I nattens mulm og mørke

Denne novellen er vist 15198 ganger.

Jeg våkner av blæra. Vanligvis må jeg ikke opp midt på natta for å pisse, men kvelden før hadde inneholdt et par flasker øl og da blir jeg bestandig pissan om natta.
Jeg står opp, sukker og går ut av soverommet, gjesterommet. Jeg og samboeren Vigdis deler ikke seng denne natten. Vel ferdig på dass, går jeg stille inn på kjøkkenet for å ta meg en slurk vann. Idet jeg åpner skapdøra for å hente et glass, blir jeg oppmerksom på lyder. Dynelyder. Jeg blir nysgjerrig. Går ut av kjøkkenet, føler jeg gjør noe galt men har ikke lyst til å la være, heller.
Soveromsdøra står på gløtt. Visste de ikke det? Jeg titter forsiktig inn og kjenner hjertet banke ved synet av de to kroppene i senga vår. Stille skyver jeg døra opp og takker gud for at den ikke knirker. Så lister jeg meg et par skritt inn og setter meg lydløst på en stol. Ser. Andektig, musestille, vil ikke forstyrre de to jentene som ligger i senga vår og elsker.
Det er vakkert. Jeg blir ikke bare kåt, jeg blir også litt rørt fordi det ser så fint ut. To slanke, vakre kvinnekropper tett omfavnet, halvveis dekket av dynene. Det er ikke så mørkt i rommet at jeg ikke ser hva de gjør. Heldigvis.
Vigdis ligger på siden og stryker Maria over de store brystene. Venninna hennes kom på besøk i går kveld og etter et par øl var det jeg som foreslo at hun kunne ligge over. De to i vår seng, jeg henvist til et kjedelig gjesterom i ensomhet, også dette mitt forslag. Det var med en liten baktanke, fordi jeg visste at Vigdis var tent på Maria. Dessuten, tanken på å se de to jentene elske sammen tente meg også. Mitt uselviske forslag om å forære senga til de to jentene for natten fordi det var lenge siden de hadde sett hverandre og sikkert hadde mye å kakle om, var med andre ord fullt av baktanker. Og jeg forsøkte å si til meg selv at det var en ren tilfeldighet at jeg var så heldig å bli pissan slik at jeg sto opp – og havnet her. Som kåt kikker.
Marias bryst er større en Vigdis sine, men ikke så faste. De er fine allikevel og brystvortene er lyserøde og knallstive, kan jeg se. De spretter tilbake hver gang Vigdis stryker hånden over. Mens Vigdis kjæler med venninnas bryst, stryker Maria samboeren min over håret og trekker henne ned til seg. Åh, ja, kyss henne du. Press de myke leppene dine mot hennes i et vått, feminint kyss. Forsiktig fisker jeg pikken min fram, den er stiv og knallhard. Langsomt drar jeg forhuden helt tilbake og begynner å runke med vage bevegelser, uten å slippe de to jentene med blikket.
Vigdis slipper leppene hennes, kysser seg nedover Marias hals og mot et bryst. Griper rundt det, klemmer, får knoppen til å stå enda spissere ut i nattens mulm og mørke før hun lukker leppene ivrig rundt og suger. Jeg svelger, må konsentrere meg om å puste lydløst for jeg er ganske kåt nå. Kunne gjerne tenkt meg å deltatt, men vil ikke ødelegge noe for Vigdis. Dette er hennes stund og jeg er en inntrenger, en kikker. Vet de at jeg er her? Jeg velger å ikke tro det.
Maria stønner klynkende og stryker Vigdis over håret igjen. Sprer bena, skyver venusberget villig oppover da Vigdis slipper brystet med hånden og lar den gli ned mot dusken, ned mot det sikkert våte kjønnet. Og da hånden når underlivet, stønner Maria klynkende igjen. Av bevegelsen på armen og hånden, skjønner jeg at Vigdis masserer Maria mellom bena. Åååh, en liten, knallhard, kåt klitoris under de fingrene som så mange ganger har holdt rundt pikken min. Nå kjæler de deilige fingrene med et annet kvinnekjønn, bader i andre safter enn sine egne, synker inn mellom varme, duftende, fremmede folder. Jeg drar forhuden over svampen og holder pikkhodet i knyttneven, gnir forsiktig og masserer mens jeg puster med åpen munn.
Maria setter seg opp, skyver Vigdis ned på ryggen og skrever over hodet hennes. Ja, kjære, snille deg… Press underlivet ditt ned til min samboers ansikt. Spre bena hennes, stikk ut den myke, deilige tunga di og lepje saftene hennes i deg. De smaker godt, det vet jeg for jeg har gjort det mange ganger selv. Ligget med musa hennes over ansiktet, med tunga blant foldene og med haka full av blank, duftende saft. Det knytter seg i ballene ved synet av de to jentene i 69. Jeg hører Vigdis klynke i nytelse og vet at hun vil komme ganske snart, for oralsex er det beste hun vet. Hva vil vel ikke dette gjøre med henne, virkeliggjørelsen av en årelang fantasi? Å kjenne Marias tunge mellom bena, fingrene hennes som vider ut kjønnsleppene, kanskje en finger som synker dypt inn der pikken min trives så godt…
Smaskelyder høres da fingre pumpes ut og inn i rasende tempo. Det skulle ikke forundre meg om de to jentene klarer å komme på likt. Men det er Vigdis som kommer først. Klynkene hennes stiger på skalaen, går over til kåte hvin og den gispende, ukontrollerte, hivende pusten er et godt, velkjent tegn på at hun har en liten, deilig, intens, lang orgasme. Ikke en stor, kraftig en. Jeg hører forskjell. Men hun liker disse orgasmene bedre, for de kjenner hun i hele kroppen og jeg blir så glad på hennes vegne at jeg får klump i halsen igjen. Dessuten må jeg slutte å runke, for jeg risikerer å komme. De hadde nok forstått når de fant de seige sædklattene mine på soveromsgulvet i morra tidlig. Jeg sitter bare og holder rundt pikken nå mens jeg ser på at Vigdis hjelper Maria opp til den samme, deilige toppen. Da Maria puster hvinende, hivende tungt og hvisker nytelsesfulle «åååh» ut i rommet med hardt lukkede øyne, reiser jeg meg lydløst og glir ut av rommet, skyver døra litt igjen og lar gløtten være like stor som da jeg kom.
Vel inne på gjesterommet legger jeg meg i senga, lukker øynene med et lommetørkle startklart i venstre hånd mens jeg holder hardt rundt pikken med den høyre. Med bildet av de to jentene i senga vår i tankene, drar jeg skinnet rasende fort, så pungen danser. Jeg legger til litt i fantasien, slår på lyset, får gleden av å se tunga til Maria sveipe uavbrutt over Vigdis’ klitoris. Åpningen hennes er full av blanke sekreter og musklene trekker seg rykkvis sammen mens hun ligger på terskelen til orgasmen. Det knytter seg i ballene når Maria lar to fingre gli dypt inn i Vigdis’ våte skjede og jeg sender satsen ut i en deilig orgasme da underlivet løsner av nytelse. Jeg biter tennene sammen for ikke å brøle i begjær, skulle gjerne hatt den plaskvåte, herlige musa til Vigdis lukket rundt pikken nå. Kanskje neste natt?
Hvis ikke Maria vil overnatte en natt til.

Legg igjen en kommentar