Hyttetur

Denne novellen er vist 7835 ganger.

Du har invitert meg på hytta i helga. Fikk bare en melding på mobilen. «Ta bussen til Stordal fredag ettermiddag, møter deg ved samvirkelaget».
Bussturen som tar drøyt en time, går utrolig fort. Sitter bare å fantaserer om deg, hva vi skal gjøre.
Når bussen stopper, står du nedfor trappa til butikken, i joggesko, en liten shorts, og blusen er knytt like under brystene. Du kommer i mot meg, og vi gir hverandre en klem. Ser at brystene er løse under blusen. Du er et erotisk villdyr, Tea. Som du tenner meg!
Halvveis opp til hytta stopper vi å hviler på en gressbakke. Jeg tar frem et par pils fra sekken. Etter et par slurker åpner du blusen, brystene duver fritt. Jeg setter fra meg pilsflaska, kysser brystene dine, vortene er store fra før, gir deg et langt, vått tungekyss, og lirker hånden inn under shortsen din, -truseløs i dag og! Og utrolig våt! Jeg forteller deg at jeg ønsker deg nå, knestående på gressbakken. Lirker shortsen nedover lårene dine. Den søte kjønnslukten din pirrer meg i neseborene. Har sagt det før, men i min begeistring for deg må jeg bare gjenta det; ingen har en kropp som deg, ingen tiltrekker meg slik, ingen som kan måle seg med ditt venusberg, og kjønnslukten er bedre enn noen eretiske oljer. Må suge deg litt, kjenne smaken av deg, stikke tungen inn i deg, suge og nappe lett i lysttappen din. Du runker meg lett. Vi føler begge at dette må vi gjøre unna fort. En uke uten sex gjør at vi begge må lette på trykket. Du stiller deg på kne, jeg trenger inn i deg bakfra, har lyst på det bakerste hullet ditt, men foretrekker fitta, den glovarme, glatte, og utrolig romslige. Du svaier i ryggen, dette gir et ekstra trykk på kuken min, tror ikke jeg klarer å holde meg lenge, presser fingeren mot anus på deg, den andre hånden knar ditt ene bryst. Presser fingeren inn i deg, når den er helt inne kjenner jeg også den presse mot kuken der langt inne i deg. Selv har du en hånd ved kjønnet, og bearbeider din egen clitoris. Jeg kjenner orgasmen komme. Kjenner det først i ryggen, via anus, egen mage og ut i pungen, før jeg sprøyter deg full. Du begynner å riste, beveger baker i harde støt før du roper ut din orgasme, et vilt orgasmebrøl fyller skogområdet.
Vi ligger nakne og slapper av, drikker de siste, varme slurker av ølet før vi tar resten av vegen opp til hytta.
Vel fremme plasseres resten av ølflaskene i kjelleren, mens vi løper nakne ut i Stordalsvannet.
Et herlig bad. Oppe lar vi solen tørke oss mens vi sitter nakne på terrassen med hvert vårt glass rødvin. «Blir været fint, kan du kanskje være til mandagsmorgen?», spør du.
«Kan være her frem til neste helg», svarer jeg, selv om jeg vet at det bare er ønsketenkning.
Etter det andre vinglasset, vil du suge meg. Du suger som en gudinne, ingen kan dette som deg, og noen ganger tror jeg nesten at du kan overleve på sæd alene.
Jeg masserer deg lett over nakke og skuldre der du står på kne foran meg og suger, du lirker en hånd under setet mitt og presser en finger mot mitt anus, og da klarer jeg ikke å holde igjen, men lar det stå til. Du suger, og svelger mine spermier, alt forsvinner, ingenting kommer til syne ved munnvikene dine.
Etter vel utført arbeid, reiser du deg opp, gliser bredt, og gir meg et langt kyss. «Om en stund får du suge meg til utløsning», sier du.
Vi vet begge at dette blir en helg fylt av sex og erotikk. Håper vi ikke helt glemmer måltidene..uten mat og drikke

Legg igjen en kommentar