Idyll under solen del 4: Inger

Denne novellen er vist 7680 ganger.

Lisbeth var glad for at storesøsteren Inger hadde blitt med ut på hytta. Det var i utgangspunktet hennes foreldre som skulle komme på noen dagers besøk nå da Kine og Kristian etter hvert skulle reise.
Så hadde Inger ringt og spurt om hun kunne bli med ut. Hun følte seg sliten og trengte litt egenpleie. De tre barna skulle være med faren og besteforeldrene en ukes tid. Nå trengte hun voksenprat, og aller helst noen av de gode og morsomme samtalene med søsteren, hadde hun sagt.
Det var mye god mat på grillen, og som alltid når foreldrene hennes var på plass, var det faren hennes Einar som var grillkokk. Den pensjonerte majoren stod solbrun i den eldgamle kaki shortsen og grillet biffene med en fornøyd mine. Han holdt seg forbausende godt ennå og han var sprekere enn de fleste 68 åringer selv om ryggen til tider slo seg litt vrang.
Det var to dager siden de hadde kommet og Lisbeth frydet seg over at Inger hadde latt seg sjarmere av Gary. Gary hadde holdt til hos dem i flere dager og under en av de erotiske stundene hun og Eirik hadde hatt sammen med Gary hadde ideen kommet om å koble ham mot Inger. Ingers ankomst var som bestilt.
Inger var 42 år gammel. Seks år eldre enn henne selv. Der hun selv hadde vært heldig med sitt valg av mann, i Eirik, hadde hennes eldste søster vært både uheldig og et rotehue. Først hadde det vært Bernt, faren til barna, som kun hadde konsentrert seg om karrieren og latt Inger ta hele jobben med barna i tillegg til jobben som lærer i den videregående skolen.
Lisbeth og Inger hadde snakket mye sammen i perioden da skilsmissen var et faktum. Blant annet hadde den eneste sexen hun hadde hatt de siste par årene vært de gangene Bernt trengte en utløsning.
Deretter var det den usmakelige fyren Leif. Lisbeth hadde hatet Leif fra første dag, fordi hun så hvordan han festet grepet om søsteren. Søsteren hadde trosset alle lillesøsters advarsler og blitt i forholdet i fire år fra hun var 34 til hun var 38. Da hadde hun vært både fysisk og psykisk utslitt etter både trusler og juling.
Inger hadde til slutt tatt konsekvensen for både å redde seg selv og barna kommet seg vekk fra fyren. Lisbeth var ikke i tvil om sin måte å tolke det på.
Inger på sin side hadde kommentert det på den måten at fra da av ville hun klare seg uten menn.

Lisbeth hadde gjort hva hun kunne disse to dagene for å sørge for at Inger og Gary var nær hverandre. Hun gledet seg over det hun så, og frydet seg over at hun kunne overlate denne flotte elskeren til sin søster. Om det hele gikk som hun ville.

Gary, Eiriks studiekamerat, hadde holdt til på hytten sammen med dem i flere dager, og det hadde gitt henne og Eirik mulighet til å få oppfylt drømmen om å ha med en ekstra mannlig elsker i sengen. Det hele hadde begynt en varm dag da de to 40 år gamle mennene hadde hugget ved og Lisbeth ikke hadde klart holde hendene unna de to.
Deretter hadde Gary sneket seg inn på soverommet om kvelden når det ble stille for de to ungdommene. Imidlertid hadde hennes datter Kine og kjæresten Kristian hatt mer enn nok med å stille sin egen elskovstørst, til å merke de andre tre sin deilige erotiske lek.

Kine og Kristian brøt opp fra grillingen og hentet sakene sine. De bar bager ned i kanoen og sa farvel til de andre. De skulle besøke sine nye venner Gerd og Svein i et par dager før de skulle reise noen dager til Haugesund for å besøke slekten til Kristian.
Gerd og Svein hadde kommet innom for noen få dager siden og invitert dem ned. Lisbeth hadde øyeblikkelig likt de to og blitt enig med dem om at de måtte besøke hverandre om ikke altfor lenge. Gerd og Sveins hytte lå helt i enden av vannet.
De så de to ungdommene padle ut fra bryggen, og Lisbeth så på Inger og Gary som hadde ruslet en liten tur ut på bryggen. Hun flyttet blikket bort på moren Anna som så fornøyd ut.
-Lenge siden Inger har vært så avslappet og glad, Lisbeth, utbrøt hun og fortsatte, hva er det du gjør med henne?
-Vi har alltid vært gode for hverandre, mor, svarte Lisbeth.
Anna var 66, litt kortere enn Lisbeth. I likhet med sin mann hadde hun holdt seg godt. Kroppen var ikke glatt som i gamle dager, men hun hadde en flott fasong som skyldtes riktig kost og god trim. Håret var kortklipt som Lisbeth, men det var kledelig grått for alderen.
Hun og Inger var omtrent like store, men Inger hadde mørkt hår som søsteren.
De var begge kledd i sorte bikinitopper og sorte shortser.

-Er det noen som vil være med å ta en dukkert? Spurte Lisbeth og reiste seg opp fra stolen og gikk ned til de to på bryggen.
Hun lot bikinien falle og kastet seg naken ut i vannet.
Inger så på Gary, og han smilte og sa:
-Kom igjen!

Inger lot klærne falle og lot kroppen få smake den deilige solen til fulle. Gary så på henne mens han kledde av seg. Hun var nydelig, slo det ham, og så var hun annerledes enn den mer viltre søsteren. Stillere og på en måte varmere, følte han.
Inger så på den flotte nakne mannen foran seg. Han hadde helt klare afrikanske trekk. Han var stor og atletisk. Han hadde norsk mor mens faren var sort amerikaner, hadde han fortalt.
Hun kunne ikke la være å legge merke til de flotte musklene hans og blikket streifet det store lemmet som hang dovent ned fram ham. Hun hadde gjort det hver gang de hadde badet disse to dagene!
Hun tok seg i å tenke på om det ble tilsvarende….
….hun tvang seg til å slutte, men kunne ikke for at hun følte en sitring hun ikke hadde hatt på mange år. En sitring hun tvang seg til å fortrenge og som gjorde henne litt sår og lei.
Han måtte ha sett det i ansiktet hennes, for plutselig spurte han om det var noe galt.
Hun parerte med å få frem et smil og si nei.
Hun stupte ut i det delige vannet og hun hørte plasket da han fulgte etter.

Etter et par minutter kom mannen hennes Eirik og hennes foreldre ned og deltok i badingen.
De fem nakne menneskene nøt det deilige badevannet, solen, naturismen og livet.

-Så flott at du flytter inn på Garys soverom til natten i stedet for å flytte inn på rommet etter Kine og Kristian, sa Lisbeth til sin søster, mens de stod på badet og pusset tennene.
Inger hadde måttet sove i stuen de første nettene i mangel av ledig soverom.
-Du får ta et bad først slik at er klar for ham, men hvordan kom du på ideen om å dele soverom med Gary? ertet Lisbeth.
-Jeg vet ikke, men han er så hyggelig og virker så varm. Han har et så utrolig varmt blikk og så flott vesen. Dessuten er jeg visst litt forelsket, smilte hun litt sjenert.
-Han får ei flott berte i hvertfall, sa Lisbeth
-Tror du jeg er for gammel? Spurte Inger usikker og så litt mindre glad ut.
-Niks, du er helt passe for ham!
-Nydelig kvinne i full blomst.
Søsteren var mindre enn henne selv, men de var veldig like i ansiktet. Inger hadde lagt seg ut litt og rumpa var litt bredere, magen ikke flat og de store brystene hang litt mer enn hennes egne. Hun var flott å se på, syntes søsteren, og hun syntes hun kledde merkene etter de tre fødslene. Litt strekkmerker på magen og arret etter keisersnittet da sistemann ble født.

Hun så på søsteren og fortsatte:
-Du er rålekker å se på, og så har du enda mindre som skjuler blomsten din enn det jeg har. Ikke mye hår i maten der!
-Nei, jeg fjernet alt håret med laserbehandling for noen år siden. Jeg ble lei av alt barberingsstyret. Dessuten kunne jeg koste på meg litt kroppspleie, tenkte jeg, fortsatte Inger med et varmt smil.

-Kan jeg få låne den korte blå silkemorgenkåpen din i kveld, så jeg ikke føler meg så naken når jeg går inn til ham? Spurte Inger.
-Selvsagt, men du trenger den vel egentlig ikke, ertet hun og så steg de begge elegant opp i det store badekaret.
De ble sittende å kose seg i vannet og småprate og Lisbeth hadde Gary i tankene. Hun håpet han ville gi søsteren lysten på sex tilbake.
Hun drømte seg vekk og blikket ble fjernt.
Eirik hadde smilt og bedt dem kose seg ordentlig mens han hentet de andre gjestene. Gjett om hun og Gary koste seg!
Han var over henne overalt og kysset og slikket henne. Gav henne tre sterke orgasmer før hun gav ham reisen til himmelen.
Hun satt på ham red ham meg rolige tak. Hun satt foroverbøyd slik at de store brystene hang ned mot ansiktet hans. Hun kjente hvordan hele det store lemmet hans gled inn i henne og fylte det våte og sultne kjønnet hennes. Hun elsket å være øverst, elsket å se seg selv i det enorme speilet på veggen.
Hun så hvordan ansiktet hans, ja hele kroppen spente seg i det han fikk orgasme. Hun nøt det, nøt synet av ham, nøt følelsen av å være fylt til randen av ham og nøt å bli fylt opp av all sæden han hadde lagret for henne.

Hun våknet plutselig av at Inger sa noe. Hun var varm i kroppen og kåt.
-Hvor var du nå?
Hun smilte og skyldte på det varme vannet. De steg ut av badekaret og tok en rask dusj for å fjerne sjampo før de tørket seg.
-Vent, så skal jeg hente kåpen til deg, søs, du kommer til å bli råsexy i den!
Lisbeth smatt ut av badet og Inger kunne høre hun sa noe til de andre som fortsatt satt ute på terrassen.
Hun var tilbake like etter med silkekåpen. Den var kjøpt i Kina på en av deres ferieturer dit.
Inger tok den på og svøpte seg i den og knytte beltet rundt livet.
Hun så seg i speilet, smilte, og vente seg 360 grader rundt.
Hun nikket fornøyd.
-Så flott du er, sa Lisbeth og ga søsteren en god klem og et kyss på kinnet.
-Kos deg i kveld og i natt, fortsatte hun og forsvant ut av badet.

Inger stod igjen alene, og følelsen av usikkerhet og en aning redsel grep henne.
-Ta det med ro, jente, sa hun til seg selv, så seg i speilet og gikk stille ut av badet.
Hun gikk til Garys dør og lukket seg stille inn. Hun hadde hørt ham ute på kjøkkenet, og regnet med at han så at døren var lukket.
Forsiktig krøp hun opp i sengen og ble stående på knærne med armene i kors og så ut av vinduet. Hun hadde stått slik et par minutter og sett utover skogen bak hytten da hun hørte tunge skritt og at døren ble åpnet. Noen kom inn og lukket døren bak seg.
Det var Gary og han sa hei.
-Hei, svarte hun stille men torde ikke snu seg. Hun var redd for å åpne seg, hun visste det. Hun satt bare og ventet.
Hun merket at Gary krøp opp i sengen bak henne. To store never tok forsiktig i hver sin skulder. Hun kjente hun stivnet. Hun klarte nesten ikke puste.
Han strøk henne nedover overarmene og rundt og frem mot hendene. De fortsatte oppover kanten av kåpen. Hun kjente fingrene hans mot huden øverst på brystet. Han tok tak i kåpen og brettet den forsiktig ned og blottla skuldrene. Han tok varsomt på henne og så kjente hun et lett kyss på den venstre skulderen. Hun pustet nå og kjente at hun begynte å puste tyngre.
Høyrehånden hans gled ned og løsnet beltet i kåpen. Hun forsøkte ikke stoppe ham. Hun ønsket dette!
Hun åpnet armene og lot han varsomt trekke kåpen av henne. Hun hørte ham gispe av synet av henne naken stående på kne med ryggen og rumpa mot ham. Kåpen gled ned på gulvet. Hendene hans var der igjen. De strøk henne over håret, skuldrene og fortsatte nedover. Han lot dem gli nedover sidene hennes, helt ned til de nådde hoftene. Så gled de bakover og lekte der baken hennes og føttene møttes. Han kjærtegnet rumpeballene hennes og hendene gled over hver av de, møttes i den ytre delen av rumpesprekken hennes og fortsatte oppover ryggen.
Han presset seg mot henne. Hun kjente han var naken og kåt. Hun kjente hvor hard han var.
Åh Gud, så stor, tenkte hun og gispet.
Han kysset og slikket henne i nakken og hun merket at redselen var borte. Søsteren hadde bedt henne slappe av og hun kjente at det begynte å løsne. Hun kjente også en deilig opphisselse i hele kroppen. Den deilige følelsen i underlivet var der og hun kjente hun var blitt våt der nede.
Gary snudde henne forsiktig men bestemt rundt. Blikkene deres møttes og hun møtte smilet hans med sitt eget.
Inger la seg på ryggen. Hun var glad. Hun gledet seg.
Han var overalt på henne. Aldri hadde hun blitt kost med på denne måten. Hele huden hennes lengtet etter å bli kost med, slikket og tatt på. Hun ville slikkes overalt.
Han slikket halsen hennes og hun kjente gåsehuden kom på lårene. Hun pustet opphisset.
Så var han over brystene hennes. De var så følsomme at hun unnslapp et lite skrik da han tok en brystvorte i munnen og sugde på den.
Slik fortsatte han lenge. Og vekslet mellom de to brystene. De svulmet og vortene var røde og harde.
Han lekte med henne. Magen hennes ble slikket i sin helhet og hun kunne ikke vente på at han skulle slikke henne lenger ned. Hun vred seg og krøp i sengen slik at hun skulle komme lenger opp.

Gary ignorerte henne. Han gled elegant rundt det lengtende kjønnet hennes. Han fortsatte nedover de myke lårene. Brukte hendene og munnen. Fortsatte nedover og slikket knærne. Hun heiste et av bena opp og da han slikket undersiden av kneet fikk hun frysninger.
Han nådde føttene hennes. Han løftet opp et ben og to tærne i munnen. Aldri hadde noen slikket tærne hennes. Det var så deilig og hun vred seg i sengen. Først den ene foten så den andre. Han slapp føttene og fortsatte vandringen opp innsiden avbena. Slikket den tynne og myke huden på innsiden av lårene.
Hun åpnet seg. Hun løftet bena opp mot magen og tok en arm rundt hvert lår åpnet seg helt og lot ham se sin nydelige blomst full av kåt nektar. Nydelige blodfyllte kjønnslepper uten et eneste hår til å dekke de.
Så var tungen hans der og han slikket henne overalt. Den glatte og følsomme huden fikk ikke nok av det han gjorde. Hele området fra øverst på venusberget til nesten ned om anus fikk nyte den deilige tungen hans.
Pusten hennes gikk raskere og hun kunne ikke lenger tenke klart. Det eneste hun tenkte var å bli med hele veien.
Han boret tungen langt inn i henne og smakte på den nydelige kryddersmaken hennes. Fortsatte å slikke koseknotten hennes. Nå var det bare den.
Så kjente hun en følelse hun ikke trodde kunne komme. Hun var høyt der opp og så kunne hun ikke styre og kontrollere lenger. Hun tok av. Orgasmen tok henne.
-Nå, ja Gary, hikstet og småskrek hun og hele kroppen hennes ristet. Bølgene for gjennom kroppen og sendte henne langt vekk noen sekunder.
Hun landet og pusten tok seg sakte ned igjen.
-Var det godt? Spurte han
-Takk, var alt hun klarte å si.

Han reiste seg og gikk ut av sengen og stod foran henne. Hun kjente opphisselsen var like sterk ved synet av den enorme pikken hans. Noe sånt hadde hun ikke sett før. Den måtte være over tjue, tenkte hun.
Hun tok rundt den og hånden ble forsvinnende liten, tenkte hun.
Forsiktig runket hun ham og lot munnen møte den. Slikket på hodet og forsiktig lot hun den gli inn i munnen. Hun tok inn så mye hun klarte og ennå var det masse igjen.
Hun sugde ham og runket og han klarte snart ikke stå stille. Han skjøv hodet hennes tilbake og ba henne reise seg opp i sengen.
-Kom, sa han og åpnet armene. Hun hoppet opp i armene hans og slo bena rundt livet hans. Hun skjønte hva han vill og hånden hennes grep ned under baken og fant staken hans. Forsiktig senket han henne ned på den og hun styrte ham inn.
Han senket henne ned til hun merket at han nådde livmormunnen. Hun var fylt opp og trodde hun skulle sprenges. Han var så utrolig sterk kjent hun og han holdt henne i rumpa og løftet henne opp og ned på staven. Hun klemte seg rundt den og ville suge seg fast.
-Å, så trang du er stønnet han og hun lo ned mot ham.
Han gikk rundt i rommet mens han heiste henne opp og ned. Hun lo og gispet om hverandre.

Han la henne ned på sengen og la seg over henne uten å gli ut. Han tok henne hardere nå. Han var så kåt at følelsen var ute av kontroll.
Han kom og unnslapp et lite skrik da han fylte henne med sæd og den himmelske følelsen rev han ut av kontroll.
Han ble liggende over henne og puste ut til pikken hans ble slapp og gled ut av ham.
Hun kjente at det rant sæd ut av henne og ned i rumpa og sikkert ned på lakenet, men hun brydde seg ikke om det.

De ble liggende å prate og stryke på hverandre en god stund. Hun så ned på lemmet hans som var slapt og glinsende vått av dem begge.

Snart ville hun ha mer og hun fikk ham i gang med munnen. Hun stilte seg på alle fire og ville ha ham inn i seg. Han var der, men ikke med staken, men med munnen. Han grep om rumpa hennes og begravde ansiktet mellom dem. Munnen hans møtte den røde og hovne kjønnsmunnen hennes og gav henne et langt tungekyss. Hun stønnet og presset seg mot munnen hans. Nesa hans var langt inne mellom rumpeballene.
Han holdt på en stund før han reiste seg opp og trengte inn i henne.
Han knullet henne hardt nå, visste han kunne holde ut lenge.
Hun unnslapp flere små skrik når det store lemmet rammet det innerste av henne.
De fikk orgasme samtidig. De var på den deilige reisen sammen.

De fortsatte utover kvelden med noen nære kosepauser før de sovnet i armene til hverandre. Slitne, svette og våte av hverandre.

Inger våknet og oppdaget at Gary hadde stått opp allerede. Hun tok på seg silkekåpen og tuslet ut på kjøkkenet. Lisbeth satt der naken med en kopp te. Hun smilte opp da Inger kom ut og smilet gikk nesten rundt da hun så at søsteren strålte av lykke. Inger forsynte seg med en kopp te og satte seg ved bordet.
-Hvor mange ganger, spurte hun.
-Fem, svarte en smilende Inger.
-Kom du trenger et bad sa Lisbeth da de hadde drukket opp teen.
De gikk ut og Inger slapp ned den blå kåpen. De to kvinnene gikk kattemykt og elegant ned til bryggen og stupte nakne ut i vannet.
-guttene har padlet en tur, sa Lisbeth, så kanskje vi skal ta en tur også og la gamlefolkene ligge igjen i sola.
Inger var enig og de steg opp. De gikk forbi foreldrene deres som lå og solte seg etter frokosten.
De var godt brune etter flere dager på naturiststranden på Huk.
Lisbeth tok med litt saft på en termos og noen bananer og så padlet de utover.

Anna så etter de flotte døtrene og smilte lykkelig mot sin mann. Det var godt å se at Inger var i ferd med å blomstre igjen. Det var lenge siden. Hun nevnte det for den Einar, og han var ening.
Hun nevnte ikke at hun hadde hørt de to elskende i natt mens han sov. Heller ikke at hun hadde blitt opphisset og kost med seg selv for å få sove. Det var godt å tenke på at hun var 66 og fortsatt kunne bli kåt.
De lå ved siden av hverandre og hun spurte om hun skulle smøre Einar med solkrem. Han nikket dovent og hun satte seg opp. Hun kjente seg mye yngre enn sine år når de slappet av slik og hun var stolt av den flotte mannen, som lå ved hennes side. Han var en flott gamling, smilte hun.
Hun smurte inn brystet hans. Nøt å stryke ham gjennom håret på brystet. Litt frekt lot hun hendene smøre brystvortene hans litt lenge. Hun så at han likte det. Hun smurte magen og bena hans og sånn litt uforvarende, men med overlegg, lot hun hendene komme bort i det dovne kjønnsorganet hans.
Til slutt grep hun rundt det og lekte med det. Han protesterte ikke og hun grep sultent om pungen med den andre hånden. Hun var kåt igjen og sånn som hun gledet seg. Disse dagene i varmen på hytta hadde gjort dem godt. Du verden så godt livet var!
Hun lukket munnen rundt pikken hans og snart reiste den seg. Så vakkert det var å se denne mannen hennes ligge der brun og kåt.
Hun hørte ham puste og han grep etter henne. Hun tok hånden hans og holdt den. Blikkene deres møttes. Han smilte til henne. Hun smilte tilbake. Hun så at han var blank i blikket av kåthet.
Etter en stund slapp hun ham og gjorde noe hun ikke hadde gjort på lenge. Hun krøp over ham og satte seg over ansiktet hans.
Slikk meg, store mann, kommanderte den eldre kvinnen. Hun trædde kjønnet ned på munnen hans. Bøyde hodet bakover og satt og småristet av tungen som lekte med henne.
På avstand så hun ut som en brun statue i Frognerparken. En vakker eldre kvinne med grått hår og litte hengende bryster og ikke så fast i huden lenger, men som følte seg ungdommelig av deilig kåthet.
Hun mistet kontakten med tiden. Han måtte ha slikket henne lenge da hun endelig kom i en sterk og deilig orgasme. Hun merket at det rant av henne. Hun gned seg mot ham og bet seg i leppen for ikke å skrike.

Hun veltet seg av ham og la seg på ryggen. Hun så hvor våt han var og smilte og utbrøt at det var mange år siden hun hadde vært så kåt at hun hadde fått ejakulasjon da hun kom.
Einar satte seg opp og beundret sin kone gjennom mer enn 40 år som lå naken med spredte ben foran ham. Lengtende etter å bli elsket.
Hans stive lem stod struttende og stolt opp foran magen hans. Lengtende etter denne kvinnen.
Han la seg over henne og gled lett inn. Hun var våt som da hun var ung.

Lisbeth og Inger kom padlende hjemover og rundt den siste holmen før brygga. Det var ikke mer enn 30 meter bort til bryggen da hun stoppet og padle og styrte kanoen inn mot kanten.
-Se, sa utbrøt hun og fortsatte, se på gamlingene. De må ha blitt inspirert av dere i går kveld. Dere var ikke vanskelige å høre, og vi ble sanseløst kåte selv. Vi hadde en deilig kveld i sengen.
De gledet seg over synet av deres gamle foreldre som lå og elsket på bryggen. De så moren ligge på ryggen med bena godt knytt rundt farens hofter.
Forsiktig kastet de et siste blikk mot hytta og padlet vekk igjen.

Einar beveget seg rolig ut og inn av Anna. Han nøt den deilige og varme solen mot ryggen og nøt den nydelige og varme kvinnen han elsket.
De kysset og smilte og sa små ord til hverandre.
De merket begge at han nærmet seg klimaks og smilte som to kåte ungdommer til hverandre.
Så var det hans tur, og han kom og hun slo armer og ben enda tettere om ham for å holde ham så nær som mulig. Han eksploderte inne i henne og fylte henne med den saften han alltid hadde elsket å fylle henne med.
De ble i armene på hverandre lenge og snakket om hvor godt det var å våkne til livet igjen.

En halv time senere kom døtrene padlende tilbake. De to strålte og pratet i pur glede og fortalte om den fine turen på vannet.
-Har dere hatt det bra da gamlefar, spurte Lisbeth, og hun så at de to eldre menneskene nikket og så på hverandre.
-Vi får begynne med maten, Inger, for gubbene kommer vel snart tilbake, sa Lisbeth, og fortsatte, så får dere utslitte gamlingene ligge her og slappe av i solen.
De gikk muntre og glade opp til hytta og tok av seg bikiniene før de gikk inn for å dusje og lage mat.
-I dag blir det naturistmåltid, sa Inger.

Legg igjen en kommentar