I mine armer

Denne novellen er vist 5411 ganger.

Jeg kunne høre nøkkelen bli vridd rundt i låsen. Like etter gikk Marianne inn i det mørke rommet Jeg listet meg inn på henne bakfra og før hun rakk å skru på lyset fanget jeg henne i mine armer. Først stivnet hun mot kroppen min, men da jeg bøyde meg ned og kysset henne i nakken slappet hun av.

”Hei kjære” sa jeg stille inn i øret hennes

Uten å slå på lyset løsnet jeg håret hennes så det falt ned i ansiktet mitt som det mykeste kjærtegn.. Pusten hennes gikk litt raskere da jeg bandt ett silkeskjerf foran øynene hennes. Jeg kunne se fra siden at hun smilte da hun kjente kroppen min mot sin egen. Hun hadde skjønt at jeg var naken, akkurat som hun liker. Men jeg hadde ikke tenkt å la henne beholde klærne. Selv om flyvertinne uniformen alltid fikk blodet til å flyte litt raskere ville jeg ha henne naken. Jeg kunne kjenne det litt grove stoffet i jakken mot brystet mitt. Hun lot meg trekke jakken av. Så la jeg armene rundt henne, klemte henne inntil meg igjen, denne gangen mot den myke blusen, og kneppet opp knappene, en etter en. Over skuldrene kunne jeg se mellom puppene hennes som mykt buet seg under bhen og som hevet seg i takt med pusten hennes. Etter at den siste knappen var løsnet strøk jeg den av over skuldrene. Skjørtet hadde glidelås bak og etter at den var åpnet falt det på gulvet rundt hennes føtter. Hun stod nå kun i ett nesten gjennomsiktig undertøy og sko med mistenkelig høye hæler. Hadde hun byttet til høyhælte sko etter jobb? Hun vet hva jeg tenner på. Strømper hadde hun heller ikke. Det erotiske synet fikk pikken min til å reise seg og vokse seg stor og hard. Egentlig ville jeg bare rive av henne trusa med tennene og ta henne oppetter veggen, men….. dette skulle være hennes kveld.

Puppene hennes er faste og ganske små, men brystvortene er alt annet enn små. De er store, ganske lyse og ekstremt følsomme. Når Marianne blir kåt er det ikke bare brystvortene som stivner, men hele området rundt stivner og hever seg. Jag la hendene mine over puppene hennes og presset meg mot baken hennes. Da hun kjente den stive pikken min mot rumpa stivnet brystvortene momentant mot håndflatene mine. Gjennom det tynne stoffet rullet jeg de stive brystvortene mellom tommel og pekefinger før jeg begynte å dra forsiktig i de.

”Åååhhh, ikke slutt” stønnet hun
Men jeg hadde andre planer, slapp puppene og løsnet bhen hennes. Jeg kjente pulsen på halsen hennes banke mot leppene mine. og mens jeg fortsatte å kysse henne gled hendene mine over rumpa, på innsiden av den glatte trusa og nedover baksiden av lårene slik at trusa falt ned.. Hun sparket dem og skjørtet av og var like naken som meg foruten de høyhælte skoene. Jeg snudde henne rundt.

”Du er nydelig Mariann og så vanvittig sexy” sa jeg mens øynene mine forsøkte å fange inn mest mulig av henne i det sparsomme lyset.

Leppene hennes var lett atskilt og dirret, jeg fanget underleppen mellom mine og sugde den inn i munnen. Like etter presset hun tungen inn og vi kysset sultent mens hun gned den myke magen mot den harde pikken min.

”Mmmmm, jeg vil ha deg – du gjør meg så kåt” sa hun og grep etter pikken.

Jeg fanget hånden hennes og leide henne mot senga der jeg la henne på magen og strakk hendene hennes over hodet før jeg festet dem med silkeskjerf. I mørket kunne jeg ikke se fitta hennes, men da jeg trakk beina hennes fra hverandre kunne jeg kjenne en svak lukt som ikke var til å ta feil av. Varm, våt kvinne som fikk testosteronet til å boble gjennom kroppen min. Igjen ville huleboeren i meg ta over, og igjen måtte han gi tapt for nytelsen som skulle komme.

Jeg reiste meg fra senga og tente stearinlysene jeg hadde satt ut. For hvert stearinlys kom hun tydeligere frem. Jeg kunne se det lyse håret, den spenstige kroppen med en fast rumpe og lange bein som endte i svarte høyhælte sko. Hun var bare så utrolig vakker i det myke lyset. Jeg skulle ønske jeg bare kunne stått og sett på, men det var noe jeg ville enda sterkere…

Raskt grep jeg den oppvarmede flasken med varm massasjeolje i. Oljen var nesten for varm slik at jeg måtte helle den i hendene mine først. Jeg startet med nakken og øreflippene, som jeg gned mellom fingertuppene, før jeg smurte inn de utstrakte armene hennes. Med lange tak strøk jeg den varme oljen utover ryggen hennes. Da hendene gled oppover sidene kjente jeg begynnelsen på puppene som var klemt under henne. Med stor viljestyrke hoppet jeg over rumpa og konsentrerte meg om beina, baksiden av lårene og knærne, der hun er så følsom, og nedover leggene. Marianne pustet dypt og rolig, nøt tydeligvis hendene mine. Nå var det på tide å vekke henne til liv igjen. På vei oppover lot jeg hendene gli oppover innsiden av lårene helt opp til jeg kunne kjenne fuktigheten og varmen fra fitta. Jeg tok mer olje i hendene og grep om rumpeballene, smurte de inn med rolige sirkler. Ved å trykke de litt fra hverandre kunne jeg se rumpehullet hennes og med tomlene smurte jeg oljen helt til kanten av hullet. Hun slappet av og likte tydeligvis dette. Derfor grep jeg flasken, og mens jeg med den ene hånden holdt ballene litt fra hverandre, helte jeg med den andre. Den første dråpen traff perfekt.

”Aaaahhhh” stønnet hun mens hun knep sammen.
”Mer, mer – ikke stopp” nærmest tryglet hunn og slappet av igjen.

Dråpe etter dråpe traff rumpehullet før de rant nedover mot fitta. Selv om hun klarte å slappe av trakk hullet seg sammen for hvert treff. Jeg lot en finger gli over, det var varmt og glatt. Vanligvis liker hun ikke så godt å bare bli stimulert i rumpa, men nå presset hun baken opp mot den glatte fingeren slik at den gled litt inn. Så trykket hun fitta mot senga slik at fingeren nesten gled ut igjen. Med rolige bevegelser knullet hun fingertuppen min, ikke langt inn, men langt nok til at jeg kunne kjenne sammentrekningene rundt den. Jeg la den andre hånden under fitta slik at hun kunne gni seg mot den.

”Mmmm så deilig, jeg er så kåt” Nærmest hvisket hun

Takten økte og hun klynket svakt, jeg skjønte at hun var i ferd med å komme. Det virket som det startet dypt inni henne rundt fingertuppen min og forplantet seg til fitta der saftene hennes rant utover hånden min.

”Mmm, jaahhhh” En stille og rolig orgasme gled gjennom kroppen hennes.

Mens hun enda pustet tungt førte jeg hånden min til hennes munn og hun slikket grådig sine egne safter fra fingrene mine. Jeg ville også smake og bøyde meg ned for å kysse den våte munnen hennes. Ingenting smaker som henne og ingenting tenner meg mer.

Jeg løsnet silkeskjerfene rundt hendene, snudde henne på rygg og fortsatte å smøre henne inn med oljen. Den sensuelle halsen, puppene, men ikke de struttende brystvortene, den myke magen med den følsomme navlen. Først nå oppdaget jeg at hun var helt glattbarbert uten den lille streken hun vanligvis har. Fitta var åpen og jeg kunne se klitoris skinne øverst mellom leppene. Jeg dryppet olje på den og Mariann begynte å ligge urolig. Med langsomme bevegelser smurte jeg oljen utover det glatte kjønnet hennes slik at den blandet seg med hennes egne safter.

”Jeg skal slikke deg til du ber om nåde” sa jeg og kunne se at hun smilte

Med oljeglatte hender fortsatte jeg å stryke henne helt ned til de høyhælte skoene. Hendene mine strøk over anklene, de bare føttene og skoene. Jeg vet hun er kilen, men jeg kunne ikke la være å suge på de små tærne som stakk frem. Snart kunne jeg høre den kåte latteren hennes.

”Ååååå, stopp, vær så snill – jeg skal gjøre alt du vill, bare stopp” lo hun.
”Høres bra ut!” svarte jeg mens jeg gled opp langs den glatte kroppen hennes.

Jeg ble sittende på huk over magen hennes. Jeg oppdaget jeg at hun hadde fjernet skjerfet fra øynene og så strengt på henne.

”Vær så snill, la meg få se deg” sa hun

Øynene hennes slapp blikket mitt og vandret nedover kroppen min helt ned til pikken som banket oppover magen min. På tuppen av hodet glinset en liten dråpe. Hun grep om pikken, førte pikkhodet mot en av de struttende brystvortene sine og gned dråpen utover. Hun tok oljeflasken og tømte olje over hodet slik at den rant nedover mot ballene. Hun grep hendene mine og la de rundt pikken og ballene. Jeg måtte smile, helt fra vår første natt hadde Marianne ville se meg runke pikken min. Nå satt jeg over henne og runket pikken med langsomme tak. Selv masserte hun puppene sine og kløp i brystvortene. Øynene hennes var vid åpne, mørke og full av kåthet. Hun skjøv meg av seg og bandt mine hender fast over hodet mitt før hun satte seg smilende over brystet mitt

”La meg få smake på deg” sa jeg.

Hun akte seg oppover med fitta mot ansiktet mitt. Jeg strakk ut tungen, men like før jeg skulle få smake stoppet hun. Jeg stønnet opphisset og skuffet. Hun elsker å terge, tirre og leke. Med den ene hånden dro hun fitteleppene til side, deretter gled to fingre fra den andre hånden over klitoris, nedover mellom leppene og så lang inn hun kunne komme. Jeg kunne se saftene renne langs fingrene og nedover lårene. Sakte dro hun ut fingrene og strøk dem over leppene mine, jeg sugde dem inn i munnen min og nøt smaken av henne.

”Du skal få slikke meg så mye du vil, men nå skal jeg ha pikken din. Fylle fitta mi og melke den til du spruter den deilig sæden langt, langt inni meg” hvisket hun

Deretter bøyde hun seg ned mellom beina mine. Blåste forsiktig mot pikkhodet før hun lot den røde tungen gli opp og ned langs skafte for så å la den sirkle rundt hodet. Hun trakk seg litt tilbake, samlet leppene og bøyde seg nedover igjen. Pikkhodet mitt møtte leppene hennes, trengte seg mellom og inn i den varme våte munnen der det ble møtt av tungen som sakte gled rundt. Hendene brukte hun på skaftet og den glatte pungen. Jeg var helt på grensen og sannsynligvis merket hun de små skjelvingene for hun stoppet og sa:

”Jeg elsker å suge pikken din, den passer perfekt til munnen min og så smaker du så godt”
”Klar?” spurte hun

Uten å vente på svar grep hun pikken og senket seg langsomt. Jeg kjente pikkhodet treffe åpningen. Hun stoppet opp, lot det gli frem og tilbake over leppene og klitoris før hun lot seg gli nedover helt til bunns. Hun ble sittende helt rolig spiddet av pikken.

”Mmmm så deilig, du fyller meg” sa hun med lukkede øyne.

Sakte begynte hun å gli opp og ned. Fitta hennes strammet og jeg kunne kjenne hvordan hun arbeidet med musklene. Den ene hånden hennes gled nedover magen, mellom beina og begynte å massere klitoris. Jeg grep om puppene og rullet brystvortene mellom fingrene. Tempoet steg gradvis, bevegelsene ble hardere – mer krevende. Rommet var fylt av rask, tung pust og lyden av våre kjønn som klasket sammen. Håret hennes hang nedover ansiktet hennes, men jeg kunne se at hun bet seg selv i underleppen og at øynene var lukket. Nytelse.

”Jeg kommer snart” stønnet jeg
”Jaahhhh, kom. Sprut, sprut meg full- pump sæden inn i fitta mi!!!”
Marianne kastet hodet bakover, kroppen hennes skalv, hun åpnet munnen og skrek ut:
”Herregud, JAAAA- ÅHHH – JAAAA”
”NÅÅÅÅ” brølte jeg sammen med henne mens sæden ble pumpet gjennom pikken og slynget ut i den melkende fitta hennes. Gang på gang strømmet sæden inn i henne mens fitta trakk seg sammen i krampe rundt og holdt den i ett jerngrep.

Hun falt over meg. De glatte kroppene gled fortsatt mot hverandre, veldig, veldig tett og langsomt. Den intense nytelsen og velværen bredte seg i kroppen min. Munnene våre søkte sammen og øynene møttes. Kåtheten var erstattet av ømhet og kjærlighet. Marianne lå i mine armer og alle ord var overflødige.

Legg igjen en kommentar