I mørkets makt!

Denne novellen er vist 14221 ganger.

Det hadde vært en lang og slitsom dag på jobben. Hun var helt utmattet da hun kom hjem, lei og sliten av alt maset jobben hennes førte med seg.
Hun går inn på badet, kler av seg klærne hun brukte på jobben den dagen og legger de på stolen ved siden av toalettet. Finner frem noe mer behagelig. En tynn, vinrød silkesinglet med hvite blonder og en kremhvit hotpants i blonder.
Hun legger seg på senga med laptopen foran seg. Hun pleier alltid å gjøre det når hun er sliten og vil koble litt av fra virkeligheten.
Hun surfer litt på nett, alltid innom de vanlige sidene som erotikknett, pratekompaniet og avisene for å holde seg oppdatert.

Hun hadde fått kontakt med en hun møtte på erotikknett`s forum som hun pleide å snakke med så ofte hun kunne. De utvekslet fantasier og delte mange av de samme fantasiene.. Det var litt av spenningen at de ikke visste hvem hverandre var, at de kun visste hverandres mørke hemmeligheter og innerste fantasier.

Plutselig får hun en mail fra 6guy.

«Jeg har tenkt litt, vi har utvekslet så mange fantasier sammen i lengre tid.
Du gjør meg så hard og jeg synes det er på tide at vi møtes og gjør virkelighet av fantasiene vi deler.
Tør du? *s* «

Hun kjenner at hun blir varm og at hjertet banker fortere og fortere. Skal hun møte han? Hun visste de bodde i samme by, men det var også det eneste hun visste om han.
Nå hadde hun sjansen. Sjansen til å få utlevd fantasier hun har hatt så lenge, gjøre virkelighet av dem..

Hun møter opp foran en stor villa som avtalt. Ved inngangen er det en velkledd mann i midten av 20 årene som tar i mot henne. Han er ikledd en svart Armani dress og er utrolig attraktiv. Høy, solbrun kropp, mørkebrunt rufsete hår og helt utrolig nydelige nøttebrune øyne. Han har et blikk hun kunne drømme seg bort i.
Hun blir fulgt inn i et stort helt hvitt rom, med 2 store vinduer tiltrekt av sorte gardiner.. Mannen som tok i mot henne ved utgangen beordrer henne til å kle sakte av seg og ta på seg det hun får tilbydd.
Et kort lakkskjørt som så vidt dekker den veldreide, faste rumpa og svarte knehøye støvletter i lær med snøring på begge sider og sølvfarget glidelås bak.
«Dans for meg, sakte»….. sier han.
«Ved å komme inn hit har du ingen makt de neste timene. Alt jeg sier og gjør skal du følge uten å snakke. Om du snakker, skal du straffes! Du er MIN nå, bare min og jeg kan gjøre hva jeg vil med deg uten at du kan gjøre noe med det, hvisker han.»

Inn i rommet kommer en ung kvinne med langt blondt hår ikledd et lekkert korsett i svart lakk med snøring i front og strømpestropper, klassiske, lange tettsittende lakkstøvletter og en trang gjennomsiktig svart perlestring med blonder. Hun har med seg et halskjede i sølvfarget metall med brystklemmer på. Mannen beordrer den unge kvinnen om å sette det på henne. Hun beføler henne sakte på innsiden av lårene, hun småbiter forsiktig og kysser henne på halsen, nedover mot brystene og hvisker; «Ikke et ord nå, vær helt stille. Han tenner på andres smerte.» Det svir litt i det brystklemmene settes på, men hun holder pusten.. Det sitrer i hele henne, hun kjenner at kombinasjonen av smerten og det å ikke ha kontroll tenner henne langt mer enn hun hadde forestilt seg.

«Kom hit», han roper på henne. Han tar fram et blindfold i mykt skinn som han trer på henne. Nå har han all kontroll. Hun kan verken se eller gjøre noe. Hun er spent og litt smånervøs på en gang for hva som venter. Dette er første gang… Hun hører stemmer, flere stemmer enn tidligere.

«Gå ned på fire!» Hun gjør som hun blir bedt om.
Hun er våt, og når hun kjenner at en fjær glir lett over fitta hennes begynner det å renne nedover lårene hennes av opphisselse.
De terger henne noe helt enormt. Hendene hennes er bundet på ryggen. Hun kjenner en hånd som tar hardt tak i henne rundt midjen, han beføler henne og stryker lett nedover ryggen, mot rumpa. Bak seg kjenner hun at kuken hans stadig vokser seg større. Den er stor og hard. Han starter lett med å stikke 2 fingerer inn i henne. Langt inn, mens han forsiktig masserer klitten hennes.
Hun er helt våt og bare lengter etter å få kjenne den trenge langt inn i henne.

«Ikke enda, la oss leke litt først!»
«Ingenting gjør meg kåtere enn å se 2 jenter leke med hverandre.»

Hun hadde aldri lekt med ei jente før, men han visste at det var noe hun hadde fantasert om i lengre tid.

Det dufter herlig og tunga hennes glir sakte over kvinnens våte fitte. Presser seg inn mellom kjønnsleppene og roterer sakte. Det smaker himmelsk og hun elsker det. Hun kjenner at kvinnen foran henne blir våtere og våtere og hun fortsetter å sleike..
Det hele som er en kombinasjon av spenning, tøye grenser og prøve noe nytt gjorde henne enda mer opphisset enn hun allerede var.
Bak kjenner hun kuken hans presse mot rumpa hennes, for så å trenge seg langt inn og fylle henne. Hun stønner svakt i det han trenger inn. Etter noen forsiktig støt glir kuken lettere og han øker tempoet litt. Enda noen støt og han øker tempoet enda mer. Ingen hadde noensinne kommet så hardt og så langt inn i henne. Hun fortsetter å sleike mens han tar henne bakfra, suger svakt på kvinnens klitt. Han presser seg så langt inn han klarer å komme, mens tunga hennes fortsetter å gli langt inn i kvinnens våte fitte.

Plutselig trekker kvinnen seg bort. I stedet kommer det inn en mann og tar kvinnens plass, han presser seg mot ansiktet hennes mens han har et godt tak rundt hennes nakke. Han tar hardere tak i henne og presser seg inn i munnen hennes, Han øker tempoet, støter hardt inn i munnen hennes, til hun kjenner kukhodet hans langt ned i halsen og pusten nesten forsvinner. Han er stor, hard og presser seg langt ned og holder lenge, tårene hennes triller og maskaraen renner nedover kinnet hennes. Men til tross dette så tenner dette henne enda mer. Mannen bak stryker hånden gjennom det lange brune håret og tar et godt tak i det, drar henne bakover mens han presser seg enda hardere inn i henne og slår henne lett på rumpa med flathånden opptil flere ganger.. Hun kjenner varmen fra klaskene stige og pulsen bli høyere.

«Sett deg oppå!» sier han. Den ene mannen griper fatt i overarmen hennes og hun får hjelp til å reise seg opp. Han kjenner med et par fingrer hvor våt hun er av lyst. «Sleik ren fingrene mine!» sier han med en streng og bestemt stemme. Han presser fingrene mot de myke fyldige leppene hennes. En smule ufrivillig, men uten å tenke så mye over det fukter hun leppene med tungespissen og sleiker ren fingrene hans, lar tungen gli mellom fingrene hans som er dekket av hennes fittesaft. Hun trer seg så nedpå den harde kuken hans, bak kjenner hun en finger presse seg inn i rumpa hennes. Det føles deilig og hun kjenner hun begynner å bli våt også bak av alt som skjer. «Bøy deg litt nedover så jeg kan kjøre den store kuken min inn i deg nå» Når hun ikke adlyder med engang presser han henne ned så han har henne akkurat slik han selv vil.
Hun er trang og våt, følelsen av å ha to deilige kuker i seg er ubeskrivelig og en helt ny opplevelse for henne.

«Du er så utrolig deilig» utbryter han.

Hun stønner intenst og kjenner orgasmen bygge seg mer og mer opp for å så eksplodere, gang etter gang.
I det han kommer trekker han seg ut og spruter henne oppover ryggen og rumpa. I det mannen under henne kommer presser han seg langt inn i det han spruter mens han har et godt tak rundt halsen hennes og presser svakt til.

Plutselig så våkner hun svett og skjelven, helt våt. Forfjamset over hva som nettopp hadde skjedd. Hadde hun sovnet? Var hele møtet bare en drøm?

Legg igjen en kommentar