I mine drømmer…

Denne novellen er vist 5275 ganger.

Jeg fantaserer om å ligge der – bundet, helt overgitt i deres makt. Jeg vil gjøre det dere ber meg om, kjære Hersker og Herskerinne. Vite at dere kun vil gjøre ting vi har blitt enige om at er ok, aldri gå over grensene vi i fellesskap har satt. Dere kan overraske meg veldig, jeg vet sjelden hva dere vil finne på. Likevel kjenner jeg meg trygg, for jeg vet at dere vil bruke meg til deres nytelse. Det er ikke fritt for at jeg nyter det selv også. Når dere befaler meg å sette meg på alle fire med baken mot dere, og jeg ikke kan vite hva det neste dere vil gjøre er, er det både skremmende, pirrende og spennende. Jeg ville elske det om dere ville ta på meg over hele kroppen; klype, stryke, klemme, bite, rispe med neglene nedover ryggen, baken og lårene mine. Ikke bite hardt naturligvis, men så det kjennes. Om dere hadde ønske om det, kunne dere bruke fingrene mellom bena mine; på den følsomme knoppen min, de varme og våte leppene der, og også stikke flere fingre inn i åpningen – kjenne hvor trang jeg er.
Om dere ville det, kunne dere bruke store leketøy opp i meg, høre at jeg ynket meg mens leketøyet bunnet der dypt inne i meg. Om det behaget Herskeren, kunne han legge meg på rygg, presse bena mine bakover til knærne mine var nesten ved ørene mine, og støte dypt inn i meg med sitt store, harde og stive lem. Herskerinnen kunne ha en pisk, en nihalet katt med lærreimer, ingen kuler i endene på dem. Med den kunne hun først stryke over ryggen og baken min, for så å slå forsiktig noen ganger. Varme meg opp før hun begynner å slå hardere – men bare sånn at det svir og blir litt varmt. Jeg ville like om min kjære Hersker og Herskerinne ville binde meg fast på hender og føtter, så jeg ble liggende som et kryss. Ønsker at de ville tirre meg med å bruke tunge og fingre på klitten min, stryke og kysse meg på brystene, halsen, ørene, på innsiden av lårene og på alle andre tenkelige steder. Erte meg opp til jeg nesten kom, for så å plutselig stoppe. Få meg til å trygle om å få noe inn i meg, be om å bli tatt der og da, på den måten Herskeren og Herskerinnen ønsker.
Dere vet at jeg virkelig tenner på å bli slikket på klitten mens jeg har en stor vibrator inni meg, og bli kysset dypt og heftig av min Herskerinne. Ville dere gi meg dette?

Legg igjen en kommentar