I drømmenes verden, del 2

Denne novellen er vist 4247 ganger.

Fingrene mine var slikket rene for saftene mine og jeg var sliten, men tilfreds. Madam var også fornøyd med meg for hun sa til de to mennene at jeg var godkjent og at jeg var klar til å brukes.
Betydningen av ordet brukes i denne forbindelse ville ikke gå opp for meg på lenge, men når jeg først forstod det………var det på en måte for sent å trekke seg ut. Det gikk bare ikke, man var fanget i dette slottet til Madam, men det forstod jeg ikke der og da.

Jeg fikk på meg blindfold igjen, selv om jeg tryglet om å få slippe så hjalp det ingen ting. De to guttene løftet meg opp fra sengen og holdt meg i hver sin arm mens de ledet meg ut av rommet, men hvor vi gikk aner jeg ikke.
Igjen hørte jeg lydene av stemmer som kom langt bortefra, lyden av vakker musikk, latter, klirring av glass, lukten av røkelse og parfyme hang tungt i korridoren, blandingen var såpass sterk at den nesten gjorde meg kvalm.

En dør ble åpnet og jeg ble ført inn i et rom hvor det føltes deilig og varmt og lukten her inne var vare frisk og behagelig. Det føltes som om det var litt fuktighet i luften og jeg lurte på om jeg hadde kommet inn på et bad. Jeg fikk mistanken bekreftet da en av mennene sa at de skulle vaske meg ren, skrubbe huden til den ble rød, smøre meg inn med bodylotion og gi beskjed når jeg var klar. Jeg forstod at vi ikke var alene, forsøkte å lytte etter andre stemmer, men hørte bare lyden av mine egne hjerteslag. Hva hadde jeg i vente denne gangen? Jeg skalv litt, både av forventning, men også av litt angst.
Mennene slapp meg og jeg følte meg med ett så naken, dvs det var jeg jo også, men når jeg forsøkte å dekke meg til ble armene mine forsiktig, men bestemt skjøvet vekk. Myke hender tok tak i meg og skjøv meg forsiktig fremover, ba meg løfte det ene bene og stige opp i badekaret.
Det varme vannet omsluttet meg og jeg forsøkte å slappe av. I det jeg ville si noe la en pekefinger seg over leppene mine og en myk stemme hvisket – hysjjjjjj, ikke si noe, vi skal gjøre det godt for deg, slapp av og nyt – jeg la hodet bakover mot et mykt handkle som lå på badekanten, fingrene lå fortsatt over leppene mine, men nå fulgte den konturene av munnen min. Jeg stakk tungespissen min forsiktig ut, ville slikke denne myke fingeren, og jeg fikk lov. Eieren, som jeg var sikker på var en kvinne, lot fingeren gli over leppene mine og førte den inn i munnen min hvor jeg sugde på den forsiktig. Plutselig kjente jeg myke lepper la seg om mine, tungen hennes lekte med min, gle ut og inn av munnen min, sugde på tungen min og hun gjorde meg vanvittig kåt. Jeg kjente en myk svamp begynte å sirkle over skuldrene mine, deilig såpeluft spredte seg i rommet, svampen gled ned mot brystene mine, men stoppet rett før vortene fikk sin etterlengtende behandling. Jeg stønnet mot den myke munnen og hun svarte meg å kysse meg hardere og dypere. Jeg forstod det var to kvinner som gjorde det deilig for meg, Hun som kysset meg tok tak i nakken min og drog meg opp i sittende stilling, hånden med den myke svampen gled over ryggen og ned mot korsryggen. Jeg rettet meg opp, kjente vellysten rase gjennom kroppen etter hvert som svampen gled ned mot rumpesprekken min, over hoftene, magen og over brystene mine.

Vortene var store og stive og det verket i dem, jeg stønnet skjøv brystene frem, ville at noen skulle slikke dem, ville bli tatt på, ville kjenne varm hud under mine egne hender.
Jeg ble kysset igjen, denne gangen av hun andre. Gud hun var deilig! Munnen hennes føltes som ild mot min, tungen hennes gjorde ting med min jeg ikke visste gikk an, den lekte og pirret, slikket og ertet meg så jeg holdt på å bli gal. Jeg løftet armen, fant naken hud, en skulder som jeg lot fingrene stryke over, opp mot en slank nakke, tok hånden min om denne nakken, drog vedkommende hardt inntil meg, ville ikke slippe taket i dette deilige.

Hun ble like kåt som meg, jeg kjente kroppen hennes dirre og sitre, en varm pust som gikk tungt mot min, hender som strøk over stive vorter. – herregud så deilig – stemmen hennes var hes og sexy – hørtes moden ut og jeg håpet hun var det – ikke en av disse unge, snerte 20-åringene, har ingen ting i mot dem – men blir misunnelig å se på stramme rumper og glatte kropper – en moden dame som meg selv ville jeg foretrukket – selv om jeg gav blaffen egentlig når jeg kjente hvor kåt hun gjorde meg. Hendene hennes la seg om ansiktet mitt, kysset hennes gjorde meg helt ør, hun skjøv meg bakover, blottla halsen min, lot tungen slikke nedover haken og halsen, på kravebenet, ut mot skulderen og da kjente jeg en myk tunge på den andre siden også. Begge kvinnene slikket meg, slikket armene mine og oppover mot skuldrene igjen. – herregud dere gjør meg gal av kåthet, jeg vil se på dere, jeg vil nyte dere – jeg stønnet og ville ta av meg blindfoldet, men bestemte hender stoppet meg – ikke gjør det – du har ikke lov til å se oss, ikke enda, men snart kjære, veldig snart, – den sexye hese stemmen trollbandt meg, fikk meg vil å slappe av igjen, lot tungene gli over mine svulmende bryster, jeg skjøv de frem, frydet meg når to kvinnemunner la seg over hver sin vorte, rullet den rundt med tungen, mens den myke svampen kom glidende over magen min.

Jeg løftet rumpa mi opp fra badekaret slik at kjønnet mitt brøt vannflaten, ville at svampen skulle stryke over min kåte mus, ville kjenne svampen mellom mine kåte lepper. Men den stoppet akkurat rett før jeg var sikker på at jeg ville få kjenne den over klitorisen min. En myk latter kom fra den ene – du er kåt nå vennen – leppene dine er store og hovne, du vil kjenne noe inni deg også kanskje? – ja stønnet jeg, knull musa mi, ta på meg, bruk fingrene på meg! Jeg tryglet og ba, men ingen ting hjalp, jeg måtte vente – vente på dette deilige som skulle skje – snart tenkte jeg snart vil jeg bli brukt, snart ville de la tungene sine gli over musa mi, gi meg den orgasmen jeg så sårt trengte og lengtet etter.

Plutselig stanset de, ba meg reise meg opp, hvilket jeg gjorde. Det dirret i kroppen min, sitret av spenning og kåthet. Følte blikkene stryke over meg som fjærlette fingrer – du er sexy kvinne – spre bena litt så vi kan se på deg – jeg holdt på å gli gal av begjær. Jeg følte de sulte blikkene mot musa mi, kjente jeg hovnet opp, kjente saftene rant på innsiden av mine lår, hørte smaskelyder og forstod at de stod rett foran meg og kysset! ”Vær så snill, la meg se på dere! NEI! Stemmene var som piskesnert! Jeg skvatt, hva hadde skjedd, hvorfor så sinte plutselig?

Jeg følte et kaldt drag mot huden min, famlet meg ut av badekaret og håpet at noen ville gi meg et handkle, jeg frøs så huden min nuppet seg. ”Ikke ferdige enda?!” Jeg skvatt, hvem var det? Noen hadde kommet inn i rommet, en myndig mannstemme forplanet seg i rommet, det var som om vinteren hadde gjort sitt inntog i rommet så kald var stemmen. Ingen sa et ord, jeg åpnet munnen for å si noe, men en hånd la seg plutselig over slik at jeg nesten ikke fikk puste. – ti slavinne! Du svarer ikke før du har tillatelse, du burde lært deg det nå, burde du ikke? Stemmen var dirrende og jeg ville riste på hodet, men tok meg i det. – så du har ikke fått skikkelig opplæring? Hmmmmm det må vi gjøre noe med ! Jeg ble forvirret, hva skjedde nå tro? Plutselig gled en finger over sprekken min og jeg klarte ikke å holde igjen, et stønn gled over leppene mine når fingeren ble våt av meg, den gled sakte inn i meg, dypere og dypere til jeg til slutt følte jeg nesten ble løftet opp på hånden hans. – våt uten tillatelse eller er det noen av disse horene som har kåtet deg opp? Jeg ville si noe, men hånden hans presset hardt om munnen min og fingeren hans dypt inni meg, herregud han måtte slutte ellers ville jeg kommet over hånden hans. Fingeren beveget seg der dypt inni meg, frem og tilbake, jeg roterte svakt med hoftene og han lot meg få lov….en liten stund…. Han presset hardere og jeg ble nesten løftet opp fra gulvet så sterk var han, men så slapp han meg og jeg hadde vel falt om det ikke var for at han holdt meg om munnen. ”DU, kom hit! Jeg forstod at han snakket til en av de andre kvinnene, hørte de forsiktige skrittene hennes over gulvet ”Ned på kne og sug! Det raslet i klær og jeg forstod hun sank ned på kne foran sin herre og han slapp meg. ”Du også” – sa han og dyttet meg ned ved siden av hun andre. Jeg så ingen ting og visste ikke hva jeg skulle gjøre, men jeg slapp å bekymre meg. Han tok tak i håret mitt, drog hodet mitt bakover og snart kjente jeg kukhodet hans gli over leppene min, jeg slikket ham, lot tungen gli over hodet og nedover skaftet. Der møtte jeg tungen til den andre kvinnen så vi vekslet på og suge og slikke ham. Han drog meg hele tiden hardt i håret, munnknullet oss etter tur, først den ene så den andre, så begge. Jeg lurte på hvor den tredje kvinnen var, men da jeg hørte lyden av en vibrator forstod jeg hun brukte den på seg selv mens hun så på oss.
”Knull fitta di, vis meg at du kommer, sånn ja, flink jente dypere inn i din våte mus, dypere, hardere, hardere, knull fitta di ” Mannen ble villere og villere og kvinnen bak oss gjorde som han sa, det hørte vi på lyden. Vibratoren banket ut og inn av fitta hennes og han stønnet kommandoord til henne hele tiden.
Plutselig stivnet han….. å faen jeg kommer, herregud som jeg kommer – jeg åpnet munnen, men han drog meg vekk, – jeg spruter hvor jeg vil og når jeg vil, er det forstått!” jeg nikket og satsen hans traff meg midt i ansiktet, sædspruten stod ut av pikken hans, han sprutet og sprutet over ansiktet, brystene og magen min, og kvinnen ved siden av meg fikk beskjed om å slikke det rent igjen. Jeg skrek når tungen hennes begynte å slikke huden min, jeg var så våt, så kåt av alt dette at det brant mellom bena mine, jeg visste at om jeg knep litt igjen, ville jeg komme, så når tungen hennes slikket magen min og sirklet rundt navlen min, knep jeg bena sammen og jeg kom, hele kroppen min ristet og skalv, hun så det forsøkte å holde meg igjen, men det gikk ikke. Jeg var steinkåt og så våt som jeg aldri før hadde vært. – nei, nei – hvisket hun .- herregud han kommer til å piske deg, du har ikke lov! – piske meg? Ingen gjorde det vel? Orgasmen rev i meg og saftene piplet ut av musa mi, jeg skrek ut av vellyst, sprikte med bena og lot saftene bare renne ut av meg.

”Hva faen er det du tror du gjør?” Stemmen hans var like ved øret mitt, du fikk ikke orgasme vel?” Sleip, silkemyk og spørrende var stemmen, du har mye å lære du forstår jeg, og jeg skal personlig lære deg reglene i dette huset her, regler du skal følge til punkt og prikke om ikke får du problemer med pisken, bare så det er sagt. Forstår du?” jeg nikket, skjelvende og redd forsøkte jeg å si unnskyld, men ble hele tiden bedt om å ti still. ”Vask henne grundig, jeg er skuffet over dere som ikke har blitt ferdig enda med henne. Dere har 1 time på dere. Gjør det dere skulle ha gjort for lenge siden og slutt å leke med hverandre, jeg vil ha henne klar presis klokka 7 så skal jeg nok få lært henne hvordan hun skal oppføre seg.

Jeg ble vasket denne gangen, uten noen form for kos, bare en svamp som gled over kroppen min i myke sirkler, men denne gangen fulgte det ikke noe kyss med, ingen kåte stønn, alt var bare stille, jeg forstod at de også hadde brutt en regel i huset, vi skulle ikke hatt kost med hverandre, vi skulle ikke kysset vi skulle ikke gjort annet enn å bli ferdige.

Jeg ble tatt opp fra badekaret igjen, tørket med myke handklær og lagt på magen på en myk seng. Duftende bodylotion ble smurt utover kroppen min. Jeg slappet så deilig av, kjente hendene som gled nedover ryggen min, over rumpa mi, masserte rumpeballene mine, nedover lårene, på innsiden……herregud jeg ble så kåt igjen, klarte ikke stanse strømmen av vellyst som raste gjennom meg. – gud dere tenner meg, jeg blir så kåt av hendene deres, jeg vil ha dere begge to, la meg smake på dere – jeg stønnet og vred meg under behandlingen deres, løftet på rumpa mi slik at hendene kunne beføle meg mellom bena, ville ha fingrer dypt inni meg, ville smake fitte, ville ha noen sittende over ansiktet mitt, ville ha dildo i musa mi, i rumpa mi – jeg stønnet og vred på meg, en deilig myk kropp la seg oppå meg, myke bryster presset mot ryggen min, jeg sprikte med bena mine, kvinnen over meg gjorde det samme, hun tok tak i hendene mine og skjøv armene mine utover. Vi lå som fasongen på en stjerne. Hun oppå meg, roterende med sin glatte mus mot rumpa mi holdt jeg på å bli gal. Hun gned seg hardt mot meg, fitta hennes var våt, jeg kjente det rant av henne og saftene blandet seg med mine jeg presset rumpa mi opp mot hennes, stemmen hennes var bare som en hvisken – gud vi gjøre noe galt, du får oss kåte du også, vi klarer ikke å la vær, vi vil elske med deg, fort og deilig, gi deg det du vil ha, men vi vil ha noe igjen. Du skal slikke oss begge, du skal knulle oss begge og vi skal knulle deg – ordene hennes sendte meg til himmels. Fitta mi svulmet opp
Og når jeg kjente noe hardt presse mot åpningen min bare jublet jeg inni meg.

En enorm stor dildo presset seg inn i meg, dypere og dypere, jeg skriker ja!!!! Pul meg, knull meg, herregud la meg bli knullet hardt, hardere, hardere….. jeg stønner og puster, og i det dildoen når til bunns i meg begynner vi alle tre å bevege oss, det er da jeg forstår at vi blir knullet samtidig begge to, en dildo i hver vår mus, herregud jeg ville se, jeg ville se på disse deilige kvinnene og hva de gjorde med meg. Kvinnen over meg biter meg plutselig hardt i nakken, jukker fortere og hardere, neglene hennes borrer seg hardt ned i skuldrene mine og plutselig skriker hun høyt og stivner før hele kroppen hennes rister og skaker, skjelver over meg, mens hun fortsatt blir knullet hard og vilt, dildoen jager ut av musa mi, gir fra seg deilige surklelyder for hvert støt.

Plutselig stanser alt, jeg blir redd, har noen kommet inn igjen? Jeg blir snudd rundt på ryggen, blindfoldet blir tatt av og jeg stirrer rett inn i noen av de mest grønne øyne jeg i mitt liv har sett. Mørk hår er omkranset et nydelig ansiktet, små rynker rundt øynene avslører at hun nok er på alder med meg. – Hei vakker, hvisker hun du er så deilig, kan ikke stoppe nå, kan vi vel?

En stor og deilig strap-on vipper mellom hennes ben, to stor dildoer er festet til den og jeg stønner henført, glipper med øynene stryker over kinnet hennes, drar henne ned til meg og kysser henne vilt og hemningsløst. Hun presser den ene dildoen inn i meg, lar meg føle den, klemme rundt den, glir sakte ut og inn av meg, kysser meg slikker brystene mine, hvisker deilig til meg. Jeg er solgt. Jeg elsker dette, deilig jentesex, deilig, mykt og vakkert. Jeg lar meg bare flyte med, finner takten sammen med henne, lar henne knulle meg dypt, hardt, mykt, sakte, fort, hele tiden er det hun som bestemmer tempoet.
Plutselig kom jeg til å tenke på den tredje kvinnen, snur på hodet og ser rett inn i hennes hovne fitte. Den er fylt opp av en gigant dildo. Stor og blå, den største jeg har sett.
Den er helt enorm, og jeg er imponert over at hun klarer å få den inn. Jeg tar tak i bunnen på den og skyver, støter dypt inn i henne og hun smiler til meg, jeg knuller henne, lar henne bli fylt skikkelig opp samtidig som jeg blir knullet selv. Dette er bare himmelsk. Den store dildoen lager deilige lyder og hun presser seg hardt i mot meg

Noe presser mot rumpa mi, jeg kikker opp på kvinnen over meg – ja, hvisker jeg knull rumpa mi, la meg bli fylt opp i begge hull….. glidekrem ble smurt utover og hun forsøker presse seg inn i meg, er for trangt, men forsøker igjen, sakte og pirrende glir hun innover i rumpa mi, mens den andre dildoen glir inn i musa mi. Jeg besvimer tenker jeg, dette kommer jeg aldri til å overleve, jeg kommer til å dø av nytelse det er jeg sikker på. Hun tar tak i rumpa mi, løfter meg opp, legger bena mine på skuldrene sine og da er rumpa mi åpen for henne. Begge dildoen presser seg veg, sakte men å så deilig fyller hun meg, jeg føler jeg blir sprengt, men akter ikke å la henne stoppe.

Den andre kvinnen flytter seg over til oss, den enorme dildoen er på plass inni henne, men hun setter seg ned hos oss, på huk slik at vi ser hvordan hun jobber opp og ned på dildoen. Så bøyer hun seg ned over meg og lar tungen gli over klitorisen min. Det sender signaler rett til hjernen min om at dette er deilig, jeg lar meg bare drive med, lar de gjøre som dem vil med kroppen min, kan ikke protestere, vil ikke heller.
Så kommer jeg, helt uten forvarsel samler all nytelse seg i musa mi og jeg kommer, hardt og deilig, griper tak i et par hender og holder meg fast til orgasmen har gjennomsøkt kroppen min, først da faller jeg til ro.
Kvinnen tar av seg strap-on og spenner den på meg. Jeg ligger fortsatt på ryggen og de griper tak i hver sin dildo. Den ene sitter med ansiktet mot meg, den andre fra meg. Begge senker seg ned på hver sin dildo, jeg stirrer fascinert på pikkene som forsvinner dypt inni grottene deres. Tar tak i hun som sitter med ansiktet mot meg og holder henne om hoftene, Lar henne gli opp og ned på dildoen samtidig med hun andre. De lener seg mot hverandre, rygge mot rygg, to våte fitter jobber over meg, to sexy kvinner på vei mot klimaks, de stønner og puster, det glinser i de våte fittene deres, det glinser av saftene på dildoene og jeg bruker hoftene mine til å jukke i mot dem, presser dildoene så langt jeg kan inni dem, masserer hun foran meg over klitorisen hennes og jentenes stønn begynner å stige.

De jobber seg frem mot orgasme, svetten renner av kroppen min, men jeg må ikke stoppe nå, jentene skriker ut at jeg må knulle dem hardere og fortere, de hopper opp og ned på dildoene, det surkler og stønnes og endelig topper det seg når begge kvinnene kommer samtidig. De gnir seg mot hverandre, strammer seg om dildoene og kroppene deres skjelver og rister når de endelig når klimaks.

Hun som sitter mot meg bøyer seg ned og vi møtes i et heftig kyss mens de siste riene raser gjennom kroppen hennes, hun er kåt, varm og deilig og den myke tungen hennes er pirrende mot min.
Men vi må slutte nå, må gjøres oss klare, få vasket oss igjen slik at ingen merker hva vi har gjort.

Tre nakne kropper hopper fort inn i dusjen og såper hverandre inn, jeg blir kåt igjen, må ikke det, må holde igjen, smyger svampen mellom bena mine, vil så gjerne komme, vil så gjerne kjenne det spruter, men bestemte hender tar den bort. – ikke nå vennen – vi må bli ferdige.

Så når døren går opp noen minutter senere sitter jeg mellom jentene, nydusjet, innsmurt med deilig lotion, og med blindfold foran øynene, slik vi var blitt fortalt at vi skulle.
Vår herre og mester er tydelig fornøyd, jeg klarer å skjule skjelvingen i kroppen min, klarer å puste normalt, selv om jeg er redd. Jeg aner jo ikke hva som skal skje videre. Vi har en hemmelig avtale vi tre jentene, være der for hverandre, hjelpe hverandre om noe skulle skje.

”Så den lille villkatten er klar for sin Mester?” Den iskalde stemmen sendte kuldegysninger gjennom kroppen min. ”Ja herre” Sa jeg med høy og tydelig stemme – ” fint, da kan dere slippe henne og overlate henne til meg”. Jentene skjøv meg opp slik at jeg stod foran denne mannen som skremte meg slik. Jeg så ingen ting, bare følte nærværet fra ham. Han sa ingen ting, men jeg merket at blikket gled over meg, stanset ved brystene mine, som jeg ikke kunne hindre knoppet seg. Noe kaldt gled over vortene, en behansket finger, enden på en pisk… jeg ante ikke, jeg kjente bare det sitret i vortene, forsøkte å stoppe følelsen som startet i magen og gled nedover til musa mi. Ville ikke bli kåt nå, ville ikke og kunne ikke. Slapp å tenke mer på det for i neste øyeblikk ble jeg ført ut av rommet, vekk fra tryggheten og ut i noe jeg helst ikke ville, men som jeg ikke kunne stanse………..

Jeg våknet, badet i svette og med bankende hjerte. Skremt, nysgjerrig, oppspilt. Hva var dette? Hva skjedde med meg? Det var som om jeg ble sendt rett inn i drømmen, var tilstede, opplevde det jeg drømte og deretter bli sendt hjem igjen.
Litt skuffet over at jeg våknet, men samtidig glad allikevel, orket ikke dette, ble for mye for meg, Hvorfor drømte jeg om BDSM? Hadde aldri vært med på noe slikt, ante ingen ting om det bortsett fra det jeg hadde lest på Internett. Hadde jeg en hemmelig drøm inni meg, om å bli bundet, bli elsket med at to kvinner, bli elsket med av to menn uten å se noe, men bare føle intenst kåtskap og villskap. Kaste alle hemninger og gjøre det kroppen min ville? Jeg forsøkte å klarne tankene, men var for sliten så jeg la hodet tilbake på puten igjen og sovnet, ville ikke tenke mer på dette, ville bare sove og sove, så fikk vi se i morgen.

Legg igjen en kommentar