I stillhet

Denne novellen er vist 15599 ganger.

I stillhet tenkte hun på sine erotiske lidenskaper og fantasier. «Ingen visste» tenkte hun, «tenk om de visste», forferdet hun seg over. Hun var sikker på at alle som kjente henne så på henne som en snill og ordentlig pike uten frekke lyster. Der tok de altså skammelig feil. Hun likte eldre menn, ja det gjorde hun. Hvor mange ganger hadde hun ikke blitt våt av å fantasere over å bli tatt en av sterk, gammel mann «på liksom» mot sin vilje. Eller at hun var en slem skolepike som fikk ris av sin mye eldre lærer for senere å bli tatt bakfra mens hun stønnet av vellyst! Men det var ikke bare fantasier, en dag hadde hun oppsøkt et nettsted for erotiske bekjentskaper. Der hadde hun kommet i snakk med en eldre herre som delte hennes fantasier. De avtale og møtes.

 

Hun kjente at hun ble litt nervøs. «Hva om han ville være slem mot henne?» tanken hadde gjort henne nesten litt opphisset, men allikevel redd. Hun tok på seg sitt frekkeste undertøy, de hadde avtalt at hun skulle kle seg ut som en husholderske og at han skulle være herren i huset som ble kåt av å se henne vimse rundt i den korte tjenestekjolen. Han sa han hadde kjolen klar, så hun tok på seg klær og ytterjakken, så seg i speilet og gikk ut.

 

Hun ble møtt av en velstelt mann på rundt seksti år, han så snill ut, men det var også noe strengt og frekt i blikket hans. Han tok av henne jakken. «Så, skal vi bare sette i gang?» sa han. «Ja» sa hun, men merket at stemmen hennes skalv litt. Han gikk inn på soverommet og kom tilbake med kjolen. Hun tok den på seg, og han ble stående og betrakte henne mens hun skiftet. «Så deilig du er.» Hun kjente hun ble varm i ansiktet, men også andre steder. «Jeg setter meg bare her i stolen likeså godt, du har jo en del å gjøre, er det ikke så?» Med ett så hun litt spørrende på han, men forstod at han hadde begynt leken. Hun ble plutselig litt usikker på hva hun skal foreta seg, men begynte å rydde litt. Hele tiden så han på henne, hver gang hun hadde møtt blikket hans så hun at han bare lengtet etter å ta henne. «Kom hit litt» sa han så. Hun gjorde som han sa, og ble stående og se litt dum ut. Med ett tok han tak rundt midjen hennes og befølte henne mellom bena. «Åh, så deilig du er!» sa han og presset seg inntil henne. Hun kunne merke opphisselsen hans mot ryggen. «Dette sømmer seg ikke, jeg er her bare for å vaske» sa hun litt flaut. «Åh, men ingen får vite det. Det blir vår hemmelighet» svarte han og fortsettet å berøre henne mellom benene. Hun kjente at hun bare ble våtere og våtere og begynte å puste tyngre. Han stønnet, og berørte henne hardere nå, tok trusen til side og stakk en finger inn. «Åh, nei, De må ikke…» sa hun. «Åh… jo» stønnet han.

 

Han dro henne med seg og presset henne opp mot veggen, så hun ble stående med ryggen til ham. Plutselig fikk hun et smekk på rumpa og det kom et uforventet stønn og jammer fra henne. Han slo hardere. «Du liker dette, hva, din lille tøs» sa han og dro kjolen opp så han kunne se hele rumpen hennes, plutselig rev han trusen av henne og nå sto hun der helt blottet for ham. Han gav henne tre slag til. «Din lille usikkelige tøs. Dette er straffen for å være så medgjørlig» stønnet han. Han var skikkelig kåt nå og hun kunne høre at han dro smekken ned og hun fikk pikken hans presset opp i henne bakfra. «Åååh…» stønnet han, ”lille tøs. Du bare lengter etter pikk, kjenner jeg.» «Ja» svarte hun. Det gikk ikke lenge før han knullet henne hardt og fort. «Åh,ja…! Åh, jeg kommer snart. Åh, jeg skal sprute den lille tøsefitta di full av sæd» stønnet han. Han presset hardt og dypt og fort. Hun ble utrolig kåt av å bli tatt og brukt på denne måten. Hans bukser hang nå på anklene og han holdt hendene sine rundt hoftene hennes. Han tok henne enda hardere og kom i et stønn; «Åh, din lille tøs, åh, jeg skal sprute i deg, du liker min store pikk, hva?» Hun kom like etter og falt sammen ned på gulvet. Dette ble ikke siste gangen de to møttes. For de hadde andre fantasier de lengtet etter å virkeliggjøre.

Legg igjen en kommentar