Hvordan det ble trekant første gang

Denne novellen er vist 14647 ganger.

Vi er ett ektepar som har vært gift noen år. Dagliglivet går som hos alle andre, med jobb, kjøring av barn til forskjellige steder og alt annet enn å ta vare på hverandre. Vi satt en kveld å så på tv, som så mange andre kvelder. Programmet var ikke det helst store, det også som vanlig. ”Jeg har lyst på en tur til Danmark jeg! En tur for bare oss to, så vi kan få slappe av litt og nyte livet” sa hun plutselig fra sofakroken. Ja vel, men hva med unger og barnepass? Ikke noe problem, jeg har allerede ordnet det, vi reiser på en svipptur allerede til uken, når du har fri 3 dager. Billettene er kjøp også. I all verden, hva går det av dama nå? Her er det visst bare å henge med i svingene og se hva som skjer. Dagene frem til turen gikk ganske fort ja. Må jo innrømme at jeg var spent på om hun hadde lagt andre planer også, uten min viten. Er jo aldri godt å vite med sånne som bare bestiller billetter og nærmest kommanderer deg med på dansketur! Vel om bord, hun snakket med en av vertene og vi ble geleidet gjennom flere ganger, oppover bar det, flere dekk. Hun hadde ikke bare bestilt en tur, nei. Hun hadde like godt bestilt en av luksuslugarene! Stor, fin, masse plass, blomster og frukt på bordet og vinduer eller hva det nå heter både forover og på siden! Ganske stort bad også, noe som skulle vise seg å bli viktig ettersom turen gikk.
Vel, vi fikk nå installert oss etter hvert, la oss ta en dusj sa hun, men jeg vil dusje alene. Jeg kunne jo ikke annet enn å nikke. Du kan ta et glass vin i mellomtiden, den står der borte, og så gjør du klar et glass til meg også, som jeg kan få når jeg er klar. Som sagt så gjort, mens jeg hørte dusjen bli skrudd på satte jeg meg godt til rette, skjenket opp vinen og begynte å fantasere litt. Ikke bare litt heller forresten, så hvordan hun sto i dusjen, deilig, frodig, ja noen vil vel kanskje til og med si litt mye. Jo da, hun er ikke noe beinrangel, det er riktig, men FOR en kropp hun har, min kjære. Kan nesten minne litt om modellene hos Rubens. Har dere sett The Union of Earth and Water.. så kan det være en god beskrivelse. Med andre ord en Kvinne i ordets rette forstand. Det ble snart klart for meg at det var mer enn bare å dusje hun gjorde, for dette tok litt tid. Eller var det bare jeg som var spent på resten? Ikke vet jeg, men da hun endelig åpnet døra sto dampskyen ut i rommet. Hun kom ut splitter naken, så på meg, nå er det din tur sa hun, men fort deg! Jeg vil nyte! Oppfordringen ble tatt bokstavelig, veien ut av klærne, inn i dusjen ble ikke lang. Her er det best å være nøye, såpen ble gnidd inn over hele kroppen, men hvorfor i all verden skal det være flytende såpe? Hvor er det blitt av det gamle gode såpestykket? Anyway, såpen ble gnidd inn både foran og bak, over og under. Her skulle det lukte godt alle steder! Junior begynte straks å reise seg i sin fulle størrelse, ikke SÅ stor, men akkurat passe for meg. Det er jo bruken det kommer an på, ikke størrelsen. Endelig ferdig, frotterte meg godt, ville jo ikke at gulvet skulle bli vått når det var tydelig at det var andre ting som var vått og ventende. Da jeg kom ut fra badet satt hun enda naken i stolen, nippet til vinglasset og smilte. Du er nysgjerrig på hva jeg driver med nå, sa hun. Det var jo ikke til å nekte for det, hadde jo aldri opplevd lignende i vårt snart 7-årige bekjentskap, for ikke å si 5 årige ekteskap. Du skjønner, jeg ville at vi skulle oppleve noe nytt og annerledes, så kom her, jeg vil at du skal binde for øynene mine med skjerfet og slikke meg over det hele som du har gjort før. ÅJSANN, dette med bind var nytt ja! Hun tok tak i staven som nå bare sto enda strammere, dro meg forsiktig bort til sengen og la seg ned. Hun bandt selv skjerfet rundt hodet, kunne ikke se noe, sa hun. Sett i gang. Jeg begynte motsatt av vanlig, helt nede ved lilletåen. Lot tungen sirkle rundt den, gled ned mellom tærne, suget den inn. Forsatte med de andre tærne, gled forsiktig nedover fotsålen, helt ned til hælen. Hun begynte å vri seg, la det andre benet over mot meg så jeg kunne slikke der også. Hele foten ble slikket og suget, ankelen, ankelkulen er en spesiell sone hos henne. Forsatte oppover mot knærne, skiftevis det en og det andre benet. Ja, hvisket hun, nydelig, fortsett. Hun vred seg og jeg kjente den deilige lukten som kom fra grotten hennes. I øyekroken kunne jeg skimte hvordan leppene hennes begynte å endre farge, fra den lyse rosa til en mørkere glød. Jeg lot tungen gli videre oppover, gled forbi denne lystens hule, opp til navlen.. Sirklet rundt, lekte med den litt utstikkende navlen som hun ikke liker å vise frem. Hun klarte ikke ligge stille lenger, nå vil jeg ha deg. Å nei du, skal vi første leke skal vi gjøre det til gangs! Hun tok tak i staven min, men jeg ville noe annet og tok den bestemt bort. Bindet over øynene hennes begynte å løsne, hun jukset! Jeg strammet det til for å være sikker på at hun ikke kunne se noe. Bøyde meg igjen og lot tungen sirkle rundt brystvortene, lekte med området rundt, kjente at hele området begynte å nuppe seg. Et sikkert tegn på at hun var klar for alt, men ikke enda, nei Jeg lot tungen leke seg videre oppover, under haken, rundt haken, over begge kinn, rundt leppene.. Hun rakte ut tungen og møtte min. Bindet skal av sa hun. Jeg VIL ha deg NÅ! ”TUUUUUUUUUUUUT” hørte vi utenfor. Vi kjente ristingen i båten tiltok og fikk en kraftig påminnelse om hvor vi var. Heldigvis ble vi ikke så forstyrret at vi glemte hva vi holdt på med. Hun tok et bestemt tak i junior. Nå skal du få smake også sa hun, snudde meg rundt, reiste junior i rettstilling og satte seg bestemt ned. ÅHHHHHHHHHHHHH, det var godt, hvisket hun……det finnes ikke noe bedre…..Hun begynte ett forsiktig ritt, vred seg frem og tilbake, skrudde seg både opp og ned. Hun begynte å sukke, små vellystige lyder som trengte seg opp og ut. Jeg kjente hvordan det hele begynte å bygge seg opp. Det knøt seg i ryggmusklene, strammet seg i lysken, presset på for å komme ut. JA, JA, hvisket hun høyt kom i meg, kom nå. Jeg lot det hele stå til i bokstavelig forstand. Kjente hvordan staven ble strammere, vokste enda litt og spruten sto inn i henne. Hun sank sammen over meg og smilte. Dette må vi gjøre mer sa hun, tror aldri jeg har hatt det så godt. Men nå er det vel best vi kler oss og går for å spise. Hun smilte enda bredere.
Etter en ny dusj, og etterbarberingsvann både her og der tok jeg en tur på dekk mens hun tok en god dusj. Vi var klare for ett godt måltid mat.

Middagen, eller rettere sagt, buffeen, foregikk i rolige former. Hun snakket om å handle litt, må jo følge tradisjonen sa hun. Tar med litt vin hjem også vet du sa hun og blunket. Skal jeg være med? Hvis ikke går jeg i baren og finner en plass til oss. Gjør det du, vennen, jeg blir ikke lenge. Som sagt så gjort… Jeg fant baren, noe som ikke var vanskelig. Ikke så mange der enda, og det er jo tross alt mandag tenkte jeg. Der var ett ledig bord som passet ypperlig, ett stykke fra musikken så det kunne gå an å prate litt uten å skrike, ikke så alt for langt fra dansegulvet. Jeg bestilte en Fjellbekk til henne og en konjakk til meg selv. Etter noe som virket som en evighet, men sikkert ikke var mer enn et kvarter, kom hun. Kikket på drinken, skal du ha meg full nå lo hun. Neida, tenkte bare du hadde lyst på noe sterkt etter maten og seansen vi hadde sa jeg. Hun lo enda mer, ja vel, men jeg vil ha rødvin etterpå. Det er både godt og så blir jeg ikke så full og gal sa hun. Musikken spilte opp, skal vi danse? Jo da, takker ikke nei til en dans med deg vet du, pus. Det var ikke akkurat noen ”kliner” som ble spilt, men hva så? Greit å begynne med noe som kan løsne musklene også. Heldigvis ble det litt roligere etter hvert, for hva er vel bedre enn å danse nært inntil den kjæreste du har. Etter et par deilige nære skulle musikken ha pause allerede, så vi måtte sette oss. I mellomtiden var det blitt ganske fullt i lokalet. Faktisk så fullt at det ikke gikk lenge før det sto en enslig kar ved siden av oss og lurte på om han kunne sette seg. Ja visst, jeg kikket på henne. Jo da, det er plass nok her sa hun, skal bare hente noe å drikke, er det flere som skal ha? Ta like godt med en flaske rødvin du sa jeg, vi skal vel være her en stund. Han satte seg, presenterte seg som Kalle, turbuss-sjåfør fra Oslo. Han kunne derfor ikke drikke noe særlig, hadde med seg en full buss med pensjonister som skulle til Danmark for å handle. Ja, vi er bare på en kosetur vi sa jeg. Trenger å komme litt bort fra hverdagen av og til. Ja ikke sant? Vi kikket oss rundt. Nå, sa jeg, er det noe særlig å kjøre sånne turer da? Jeg mener, bare opp og ned til Danmark, hjemmefra ofte? Jo da, det er ok det, for kona er ofte med, men denne gangen fikk hun ikke fri fra jobben. På den måten kommer vi oss ut vi også, selv om jeg nesten er på jobb hele tiden. Du skulle bare vite hva enkelte av disse handleturistene vil ha oss sjåfører til å gjøre. Ikke nok med å lempe bagasje nei. Det finnes til og med de som vil ha oss med på lugaren, og det er damer som mildt sagt er voksne! Jeg kunne ikke annet enn å le, syntes jeg ser en med ”grått hår og spaserstokk” som vil ut på kjøret sa jeg. Ja, ikke sant? I samme øyeblikk kom Sølvi tilbake med ikke bare en, men to flasker med vin. Hva er det dere ler av? At jeg ikke kunne bestemme meg for en eller to flasker? Neida, Kalle presenterte seg og fortalte hva vi snakket om. Hun lo hun også, ja ja, mye kan jo skje sa hun. Det er aldri godt å vite, men skal vi ta en dans sa hun til Kalle. Hun kikket på meg, ba liksom om tillatelse. Er det ok spurte han. Ja visst, bare dans dere. Det var rene diskodansen der ute, så jeg lente meg tilbake og slappet av. Nippet til glasset, musikken ble roligere og hun gled inn i armene hans som det naturligste i verden. Hun er ingen dårlig danser, det skal sies. Han fulgte med så godt han kunne, det viste seg snart at han også kunne sine ting. Jeg så at hånden hennes gled nedover ryggen hans, hva nå tenkte jeg, hva i all verden har hun i tankene nå? Hun lente seg mot ham i dansen, det var tydelig at han var litt usikker på hvordan han skulle tolke det. Han holdt først litt avstand, så kunne jeg se at han tok ett litt fastere tok rundt henne. Dansen var slutt, musikken gikk over til en heftig sak, og de kom gående mot bordet. Jeg måtte jo late som jeg ikke hadde registrert noe, så jeg spurte om det ikke ble varmt å danse hele tiden. Antydet vel egentlig at jeg kunne tenkte meg en dans selv. Jo, sa hun, men nå kan Kalle hvile litt så skal vi to ut på gulvet når de begynner med skikkelig musikk igjen. På den måten gikk kvelden, hun danset med oss begge på omgang. Når klokken nærmet seg stengetid sa hun at hun skulle ha siste dansen med meg, men at hun måtte på dekk en tur for å lufte seg. Ikke dumt det sa Kalle, men jeg må noe annet. Det er blitt litt mye drikke og det som kommer inn må jo ut også sa han og lo. Vi gikk ut i det fri, sto ved rekken og kikket på den stjerneklare himmelen. Hun snudde seg mot meg. Vet du hva sa hun. Hm? Jeg tror Kalle er kåt på meg. Ja er det noe rart, sånn som du har holdt på hele tiden svarte jeg og lo litt. Umulig å være påvirket da vet du. Har du noe spesielt i tankene? Nei, jeg bare lurte på……. Hva da sa jeg. Jo, jeg har ikke fortalt deg det før, men jeg har helst siden jeg var ung hatt lyst på å prøve en trekant. Åjsann, den var ny sa jeg. Ja, jeg har liksom ikke turt å si noe, men nå er det sagt. Og du har gjort grundig forarbeid sa jeg. Jeg har i alle fall en skikkelig stav nå, men det har du vel merket? Ja, og for å være ærlig er han ikke borte han heller. Men la oss gå inn igjen å se om han er kommet tilbake. Så danser jeg med ham først og så den siste med deg Da vi kom inn til bordet var Kalle allerede på dansegulvet med en av sine egne passasjerer. Det tok ikke lang tid før han kom bort til bordet vårt igjen. Jeg måtte bare danse siden hun spurte sa han. Og dere to var jo ikke her. Nei, det var godt med luft, ikke så kaldt heller, men nå skal vi to danse sa Sølvi. Gjerne sa han og kikket på meg. Jeg blunket til ham. Ute på dansegulvet var det straks en tett dans dem i mellom. Jeg så at de snakket litt sammen, han kikket først på henne, så i retning av bordet. Hun snakket igjen. Han kikket på henne og smilte svakt. Da orkesteret annonserte kveldens siste dans kom de raskt bort til bordet. Nå er det din tur sa hun og tok et kraftig tak i armen min. Nå sa jeg, hva snakket dere om? Jeg bare merket at det skjedde noe så jeg klemte meg litt inntil ham sa hun. Spurte om han hadde lyst til å bli med oss opp på lugaren. Ja takk, tar gjerne en night-cap jeg hvis dere har noe. Dansen var over, vi gikk til bordet og hentet Kalle. Han hadde allerede kjøpt en flaske champagne, sa at det ville bli godt for en gangs skyld å drikke litt sprudlevann og at han ville betale den siden vi hadde kjøpt vin tidligere. Men jeg skal jo kjøre i morgen kveld så jeg må være litt forsiktig. Vi ruslet ut på dekk, godt med litt frisk luft sa Kalle. Jeg tror jeg må en liten tur ned på lugaren først, hvilket lugarnummer har dere? Vi fortalte det. Jøss, det var jo ikke akkurat den dårligste heller, jeg har aldri vært i de lugarene. En bussjåfør får nok nøye seg med noe enklere, selv om det bestandig er enkeltlugar. Han lo, jeg kommer om noen få minutter.
Vi tok oss litt god tid, ruslet videre og når vi kom til lugaren kom Kalle rundt et hjørne borte i gangen. God timing sa han og smilte. Skal vi? sa jeg og åpnet døren. Kalle åpnet sjampisen på en rolig måte. Kan ikke la noe av dette sprudlevannet gå til spille sa han. Jeg tror nesten jeg må ha en dusj sa Sølvi, er det noen som har lyst til å bli med? Ingen av oss kunne stå imot innbydelsen og, selv om jeg følte meg litt sjenert, så tok det ikke lang tid før vi alle tre sto der like nakne som dagen vi kom til verden. Sølvi sto vendt mot Kalle, han kikket på henne, sa ikke noe, men det var ingen tvil om at han likte det han så. Hun gikk fort inn på badet. Kommer dere snart eller må jeg klare meg selv? Vel, badet og dusjen er jo ikke akkurat av de største, men vi fikk plass alle tre i kroken. Sølvi i midten, med Kalle inn mot veggen og jeg ytterst. Hun la armene rundt nakken på Kalle, jeg syntes jeg kjenner noe stort noe jeg sa hun og lo. Han bøyde seg lett, kysset henne på pannen, mens jeg sto litt tafatt bak ryggen hennes. Ingen tvil om at jeg er påvirket også, tenkte jeg og kjente junior som begynte å reise seg. Heisann, sa hun og trykket seg bakover. Det skjer mye her! Trenger du hjelp for å finne frem? Neida, sa jeg, jeg skal nok klare meg. Her er såpen sa jeg til Kalle, du kan jo begynne med å såpe inn skuldrene hennes. Han tok imot såpeputen, åpnet den og lot såpen renne nedover skuldrene hennes. Hun begynte å komme med små lyder allerede og presset seg mot Kalle. La meg få såpen sa hun, hun gned den litt ut i hånden før hun førte den nedover for å vaske hans ”edlere deler”. Han stønnet når hun grep rundt ham og jeg kjente hun ble presset mot meg. Jeg hadde en annen såpepute og var i full gang med å vaske ryggen hennes. For å være sikker på at såpen kom ut over det hele gned jeg brystet mot ryggen hennes, lot såpen renne litt og vasket junior når såpen gled inn i rumpesprekken hennes. Hun bøyde seg lett fremover, så jeg kom ordentlig til. Junior var selvsagt med på leken, særlig når hun bøyde seg enda mer. Hun tok Kalle i munnen! Jøss, jeg kjente at her kom det til å skje noe ganske snart hvis jeg ikke var forsiktig! Jeg rettet meg, Kalle sto med lukkede øyne. Han nøt! Jeg tok dusjen løs fra festet og lot vannet renne nedover oss alle. Sølvi rettet seg forsiktig opp. Skal vi tørke oss? La oss gå i salongen, for der er det bedre plass. Hun snudde seg mot meg, blunket og smilte, la oss gå ut og ta med håndkleet. Hun la hånden på ryggen, på Kalles reaksjon var det ikke tvil om hva hun gjorde, grep tak om spydet hans og dro ham forsiktig ut av dusjen. La oss tømme glassene sa hun. Kalle tok det andre håndkleet med seg ut i salongen, han gned det mykt over skuldrene på Sølvi, mens jeg begynte å tørke brystene hennes. Hun pustet tungt, sukket, Kalle trakk håndkleet nedover ryggen hennes, jeg gned forsiktig rundt brystene, nedover til den lille stripen av hår som var formet som en pil. ??? Dette var nytt for meg også! Hun hadde barbert seg slik at pilen pekte rett ned mot sprekken! Hun kikket på meg og smilte, er det noe? sa hun. Neida, det er fint svarte jeg, absolutt, men når? I ettermiddag, når du gikk en tur på dekk smilte hun. Kalle var opptatt med sitt, dvs. han hadde nådd helt ned til rumpesprekken, gned den mykt tørr. Sølvi lente seg mot meg for at han skulle gjøre en god jobb. Jeg lot en finger komme på utsiden av handkleet og gled den sakt ned mot toppen på sprekken. Hun skilte bena ørlite, lot meg komme til. Kalle bøyde seg bak henne, lot tungen gli nedover den nederste delen av ryggen og berørte så vidt sprekken på den andre siden. Sølvi skilte bena enda mer, jeg bøyde meg, lot tungen gli rundt brystene hennes, sakte nedover, satte meg på huk, lot tungen gli rundt navlen og fulgte pilens retning nedover. Tungen gned forsiktig mot begynnelsen på sprekken, litt nedover, litt oppover. Hun sukket tungt, tok meg rundt nakken og holdt meg tett inntil seg. Jeg lot blikket gli litt rundt, så at Kalle lot tungen gli rundt i den andre enden av sprekken. Jeg kjente at Sølvi ble tyngre, knærne hennes bøyde seg, vi gled sakte ned på teppet. Sølvi lå i midten, hun snudde seg og fikk Kalles pikk rett i munnen. Han stønnet, hun kom med koselyder, mens jeg overtok Kalles plass med tungen. Lot den gli langs leppene hennes bakfra, skilte dem lett og lot den sirkle langs kanten av grotten. Jeg hørte enda ett stønn fra Kalle, forsiktig hvisket han, jeg vil ikke at det skal gå for meg enda. Hun trakk seg litt tilbake, kysset ham på magen, men kunne ikke la være. Hun elsker å suge, så leppene hennes gled nedover igjen, skilte seg og lot tuppen gli inn. Blikket mitt fant Kalles mellom bena hennes, det eneste jeg så var ett tåkete blikk, han lot tungen gli innover mot tappen hennes, hun reagerte øyeblikkelig. Hun utstøtte små gledeshyl, stønnet, hvisket, ryggen hennes strammet seg og krampene fikk overtaket. Hun ristet som aldri før, klemte bena fast rundt våre hoder, saftene rant ut av henne. Hun ejakulerte! Jeg hørte Kalle stønne tungt, han pustet nesten ikke, før det kom ett kraftig snøft. Ingen tvil hva Sølvi hadde gjort! Han fikk kraftig rødme i kinnene, og stønnet høyt en gang til. Sølvi snudde seg rundt, nå er din tur sa hun og så på meg. Hun bøyde seg, tok staken min i munnen. Jeg kjente hvordan hun både slikket og sugde samtidig og kjente hvordan det trakk seg sammen i ryggen. Kjente hvordan trykket bygget seg opp, før det endelig sprutet munnen hennes full. Kalle lå der som en utslitt vaskeklut, Sølvi lå med bena rundt meg og pustet tungt, mens jeg følte meg som jeg var overkjørt av ett hurtigtog. Langt om lenge begynte vi å komme til oss selv. Skal vi ta ett glass sjampis med oss i dusjen? spurte Sølvi. Jeg måtte kremte for å få igjen stemmen, mens Kalle bare nikket.
Etter en ny, lang dusj forsatte leken lenge. Hvor lenge er det vel ingen som vet, for vi våknet alle sammen på gulvet nå høyttaleren varslet at frokosten var servert og at ankomst Hirtshals var beregnet om en time. Vi kikket på hverandre, Kalle sa han måtte ned til seg selv en tur for å skifte slik at han ikke møtte sine passasjerer i de samme klærne som i går kveld. Men la oss møtes til frokost. Ja, selvfølgelig sa Sølvi og jeg i munnen på hverandre. Vi er der om 20 minutter, må bare dusje først sa hun og blunket.
Under frokosten ble vi stadig avbrutt av Kalles passasjerer som kom bort og spurte om alt mellom himmel og jord. Vi ble fort enige om ikke å gå i land. Det var bedre å bli om bord, slappe av litt og kanskje ta en tur på dekk. Dessuten kunne vi trenge litt uforstyrret søvn sa Kalle, men vi kan jo møtes igjen når skuta går igjen. Ja visst, sa Sølvi og smilte, vi møtes på vår lugar straks vi har lagt fra land. Da kan vi alle få sovet litt i fred og ro, og ta ett glass vin eller to.
La meg avslutte denne lille historien med at dette er en god stund siden nå. Vi har møtt Kalle flere ganger, både på dansketurer og her hjemme. Kona hans, Anne Berit, har vi også møtt flere ganger. Både hos oss og dem, til middag og ” litt attåt”, men det er en annen historie som heller får komme en annen gang.

[Total: 0   Average: 0/5]

Legg igjen en kommentar