I svigermors klør.

Denne novellen er vist 20359 ganger.

Heile min livssituasjon har snudd seg på kort tid. I vårt rollespel har det vore meg som har svinga pisken, gitt ordrar og vore master i huset. No har det snudd seg, eg har fått prøvd slavelivet.

Det starta sist helg då familiens slavetaus reiste heim på permisjon. Berre meg og frua var at heime. Av og til har vi bytta på rollene slik at eg inntek slaverolla, og slik blei det den helga. Kva eg hadde gjort galt hugsa ikkje eg, men eg lår der på fanget med buksene nedom baken og fikk min velfortjente straff. Frua hadde sikkert mykje å ta igjen, for slaga var harde og mange. Vi bur landleg til og ytterdøra var ikkje låst, og med eit stod svigermor der i døra, ho hadde ikkje banka på men gått rett inn. Ein pinleg situasjon for oss alle, og eg var om mogleg raudare i ansiktet enn på rumpa

Frua var den fyrste som tok til ordet og sa at eg fikk etter slett husarbeid, og dermed fortsette ho som ingen ting var hendt. Svigermor gjorde ikkje teikn til å gå, men sette seg ned og prata vidare som eg ikkje var til stades.
” eg skulle gjerne få lånt karen til forfallande” sa ho til kona. Og dermed blei det slik.

Allereie dagen etter blei eg ringt etter, og eg tok turen til svigermor.
Svigermor er tross sine nesten seksti år ei flott dame som eg lenga har hatt mine drømmer om. Brysta er framleis store og fyldige, og rumpa er stor og freistande i forhold til ein elles liten og nett kropp. Mannen hennar er sjømann, og er i lange periodar vekke i frå heimen. Svigermor er rett og slett ei frodig dame, og eg har hatt ei kjensle av at ho har vist kva som har føregått av aktivitetar i vår heim.

Vel innanfor dørene blei eg stilt framfor ei myndig dame, som eg ikkje heilt kjende att.
”når du skal arbeide for meg får vi halde oss til en formel linje, eg har avtalt med frua at du kan vere til min disposisjon to kveldar i veka. Desse kveldane har eg også full formynderi over deg. Frekkheit og oppgåvenekt fører sjølvsagt til straff”
Eg prøvde vagt å protestere, men ho berre fortsatte utan å høyre på meg.
” forutan vanleg husarbeid skal du syte for litt kroppsleg forpleiing. Men for at du ikkje skal få eit personleg forhold til meg vil du måtte utføre ein del av oppgåvene med bind for auga”

Situasjonen var ny og spennande, og då eg vart beden om å kle av meg, gjorde eg som ho sa utan å protestere. Eg har ikkje noko å skjemmes over, og kåtinga hadde allereie tatt over då eg drog ned trusa.
”Eg ser at du har forventningar og er innbilsk, så dette må vi gjere noko med.” Ho bad meg legge meg over lenestolen samstundes som ho drog fram eit bjørkeris. Heldigvis eit kort ris i ein kraftig bunte. Eit par av greinene hadde også grøne blad, så det var sikkert nyplukka.

Den kvelden blei eg risa kraftig, ho ville sette standard. Om rumpa mi var sår dagen før vart ho ikkje betre no. Resten av kvelden gjekk eg rundt å gjorde diverse husarbeid. Ho lot seg ikkje affisere at eg var heilt naken, og gjekk rundt med ein kraftig ståpikk. Før eg gjekk heim matte eg stå rett fram for ho. Ho hadde henta ein pose med diverse saker i som ho ville vise meg. Eit svart sjal som eg skulle ha for auga når situasjonen tilsa det og eit halsband som eg skulle ha på meg når eg kom neste gong. Tilslutt bad ho meg ta på meg sjalet. Etter litt romstering i rommet fikk eg noko i handa som ho sa var ein sutteklut.
Eg fann fort ut at det var trusa hennar som eg no lukta på. Det var ei stram lukt, og trusa var delvis fuktig. Kuken min ville sprengast der eg stod framfor svigermor, det var nesten vondt. Nesten befriande då ho bad meg runke samtidig som eg haldt trusa framfor nasa.
Det tok ikkje lang tid før utløysing der eg stod i stummande mørke. Eg kunne høyre ho stønna, men ho rørte meg ikkje. Eg slapp ikkje heim før eg hadde tørka opp etter meg med trusa hennar.
Trusa får du legge att her slik at du har den neste gong du kjem” sa ho før ho sendte meg heim

No har det som sagt gått nokre veker, og eg er blitt ein ivrig slave hos svigermor. Ho overraska kvar gong med å utvide grensene, og kreativiteten er på topp. Det negative er at eg ikkje får ta på ho, vil så gjerne ta på rumpa og beføle brysta. Ikkje får eg sjå hennar nakne kropp heller. Har prøvd meg nokre få gonger, men då er riset ikkje langt unna. Det er ikkje noko koseris eg får, og dermed prøvar eg no å unngå det.

Derimot legg ho meg av og til på hennar nakne fang og smårisar meg, gjerne berre med flathanda. Kjenner dei bare store brysta som når ned på ryggen min. Etter ei stund får eg snu meg og eg får suge på brystvortene. Brystvortene veks i munnen min og verkar skikkeleg store. Eg kan ligge slik lenge, og ut i frå stønninga hennar trur eg at ho likar å få brystvortene sugd. Det er særleg etter litt husarbeid eg får min belønning på den måten.

Når eg går rundt i heimen hennar, naken med halsband har eg alltid suttekluten (trusa) i den eine handa, og ho vil at eg skal ha eit tak i kuken i den andre. Av og til sølar eg ufrivillig og då må eg tørke opp med kluten, som for øvrig aldri vert vaska.

Seinare på kvelden får eg sitte nedan for fjernsynstolen hennar og ligge med nasa i fittesprekka. Fitta hennar er mjuk og saftig. Og sjølv om ho er meir hårete enn eg likar så legg håra seg fint under all fittesafta som nærmast renn ut. Dei indre fitteleppene er store. Og dei er som ein smukk for meg der eg sitt. Ho akar seg meir og meir ut på stolkanten for å kome meg i møte, og snart er rumpeholet tilgjengeleg for mi tunge. Ho eksploderar i ekstase etter kort tid. Ein omgang med rumpeholet var suksess, og ho vart heilt utslått.

”Ååå eg skulle så ha tissa, men eg orka ikkje å reise meg” – ” ikkje trur eg at eg klarer å tisse heller, for fitta mi er så hoven” Sidan kona og slavetausa heime er litt vant med å slikke kvarandre etter å ha tissa, foreslo eg at ho berre kunne slappe av og sleppe tisset ut. ” eg skal ta i mot”

Tisset kom i porsjonsvis, det var varmt og det var stramt. Klarte ikkje å ta i mot alt, men ho fikk smaken på noko. Trur ho hadde fleire orgasmar etterkvarandre, og ho sendte meg tidleg heim denne kvelden.
Etterpå drar ho meg etter halslenka kvar gong ho skal på do, og eg må ned på kne framfor doen. Ho sitt heilt på kanten slik at eg når bode fitte og rumpe med tunga. Å få behandling når ho er så tissatreng er heilt ekstremt seier ho. Tisset treff med dei fyrste strålane over nasa når eg borer tunga inn i rumpeholet. Det sildrar og renn nedover ansiktet og overkropen. Prøvar ikkje å svelgje for mykje, men konsentrerar meg om rett tungebruk. Ho har alltid med seg riset, og slaga over ryggen og rumpa mi tiltar etter kvart orgasmen nærmar seg. Fitta er nesten som ein fontene med tiss og tjukk fittesaft i skjønn foreining, og eg har nesten krampe i bode tunge og kuk som ikkje får tømt seg. Det verker.
Etter på er det mi oppgåve å gjere ho rein med suttekluten. Det er den einaste anledningen eg har med å bruka handa på den kroppen eg ikkje får sjå. Til slutt snur ho seg og bøyer seg framover. ”bruk tunga godt i rumpeholet, slik at det vert skikkeleg reint” seier ho etter å ha fått igjen fattningen. Etter alle orgasmane er det nesten som tunga glir inn i rumpa. Musklane er heilt slappe. Eg har eit lite håp om å få sleppe til med kuken som verker som besett, men med eit reiser ho seg og ber meg stige opp i badekaret for å runke ut. Skuffa etterfylgjer eg ordren. Tørkar meg med suttekluten før eg vert sendt på dør.
”Neste gong skal eg vurdere om du skal få ny klut” seier ho med eit smil i det eg går heim. Neste gong vert heldigvis ei stund til, for no kjem svigerfar heim. Rekna med at eg får fri då. Og kan konsentrerere meg om å ta tilbake ”Masterrolla”i min eigen heim.

Legg igjen en kommentar