I en bakgate

Denne novellen er vist 7914 ganger.

Jeg har sett deg mange ganger. Vet til og med hva du heter og hvor du kommer fra, for vi har gått på samme skole. Kanskje du ikke husker det, men det gjør jeg. Latteren din klinger fremdeles i øret mitt, og glimtet i øyet har du hatt hele tiden. Nå er vi eldre og mer erfarne, men likevel blir jeg varm i kroppen av å tilfeldigvis møte på deg. Det er rart egentlig, at selv om jeg har hatt min del menn henger den gamle avstandsforelskelsen i som en glødende rødme. Hvordan har du klart å snike deg slik inn i tankene mine?

Det er lørdag og varmt på utestedet. Sommeren har sneket seg inn i ellers så kjølige Norge, og natten er het og klam. Overfylt som vanlig. Svette mennesker som gnir seg mot hverandre i takt med overdøvende musikk. Øl flyter og kommentarer med «skjulte» hensikter utveksles. Du er også der, slik du har vært de siste helgene. Singellivets travle gleder. Jeg er håpefull. Selvtilliten min har en god dag, mye takket være det nye skjørtet og den stilige toppen. Venninnen min har avslørt at hun kjenner deg godt nok til å si hei. Jeg følger etter henne gjennom havet av mennesker, med besluttsomhet i blikket.

Du smiler og kjenner igjen venninnen min. Hun presenterer meg, men det er unødvendig for du husker meg vist. Jeg smiler mitt mest sjarmerende smil og håper at du tror rødfargen i kinnene mine skyldes varmen. Du heller i deg resten av drinken og spør om vi blir med på dansegulvet. Venninnen min avslår med et lurt smil og vi to baner oss vei mot enden av rommet. Du er flink å danse. Jeg prøver å ikke virke så altfor pågående, selv om det er utrolig fristende å dra deg tett inntil meg. Rytmene gjør meg varmere enn jeg allerede var, og jeg unnskylder meg for å trekke litt luft. Du nikker anerkjennende og blir med meg.

Ute er det svalt, og heldigvis litt kjøligere enn det er innendørs. Du smiler og sier at jeg er morsom å danse med. Vi bestemmer oss for å gå en liten nedkjølingstur rundt i gatene mens vi snakker om løst og fast. Det kiler i magen når du legger armen din rundt ryggen min og ser på meg med en sjarmerende mine. Oppmuntret av noen drinker og ditt litt småfrekke blikk, drar jeg deg med inn i et lite smug. En bakgate, usjenert og mørk. Mens frykten for å bli avvist dundrer i hjertet mitt, presser jeg deg inn mot murveggen og kysser deg krevende. Ingen protester gjør meg modigere og vi tungekysser heftig. Du snur meg rundt slik at det nå er jeg som presses mot veggen. Hendene våre har funnet hverandre og du presser venstre armen min over hodet. Blodet bruser i kroppen min. Jeg stønner inn i øret ditt, og småbiter øreflippen. Den harde kuken din presses mot underlivet mitt. Det er som om jeg glemmer tid, sted og venninner. Alt som teller er dine faste kyss og den altfor deilige kroppen din som presses så tett mot min. Jeg snur oss igjen slik at det er jeg som har kontrollen, biter deg litt i underleppen og masserer pikken din utenpå buksen. Du stønner, og det gjør meg enda kåtere. Fingrene dine er på vei opp skjørtet mitt, og stryker forsiktig over klitten min utenpå trusen. Jeg kysser halsen din og prøver å vise deg hva tungen min er i stand til, mens hånden min forsiktig løsner beltet ditt. Du smiler overrasket når jeg vipper kuken din ut. Den står så deilig, og heller litt mot din venstre. Jeg ler litt inni meg og lurer på når jeg skal finne en som står mot høyre. Med hes stemme hvisker jeg inn i øret ditt at jeg har lyst til å legge leppene mine rundt kuken din, smake deg og leke med deg. At jeg vil suge og slikke deg med den varme, myke tungen min. Jeg vil kjenne at kuken din sitrer rett før du kommer, og at den pumper mellom leppene mine. Du stønner og lukker øynene som for å se det for deg. Men først, sier jeg, må du gjøre noe for meg.

Med fingrene rundt kuken din snur jeg meg mot murveggen. Sakte skyver jeg rumpen ut og vipper skjørtet litt opp. Du skjønner hva jeg vil, og legger håndflaten din mot trusen min. Så begynner du å gni, og jeg kjenner at sitringene opp gjennom magen min gjør stoffet vått. Du legger ansiktet ditt mot skulderen min og armene rundt meg. Hendene dine leker med brystvortene mine og den tunge pusten din kjennes varm mot kinnet mitt. Puppene mine er så følsomme, og de kunne ikke bedt om bedre behandling. Jeg stønner mot mur og gnir rumpen min mot pikken din. «knull meg», hvisker jeg til pusten din, og legger begge håndflatene mot veggen. Jeg kjenner at du drar ned trusen min og sprer beina mine litt. Alt jeg klarer å tenke på er hvordan det vil være å ha pikken din inni meg. Du fører den mot varmen og våtheten. Forarbeidet ditt gjør at den glir rett inn, og du bunner meg med et stønn. Det er deilig å høre stemmen din så nært øret. Jeg begynner å bevege rumpen som et tegn på at du skal støte hardere, og du tar hintet. Det begynner sakte slik at jeg kjenner hele pikken din gni seg mot de våte veggene mine. Jeg stønner hver gang den går til bunns, og presser mot med hendene. Nå går det fortere. Inn og ut i heftige støt, mens pikken din pulserer mellom kjønnsleppene mine. Det klasker mot rumpen min, men jeg har det for godt til å tenke på om lyden er sjenerende høy. Jeg strutter med baken og du legger hendene på hoftene mine for å hjelpe til. Inn og ut, hele tiden. Hardere og hardere. Du sier at du begynner å nærme deg og jeg stopper deg og snur deg rundt så du står med ryggen inntil veggen. Jeg vet hva jeg har lovet.

Pikken din glinser av kjønnsaftene mine, og den frister meg om mulig enda mer. Jeg setter meg på huk slik at jeg kjenner kald luft på den rundpulte fitten min. Forsiktig smaker jeg på meg selv ved å slikke deg oppover skaftet. Du får tid til å roe deg litt ned mens leppene mine kjærtegner pikkhodet, og fingrene leker med ballene. De sier jeg er flink til å suge, men jeg vet ikke hvorfor. Glede over en hard pikk mellom leppene mine kanskje? For jeg nyter det. Virkelig nyter å kjenne at du banker mot tungen min. Jeg tar deg så langt inn jeg klarer, og det er ikke så altfor mye som blir igjen i den kjølige natteluften. Jeg kjenner at pikken din sitrer og at du ikke har lenge igjen. Derfor tar jeg meg god tid. Pirrer og kysser deg til jeg ser at du bare har lyst til å munnknulle meg. Da setter jeg opp farten. Drar deg inn og ut mellom leppene mine, mens jeg runker den nederste delen. Ser at øynene dine begynner å miste fokus. Jeg suger, runker og leker med ballene dine. Du stønner høyere og er utrolig sexy der du står med pikken i munnen min og knyttede hender. Du klynker at du kommer, og jeg kjenner den trekker seg sammen for så å pumpe ut varm sæd som renner ned gjennom halsen min. Jeg lar deg tømme alt i munnen min før jeg forsiktig lar leppene omslutte tuppen av pikkhodet og svelger restene. Du er andpusten og svetter mot mørk mur. Jeg nyter synet av deg, mens jeg trekker på meg trusen igjen. «Du kom ikke», sier du med unnskyldende øyner. «Det gjør ingenting», hvisker jeg i øret ditt – «Jeg vet akkurat hva jeg skal tenke på når jeg fingrer meg selv i natt».

Jeg forlater deg i smuget med buksen på knærne, en opplevelse rikere. Egentlig skulle jeg gjerne blitt der og kysset deg ømt, men jeg er ikke så flink til sånt. Jeg smiler, fremdeles ganske kåt, men jeg kan vente. Vente til jeg ligger for meg selv i sengen med en finger på klitten og kveldens hendelser i tankene. Jeg fryder meg ved tanken. Da hører jeg skritt bak meg, og du legger armen din rundt livet mitt. «Hva om jeg blir med deg hjem og hjelper deg i natt?», spør du og smiler.

Rockey

Min andre novelle, et par år etter den første. Takk til alle kommentarer, dere har gitt meg ny motivasjon. Konstruktiv kritikk settes alltid pris på.

Legg igjen en kommentar