lukker øynene og begynner å puste raskt med åpen munn.
«Kommer du? Ta det med ro. Ingen får vite noe»
«Kanskje … men …»
«Det betyr ja.»

Et eldre par står sammen med oss i heisen. Hele meg skjelver så beina dirrer mot heisgulvet. Situasjonen er helt syk. Jeg er i ferd med å gå til sengs med en vilt fremmed mann, mens Martin og Inga befinner seg på et annet rom på hotellet! Jeg, som knapt har hatt ordentlig sex med noen før jeg traff Martin!
Da vi kommer til etasjen hvor han har rommet sitt, tar han tak i hånden min. Trekker meg gjennom korridoren. Foran døra stivner jeg. Han titter på meg og smiler spørrende. Jeg tar to skritt bakover.
«Jeg … vet ikke. Vi bør kanskje ikke gjøre dette likevel …»
Han legger armen under rumpa mi og løfter meg opp. Så bærer han meg inn på rommet …
Han kysser meg lenge, et vått tungekyss, jeg responderer etter beste evne. Så trekker han av meg t-skjorta, kysser meg på nytt, mens han fører meg som en dansepartner bort til senga. Jeg blir liggende på ryggen, han legger seg over meg. Tungene våre ruller mot hverandre, samtidig som han, med litt møye, lirker av meg tightsen. Kysser meg ømt på magen, slikker navlen, videre nedover mot truselinningen. Forsiktig og langsomt begynner han å trekke trusa nedover. Kysser og slikker innsiden av lårene og lyskeområdet. Jeg forstår at han har tenkt å gjøre noe som ingen har gjort med meg tidligere …
Bare tanken på at en fremmed mann snart skal slikke fitta mi er nær ved å få meg til å komme. Jeg legger meg ned på senga, prøver å slappe av, mens de våte leppene kiler meg forsiktig over skamleppene, nedover mot rumpeballene, rundt anusåpningen og inn … Følelsen av tunga som spiler rundt åpningen og gradvis kommer lengre inn i rumpehullet, vekker en grensesprengende overgivelse til en djevelsk nytelse og barbarisk fantasi. I hodet mitt forestiller jeg meg Martin sittende i rommet, tvunget til å beskue hvordan jeg nyter å bli slikket i rumpa …
«Er det ikke deilig å være så kåt?» sier han, uten å vente på svar. For nå skiller han leppene mine med fingrene, og så er tunga og munnen hans overalt inni fitta mi, intenst og raskt, men samtidig mykt, vått og deilig. Den raske pusten min er høy og tydelig, og etter hvert klarer jeg heller ikke å undertrykke regelmessige, svake stønn som kommer ukontrollert fra munnen min, noe som ellers ikke er særlig typisk for meg. Tunga hans finner klitoris, først ertende og kilende forsiktig, så med gradvis sterkere trykk og intensitet. Jeg jamrer og vrir meg på senga, kaster hodet fra side til side. Hendene hans glir oppover magen, under sports-BHen, som fortsatt er på, og fingrene kjæler med brystvortene mine mens han fortsetter å slikke fitta mi. Snart kjenner jeg hvor voldsomt jeg er i ferd med å komme. Fingrene mine klorer seg fast i håret hans, hele kroppen rister og skjelver i rykkvise spasmebevegelser. Tunga og leppene kjennes om mulig enda mer intenst mot klitoris, og da fingeren hans samtidig glir inn den våte åpningen min, tar hele underlivet fyr og den svake stønningen går over til høylytte hyl når det går for meg.

«Godt, ikke sant?» sier han, mens han reiser seg og kler seg helt naken foran meg. Den veltrente kroppen avslører en liten tatovering på skuldra. Pikken hans er stor og står i en bue mot meg. «Det … bare var så vanvittig deilig,» hikster jeg forferdet over meg selv.
«Ta av deg BHen», sier han. Jeg reiser meg og drar den over hodet. Han presser meg ned på ryggen og setter seg over magen min. Legger den harde pikken mellom brystene og presser dem sammen. Langsomt beveger han seg fram og tilbake.
«Du har så deilige, store bryster,» sier han. Han legger en pute under hodet mitt, og nå rekker pikken hans bort til munnen min når han støter framover. Han beveger seg langsomt fram og tilbake slik at jeg kan ta imot med munnen og tunga. Han øker farten og kuken kommer langt inni munnen min for hver gang. Så stopper han og lar meg få suge og slikke den. Den kjennes veldig stor og tykk.
«Jeg har sinnssykt lyst til å knulle deg nå,» hvisker han. «Lenge siden du ble pult av noen andre enn kjæresten din?»
«Det har ikke vært noen andre,» svarer jeg.
«Men du vil at jeg skal gjøre det?»
«Ja, jeg vil at du skal ta meg nå!»
Han setter seg på kne mellom lårene mine, lar pikken kjæle med klitoris og skamleppene før han langsomt presser den inn i fitta mi. De første bevegelsene kjennes ufattelig deilig inni meg, og det eneste jeg tenker på er at han skal fortsette å knulle og ikke stoppe. Han kjennes atskillig større ut enn Martin, fyller hele meg med hvert støt, og snart blir jeg oppmerksom på hvor uvanlig høyt og hemningsløst jeg stønner, noe som ser ut til å gjøre ham enda mer iherdig. Han beveger seg raskt fram og tilbake inni meg, veksler på å presse bena mine bakover, og å la rumpeballene mine hvile på lårene hans mens han tar meg. Jeg er slett ikke vant med å bli knullet så lenge og intenst som dette og beruselsen er i ferd med å nå himmelske høyder. Hendene mine krafser i lakenet, jeg kjenner en deilig og annerledes følelse tilta et sted, dypt inni meg. Og utrolig nok fortsetter han å knulle meg i samme tempo og med samme ustoppelige intensitet. Lenge, og gradvis hardere …
Jeg roper ut i nytelse i det han kaster meg rundt, og med pikken fortsatt inni meg klarer han å trekke meg opp i knestående. Med harde raske bevegelser tar han meg bakfra, masserer brystene og river i håret mitt. Hoftene hans klasker med raske intervaller mot rumpeballene mine og pikken hans kjennes hard som stein når han støter den langt inni meg.
«Du liker dette, hva?» stønner han. «Du liker å bli knullet hardt?»
«Jaaa!» Ta meg! Jeg tror det går for meg snart!» stønner jeg tilbake. «Det er så deilig!»
Nå er den voldsomme følelsen fra dypet er i ferd med å slå ut i full blomst. Jeg stønner, skriker og merker hvordan hele kroppen igjen begynner å skjelve. Og da den varme sæden hans brer seg langt inni meg eksploderer jeg i ekstase, orgasmen kjennes så berusende sterk og deilig, nytelsen og følelsene når så store høyder at jeg hyler, hikster, og til slutt bryter ut i høylytt gråt. Jeg hulker og gråter helt til han trekker seg ut av fitta mi, legger seg tett inntil meg i senga med armen rundt meg. Forsiktig begynner han å tørke de mange tårene som fortsatt renner fra øynene mine.
«Du får ikke så ofte orgasme?» spør han da jeg endelig får kontroll over kroppen, pusten og følelsene. Vi ligger side om side i hotellsenga med hvert vårt glass appelsinjuice.
«Dessverre,» hvisker jeg.
«Jeg heter forresten Robert. 24 år. Dette har ikke skjedd.»
«Siri, her. 28 år. Du har helt rett. Dette har aldri skjedd!»

«Jeg rekker vel en rask dusj før frokosten?», spør jeg uten å møte blikket til Martin. Inga er våken, men opptatt med barne-tv. Hun enser meg knapt. «Såpass hard trening på morgenkvisten» smiler Martin. «Joda, sier jeg tilbake, forsøker å smile og merker hvor anspent jeg er. Ser at Martin står med ryggen til og plukker opp noe fra gulvet. Jeg åpner døra til badet, møter de litt rødsprengte øynene i speilet og trekker pusten dypt noen ganger. Så kler jeg meg naken og skrur på dusjen.

Frederik Faust 2023.