I mørket

Denne novellen er vist 10816 ganger.

Tina kjente uroen begynne å bre seg i kroppen.
Det var langt fra første gangen hun var blitt trukket med på noe hun overhodet ikke ante konsekvensene av, men hun følte fortsatt den samme uroen som hun husket fra første gangen.
Stemmen gjentar ordren, mer bestemt denne gangen.

Med skjelvende hender fjernet hun øyebindet og åpnet øynene.
Rommet var nesten mørkt, veggen foran henne var hvit kalket og opplyst av ett enslig stearinlys midt på.
I øyekroken mente hun å kunne skimte gjenskinnet fra to blafrende stearinlys til.
Usikker på hva hun nå skulle gjøre konsentrerte hun seg fullt og fast om lyset og staken det står plassert i.
Staken var sort og minnet mest av alt om en slik fakkel man ser de bruke i filmer fra middelalderen.
Sammen med de hvitkalkede veggene skapte den alene en nesten perfekt illusjon av ett fangehull. Det eneste som manglet var noen kroker på veggen til å feste fangene i.
En mørk skygge nesten nede ved gulvet tiltrakk seg hennes oppmerksomhet… kunne det være.. nei, det måtte være fantasien hennes som spilte henne ett puss.
Men hun var fortsatt ikke sikker da en kjent mannsrøst kommanderer henne til å snu seg rundt.
Tina trakk pusten dypt og slapp den sakte ut, samtidig som hun rolig snudde seg rundt.
I ettertid kunne hun sverget på at hjertet hoppet over ett slag i det hun så hva som befant seg bak seg.
En stor stol, eller ett bord med noe oppå, dekket av sort filt eller ett teppe slik at det var umulig for henne å se akkurat hva det var, befant seg rett bak henne.
Men det var ikke det som fikk hjertet hennes til å banke fortere.
Langs veggen, bak bordet sto det to menn og i hjørnet sto det en til.
Men det var heller ikke det faktum at tre personer sto og studerte hennes nakne kropp som gjorde det så vanskelig å puste.
Hun hadde tross alt rukket å nå en alder av 27 og hun hadde da sett både menn og kvinner iført de utroligste kreasjoner tidligere.
Men disse lignet ikke noe hun hadde sett før, kanskje med unntak av noe i en skrekkfilm for mange år siden, den gang hun så på slike filmer.
De var kledd i sort, fra topp til tå.
På hodet hadde de sorte hetter av samme type som bødlene brukte når de henrettet hekser og tyver for godt over 100 år siden.
Kroppene deres var dekket av lange, sorte kjortler som rakk helt ned til gulvet.
De sto helt stille, som for å la henne få ett godt blikk på dem.
Og Tina kikket, blikket hennes saumfor dem fra topp til tå, hun registrerte at hendene var skjult av kjortelen.
Føttene om de hadde noen, for i ett sinnsvakt øyeblikk tvilte hun faktisk på at de virkelig var mennesker, var ikke mulig å få øye på.
Først etter å ha sett på dem i flere sekunder fikk hun med seg at det var ett hull foran på kjortelen til hver enkelt.
Tre hull, hvor tre struttende stå pikker strakte seg mot henne i all sin prakt.
Tina svelget tungt idet de som på en lydløs kommando kom mot henne, glidene over gulvet som om de svevet noen cm over det.
Uten å tenke seg om tok hun ett vaklende skritt bakover, reaksjonen uteble ikke.
En stemme hun definitivt ikke kjente skar igjennom rommet med en autoritet hun ikke i sin villeste fantasi kunne tenkt seg å ha trosset.
– stå stille!
Som frosset stivnet hun til.
Hjertet hennes banket så hardt at hun var dønn sikker på at de måtte høre det, som reven hører haren når han har jaget den opp i ett hjørne.
Hanske kledde hender griper om armene hennes og hun lukker øynene, hun innser har ikke lenger noe hun skulle ha sagt, hennes videre skjebne er i hendene på tre menn hun ikke kan se hvem er.
I realiteten var hun hjelpeløs i samme øyeblikk som hun tok det første nølende skrittet ned trappen for noe som føles som en evighet siden.
Sterke hender løfter henne opp og selv med øynene igjen vet hun hva de gjør.
Det hun trodde var ett bord viser seg å være noe helt annet.
En gynekolog stol.
Hun ser det ikke, rett og slett fordi hun ikke makter å åpne øynene, men hun har sittet i en nok ganger til å kjenne igjen følelsen.
Det eneste som skilte denne stolen fra den som står på ett hvilket som helst lege kontor, er at noen har brukt mye tid på å polstre den slik at den er myk og behagelig å sitte i.
Hendene som for noen øyeblikk bar henne gir slipp, men bare for å legge ut på oppdagelsesferd rundt på kroppen hennes.
Over brystene, nedover maven og lårene.
En hånd på innsiden av hvert kne forteller henne sikrere enn noen ord at minst en av dem befinner seg plassert mellom bena hennes. Med ett godt utsyn over grotten hennes som akkurat nå oversvømmes av safter som presser seg frem, utenfor hennes kontroll.
Varm pust på innsiden av låret.
Hender som glir oppover, fingre som sjekker at hun er godt barbert.
Hun kan sanse hvordan kontrolløren smiler anerkjennende, hun har tross alt lagt hele sin sjel i å sørge for at ikke ett hårstrå, eller en hårstubb er igjen.
Så kjenner hun myke lepper kysse henne på innsiden av låret.
Flere kyss, lengre og lengre opp, helt til lepper formet som en ”O” finner kjønnet hennes og suger seg fast i klitorisen.
En tunge, varm, myk og lekende glir over leppene og begynner å slikke henne med lange strykende bevegelser, samtidig som sterke fingre trekker de ytre kjønnsleppene til side og gjør henne ekstra sårbar for hans stimulering.

Tungen borrer seg så langt inn i henne den når, varme lepper omslutter hele fitta hennes og hun stønner høyt av nytelse.
Søkende fingre undersøker området rundt.
Hvor mange greier hun ikke å kjenne, men at det er mer enn to hender er hun helt sikker på.
En finger glir over leppene hennes og hun lukker munnen begjærlig om den, suger den inn som om den skulle vært noe helt annet.
Bryskt trekker han fingeren til seg og erstatter den med noe helt annet.
En kraftig mannskuk, så hard at hun kan kjenne hvordan pulsen banker og så stor at hun er redd hun skal kveles om hun skal både suge ham og bli slikket samtidig.
Men avgjørelsen er ikke opp til henne å ta.
En hjelpende hånd sørger for at kukhodet forsvinner inn mellom de rødmalte, sultne leppene til Tina.
Hun prøver å konsentrere seg om å fortrenge følelsene av det som skjer mellom bena sine, slik at hun kan vise sine utsøkte tunge ferdigheter, men innser raskt at det er umulig.
Den umiskjennelige følelsen av en orgasme under oppbygning begynner å spre seg gjennom kroppen hennes.
Den begynner i under livet og sprer seg som en skogbrann oppover magen og brystet.
Ytterst bevist på at i samme øyeblikk som den nådde hjernen ville hun miste enhver kontroll over kroppen, blir hun liggende stille.
En, eller kanskje det er to, fingre finner veien inn i den brennende fitta hennes.
Fingrene glir rolig ut og inn av henne, en gang i blant bøyer de seg og hun kjenner små lyn spre seg i det de treffer ett lite punkt dypt der inne i henne som er ekstra følsomt for berøring.
Pikken i munnen hennes får ikke lenger den oppmerksomheten den fortjener, leppene hennes omslutter den og tungen stryker fra tid til annen over undersiden, men hun tenker ikke enger på den.
Hver celle i kroppen er bevist hva som skjer mellom bena hennes og idet hun kjenner en søkende finger gli nedover mot det bakre hullet rykker hun til.
Hun hører en mann stønne lavt og antar at det er eieren av det bankende lemmet hun har i munnen, om hun bet er hun ikke sikker på, men hun åpner munnen for å gi ham mulighet til å fjerne seg, noe han raskt gjør.
I samme øyeblikk finner fingeren åpningen der bak og godt smurt av hennes kjønnsafter presses den inn i henne.
Vanligvis ville hun ikke likt det så hardt og brutalt, men akkurat nå var det slik det skulle være, ett langtrukkent ”aaaaahhhhh” høres idet lungene hennes tømmes for luft og kroppen skjelver ukontrollert i det orgasmen bølger igjennom Tina’s smekre kropp.
Det føles som om hun forlater sin egen kropp, som om hun ovenifra kan studere seg selv liggende på ryggen med tre kappe kledde menn rundt seg.
En av dem onanerer hardt og brutalt og hun sanser så vidt at han faktisk sender sæden sin utover brystene hennes.
Berøringene mellom bena forsvinner ikke, men de avtar i styrke, nå er de som kjærtegn fra en fjær og gradvis faller kroppen til ro igjen.
Hun blir liggende å hive etter pusten, men det er ikke lenge hun får ligge i ro.
En pikk, ikke fult så svulmende nå lenger finner munnene hennes.
At det er han som runket over brystene hennes er hun helt sikker på, den umiskjennelige smaken av sæd ville hun kjent igjen hvor som helst og når som helst.
Tina’s puls roer seg gradvis og ganske snart greier hun å konsentrere seg om sin neste oppgave, nemlig vise hva hun kan prestere med munnen.
Med denne pikken er det for sent, han er allerede ferdig, i hvert fall for en liten stund, og hun kan ikke annet enn å kjenne hvordan den sakte krymper inn i munnen hennes.
Hendene mellom de spredte bena gir slipp på henne, men mannen fjerner seg ikke.
Det får hun bekreftet i samme øyeblikk som hun ubevist prøver å samle bena.
En sterk hånd griper om begge anklene hennes og tvinger nådeløst bena fra hverandre igjen.
Han løfter bena opp, slik at de peker rett mot taket, og hun griper seg selv i å tenke at enten har han fryktelig lange armer eller så er pikken hans farlig nær musa hennes.
Han har ikke fryktelig lange armer.
Med bena utstrakt mot taket slik kan hun knapt bevege seg en cm, og det er med skrekkblandet fryd hun kjenner noe hardt, men allikevell mykt presse mot fitta.
Smertelig sakte glir han inn i henne, helt inn til hun kjenner ballene hans mot sin egen rumpe.
Der blir han stående rolig i noe som virker som en evighet, men som egentlig bare er noen sekunder, før han like rolig trekker seg ut igjen.
Den nå så slappe pikken trekker seg ut av munnen hennes, men bare sekunder senere kommer en ny og hard en, som tydeligvis bare sto å ventet på tur, inn i munnen hennes.
Anspentheten forsvant med utløsningen og nå greier Tina å konsentrere seg om to ting på en gang.
Hun greier både å nyte smaken og følelsen av ett rent mannslem i munnen, samtidig som hun nyter å bli knullet rolig av en hun ikke vet hvem er.
Med lukkede øyne bak øyebindet konsentrerer hun seg fullt og helt om å nyte, samtidig som hun gir andre nytelse.
Uten forvarsel trekker begge gutta seg ut av henne før bordet snurrer rundt.
På ny kjenner hun ett mannslem stange mot sitt våte kjønn, før han finner åpningen og trenger til bunns i henne i ett dypt støt. Trine skriker ut idet han treffer noe dypt inne i henne, skriket rommer smerte, men også en voldsom lyst.
Han blir stående slik noen øyeblikk, med pikken sin helt til bunns i henne, før han begynner å pumpe ut og inn av henne.
Noe hun øyeblikkelig kjenner igjen som en pikk stryker henne over kinnet, hun vipper litt på hodet, fanger den med leppene og lar den gli inn i munnen.
Hun kan kjenne smaken av sitt eget kjønn av ham, men hun føler ingen avsky ved det, det tenner henne bare ytterligere.
Pikken er så stiv at den spretter som en stålfjær ut av munnen hennes, hun hører ett dempet klask idet den treffer maven til pikkens rette eiermann.
Hendene hennes blir holdt fast slik at hun har ingen mulighet til å fange den igjen, men det er andre som er mer enn villig til å hjelpe henne.
Denne gangen er hun fast bestemt på å ikke la den slippe unna, så hun suger den dypt inn i munnen og holder den fast med stramme lepper.
Prøvende trekker han seg litt ut, Trine prøver å holde igjen, men med bestemte rolige bevegelser begynner han å knulle munnen hennes.
Gutta faller kjapt inn i en felles takt, når den ene trekker seg ut, støter den andre inn i henne.
Lydnivået stiger, det er tydelig at de nyter kroppen hennes for alt den er verdt, Trine på sin side kan ikke hjelpe for at det tenner henne voldsomt å bli brukt på denne måten.
Igjen trekker de seg ut av henne, igjen snurrer bordet rundt og igjen faller gutta på plass i løpet av sekunder.
Som om ingenting hadde skjedd faller de inn i takten igjen.
Han mellom bena hennes stønner høyt, samtidig som hun kjenner ham svulme opp inne i seg.
Trine roterer med hoftene, bestemt på å melke ut hver dråpe han har å by henne, men pikken hans spretter ut av henne som en sleip ål.
Sæden hans spruter oppover maven hennes, helt opp til brystene, lydene han lager levner ingen tvil om at det er en etterlengtet, kraftig orgasme, men hun kan ikke noe for at hun føler seg snytt.
Hun ville jo så gjerne kjenne den varme sæden hans dypt inne i seg.
Romstering, og en ny hard pikk smetter inn i henne.
En liten stund hadde hun glemt at det var mer enn to menn i rommet.
Alt går rundt for henne, hun greier ikke lenger å konsentrere seg om noe og når han hun suger plutselig bestemmer seg for å sende ladningen sin inn i munnen hennes med ett brøl, har hun ingen mulighet til å svelge unna.
Hun fanger det opp i munnen, men det er alt hun greier.
Det renner ut i munnvikene og nedover kinnene hennes.
Ett nytt brøl, og hun kjenner det sprute dypt inne i seg idet han som knullet henne ikke greier å holde seg lenger.
Stillheten senker seg, og hun driver vekk.
Hun har ingen anelse om det dreier seg om sekunder, minutter eller timer, men når hun kommer til seg selv og får tatt av seg øyebindet er hun alene i rommet.
Det er stummende mørkt, stearinlysene har brent ned og det eneste som minner henne om hva som har skjedd er følelsen av stivnet sæd over hele kroppen.
Trine tviler på om hun noensinne kommer til å få vite om alt som skjedde i dette rommet, denne lørdagskvelden hvor hun var midtpunktet.

Legg igjen en kommentar