I mørket del I

Denne novellen er vist 13475 ganger.

Jeg fører deg inn på soverommet. Du er kledd i rød babydoll, den er tettsittende og gjennomsiktig. Den er kort og rekker deg bare rett over rumpa. Du har på deg en g-streng i samme farge. Soverommet er middelsstort, en stor himmelseng, en toseters sofa, et stort skap og noen kommoder står i rommet. Jeg tar deg med bort til sengen, skapet står til høyre. Det er stort, har to dører og er høyere enn deg. Jeg dytter deg ned på sengen og ber deg bli liggende. Du står på knærne med overkroppen hvilende på sengen. Du hører at jeg åpner og lukker en skuff, før jeg kommer tilbake til deg. Så tar jeg hendene dine bak på ryggen og fester de med et håndjern. Jeg reiser meg opp og blir stående bak deg. Jeg setter meg ned bak deg og beføler deg ømt. Lar begge hendene mine utforske rumpa di. Jeg løfter babydollen og legger den på korsryggen din. Så kjenner du leppene mine, tungen min som stikker frem og slikker deg på rumpa. Hendene mine blir litt mer ivrige, litt mer røffe. Jeg ber deg om å spre beina mer, og du lystrer. Jeg lirker g-strengen til side og lar fingrene mine gli inn i fitta di. Jeg bøyer meg frem og lar tunga gli lett over klitorisen din. Slikker den, suger litt på den. Jeg lar fingrene mine gli inn og ut av deg, ser hvordan du blir våtere. Så tar jeg de ut. Like etterpå kjenner du en stor dildo trenge inn i deg. Rolig presser jeg den inn i deg, vrir litt på den, fortsetter å skyve den inn i deg. Jeg skyver den til jeg merker at den ikke kommer lengre. Trykker litt på den, lar den fylle deg. Bøyer meg ned og lar tungen min igjen slikke deg. Begynner å knulle deg med dildoen. Tungen min er rask nå, følger tempoet til dildoen. Ser at du blir våtere og våtere. Hører at pusten din blir tyngre og heftigere. Jeg tar deg nærmere og nærmere orgasmen. Da jeg merker at det er like før du kommer så trekker jeg dildoen ut og stopper behandlingen. Jeg reiser meg og skjønner at du er skuffet. Hånden min er hard over rumpeballen din. «Du er kåt nå hva? Din skitne hore. Kåte tøs. Du vil knulles, kjenne pikken min gli inn i deg, kjøre på og la deg komme? Vel, det kan du bare drømme om. Reis deg!» Jeg løfter deg opp og vender deg mot skapet. Jeg dytter deg mot det. Du ser at det er et hull i hoftehøyde der dørene møtes. Jeg tar på deg øyebind. Så åpner jeg skapet, dytter deg ned på kne. Du kjenner at jeg fester hendene dine til gulvet, ikke direkte så det gjør at du kan sitte oppreist. Så drar jeg en lærreim over anklene og knærne dine, strammer til. «Her skal du bli til jeg ønsker at du skal slippe ut. Kjenn på kåtheten din du. Og hver gang du kjenner noe stikke gjennom hullet så suger du. Hører du? Og jeg vil ikke ha noe søl, du skal bare suge og svelge. Akkurat nå er det dét eneste som jeg vil bruke deg til. Skitne, kåte hore. Du burde være skamfull.» Så lukker jeg dørene, det er ikke stor avstand fra ansiktet ditt til dørene. Så går jeg ut av rommet, etterlater deg i mørket.

Du venter og venter uten at det skjer noe. Det var midt på dagen da jeg låste deg inn i skapet og du tror at det i alle fall begynner å nærme seg ettermiddagen. Så åpnes døren, og skritt går bestemt bort til skapet. Du hører bukser som faller på gulvet, og ikke lenge etterpå pirker en pikk deg på kinnet. Du tar først hodet bakover, men husker fort hva du har fått beskjed om. Du lener deg frem igjen og fomlende finner du til slutt pikken og lar den gli inn mellom leppene dine. Du suger i et sakte tempo, pikken står stille, den kommer ikke lengre inn i skapet. Du beveger hodet ditt frem og tilbake. Du hører et stønn på andre siden av skapet, du er usikker, tror det kan være meg med vet ikke. Du bestemmer deg for å bli ferdig med det så fort som mulig og setter opp tempoet. Tar mer og mer av pikken inn i munnen etter hvert. «Ååå… rolig nå… Jeg vil nyte mer av dette.» Du hører at det er meg. Du roer tempoet litt, men ikke mye. Du stopper litt opp, har bare pikkhodet mitt i munnen, bruker tungen litt. Jeg stønner enda mer. Så beveger du deg att og frem igjen, jeg kjenner at det begynner å nærme seg for meg. Når du tar pikken min langt inn og lar tungen virvle rundt den så løsner det for meg. Jeg stønner høyt og har problemer med å holde meg på beina. Jeg sender stråle på stråle inn i munnen din og du suger og svelger unna. Det rykker og pumper så deilig i pikken min som er i den varme munnen din. Du suger meg litt roligere nå. Jeg har liten lyst, men trekker meg ut. «Flink jente» sier jeg i det jeg er på vei ut igjen. Det skal gå enda en god stund før du hører døren bli åpnet igjen, men ikke like lenge som forrige gang. På ny skjer det samme. Like etter så trykker en pikk seg i ansiktet ditt. Du kjenner med en gang at dette ikke er meg, men suger for det. Du gir en så god behandling som du kan i håp å kjenne spruten så fort som mulig. Og det virker, det tar ikke lange stunden før du kjenner munnen igjen bli fylt av var sæd, og du svelger unna så fort du kan. Når han har tømt seg ferdig så går han ut. Igjen er du etterlatt i mørket. Men det tar ikke lang tid før døren åpner seg igjen, og nå åpnes skapdørene også. «Ville bare sjekke åssen det går med den lille tøsen min.» Jeg bøyer meg ned og klyper litt i brystvortene dine gjennom babydollen. Så kysser jeg deg, lenge. Tungene krysser hverandre, leker. Mens vi kysser kjenner du hånden min mellom beina dine, masserer. Du skyver deg mot meg, nærmer deg igjen. «Så, så. Rolig ditt ludder. Du må pent vente har jeg sagt.» Så reiser jeg meg igjen, lukker skapdørene og går ut igjen. Igjen tar det en god stund før det skjer noe. Igjen samme rutine. En pikk stikker inn i hullet og du må suge unna. Når du har sugd denne pikken tom også, skjer det samme. Du blir etterlatt.

Det tar ikke lange tiden før det igjen skjer noe. Denne gangen åpnes dørene igjen. Jeg løsner deg fra lenkene og løfter deg ut etter håret. Jeg tar deg med bort til himmelsengen og legger deg på magen. Jeg løsner håndjernene. Jeg drar av deg g-strengen. Jeg reiser meg opp, betrakter deg der du ligger på senga. Jeg kommanderer deg til å snu deg, og du legger deg på ryggen. Du hører det rasler i lenker, jeg fester en mansjett rundt hvert av håndleddene dine. I dem fester jeg lenkene som er kommer fra hver av sengestolpene. Jeg trekker en reim rundt livet ditt og fester den stramt. Jeg sprer beina dine rolig, men bestemt, og nyter synet. Jeg presser knærne dine så langt ned mot sengen som de kommer. Jeg fester tau rundt knærne dine og drar de til siden og bakover. Anklene dine blir også festet til sengen. Jeg sitter et lite øyeblikk og ser på deg. Du ligger fastspent, skrevende foran meg. Jeg leker litt med fitta di. Skiller leppene dine litt, beføler klitorisen din. Jeg reiser meg og du hører at jeg kler av meg. Du kjenner at jeg setter meg ved siden av hodet ditt. «Ut med tunga. Opp med munnen nå. Sånn ja. Faen for ei hore du er. Kåt som bare det.» Du kjenner at jeg legger den halvstive pikken min på tunga di. Jeg runker meg selv lett, stikker den litt inn i munnen din. Slår den lett på tunga når den blir stivere. Jeg flytter meg over deg, sitter nesten på brystet ditt. «Opp med munnen igjen, jeg har ikke sagt at du kan lukke den.» Du blir litt overrasket når jeg fester en kule i munnen din og strammer til. Jeg drar puppene dine ut av babydollen og leker litt med dem. Klemmer dem, beføler dem. Slikker brystvortene dine, gir dem litt røff behandling. Så slår jeg pikken min litt på dem. Lar pikkhodet leke litt med brystvortene. Så klemmer jeg puppene dine sammen og stikker pikken min mellom dem. Jeg begynner å bevege meg att og frem og knuller puppene dine mens jeg fortsetter å klemme på dem. Nyter synet av pikkhodet mitt som stikker frem på toppen. «Faen så deilig du er der du ligger. Kanskje jeg bare skal kommer her og la deg bli liggende? Å, kunne tenkt meg å sprute utover puppene dine.» Jeg knuller de raskere og raskere og blir mer og mer opphisset, mer og mer hardhendt med puppene dine. Så roer jeg meg ned og tar noen seige drag. Jeg slipper puppene dine og det rykker i pikken min så kåt som jeg er. Jeg dasker den et par ganger til på puppene dine før jeg stiger av deg. Så setter jeg meg foran fitta di. «Se på denne kåte horefitta. Er du et skikkelig ludder? En jævla knulledokke? Skapt for å ta imot sperm og pikk. Du har vel pikk på hjernen tenker jeg.» Jeg tar pikken min i hånda og leker litt i åpningen din. Gnir den over klitorisen din, jeg ser den er hoven og følsom. Jeg ser at det rykker i kroppen din hver gang jeg dunker pikken min rett på klitorisen din. Jeg veksler mellom å dunke og gni pikken min. Jeg merker at du nesten hiver etter pust der du ligger. Så begynner jeg sakte, men sikkert å føre pikkhodet mitt inn i fitta di. Jeg ser hvordan pikkhodet mitt skiller leppene dine på vei inn. Jeg glir lett inn i den våte fitta di, møter litt motstand på veien. Jeg fortsetter til jeg har kjørt hele pikken min inn i deg. Kjenner den deilige varmen, kjenner at det er trangt og vått i fitta di. Jeg kjenner at pikken min pulserer og rykker. Jeg legger hendene mine over hoftene dine, tomlene mine pekende over magen din. Sakte begynner jeg å bevege pikken inn og ut av deg. Starter å knulle deg med rolige støt. «Å herregud for ei deilig fitte å knulle. Du er ei horejente som trenger pikk ja. Skal nok få brukt denne horefitta ja.» Jeg fortsetter å knulle deg sakte, tar pikken nesten helt ut før jeg kjører den til bunns igjen. Jeg legger den ene handa mi på fitta di, tommelen på klitorisen din. Gnir litt på den, ser at du vrir på deg. Regner med at du er nære til å komme. «Så slavejenta har lyst til å komme nå, hm?» Jeg øker tempoet, stanger pikken min hardt inn i deg, mens jeg masserer klitorisen din. Jeg knuller deg hardere, raskere. Jeg stønner, nyter å knulle deg. Ser på puppene dine som gynger i takt med støtene mine. «Kåte ludder, så kom da. Kom!» Det tar ikke lang tid før jeg kjenner at kroppen din rister og at du stønner så høylydt du kan under kneblet. Jeg fortsetter å knulle deg med bestemte støt under hele orgasmen, fortsetter å gni klitorisen din. Det virker som du kommer flere ganger, for du fortsetter å skjelve. Til slutt roer du deg ned og blir litt slappere. Jeg stopper å knulle deg og trekker meg ut. Så løsner jeg deg fra alle reimer, men lar mansjettene og reimen rundt livet ditt bli. Jeg kommanderer deg opp. «Still deg på alle fire nå.» Du står på alle fire midt på sengen. Jeg fester reimer til livet ditt, disse går opp til stolpene på himmelsengen. Strammer de til så de nesten løfter deg. Går frem, drar og fester armene din opp og ut til siden festet opp til hjørnet av himmelsengen. Beina dine blir også behørig festet. Jeg beveger meg bak deg, steller meg bak deg. «Der ja, klar for mer pikk. Du er vel ikke mett enda du?» Jeg klasker deg på rumpa et par ganger. Så løfter jeg opp babydollen og legger den over rumpa di, tar den stive pikken min i hånda og fører den inn i den varme, våte grotta di. Denne gangen setter jeg i gang og knuller deg hardt, rått og brutalt med en gang. Er så kåt nå at jeg har lyst til å bare komme. Jeg knuller deg med harde bestemte støt. Kjører pikken min inn i fitta di så langt den kommer. Kjenner at jeg er i ferd med å komme. Tenker på at jeg har lyst til å sprute deg i ansiktet, over puppene. Tenker på at jeg kan bare gjøre som jeg vil meg deg, knuller deg hardere og hardere. Så klarer jeg ikke å holde igjen mer. «Ååå din jævla horefitte. Nå kommer jeg. Ta imot ditt ludder.» Jeg støter deg hardt og kontant to ganger. Presser pikken min til bunns, kjenner det kommer. Kjenner at jeg kommer så deilig i fitta di. Hele kroppen spenner seg mens jeg stønner. Spruter ut sperm helt inn i fitta di. Pumper stråle på stråle. «Åå for ei fitte å tømme seg i. Ditt kåte udyr.» Jeg støter et par ganger til før jeg trekker meg ut. Så løsner jeg alle reimer og mansjetter. «Du har 15 minutter på å dusje og gjøre deg ren», jeg går ut og låser døren etter meg.
fortsettelse følger…

Legg igjen en kommentar